Dj_Foris Δημοσιεύτηκε January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2012 Καλησπέρα...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Έχω δυο router/modem και ένα access point....Το ένα router, είναι που δέχεται το internet..Από αυτο το router, φεύγει ένα ethernet αι πάει στον υποόγιστή του αδερφού μου, και ένα άλλο φεύγει και πάει στο acces s point... Το access point έχει δυο θύρες rj45..Η μία δέχεται το καλώδιο απο το κεντρικο router/modem και η άλλη δίνει στον δικό μου υπολογιστή... Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν μπορώ να συνδέσω πάνω στο access point το δεύτερο router/modem και να το λειτουργώ σαν switch.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ποιον router εχεις? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 συνδεεις το router απευθειας σε ενα pc με ενα ethernet ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ WAN θυρα ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ LAN. ενα 4πορτο router εχει και μια 5η για συνδεση στο Internet ανοιγεις internet explorer, mozzilla κλπ μπαινεις στο web menu του βαζοντας την ip του router συνηθως username admin και password admin η 1234 πας και του οριζεις μια στανταρ ip η οποια θα ταιριαζει με το Ip pool του βασικου router του δικτυου σοy απενεργοποιέις τον DHCP server save ετοιμος. ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ WAN θυρα και χρησιμοποιείς μια LAN για να το συνδεσεις στο δικτυο (και τις αλλες 3 στην περιπτωση του 4πορτου) για αλλες συσκευες Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts