Viper Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Βγηκε το 5x21 και ηδη κατεβαινει.:happy: Για να δουμε τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Και εγώ περιμένω, θέλει μισή ώρα ακόμα για να δούμε. Δεν το έχει δει κάποιος να μας πει περίπου τι γίνεται γιατί δεν θα το δώ τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Θα το δώ εγω σε λίγο και θα σας πώ.. Απ το πρωί το έχω. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 εν αναμονη για το βραδυ ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Πολύ καλό το χθεσινό επεισόδιο. Άφησαν τα καλύτερα για το τέλος.. ;) Για δες στο τέλος που θα μας βγεί και ήρωας ο Λάιονελ. :X Και ο Λέξ προειδοποιεί τον Κλάρκ για πρώτη φορά.. μια ψιλοέντονη συζήτηση.. Που να'ξερε όμως ότι τον έσωσε στο εργαστήρι. Και το άλλο πάλι; Μόλις έκοψε το χέρι του, γιατρεύτηκε αμέσως; Ιός ήταν το εμβόλιο ή ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος; :blink: Κατα τ'άλλα η τελευταία σκηνή με την Λόις και τον Κλάρκ υπόσχεται πολλά. :happy: Επιτέλους η Λάνα αδειάζει σιγά σιγά τη γωνιά.. Αν και κούκλα έχασα κάθε ενδιαφέρον στον χαρακτήρα της. τσκ ΥΓ. Κάνει την εμφάνισή του ξανά ο Τζόναθαν... shapeshiftώντας όμως.. ;) Αρκετά καλό θα έλεγα.. μας αφήνει ανοιχτά ενδεχόμενα και αυτό δείχνει πως κυλά με καλό ρυθμό η πλοκή. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Εγω ενα θα πω... ZOD is coming... Καλο το επεισοδιο, με αρκετα αποκαλυπτικα στοιχεια αλλα αντε περιμενε παλι μια εβδομαδα. Στο καλυτερο το εκοψαν.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Οριστε και το trailer απο το Vessel-season finale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εχετε παρατηρησει πως ο Κλαρκ φοραει 9 στις 10 μπλε και κοκκινα ρουχα? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ξέρει κανείς σε ποίο session και επεισόδιο βρίσκεται η σειρά όπως προβάλεται από το star channel, και που μπορώ να βρω επόμενα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 einai stin 3 k mallon se 2-3 meres tha mpei stin 4 season.gia ellhnikoys ypotitloys sto greektvsubs.gr thelei register gia na toys katevaseis. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Ξέρει κανείς σε ποίο session και επεισόδιο βρίσκεται η σειρά όπως προβάλεται από το star channel, και που μπορώ να βρω επόμενα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους? shmera edei3e to 3x20 - talisman. 8elei alla 2 na kleisi h 3h seazon dld pempth 8a 3ekinhsei h 4h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Θα δειξει και την 4η ή θα το σταματησει στη 3η?Επειδη το εδειχνε και πριν λιγο καιρο το Σαββατο. Μακαρι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Θα δειξει και την 4η ή θα το σταματησει στη 3η?Επειδη το εδειχνε και πριν λιγο καιρο το Σαββατο. Μακαρι.. Eννοείται ότι θα την δείξει την 4η ειδικά φέτος που θα προβληθεί και το Superman Returns αλλά κι'εκτός απο αυτό το STAR έχει συμβόλαιο με την Warner Bros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Την 4η την εδειχνε και καθε Σαββατο πριν λιγο καιρο,γι'αυτο λεω μηπως δεν το ξαναδειξει.Επειδη ειναι πολυ προσφατο. Θα μαθουμε σημερα..μακαρι παντως γιατι το απογευμα η τv sucks και με το Smallville περναει υπεροχα η ωρα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Την 4η την εδειχνε και καθε Σαββατο πριν λιγο καιρο,γι'αυτο λεω μηπως δεν το ξαναδειξει.Επειδη ειναι πολυ προσφατο. Θα μαθουμε σημερα..μακαρι παντως γιατι το απογευμα η τv sucks και με το Smallville περναει υπεροχα η ωρα.;) Συγγνώμη,νόμιζα ότι εννοούσες την 5η χρονιά αν δείξει που παίζεται τώρα στις ΗΠΑ...Απ'το Σεπτέμβρη το STAR την 5η χρονιά... Την 4η,δηλαδή αυτή που έδειχνε το STAR φέτος θα την πετύχεις σε επανάληψη καθημερινά μέσα στο καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 6η σεζον θα παίξει ή θα τελείωσει τώρα?? Δεν μπορώ χωρίς Σμαλλβιλλε. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Για φέτος τελειώνει ο 5ος κύκλος στην Αμερική στο κανάλι WB. Θα συνεχίσει όμως για 6ο κύκλο (που μάλλον θα είναι και ο τελευταίος) σε κανιούριο όμως κανάλι στο CW μιας και το WB κλείνει Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 ναι η season τελειωσε χθες με το τελευταίο επεισόδιο (22),μόλις το είδα και ένα έχω να πω..:shock: :shock: :shock: :shock: ήταν τέλειο αλλα όπως πάντα το έκοψε στο καλύτερο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 ναι η season τελειωσε χθες με το τελευταίο επεισόδιο (22),μόλις το είδα και ένα έχω να πω..:shock: :shock: :shock: :shock: ήταν τέλειο αλλα όπως πάντα το έκοψε στο καλύτερο:p Πως το είδες...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 το έκανα download από ένα torrent site και το είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 το έκανα download από ένα torrent site και το είδα Ωραίο...Μπορείς να μου πεις και εμένα ένα τέτοιο site ή δεν πρέπει(παράνομο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Ωραίο...Μπορείς να μου πεις και εμένα ένα τέτοιο site ή δεν πρέπει(παράνομο)? torrentleech.org (θελει εγγραφη) torrentbytes.net (θελει εγγραφη) bitsoup.org (θελει εγγραφη) mininova.org (δεν θελει εγγραφη) Μπορεις να δοκιμασεις και στο emule. Εγω το εβαλα να κατεβαινει στο σπιτι το πρωι (θα εχει κατεβει τωρα) και σε καμια ωριτσα θα παω να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 torrentleech.org (θελει εγγραφη) torrentbytes.net (θελει εγγραφη) bitsoup.org (θελει εγγραφη) mininova.org (δεν θελει εγγραφη) Μπορεις να δοκιμασεις και στο emule. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Ολα τα λεφτα το τελος της σεζον. Αν και ο Κλαρκ την εκανε παλι την βλακεια του.;) Ποιος περιμενει παλι 3-4 μηνες για την αρχη της 6 σεζον.:( :mad: Στο τελος παρατηρηστε οτι παιζει για λιγο, η μουσικη απο την ταινια Superman. Νομιζω πρωτη φορα γινεται αυτο στο Smallville. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 ναι βεβαια αφού ο Clark έμεινε φυλακισμένος στο διάστημα και ο Zod είναι στο σώμα του Lex ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά. Πάντως ήταν το καλύτερο επεισόδιο από τα season finales εγώ δεν κατάλαβα γιατί όταν έριξε το dagger στον M.Fine τότε ελευθερώθηκε ο Zod στο σώμα του Lex,μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?εντάξει κατάλαβα ότι το dagger ήταν για να σκοτώσει τον Lex αλλα από κει και πέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts