MAIDEN_80 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 το καλύτερο ===> http://www.kryptonsite.com ;) Είμαι μέλος . Όντως πολύ καλό Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Αρκετά καλό το καινούριο [17- Void], έμαθε επιτέλους ο Κλάρκ ότι ο Λάιονελ γνωρίζει το μυστικό του.. ;) We also get to see Jonathan στο καινούριο.. εγω το βρηκα λιγακι κουραστικο, εχει καταντησει πλεον οτι σωνει την ακατανομαστη σε καθε επισοδιο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Και ερωτώ.. η Lois που χάθηκε; Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Θα ηθελα μια ΜΕΓΑΛΗ χαρη. Θελω να κατεβασω τον 5 κυκλο. Εψαξα στο emule και σε torrent sites (public) αλλα το καθε επεισοδιο το βρηκα 3-4 φορες απο διαφορετικους "παραγωγους".:D. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο να κατεβασω. Και εδω μπαινετε εσεις. Θα ηθελα, οποιος εχει κατεβασει τον 5 κυκλο και εχει κρατησει τα αρχεια, να βγαλει μια εικονα και να μου την στειλει ωστε να δω ποια ειναι τα καλα και να τα κατεβασω. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! Το e-mail μου ειναι viper@ebox.gr ΥΓ: Οσα εχω κατεβασει απο torrentleech ειναι πολυ καλα. Οποτε αν τα εχει κατεβασει καποιος απο torrentleech ακομα καλυτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Δες το απογευμα στο DC++ sto hub toy Aggelou, to share καποιου KostasV_gr Κανε add αυτα και μετα ενα search for alternatives και θα βρεις πολυ κοσμο... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ευχαριστω πολυ Κωστα!! Μολις εβαλα το DC (revconnect) και μολις βρω και 15GB (εχω αλλα ειναι σκορπισμενα) θα μπω να ψαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα ηθελα μια ΜΕΓΑΛΗ χαρη. Θελω να κατεβασω τον 5 κυκλο. Εψαξα στο emule και σε torrent sites (public) αλλα το καθε επεισοδιο το βρηκα 3-4 φορες απο διαφορετικους "παραγωγους".:D. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο να κατεβασω. Και εδω μπαινετε εσεις. Θα ηθελα, οποιος εχει κατεβασει τον 5 κυκλο και εχει κρατησει τα αρχεια, να βγαλει μια εικονα και να μου την στειλει ωστε να δω ποια ειναι τα καλα και να τα κατεβασω. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! Το e-mail μου ειναι viper@ebox.gr ΥΓ: Οσα εχω κατεβασει απο torrentleech ειναι πολυ καλα. Οποτε αν τα εχει κατεβασει καποιος απο torrentleech ακομα καλυτερα.:) κανε ενα λουκ εδω..http://www.smallvilleturbo.com/ οτι λεει dublatos αν δεν ξερεις ισπανικα καλο θα ιταν να τ αφησεις στη θεση του...δεν εχω βρει καλυτερο site gia smallville episodes sto net .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ευχαριστω φιλε μου αλλα οτι χρειαζομουν το κατεβασα.:) Το γελιο ειναι οτι ολα αρχισαν οταν μου ζητησε ενας φιλος να του κατεβασω καποια επεισοδια (5χ16 & 5χ17) γιατι ειχε κοψει την dsl του. Μην εχοντας τι να κανω μια μερα, λεω ας δω το ενα. Αυτο ηταν, κολλησα!! Μου εδωσε ολη την season 4 και μερικα απο την season 5 (τα υπολοιπα τα κατεβασα). Πορωση λεμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 είναι αυτό που λένε: Join the Club!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Παιδια ξερει κανεις γιατι οι υποτιτλοι από διαφορα site που κατεβασα είναι πάντα ασυγχρονοι???Συνήθως 8 με 10 sec πίσω...Είναι πολύ ενοχλητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Οσους εχω κατεβασει απο GreekTVSubs λειτουργουν μια χαρα. Για δοκιμασε. ΥΓ: Θελει εγγραφη για να κατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Φιλε viper: Tα αρχεια απο torrnent των επισοδείων είναι *.rmvb Oι υπότιτλοι είναι κατεβασμένοι απο GreekTVSubs To πρόγραμμα που χρησιμοποιω για αναπαραγωγη είναι το Μedia Player Classic 6.4.8.7 Version Και κάθε 2 λεπτά περίπου πρέπει να ανοίγω τους υπότιτλους με το Subtitle Workshop και να δίνω delay 8sec στους υπότιτλους για τα επόμενα 5 λεπτα του video για να συγχρονίζεται.... Δεν ξέρω τι φταίει...please HEEEEELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Nέο επεισόδιο σήμερα (χθες δλδ στην Αμερική) 5x20 Fade. Για το 19 (Mercy): Κορυφαία η στιγμή που πιάνει ο Kal-El τον ανελκυστήρα και αλληλοκοιτάζονται με τον Lionel. :up: http://img124.imageshack.us/img124/3046/bscap00000aq.jpg http://img138.imageshack.us/img138/3093/bscap00012al.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Βγήκε το καινούριο smallville.520.hdtv-lol Μόλις το είδα και οφείλω να ομολογήσω πως η Λάνα είναι τσουλ@κι. Βλέπει ο Κλάρκ με τα μάτια του τη Λανα και το Λεξ να φιλιόνται. Και η μα##κία είναι ότι στο τέλος σώζει και τους δυό αλλά credits πέρνει ο Λεξ.. Πολύ με τσαντίζει όλο αυτό το σκηνικό. Τσκ. Κατα τ'άλλα μου άρεσε σαν επεισόδιο. Δεν ήταν σαν το προηγούμενο [Mercy :up: ] αλλά καλό και αυτό. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 poia sezon vlepete eseis oi torrent funs? tin 5? exei kaneis tin 5 me ypotitlous? poulaei kaneis kamia kopia giati den antexw na perimenw mexri ton Oktwvri to Star Channel. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Βγήκε το καινούριο smallville.520.hdtv-lol Μόλις το είδα και οφείλω να ομολογήσω πως η Λάνα είναι τσουλ@κι. Έτσι... :mad: Λοις FTW.:happy: Το ωραίο ειναι στο τέλος που πάει στον αχυρώνα και του λέει: «I know you think you 're being some kind of a hero Clark, but the truth is I don't need you to protect me...» http://iridium.csd.auth.gr/~stam/whatever.gif Kαι πριν λίγη ώρα έχει σώσει και αυτή και τον Lex...:mad: @breakdancer Ναι την 5η βλέπουμε. Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω βρει πουθενά. Μόνο αγγλικούς. Εγώ δεν πουλάω τπτ, γιατί δεν τα κρατάω. Τα βλέπω και τα σβήνω. 1 επεισόδιo έμεινε για το season finale (και ελπίζουμε όχι και το series finale). :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ναι την 5η βλέπουμε. Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω βρει πουθενά. Μόνο αγγλικούς. Εγώ δεν πουλάω τπτ, γιατί δεν τα κρατάω. Τα βλέπω και τα σβήνω. 1 επεισόδιo έμεινε για το season finale (και ελπίζουμε όχι και το series finale). :superman: Ελληνικους υποτιτλους εχει εδω (θελει εγγραφη για να τους κατεβασεις). Και απο οτι λεγεται στο net, θα υπαρξει και 6 season.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ειδα το 5χ19, ωραιο επισοδιο ΒΤW, αλλα στο τελος μαλλον μου ελειπαν μερικα δευτερολεπτα. Τι γραφει ο Λιονελ οταν τον πιανει ημικρανια? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ειδα το 5χ19, ωραιο επισοδιο ΒΤW, αλλα στο τελος μαλλον μου ελειπαν μερικα δευτερολεπτα. Τι γραφει ο Λιονελ οταν τον πιανει ημικρανια? Νομιζω πως κοβεται εκει το επεισοδιο γιατι και εγω εμεινα με την απορια.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Και στο 5χ20 μείναμε με τη... απορία στο χέρι.. :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 αφου μενει ενα επισοδιο για το τελος της σεζον πιστευω θα μας αφησουν με τρομερο cliffhanger για τον 6ο κυκλο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Δεν δείχνει. Μένει μακρινό το πλάνο και τελειώνει... αφου μενει ενα επισοδιο για το τελος της σεζον πιστευω θα μας αφησουν με τρομερο cliffhanger για τον 6ο κυκλο Ακόμα 2 επεισόδια έχουμε μέχρι να τελειώσει. Ένα τη Πέμπτη (4/5) που μας έρχεται και το season finale την μεθεπομενη (11/5) 5x21 Oracle 4/5/2006 5x22 Vessel 11/5/2006 <- season finale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 5 συνεχόμενες βδομάδες καινούριο επεισόδιο; Περίμενα ότι μέχρι το season finale θα έκαναν skip και καμιά βδομάδα.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Δεν ειναι 5. Ειναι 7!!!!! Απο το 4x16 (Ηypnotic) που προβλήθηκε στις 30/3/2006 μέχρι και το τελευταίο μας τα έδειχναν στα καπάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 wraia.... kapoios me tin 5 season (kai xwris ypotitlous). mou tin grafei? kai me plirwmi an thelei. ag.paraskeui menw. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts