Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά καλημέρα..

έχω βάλει στη συσκευή μια gel θήκη . για την ακρίβεια αυτή :

http://www.ebay.co.uk/itm/CLEAR-SLIM-HYDRO-GEL-SKIN-COVER-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-ADVANCE-i9070-PHONE-/370613412274?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item564a47e1b2

θέλω λοιπόν να αγοράσω μια δερμάτινη θήκη στην οποία να βάζω ΜΕΣΑ το τηλέφωνο ΜΑΖΙ με τη gel που μόλις σας ανέφερα.

ερώτηση : θα χωράει σε αυτό (XL) :

http://www.ebay.co.uk/itm/LEATHER-FLIP-CASE-BELT-CLIP-SLIP-POUCH-HOLSTER-COVER-CASE-for-SAMSUNG-GALAXY-/290765250111?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item43b2f59e3f

ή να πάρω το (XXL) (επιλογή model αλλάζεις συσκευή και εκεί αντίστοιχα σου δείχνει μεγέθη (M, L, XL , etc) ?

το θέμα δηλαδή είναι αν το τηλέφωνο μαζί με τη σιλικονένια που του έχω θήκη θα χωράει (και πόσο θα σφηνώσει ή θα έχει περιθώριο στην δερμάτινη). αν έχει κάποιος άποψη/εμπειρία ας με διαφωτίσει.

επίσης αν κάποιος έχει να αντιπροτείνει κάποια άλλη ευέλικτη δερμάτινη θήκη για προστασία όταν δε μιλάω (που να βγαίνει το τηλέφωνο από αυτή όταν μιλάς) ας μου πει. ΠΑΝΤΑ λάβετε υπόψη πως την αρχική GEL "πλάτη" ΔΕΝ την βγάζω .

ευχαριστώ σας.

όχι , 1 πόντο πες συνολικά στα πλάγια παίρνει και μισό πίσω .. αλλά νομίζω πως επιβάλλεται γιατί όπως η ζελατίνα μπροστά προστατεύει από κάθε κίνδυνο που ξεφεύγει του....gorilla glass αντίστοιχα και οι υπόλοιπες πλευρές (τέσσερις πλαινές και φυσική η πλάτη) ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύονται γιατί αν σκάσει κάτω ...

αισθητικά επίσης νομίζω πως στις 6 σελίδες που έχει το ebay.co.uk , ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να του ταιριάζει.

Καλησπέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ επιτέλους μετά από χρόνια ένα καινούριο κινητάκι, αλλά είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτού και του S3 mini.

Μπορεί να μου πει κανείς πιο ειδικός ή που τα έχει δοκιμάσει και τα 2 καμία γνώμη?

Sorry εκ των προτέρων αν τυχόν έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο θέμα παραπάνω, απλά δεν είχα αρκετό χρόνο να διαβάσω και τις 98 σελίδες....

Ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας και να μην σας κουράζω...

Ευχαριστώ

Υ.Γ: Βιντεοκλήσεις κάνει, γιατί εδώ στο συγκριτικό του Public λέει ότι δεν κάνει, σε αντίθεση με το S3 mini, αλλά μπορεί να είναι και λάθος η πληροφορία αυτή... Ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά....

Edited by DxL

Καλησπέρα στην παρέα μόλις πήρα στα χέρια μου το s advance από το public πρώτες εντυπώσεις θετικότατες το κινητό πάει σφαίρα :D

DxL : χμ, έκατσα και τις διάβασα ΚΑΙ τις 98 . ταυτόχρονα το είδα . το πήρα . και τώρα σου λέω .

πάνω κάτω τα ίδια κάνουν αλλά έχουν δύο θεμελιώδεις διαφορές :

1) την τιμή (100 ευρώ διαφορά -στην Ελλάδα- είναι χαώδης ! για ένα κινητό των €200, να δώσεις για... αντίστοιχα πράγματα άλλα μισα ευρώ).

2) το σχήμα ("γωνίες στο advance s") το S3 mini ΔΕΝ μου αρέσει όπως και τα περισσότερα που είναι τόσο καμπυλωτά . επίσης ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κάπως πιο ψεύτικο το mini από το advance . υποκειμενικό μεν αλλά πιστεύω πως η ...apple σχεδιαστικά στο 4S ήξερε τι έκανε....

τεχνικά μην κολλήσεις στη RAM (αυτό σκεφτόμουν πριν) μιας και όντως το advance s πάει σφαίρα...

τα άλλα έχουν γραφτεί όλα .. αλλά και τα παιδιά εδώ μέσα ό,τι ζητήσεις στο απαντάνε ΑΜΕΣΑ.

Καλησπέρα παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ επιτέλους μετά από χρόνια ένα καινούριο κινητάκι, αλλά είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτού και του S3 mini.

Μπορεί να μου πει κανείς πιο ειδικός ή που τα έχει δοκιμάσει και τα 2 καμία γνώμη?

Sorry εκ των προτέρων αν τυχόν έχει ξανασυζητηθεί το ίδιο θέμα παραπάνω, απλά δεν είχα αρκετό χρόνο να διαβάσω και τις 98 σελίδες....

Ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας και να μην σας κουράζω...

Ευχαριστώ

Δεν έχω δοκιμάσει το s3 mini αλλά κοιτάζοντας στο ιντερνετ από άποψη χαρακτηριστικών τουλάχιστον μιλάμε για το ίδιο πράμμα με ελάχιστες διαφορές.

Το μινι έρχεται με jelly bean ενώ το advance ακόμα περιμένουμε να πάρει.

Έχει 1γίγα ραμ σε αντίθεση με τα 768 του advance.

Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να δεις είναι πιο σου αρέσει περισσότερο και αν μπορεις να διαθέσεις τα επιπλέον χρήματα για το μινι. Γιατί από διαφορές σε επειδόσεις αμφιβάλλω αν θα δεις.

Εγώ προσωπικά αν το χρηματικό δεν ήταν πρόβλημα, θα προτιμούσα το s3 mini, αλλιώς δε θα έδινα 100 ευρώ παραπάνω για το σχεδόν ίδιο κινητό.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...

Αν η διαφορά ήταν 100 ευρώ δεν θα το συζητούσα καν, όμως βλέπω ότι το S3 mini έχει πέσει στο skroutz στα 247!!

Επίσης μια ερώτηση που θέλω να κάνω, είναι αν το S Advance υποστηρίζει video-κλήσεις, γιατί στο συγκριτικό του Public λέει πως ότι, σε αντίθεση με το S3 mini, αλλά μπορεί να είναι ελλειπές ή να έχει λάθη μέσα...

Ευχαριστώ

Δεν έχω δοκιμάσει το s3 mini αλλά κοιτάζοντας στο ιντερνετ από άποψη χαρακτηριστικών τουλάχιστον μιλάμε για το ίδιο πράμμα με ελάχιστες διαφορές.

Το μινι έρχεται με jelly bean ενώ το advance ακόμα περιμένουμε να πάρει.

Έχει 1γίγα ραμ σε αντίθεση με τα 768 του advance.

Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να δεις είναι πιο σου αρέσει περισσότερο και αν μπορεις να διαθέσεις τα επιπλέον χρήματα για το μινι. Γιατί από διαφορές σε επειδόσεις αμφιβάλλω αν θα δεις.

Εγώ προσωπικά αν το χρηματικό δεν ήταν πρόβλημα, θα προτιμούσα το s3 mini, αλλιώς δε θα έδινα 100 ευρώ παραπάνω για το σχεδόν ίδιο κινητό.

Δεν έχει βγει ακόμη Jelly Bean για το Advance?? Γιατί στο gsmarena που κοίταξα το συγκριτικό, έλεγε "Android OS, v2.3.6 (Gingerbread), upgradable to v4.1 (Jelly Bean)"....

όχι , 1 πόντο πες συνολικά στα πλάγια παίρνει και μισό πίσω .. αλλά νομίζω πως επιβάλλεται γιατί όπως η ζελατίνα μπροστά προστατεύει από κάθε κίνδυνο που ξεφεύγει του....gorilla glass αντίστοιχα και οι υπόλοιπες πλευρές (τέσσερις πλαινές και φυσική η πλάτη) ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύονται γιατί αν σκάσει κάτω ...

αισθητικά επίσης νομίζω πως στις 6 σελίδες που έχει το ebay.co.uk , ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να του ταιριάζει.

Θήκη στήν θήκη θελει μονο επιτοπια δοκιμη,για να ξερεις αν χωραει 100 % μεσα,αυτο θελει να πας απο μαγαζι σε μαγαζι στην περιοχη σου και να το προβάρεις για να δεις αν χωράει το κινητο με την θηκη σιλικονης σε αλλη θηκη.

Αν εισαι σε μεγαλη πολη μπορεις να πας απο κανα jumpo και να βρεις καποια παρεμφερει θηκη που εχει το πλαισιο και οικονομικη,και ουτε σιλικονες ουτε προστασιες οθονης (αλλη αισθηση η επαφη με το γυαλι) .

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Mobile-Case-9x1x15cm-multi-purpose-00-HK91606-1.htm

Παντος οσο περισσοτερο το προσεχεις και τρεμεις στην ιδεα μην φαει τούμπα,τοτε ισχυει ο νομος του Μέρφυ οτι θα το παθει :lol: που το απεύχομαι.

Παν μέτρον άριστον ,ουτε και το ενα ακρο ζαμανφού χωρις καμμια προστασια,ουτε και υπερ του δεοντος θήκη στήν θήκη κάτ εμέ.

Edited by weather1967

@DxL

Έχει βγει jelly αλλά όχι στην Ελλάδα ακόμα.

Βίντεο κλήση υποστηρίζει και το advance!

Οπότε μοναδική ουσιαστική διαφορά τα +256MB RAM του S3 mini, το design και τα +50 ευρώ...

Χμμμ...

weather1967 : η gel θήκη είναι καταπληκτική . ενδεχομένως το απ έξω που ψάχνω το δερμάτινο να είναι υπερβολικό (η γυναίκα μου βασικά το θέλει, για την τσάντα της) ..όσο για την ζελατίνα κάπου εδώ μέσα διάβασα πως με το gorilla glass το συγκεκριμένο δεν γδέρνεται π.χ. από κλειδί (!) αλλά μπορεί να χαρακτεί από ένα κόκο άμμου. ΔΕΝ ΤΟ έχω δοκιμάσει όμως μια ματ ζελατίνα επίσης είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ... συμφωνώ απόλυτα επίσης για το ΜΕΤΡΟ στο οποίο αναφέρεσαι και που είναι ό,τι πιο σπουδαίο έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες. ούτε κανένα κινητό των 1000 ευρώ είναι ...

Επισης να προσθεσω μιας και ανςφεραν καποιοι για βιντεο κληση. Το advance εχει μπροστινη καμερα 1, 3 mp ενω το s3 mini vga.

Σωστός!! Πολύ καλύτερη η 1.3 σε σχέση με την VGA!! Καμία σχέση...

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω.

Μετά από πολύ ψάξιμο και με βάση ένα budget γύρω στα 200 ευρώ κατέληξα πως η καλύτερη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα είναι το samsung galaxy s advance. Ελπίζω οι ευτυχείς (?) κάτοχοί του να με επιβεβαιώσουν ώστε να αποφασίσω επιτέλους να το αγοράσω.

Σ' αυτή την περίπτωση έχω 2 επιλογές.

Η από το public στα 199 όπου είδα σήμερα το λευκό και ενθουσιάστηκα.

Η από το http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9505 στα 204,70.

Προφανώς δεν θα υπήρχε θέμα, αν δεν είχα επιδότηση από την cosmote που όπως φαίνεται μου την εξαργυρώνει το Mobile Hellas.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχει ψωνίσει κανείς από το εν λόγω κατάστημα, αν είναι αξιόπιστο και αν το τηλέφωνο θα έχει κανονική εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Οποιαδήποτε άλλη σύσταση-βοήθεια-πρόταση ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Συγγνώμη που ξαναενοχλώ, αλλά αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει με την αξιοπιστία του Moblie Hellas :O

Συγγνώμη που ξαναενοχλώ, αλλά αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει με την αξιοπιστία του Moblie Hellas :O

Ένας συμφορουμίτης εδώ μέσα μου είχε πει πως είχε πάρει ένα xperia s από εκεί και ήταν όλα καλά. Επίσης από skroutzomagazo από ότι έχω ακούσει λένε καλά λόγια για το birdphone.

Αλλά με το συμπάθιο γιατί δε το παίρνεις από public και 5 ευρώ φθηνότερα μάλιστα; Και θα είσαι και σίγουρος για την αξιοπιστία του μαγαζιού.

Edit: τώρα είδα ότι λες για επιδότηση... Το public δε σου κάνει ανανέωση συμβολαίου;

βγηκε η σερβικη 4.1.2 και απο οτι λενε ειναι λιγο καλυτερη απο την ρωσικη

εβαλα τη σερβικη 4,1,2 μου φαινεται πιο σταθερη απο την ρωσικη αλλα τρωει πιο πολυ μπαταρια τουλαχιστον σ εμενα χωρια που με την ρωσικη το kies την αναγνωριζε ενω τωρα μου λεει οτι το firmware I9070XXLQB δεν αναγνωριςεται

γιατι το csc παραμενει SER και οχι TSR

Edited by salma15

τωρα μου λεει οτι το firmware I9070XXLQB δεν αναγνωριςεται

Μπορεί να θέλει να αλλάξεις product code αλλά δυστυχώς δε ξέρω ποιο είναι το Σέρβικο :p

Αυτό το αλλάζεις γράφοντας εκεί που παίρνεις τηλέφωνο: *#272*IMEI# (το ΙΜΕΙ το βλέπεις αν γράψεις *#06#) και μετά διαλέγεις το αντίστοιχο product code και κάνεις install. Αλλά κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν το κάνεις αυτό.

Μπορεί να θέλει να αλλάξεις product code αλλά δυστυχώς δε ξέρω ποιο είναι το Σέρβικο :p

Αυτό το αλλάζεις γράφοντας εκεί που παίρνεις τηλέφωνο: *#272*IMEI# (το ΙΜΕΙ το βλέπεις αν γράψεις *#06#) και μετά διαλέγεις το αντίστοιχο product code και κάνεις install. Αλλά κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν το κάνεις αυτό.

δυστυχως απο τοτε που εβαλα την ρωσικη δεν δουλευει αυτο *#272*IMEI#

nikospot ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

Δυστυχώς το public συνεργαζεται με τη wind και όχι με την cosmote και δεν θελω να αλλαξω εταιρεια.

Πάντως πολύ κακή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι χθες που ρώτησα στο public αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο σε λευκό μου είπαν ότι έχουν ένα με ανοιχτή τη συσκευασία επειδή το έδειξαν σε έναν πελάτη. Και αρνήθηκε να μου κάνει καλύτερη τιμή για να το πάρω.

Και γιατί να το πάρω ανοιχτό τότε ρε αδερφέ; Για μα@κ@κες ψάχνουν;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)