Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φώτα σας παρακαλώ.Δυο ερωτήσεις.

1η:Υπάρχει δυνατότητα όταν αποθηκεύω ένα όνομα στη SIM να μπορώ να βάλω πάνω από 6 χαρακτήρες που δέχεται;(Σε άλλο κινητό ήταν 10 χαρακτήρες).

2η:Υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσω της επαφές σε EXCEL ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα φώτα σας παρακαλώ.Δυο ερωτήσεις.

1η:Υπάρχει δυνατότητα όταν αποθηκεύω ένα όνομα στη SIM να μπορώ να βάλω πάνω από 6 χαρακτήρες που δέχεται;(Σε άλλο κινητό ήταν 10 χαρακτήρες).

2η:Υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσω της επαφές σε EXCEL ή κάποιο άλλο πρόγραμμα;

1ον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα (δεν εχεις παρα να δοκιμασεις)

2ον εγω εκτυπωσα τις επαφες με το MyPhoneExplorer . Απλο και γρηγορο. καλα θα κανεις να τις εκτυπωσεις γιατι αυτο που μενει σε βαθος χρονου ειναι το χαρτι και το μολυβι...

Γεια σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό,κυρίως για τη λειτουργία dual-sim.

Έχω ψάξει αρκετά και στο ίντερνετ και στο φόρουμ αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη αν είναι dual-active ή dual-standby.

Διαβάζω διάφορες απόψεις.Κάτι διάβασα πρόσφατα για ένα update που το κάνει active.

Ισχύει όντως;Μπορώ δηλαδή την ώρα που μιλάω στη μία γραμμή να βλέπω ποιος με καλεί στην άλλη;

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

Είναι dual stand by όπως τα περισσότερα android. Yπάρχει ένα zte που είνια dual active αλλά δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και πρέπει να το πάρεις από Κίνα.

Όσο για το updat, δεν το κάνει active, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις προώθηση τη μία γραμμή στην άλλη και να βλέπεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο. Αν απαντήσεις χρεώνεσαι την προώθηση.

Καλημερα σας.

Λοιπον εχουμε τα εξης θεματα.

1)Στην αναβαθμιση λογισμικου , μεσω WiFi , οταν φτανει στο 27% σταματαει , ανοιγει το κινητο , και μου λεει οτι η αναβαθμιση απετυχε , και να προσπαθησω μεσω Kies.

2)Ανοιγω το Kies , συνδεω το κινητο με καλωδιο usb , παω να κανω αναβαθμιση , και μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει κατι τετοιο.

Να σημειωσω εδω οτι καθε φορα που ανοιγω το Kies , μου λεει.

<<Υπαρχουν νεα στοιχεια για το Samsung Kies.Ορισμενα

στοιχεια του Samsung Kies πρεπει να ενημερωθουν για

λογους διαχειρισης υλικολογισμικου.Θελετε να

πραγματοποιηθει η ενημερωση τωρα? >>

Παταω ενημερωση , φτανει μεχρι τ0 99% και κολλαει για παντα εκει.

Οποτε παταω ακυρο , και κλεινει το προγραμμα.

Τελος να σημειωσω οτι η συσκευη μου ειναι Root.

Αν και την εκανα Unroot , συνεχιζονται τα ιδια ως ανω.

Τι λετε?

Ευχαριστω.

καλησπερα και μενα το ιδιο μου συμβαινει και το κιες μου λεει πως η συσκευη μου δεν υποστηριζεται!!!ειχα κανει root και εκανα και unroot μπας και διορθωθει αλλα τιποτα!καμια ιδεα βρεθηκε????

ευχαριστω

καλησπερα και μενα το ιδιο μου συμβαινει και το κιες μου λεει πως η συσκευη μου δεν υποστηριζεται!!!ειχα κανει root και εκανα και unroot μπας και διορθωθει αλλα τιποτα!καμια ιδεα βρεθηκε????

ευχαριστω

Φιλε μου καλως ηρθες.

Οπως βλεπεις αναμενουμε , αν ξερει καποιο παιδι κατι , θα μας απαντησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σας.

Λοιπον εχουμε τα εξης θεματα.

1)Στην αναβαθμιση λογισμικου , μεσω WiFi , οταν φτανει στο 27% σταματαει , ανοιγει το κινητο , και μου λεει οτι η αναβαθμιση απετυχε, και να προσπαθησω μεσω Kies.

2)Ανοιγω το Kies , συνδεω το κινητο με καλωδιο usb , παω να κανω αναβαθμιση , και μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει κατι τετοιο.

ευχαριστω

Καλημέρα. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να σας βγάζει κάτι τέτοιο είναι η έκδοση firmware που έχετε στο κινητό σας να είναι άλλης περιφέρειας (region) με αποτέλεσμα το Kies (όντας ελληνικό) να μη μπορεί αναγνωρίσει firmware ελληνικής περιφέρειας και να το υποστηρίξει. Τα κινητά σας από που τα αγοράσατε; Από ελληνικό εμπορικό κατάστημα; Από ελληνικό eshop; Από eshop του εξωτερικού; Εάν το τηλέφωνο δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, το πιθανότερο είναι να έχεις άλλης περιφέρειας firmware. Αυτό μπορείτε να το δείτε από το Kies. Όταν το συνδέετε με το Kies, εκεί που σας βγάζει το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται, εμφανίζει την έκδοση με αυτή τη μορφή. Τι ακριβώς γράφει σε εσάς εντός παρενθέσεως; Για να μπορεί το Kies να το υποστηρίξει θα πρέπει να γράφει EUR. Εσάς τι γράφει;

Το κινητο εχει αγοραστει απο το Πλαισιο και εχω ηδη κανει μια αναβαθμιση απο το Kies.

Οποτε μαλλον κατι αλλο ειναι.

Η το Rootarisma αν και το εκανα και Unroot Η η αναβαθμιση του Kies.

Γιατι απο τοτε και μετα γινονται ολα αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μια βοή8εια,μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση πού εχετε και έχει βγεί για το κινητο.Επίσης οταν κάνεισ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεται η αναβάθμιση ?

παιδιά μια βοή8εια,μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση πού εχετε και έχει βγεί για το κινητο.Επίσης οταν κάνεισ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεται η αναβάθμιση ?

H τελευταία επίσημη που έχει το δικό μου είναι η XXLG3.

Όχι με την επαναφορά εργοστασιακών δεν χάνεται η αναβάθμιση.

H τελευταία επίσημη που έχει το δικό μου είναι η XXLG3.

Όχι με την επαναφορά εργοστασιακών δεν χάνεται η αναβάθμιση.

Η τελευταία επίσημη για την ελληνική περιφέρεια είναι όντως η XXLG3. Για άλλες ευρωπαϊκές περιφέρειες έχουν βγει και νεότερες αναβαθμίσεις (XXLH1 και XXLH5)

Καλό χρυσό το τηλέφωνο αλλά τεραστιο προβλημα με την εσωτερικη μνημη.

Δεν μπορω να βαλω εφαρμογες, καθε φορα που περναω τα 148mb μου βγαζει μηνυμα.

Τι μπορω να κανω;

Εχω sd 8 giga, αλλα δεν εχει και τοση σημασια....

Καλησπερα το κινητακι μ, μετα την αναβαθμηση της LG3, μεσω του kies, χωρις προβλημα, γιατι κ εμενα με wifi χτυπαγε, και επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων τα σπαει, 3 μερες κ η μπαταρια ειναι ακομα 1 παυλα πριν το φουλ..

Οσο για την εσωτερικη μνημη φιλε βαβαρου κανε το ροοτ κ διαβασε στο φορουμ εδω πως να σπασεις την καρτα μνημης, χρησημοποιωντας την για εγκατασταση εφαρμογων.. διαβασε στο ιδιο θεμα παλιοτερα ποστ..

Λοιπον νεωτερα.

Με τιποτα!!! μεσω τηλεφωνου και wifi , δεν κανει αναβαθμιση.

Φτανει μεχρι το 27% , κλεινει και οταν ανοιγει ξανα , μου λεει οτι η αναβαθμιση απετυχε.

Εσβησα σχεδον τα παντα , και το εκανα unroot , αλλα τιποτα συνεχεια τα ιδια.

Τωρα μεσω Kies εχω το προβλημα που προανεφερα , δηλαδη.

Χωρις να εχω συνδεμενη συσκευη , Ανοιγω το Kies , μου λεει ,

(οχι αναβαθμιση του Kies , αναβαθμιση εχει γινει)

παταω να κανει ενημερωση και κολαει στο 99% μεχρι που παταω ακυρο , και κλεινει.

Το απεγκατεστησα το Kies και το εγκατεστησα ξανα , αλλα τα ιδια.

Το τελευταιο που μενει ειναι το Factory reset , αφου κανω ενα καλο back up , απο το Kies.

Απλα φοβαμαι μηπως χρειαστει να ξαναπληρωσω για καποια προγραμματα αν χαθουνε.

Π.Χ. Tapatalk , μεσω Google Store.

Αλλα οπως και να'χει αυτο που γινεται και με το Kies δεν ειναι σωστο , κατι παιζει , αλλα τι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα μεσω Kies εχω το προβλημα που προανεφερα , δηλαδη.

Χωρις να εχω συνδεμενη συσκευη , Ανοιγω το Kies , μου λεει ,

(οχι αναβαθμιση του Kies , αναβαθμιση εχει γινει)

παταω να κανει ενημερωση και κολαει στο 99% μεχρι που παταω ακυρο , και κλεινει.

Το απεγκατεστησα το Kies και το εγκατεστησα ξανα , αλλα τα ιδια.

Αυτό το βγάζει και σε εμένα αλλά προχωρά στην ενημέρωση χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να την παρακάμψεις αυτή τη διαδικασία; Δηλαδή να απορρίψεις την ενημέρωση και να ανοίξει το Kies χωρίς να γίνει το update στα στοιχεία του Samsung Kies;

Αυτό το βγάζει και σε εμένα αλλά προχωρά στην ενημέρωση χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να την παρακάμψεις αυτή τη διαδικασία; Δηλαδή να απορρίψεις την ενημέρωση και να ανοίξει το Kies χωρίς να γίνει το update στα στοιχεία του Samsung Kies;

Αμα κάνω παράκαμψη αυτής τής διαδικασίας τότε δεν κάνει αναβάθμιση στην συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας με βοηθησει καποιος στο τι μπορω να κανω με τη μνημη.

το εχω κανει ηδη ροοτ.

Ειναι μεγαλο προβλημα να εχεισ στο κινητο σου ελαχιστες εφαρμογες και συνεχως να σου βγαζει μηνυμα.

Γεια σου φιλε μου, πως τα πας με την μνημή; δεν μπορω να πέρασω εφαρμογες με μεγεθος, για πχ skype facebook κλπ τα κοιταω με τα κυαλια.

ειμαι στο 150mb. και καθε φορα που παω να περασω κατι μου λεει ελλειψη χωρου.

Βοηθεια παρακαλω

Η Λυση σας παιδια για την μνημη ειναι αυτη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722

Προσωπικα σωθηκα.

Εχω περασει ενα καρο προγραμματα και παιχνιδια , και εχω και 100mb ελευθερα στην συσκευη , και με 4αρα καρτα , την αλλη μιση αδεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

[...] Το απεγκατεστησα το Kies και το εγκατεστησα ξανα , αλλα τα ιδια [...]

Αλλα οπως και να'χει αυτο που γινεται και με το Kies δεν ειναι σωστο , κατι παιζει , αλλα τι?

Λοιπόν, σήμερα, θέλοντας πριν εγκαταστήσω την custon ROM TechnoDUOS BDSky 1.5 να κάνω ένα back-up, σύνδεσα στο κινητό στο Kies και μου έλεγε ότι το κινητό δεν υποστηρίζεται από το Kies 2.0 (εάν θυμάμαι καλά τον αριθμό της έκδοσης). Εκείνο που έκανα ήταν να το απεγκαταστήσω και να ξανακάνω εγκατάσταση κατεβάζοντας το software από το site της Samsung εδώ. Από ότι κατάλαβα, αυτή είναι η 2.3 έκδοση. Όπως και αν έχει, έκανα εγκατάσταση και ενημέρωση των στοιχείων του Samsung Kies για λόγους διαχείρισης υλικολογισμικού όπως ζήτησε και δούλεψε κανονκά. Εσύ από που έκανες επανεγκατάσταση το Kies; Μήπως α δοκίμαζες από εκεί που λέω και το έκανα και εγώ; Η έκδοση που εγκαταστάθηκε από το site είναι η 2.5.0.12094_28 (από Βοήθεια/Πληροφορίες για το Kies).

Λοιπόν, σήμερα, θέλοντας πριν εγκαταστήσω την custon ROM TechnoDUOS BDSky 1.5 να κάνω ένα back-up, σύνδεσα στο κινητό στο Kies και μου έλεγε ότι το κινητό δεν υποστηρίζεται από το Kies 2.0 (εάν θυμάμαι καλά τον αριθμό της έκδοσης). Εκείνο που έκανα ήταν να το απεγκαταστήσω και να ξανακάνω εγκατάσταση κατεβάζοντας το software από το site της Samsung εδώ. Από ότι κατάλαβα, αυτή είναι η 2.3 έκδοση. Όπως και αν έχει, έκανα εγκατάσταση και ενημέρωση των στοιχείων του Samsung Kies για λόγους διαχείρισης υλικολογισμικού όπως ζήτησε και δούλεψε κανονκά. Εσύ από που έκανες επανεγκατάσταση το Kies; Μήπως α δοκίμαζες από εκεί που λέω και το έκανα και εγώ; Η έκδοση που εγκαταστάθηκε από το site είναι η 2.5.0.12094_28 (από Βοήθεια/Πληροφορίες για το Kies).

Ακριβως απο εκει κατεβασα κι εγω , και μαλιστα 2 φορες και την ιδια εκδοση που λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κ από μένα. Έχω πρόβλημα με το samsung kies. Στο νετμπουκ μου δε χωράει η οθόνη για να δω όλο το παράθυρο με το θαυμαστικό, που λέει τώρα θα γίνει η εγκατάσταση κλπ. οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω την εγκατάσταση του νέου λογισμικού... Δεν έχω άλλον υπολογιστή, πώς αλλιώς να το κάνω;;; Είναι απαραίτητη η αναβάθμιση αυτή;

Η Λυση σας παιδια για την μνημη ειναι αυτη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330722

Προσωπικα σωθηκα.

Εχω περασει ενα καρο προγραμματα και παιχνιδια , και εχω και 100mb ελευθερα στην συσκευη , και με 4αρα καρτα , την αλλη μιση αδεια.

Κράτα μόνο ένα back up της κάρτας ώστε αν χαλάσει να μη έχεις πρόβλημα.

Ναι και εγώ σώθηκα με το link2sd αν και την μπαταριία την τσακίζει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα πως βγαίνει η δόνηση απο τις εφαρμόγες;

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)