PCIFIAS Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όσο μπορούμε! Να ρωτήσω, το fixακι που είχε δωθεί για τους 160 χαρακτήρες εμένα δε μου δούλεψε γιατί? Οταν λέω δε μου δούλεψε εννοώ οτι ενω έδινε 160 χαρακτήρες έγραφε αλλα αντι άλλον μετα τη δεύτερη τρίτη λέξη σύνταξης με πολλαπλασιασμό του πρώτου γράμματος κλπ. Μήπως ευθύνεται κάπου αλλού αυτό και δεν το έχω καταλάβει? Επίσης το ίδιο μπορω να δοκιμάσω και στην B16 αν την περάσω, θα δουλέψει η μήπως επειδή έβαλαν ελληνικό λεξιλόγιο λύνεται και το πρόβλημα αυτομάτως? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 παιδια απο οσους την εχουν δοκιμασει, εχετε προβληματα με το συγχρονισμο με τη γοογλε? γιατι διαβασα στο χδα οτι υπαρχουν καποια προβληματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) ξερει κανεις τι στο καλο ειναι το /data/data2 ? δεν το εχω ξαναδει σε gingerbread ή froyo εχει μεσα 2 φακελους: com.android.providers.downloads/ com.google.android.gm/ οπου ο καθενας εχει απο εναν φακελο cache αδειο... Οχι οτι με πειραζει ,απλα απο περιεργεια Και εγώ εκεί μόνο αυτούς τους δύο φακέλους έχω στο data2 , αλλά μόνο ο com.android.providers.downloads/ είναι άδειος. Ο com.google.android.gm/cache είναι περίπου 10 mb , και πιο συγκεκριμένα και τα 10 mb βρίσκονται στο εξής φάκελο : com.google.android.gm/cache/webviewCacheChromium !! Chromium= beta chrome , κάποια στιγμή είχα κάνει install τον chrome beta και παρατήρησα οτι μου γέμισε σχεδόν όλο το διαθέσιμο χώρο στο datadata(προ chrome ειχα 80mb ελεύθερα και μετά chrome 20 mb ελεύθερα). Kαι επειδή ο φάκελος που λέω πιο πάνω έχει μέσα την λέξη cache(του chrome) σκέφτομαι μήπως στην περίπτωση που κάποια στιγμή γεμίσει το datadata (άρα και το data/data) αποθηκεύει προσωρινά στο data/data2 για να μη χαθούν δεδομένα. Παρόλα που έκανα uninstall τον chrome o φάκελος webviewCacheChromium παρέμεινε ενώ στο data/data/ ο φάκελος του chrome έφυγε κανονικά. ps: έχω κάνει αυτό το tweak (μετά την απεγκατάσταση του chrome) για να μην έχω πρόβλημα με μη διαθέσιμο χώρο , αν και δεν νομίζω να διαφοροποιεί κάτι στο θέμα του data2 Edited February 13, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όσο μπορούμε! Να ρωτήσω, το fixακι που είχε δωθεί για τους 160 χαρακτήρες εμένα δε μου δούλεψε γιατί? Οταν λέω δε μου δούλεψε εννοώ οτι ενω έδινε 160 χαρακτήρες έγραφε αλλα αντι άλλον μετα τη δεύτερη τρίτη λέξη σύνταξης με πολλαπλασιασμό του πρώτου γράμματος κλπ. Μήπως ευθύνεται κάπου αλλού αυτό και δεν το έχω καταλάβει? Επίσης το ίδιο μπορω να δοκιμάσω και στην B16 αν την περάσω, θα δουλέψει η μήπως επειδή έβαλαν ελληνικό λεξιλόγιο λύνεται και το πρόβλημα αυτομάτως? Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις αφού το κατεβάσεις πάλι γιατί έκανα μία μικρή αλλαγή. Δεν έχει σχέση με το Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά με την κωδικοποίηση του μηνύματος για τον αν θα στείλει με 160 χαρακτήρες. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει την εφαρμογή SMS στην Build 16 οπότε μπορείς να το περάσεις. παιδια απο οσους την εχουν δοκιμασει, εχετε προβληματα με το συγχρονισμο με τη γοογλε? γιατι διαβασα στο χδα οτι υπαρχουν καποια προβληματακια Μπορεί να σου κάνει κάποιο θέμα αλλά περνάς το fix και συνήθως φτιάχνει. Αν δεν φτιάξει κάνεις αναγκαστικά factory reset. Η Build 15 δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Όταν πήγα να αναβαθμίσω στην Build 16 χωρίς factory reset μου δημιούργησε πρόβλημα στο συγχρονισμό. Πιστεύω κάποια στιγμή θα λυθεί οριστικά το θέμα. Edited February 13, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις αφού το κατεβάσεις πάλι γιατί έκανα μία μικρή αλλαγή. Δεν έχει σχέση με το Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά με την κωδικοποίηση του μηνύματος για τον αν θα στείλει με 160 χαρακτήρες. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει την εφαρμογή SMS στην Build 16 οπότε μπορείς να το περάσεις. :bow::thanks: Δουλεύει άψογα! (build 16). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αν περασω την build 16 απο CWM αλλα χωρις να κανω τιποτα αλλο,να περασω το zip μονο θα διαγραφουν οι ρυθμισεις που εχω τωρα η απλα θα περασει η 16 build και το κινητο θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θα περάσει η Build 16 από πάνω αλλά μετά θα πρέπει να περάσεις και τα gapps που είναι για την Build 16. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα nandroid backup πριν ξεκινήσεις ώστε να μπορείς να γυρίσεις εκεί που ήσουν αν κάτι πάει στραβά. Εμένα, όπως είπα και πριν, μου δημιούργησε πρόβλημα με τον συγχρονισμό και γύρισα στην Build 15 αφού δεν έχουν μεγάλες διαφορές και δεν είχα όρεξη να στήνω το κινητό από την αρχή μετά το factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις αφού το κατεβάσεις πάλι γιατί έκανα μία μικρή αλλαγή. Δεν έχει σχέση με το Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά με την κωδικοποίηση του μηνύματος για τον αν θα στείλει με 160 χαρακτήρες. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει την εφαρμογή SMS στην Build 16 οπότε μπορείς να το περάσεις. Μπορεί να σου κάνει κάποιο θέμα αλλά περνάς το fix και συνήθως φτιάχνει. Αν δεν φτιάξει κάνεις αναγκαστικά factory reset. Η Build 15 δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Όταν πήγα να αναβαθμίσω στην Build 16 χωρίς factory reset μου δημιούργησε πρόβλημα στο συγχρονισμό. Πιστεύω κάποια στιγμή θα λυθεί οριστικά το θέμα. Μου κάνει ακριβώς το ίδιο, μετα την ολοκλήρωση της πρώτης λέξης με το που δημιουργήσεις κενό και γράψεις, γράφει οτι θέλει. Εκεί που με παρέπεμψες για να το κατέβασω πάντως ήταν εκεί που είχα κατεβάσει το πρώτο. Edited February 14, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Έχεις δίκιο. Το δοκίμασα μόνο με το Swype (στο οποίο δουλεύει κανονικά) και όχι με το Android πληκτρολόγιο. Θα κοιτάξω μήπως καταφέρω να δω τι φταίει. Μέχρι τότε αναγκαστικά όποιος θέλει να στείλει 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή SMS πρέπει να χρησιμοποιεί το Swype! Edited February 14, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Έχεις δίκιο. Το δοκίμασα μόνο με το Swype (στο οποίο δουλεύει κανονικά) και όχι με το Android πληκτρολόγιο. Θα κοιτάξω μήπως καταφέρω να δω τι φταίει. Μέχρι τότε αναγκαστικά όποιος θέλει να στείλει 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή SMS πρέπει να χρησιμοποιεί το Swype! Εγώ το δουλεύω με το hacker's keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Έχεις δίκιο. Το δοκίμασα μόνο με το Swype (στο οποίο δουλεύει κανονικά) και όχι με το Android πληκτρολόγιο. Θα κοιτάξω μήπως καταφέρω να δω τι φταίει. Μέχρι τότε αναγκαστικά όποιος θέλει να στείλει 160 χαρακτήρες με την stock εφαρμογή SMS πρέπει να χρησιμοποιεί το Swype! χρησιμοποιω το default πληκτρολογιο της buiλd 16 και δεν εχω καποιο προβλημα,αλλα με το πρωτο αρχειο που ειχες ανεβασει,δε ξερω αν ανεβασες τωρα νεα εκδοση που εχει προβλημα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Από χθες έχω ένα πρόβλημα με την CM9. Μου βγάζει ένα error στη notification bar "Low on space. Phone storage is getting low.", εγώ όμως έχω αρκετό χώρο στη συσκευή. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) χρησιμοποιω το default πληκτρολογιο της buiλd 16 και δεν εχω καποιο προβλημα,αλλα με το πρωτο αρχειο που ειχες ανεβασει,δε ξερω αν ανεβασες τωρα νεα εκδοση που εχει προβλημα Όχι, το ίδιο είναι απλά έκανα μία αλλαγή για το CWM. Δεν πείραξα τίποτα στο Mms.apk από αυτό που είχα την πρώτη φορά. Δεν έχω την Build 16 αλλά αν την φοράει κάποιος άλλος και έχει το τροποποιημένο Mms.apk ας μας επιβεβαιώσει ότι δουλεύει στην συγκεκριμένη έκδοση της CM9. Στην Build 15 πάντως με το Android πληκτρολόγιο υπάρχει το πρόβλημα που περιγράφηκε πιο πάνω. Από χθες έχω ένα πρόβλημα με την CM9. Μου βγάζει ένα error στη notification bar "Low on space. Phone storage is getting low.", εγώ όμως έχω αρκετό χώρο στη συσκευή. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Διάβασε εδώ και μάλλον θα λυθεί η απορία σου. Edited February 14, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εβαλε κανείς build16 πάνω απο JVZ? 3 φορές προσπάθησα και μου βγάζει bootloops κάθε φορά!:angry::angry: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Προσπάθησε να μπεις recovery mode και ξαναεγκατέστησε την build16.Αυτή την φορά θα γίνει εγκατάσταση κανονικά. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Προσπάθησε να μπεις recovery mode και ξαναεγκατέστησε την build16.Αυτή την φορά θα γίνει εγκατάσταση κανονικά. Ρε συ, και σε recovery μπαίνει και σε download. Τρεις (3) φορές την ξαναέβαλα και τις τρεις φορές bootloop. Βαρέθηκα να ξαναπερνάω stock, root, wipe,wipe,build16,wipe,wipe,reboot=>bootloop Κάτι πάει στραβά. Θα κοιτάξω το αρχείο της Β16. Στο Pc πάντος είναι μιά χαρα Edit: μια χαρά το αρχείο (md5 check sum) Edited February 14, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Αυτό που σου ζητώ να κάνεις είναι να αλλάξεις την σειρά.Πρόσεξε:build 16,bootloop, recovery build 16 ΧΩΡΙΣ wipe ενδιάμεσα.Κάντο και πες μου. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Αυτό που σου ζητώ να κάνεις είναι να αλλάξεις την σειρά.Πρόσεξε:build 16,bootloop, recovery build 16 ΧΩΡΙΣ wipe ενδιάμεσα.Κάντο και πες μου. Τώρα γίνεται πιο σωστή εγκατάσταση (κρατάει καποια ωρα, πριν 1/2 δευτερόλεπτο). Τί είναι το "random offset: 0x10d" edit: nice bootanimation:) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Μερικες φορες ξεκιναει η εγκατασταση και μολις παει να κανει reboot στο νεο cwm για να συνεχισει το install, εκει ξεκιναει τα bootloops. Απλα χρειαζεται να το κλεισεις και να μπεις στο νεο πλεον recovery και να κανεις install απο εκει. Αυτο νομιζω πως θελει να πει και ο φιλος παραπανω :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Το πρόβλημα του mico λύθηκε με τον τρόπο που ανέφερα, μου έστειλε p.m. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Τί είναι το "random offset: 0x10d" Από το FAQ της rom: What is "Random Offset" during installation? It's just a harmless message given as a verbose logging due to the new ASLR security feature in ICS. It is not an error. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Από χθες έχω ένα πρόβλημα με την CM9. Μου βγάζει ένα error στη notification bar "Low on space. Phone storage is getting low.", εγώ όμως έχω αρκετό χώρο στη συσκευή. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έχει να κάνει με τον περιορισμένο χώρο που έχουν οι CM με το .datadata. Το πιθανότερο είναι οτι έχεις πολλές εφαρμογές όπως κι εγώ που το έλυσα βάζοντας ένα φάκελο .nodatadata, αν κάνεις μια αναζήτηση πίσω στο thread θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες. Υπάρχει και αυτή η λύση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1444333 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Στην buid15 με stock kernel το voodoo control δούλευε κανονικά στην 16 γιατι δεν είναι συμβατό, γνωρίζει κάποιος? Ακυρο τώρα είδα οτι το ενσωμάτωσαν στο dsp manager. Edited February 15, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Tο titanium backup Pro κόλλησε στο 50% restoring εδώ και 2 ώρες. Αλλαξα το App processing mode σε AUTO/Indirect όπως λέει το troubleshooting της εφαρμογής αλλα δε ξεκόλλησε. Φοβάμε να τερματίσω το ΤΒ γιατί το επαθα κι εχτές και μετά δεν εβλεπε τα backups των υπόλοιπων εφαρμογών. Δοκίμασα να τις τσιμπήσω απο το nand backup αλλα πάλι κολλούσε! Εψαξα και στο FAQ, ενα κολλημα που εφαγε κάποιος εφτιαξε με ενα απλό update του ΤΒ. έχω 4.7.7 Δέ πάει πιό πάνω :) Καμιά ιδέα; απολογούμε αν είμαι off topic αλλα νομίζω έχει να κάνει με την Build16 Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Tο titanium backup Pro κόλλησε στο 50% restoring εδώ και 2 ώρες. Αλλαξα το App processing mode σε AUTO/Indirect όπως λέει το troubleshooting της εφαρμογής αλλα δε ξεκόλλησε. Φοβάμε να τερματίσω το ΤΒ γιατί το επαθα κι εχτές και μετά δεν εβλεπε τα backups των υπόλοιπων εφαρμογών. Δοκίμασα να τις τσιμπήσω απο το nand backup αλλα πάλι κολλούσε! Εψαξα και στο FAQ, ενα κολλημα που εφαγε κάποιος εφτιαξε με ενα απλό update του ΤΒ. έχω 4.7.7 Δέ πάει πιό πάνω :) Καμιά ιδέα; απολογούμε αν είμαι off topic αλλα νομίζω έχει να κάνει με την Build16 εγω με 4.7.7.1 δεν εχω καποιο προβλημα...εχεις ενεργοποιησει την αναφορα σφαλματων? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts