Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω ένα Sony Ericsson Xperia neo V (αγορασμένο το Δεκέμβριο του 2011) και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σύμφωνα με το πρόγραμμα Trade & Save των Public, πόσα χρήματα έκπτωση πιστεύετε ότι θα μου δώσουν για την αγορά του Samsung Galaxy S Advance; Σημειωτέον ότι το neo V είναι σε καλή κατάσταση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ψύχουλα πιστεύω.. καλύτερα να το πουλήσεις μόνος σου περισσότερα λεφτά θα κερδίσεις.. κάνε πάντως και μια ερώτηση.. αλλά δεν πιστεύω ότι θα σου δώσουν πάνω απο 50..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ψύχουλα πιστεύω.. καλύτερα να το πουλήσεις μόνος σου περισσότερα λεφτά θα κερδίσεις.. κάνε πάντως και μια ερώτηση.. αλλά δεν πιστεύω ότι θα σου δώσουν πάνω απο 50..

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω σχετικά.

Ραφαήλ Μητόπουλος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω σχετικά.

αν θες να γελάσεις ρώτα και πόσο σου παίρνουν το s3 σου..

αν θες να γελάσεις ρώτα και πόσο σου παίρνουν το s3 σου..

χαχαχα, 150 € το πολύ το βλέπω.

Ραφαήλ Μητόπουλος

Εν τω μεταξύ αν πας σαν αγοραστής θα σου πουν τα αντίθετα, θα στα παρουσιάσουν σαν υπέρτατες συσκευές που αξίζουν τα λ7 τους.

Α ρε δούλεμα που τρώμε.. :Ρ

Πήγαινε και πες τους "ενδιαφέρομαι για το neo v!!"

Και μόλις σου πουν όλα του τα καλά, ότι είναι σούπερ κινητό κλπ κλπ, πες τους "βασικά ενδιαφέρομαι για να το πουλήσω!"

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πήγαινε και πες τους "ενδιαφέρομαι για το neo v!!"

Και μόλις σου πουν όλα του τα καλά, ότι είναι σούπερ κινητό κλπ κλπ, πες τους "βασικά ενδιαφέρομαι για να το πουλήσω!"

Μ' αρέσει o τρόπος που σκέφτεσαι. :shifty: :p

Huawei Nova 5T

Περνωντας απο το καταστημα public Περιστεριου επειδη ειμαι σχετικα κοντα,το εχει ακομα προσφορα το S Advance με 169 ευρω.

Παρεπιπτοντος παιδια εχει κανεις προβλημα στην Αθήνα αυτην την ωρα με το ιντερνετ στο κινητο απο cosmote ? γιατι δεν μπορω να μπω με τιποτα.

Edit:Eκανα μια επανεκινηση του τηλεφωνου και συνθεθηκε,δεν ξερω αν ηταν τυχαιο γεγονος-κολληματος του τηλεφωνου,η ειχε καποιο προβλημα το δικτυο cosmote.

Εχθές λόγω φόρτου εργασίας (έχουμε φτάσει να λέμε και δόξα τω Θεώ αν γυρνάμε σπίτι 9, τέλος πάντων) δε πρόλαβα, σήμερα θα πάω να το πάρω (ελπίζω να προλάβω)

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια :)

στις τελευταιες 2 φοριτσεις εχω παρατηρησει το εξης . το φορτιζω και μολις φτανει στην 1η φορτιση το 88% μου φουλ φορτισμενο και αμεσως μολις βγαλω τον φορτιστη

πεφτει στο 88 ξανα . το ξαναβαζω να φορτισει μετα απο 1 λεπτο λεει ξανα φουλ φορτισμενο και μολις το βγαζω λεει κανονικα 99% φορτισμενο . σημερα το πρωι εγινε

το ιδιο και απο 92 μου ειπε φουλ και μολις το εβαλα επεσε αμεσως στο 92 . και ξανα λεπτο φορτιση και αμεσως επανηλθε.

εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει ? ειναι θεμα widget ειναι θεμα μπαταριας ? φορτιστη ? να το στειλω με την εγγυηση ?

καλά αν πάρω σβάρνα όλα τα public της Αττικής θα τα φάω σε βενζίνες τα 30€ :lol:

;) σωστός !!!!

Φίλε μου την Σερβική εχω και εγώ. Υπάρχει και ημερολόγιο, αναφέρεται σαν S planner και widget, πάνω πάνω στην οθόνη γράφει εφαρμογές, widget, λήψεις.

στις τελευταιες 2 φοριτσεις εχω παρατηρησει το εξης . το φορτιζω και μολις φτανει στην 1η φορτιση το 88% μου φουλ φορτισμενο και αμεσως μολις βγαλω τον φορτιστη

πεφτει στο 88 ξανα . το ξαναβαζω να φορτισει μετα απο 1 λεπτο λεει ξανα φουλ φορτισμενο και μολις το βγαζω λεει κανονικα 99% φορτισμενο . σημερα το πρωι εγινε

το ιδιο και απο 92 μου ειπε φουλ και μολις το εβαλα επεσε αμεσως στο 92 . και ξανα λεπτο φορτιση και αμεσως επανηλθε.

εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταει ? ειναι θεμα widget ειναι θεμα μπαταριας ? φορτιστη ? να το στειλω με την εγγυηση ?

Φίλε ksexou κάτι τέτοια περίεργα κάνει και εμένα πχ από 100% μέσα σε 1 λεπτό πέφτει στο 99% και μετά από 5 λεπτά χρήσης απλής πλοήγησης στο μενού πέφτει στο 96%-95% γενικά μέχρι το 90% πέφτει πολύ γρήγορα τόσο που το χαρακτηρίζω μη φυσιολογικό αλλά από εκεί και κάτω πέφτει με normal ρυθμούς και αναλόγως την χρήση που του κάνω.Τώρα τι μπορεί να φταίει;Δεν ξέρω ούτε εγώ,έχω αλλάξει widgets για την μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια οπότε δεν φταίει το widget ίσως είναι θέμα λειτουργικού ή μπαταρίας...

και εμενα αδερφε η καταναλωση της μπαταριας ειναι απολυτα φυσιολογικη. κραταει 2 μερες σχεσον με πολυ χρηση 3G . φιλος προγραμματιστης και αρκετα ψαγμενος με κινητα κτλ μου ειπε οτι μαλλον ειναι θεμα λειτουργικου οπως και εσυ και παιζει με την αναβαθμιση να λυνετε αυτο .

κατι ισως δεν διαβαζει καλα το λειτουργικο . δεν ειναι θεμα δλδ δυνατοτητων μπαταριας απο την στιγμη που αντεχει τοσο .

Φίλε μου την Σερβική εχω και εγώ. Υπάρχει και ημερολόγιο, αναφέρεται σαν S planner και widget, πάνω πάνω στην οθόνη γράφει εφαρμογές, widget, λήψεις.

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα εχω ψαξει στα widgets και δεν υπαρχει! Μονο σαν εφαρμογη το εχω το S planner. Μηπωες δεν περαστηκε καλα η ρομ απο τον odin? Να κανω ενα factory reset?

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα εχω ψαξει στα widgets και δεν υπαρχει! Μονο σαν εφαρμογη το εχω το S planner. Μηπωες δεν περαστηκε καλα η ρομ απο τον odin? Να κανω ενα factory reset?

Συγνωμη φιλε μου λαθος καταλαβα, εσυ ψαχνεις το widget του ημερολογίου.Ουτε σε μένα υπαρχει.Προφανως στην Jb δεν υπαρχει.

μετά από 5 λεπτά χρήσης απλής πλοήγησης στο μενού πέφτει στο 96%-95%

Με 5 λεπτά ανοιχτή οθόνη τι περίμενες δηλαδή...

Υπάρχουν άπειρα τέτοια widgets στο μάρκετ

Για πες κανενα που να ειναι ολος ο μηνας σε 4χ4 widget γιατι εγω δεν βρηκα τετοιο οσο και αν εψαξα

Συγνωμη φιλε μου λαθος καταλαβα, εσυ ψαχνεις το widget του ημερολογίου.Ουτε σε μένα υπαρχει.Προφανως στην Jb δεν υπαρχει.

Δεν υπαρχει προβλημα :)

Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο κινητό 2 μέρες. Σήμερα το πρωι πήγα να το ξεκλειδώσω και μ ζητούσα pin ενώ όμως δεν το είχα κλείσει. Απο εκείνη την ώρα το κινητό κολλάει αρκετά. Μου βγάζει μπαρα φόρτωσης οταν πατάω πανω σε κάποιο εικονίδιο. Επίσης παρατήρησα οτι όταν πάω να μεγενθύνω κάποια φωτογραφία κολλάει πολύ και δεν μεγενθύνει με κίνηση μπρος- πισω. Τι μπορεί να φταίει? Δεν εχω προλάβει να πειράξω καθόλου το λογισμικό, ούτε εχω περάσει κάποια εφαρμογή για να ευθύνεται αυτή. :(:(:(:( Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Με 5 λεπτά ανοιχτή οθόνη τι περίμενες δηλαδή...

5 λεπτά ανοιχτής οθόνης και να χάνει 4%-5% και δεν είναι περίεργο;Οταν η μπαταρία πέφτει κάτω από το 90% και 10 λεπτά να έχω ανοιχτή οθόνη θα χάσει 2 άντε 3%.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία καθώς βγάζω 1,5-2 μέρες αλλά από 100% μέχρι 90% πέφτει αδικαιολόγητα γρήγορα από εκεί και κάτω στρώνει.

http://stores.ebay.com/JerryTrade2/_i.html?_nkw=samsung+galaxy+s+advance&submit=Search&_sid=1054426638 μου ρθε σημερα μια θηκη απ τον συγκεκριμενο πωλητη...πολυ καλη ειναι σε ποιοτητα για τα λεφτα της..εχει διαφορα σχεδια..υπομονη στην αποστολη..εμενα εκανε γυρω στις 20 μερες

Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο κινητό 2 μέρες. Σήμερα το πρωι πήγα να το ξεκλειδώσω και μ ζητούσα pin ενώ όμως δεν το είχα κλείσει. Απο εκείνη την ώρα το κινητό κολλάει αρκετά. Μου βγάζει μπαρα φόρτωσης οταν πατάω πανω σε κάποιο εικονίδιο. Επίσης παρατήρησα οτι όταν πάω να μεγενθύνω κάποια φωτογραφία κολλάει πολύ και δεν μεγενθύνει με κίνηση μπρος- πισω. Τι μπορεί να φταίει? Δεν εχω προλάβει να πειράξω καθόλου το λογισμικό, ούτε εχω περάσει κάποια εφαρμογή για να ευθύνεται αυτή. :(:(:(:( Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Kάνε ένα back up πρώτα ,και μετά δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως στρώσει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)