Jump to content

[Εφαρμογή] Cinemattica - Τα πάντα για τους κινηματογράφους

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και χρονια πολλα κατι αντοιστιχο για την θεσσαλονικη θα δουμε?

Καλή αλλά μόνο για Αθήνα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να προσθέσω κάτι για το μέγεθος των Data που κατεβάζει η συσκευή.

Έχω προσέξει ότι χρειάζεται περίπου 2mb για κάθε ανανέωση, κάτι που δεν είναι λίγο, ειδικά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προγράμματα.

Μπορεί να γίνει κάτι να μικρύνουν αυτά τα δεδομένα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.

Όπως προείπα η εφαρμογή εξελίσσεται και προσπαθώ να ενσωματώσω όλες τις αλλαγές που προτείνονται. Δουλεύω παράλληλα και τις δύο εκδόσεις (lite και online), αλλά έχοντας 4 μικρά πιτσιρίκια να παίζουν δίπλα στα πόδια μου είναι αδύνατο να τους αντισταθώ.

- Για Θεσσαλονίκη έχω κάνει προσπάθεια να συγχρονίσω τις ταινίες με τις αίθουσες αλλά η ενημέρωση δεν πετυχαίνει πάντα. Αυτό θέλει δουλειά ακόμα.

- Το μέγεθος των δεδομένων που κατεβαίνουν κατά την εκκίνηση της εφαρμογής σε online mode είναι 29 Kb και αφορά το συμπιεσμένο αρχείο της βάσης δεδομένων. Από εκεί και πέρα η εφαρμογή κατεβάζει τις μικρογραφίες των ταινιών στην ανάλυση που έχει προεπιλεγεί. Πατώντας το πλήκτρο για το μενού και από τις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε την ποιότητα των εικόνων που λαμβάνονται από το δίκτυο. Οι επιλογές είναι "Χωρίς εικόνες, Χαμηλή, Κανονική και Υψηλή ανάλυση". Αν θέλετε να έχετε μικρότερη κυκλοφορία δεδομένων τότε επιλέξτε Χαμηλή, και θα κατεβάζετε περίπου 185ΚΒ συνολικά.

- Στα άμεσα σχέδια είναι η επαναφορά των Skins έτσι ώστε να υπάρχει εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε χρήστη.

Όπως βλέπετε η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν και δε χρησιμοποιεί κανενός είδους διαφήμισης. Υλοποιείται με αργά βήματα λόγω του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου.

Προσπαθώ να είναι όλοι οι χρήστες ικανοποιημένοι αλλά και να μην αφήνω κανένα χωρίς απάντηση, είτε στα forums, είτε μέσω του email της εφαρμογής.

Και πάλι χρόνια πολλά, και εύχομαι η ανάσταση του Κυρίου να ανοίξει την ψυχή μας.

Όπως προείπα η εφαρμογή εξελίσσεται και προσπαθώ να ενσωματώσω όλες τις αλλαγές που προτείνονται. Δουλεύω παράλληλα και τις δύο εκδόσεις (lite και online)

πολυ χρησιμη η εφαρμογη σου φιλε μου και ταυτοχρονα ειναι και απολαυση να την κανει καποιος browsing απλα και μονο, κι ας μην βρισκει παντα ταινιες να παει τελικα να δει ... χιλια μπραβο !! :) Keep up the good work !!! :)

Να το δει και κάνεις άλλος για επιβεβαίωση.

Με ρύθμιση εικόνων στο χαμηλό, μόλις έκανα ένα check και το 3G WATCHDOG έβγαλε 569 Kb κατανάλωσης.

Παίζει να μην διαβάζει σωστά το watchdog?

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Αναλυτικά τα μεγέθη των δεδομένων που κατεβάζει η εφαρμογή βάση της σημερινής ενημέρωσης είναι τα εξής:

- Συμπιεσμένη βάση δεδομένων 27Kb

- 36 πόστερ ταινιών χαμηλής ανάλυσης 251Kb

- 3 εικόνες εφαρμογής 4Kb

- 4 εικόνες από τα Νέα - Προσεχώς 86Kb

- Δεδομένα σύνδεσης και εναλλαγής πληροφοριών 3Kb

Συνολικά δεδομένα για σήμερα: 371Kb

Θυμηθείτε ότι δε χρειάζεστε να είστε πάντα online για κατά την εκκίνηση του προγράμματος. Αν κάνετε λήψη δεδομένων 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, το πρόγραμμα θα είναι ενημερωμένο. Άλλωστε οι κινηματογράφοι αλλάζουν πρόγραμμα και ταινίες συνήθως κάθε Πέμπτη. Το πρόγραμμα αποθηκεύει τις εικόνες και τα δεδομένα στην κάρτα SD στη διαδρομή sdcard/android/data/adamioan.cinemmatica.com/files αρκεί να μην έχει επιλεχθεί η Διαγραφή Cache από το μενού ρυθμίσεων.

• 1 month later...

Επειδή θα το προχωρήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο, έχει κάτι κάποιος να προτείνει για βελτίωση, ή μήπως κάποιο ενδεικτικό γραφικό περιβάλλον, γιατί έχω κολλήσει από ιδέες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Τι θα ηθελα απο την εφαρμογη.

1) Να αλλαξεις την startup screen, no mouse pls :P

2) Στις ταινιες δεν φαινεται παντα ολοκληρος ο τιτλος, ενω θα επρεπε.

3) Οι τιτλοι ειναι μερικοι με κεφαλαια, και μερικοι με μικρα, ας ειναι ολοι με μικρα

4) Εχεις Ελληνικα poster ταινιων, γιατι δεν βαζεις τα ξενα;

5) Η πανω μπαρα που εχει τις ταινιες, αιθουσες κλπ φαινεται stretched στο κινητο μου (Neo V)

6) Eπιλογη για αλλους συνδυασμους χρωματων;

7) Οταν μπαινεις να δεις μια ταινια, και εχει εκεινο το μενου με trailers, posters, site και comments. Δεν μου αρεσει το font που εχει αυτο το μενου

8) Οι ξενοι συντελεστες να παραθετονται με λατινικους χαρακτηρες!

Ολα αυτα καλοπροαιρετα!

Edited by nikchris

Τι θα ηθελα απο την εφαρμογη.

1) Να αλλαξεις την startup screen, no mouse pls :P

2) Στις ταινιες δεν φαινεται παντα ολοκληρος ο τιτλος, ενω θα επρεπε.

3) Οι τιτλοι ειναι μερικοι με κεφαλαια, και μερικοι με μικρα, ας ειναι ολοι με μικρα

4) Εχεις Ελληνικα poster ταινιων, γιατι δεν βαζεις τα ξενα;

5) Η πανω μπαρα που εχει τις ταινιες, αιθουσες κλπ φαινεται stretched στο κινητο μου (Neo V)

6) Eπιλογη για αλλους συνδυασμους χρωματων;

7) Οταν μπαινεις να δεις μια ταινια, και εχει εκεινο το μενου με trailers, posters, site και comments. Δεν μου αρεσει το font που εχει αυτο το μενου

8) Οι ξενοι συντελεστες να παραθετονται με λατινικους χαρακτηρες!

Ολα αυτα καλοπροαιρετα!

Για τα περισσότερα που ζητάς σε αλλαγή χαρακτήρων κλπ, δεν νομίζω να μπορούν να γίνουν εκτός αν αλλάξει πηγή που παίρνει τις πληροφορίες.

Για το stretched που λες είναι περίεργο γιατί δεν έχω τέτοιο θέμα ούτε σε 4.3 ίντσες οθόνη αλλά ούτε και σε 7.

Για μένα κάτι βασικό είναι πέρα από όσα έχω προτείνει τελευταία, να μείνει σταθερά μικρό το μέγεθος δεδομένων που κατεβαίνουν.

Amazon Fire stick 4k max

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις υποδείξεις σας. Η ανάπτυξη προχωράει με αργούς ρυθμούς αλλά ελπίζω ότι οι αλλαγές που γίνονται αξίζουν την αναμονή.

Όπως είπε ο φίλος Junglist με το μενού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα ως αναφορά την εμφάνισή του. Πάντως στη νέα έκδοση το μενού θα αλλάξει και θα γίνει slide menu, έτσι να εξοικονομηθεί περισσότερος χώρος. Επίσης υπάρχει η σκέψη να μετακινηθεί η αναζήτηση στις βασικές επιλογές της εφαρμογής (εμφάνιση με το πλήκτρο επιλογών).

Σχετικά με τη διασύνδεση δεδομένων έχει γίνει αρκετά μεγάλη πρόοδος, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει αν και πότε θέλει να συνδεθεί για ανανέωση της βάσης δεδομένων. Συγχρόνως η μεταφόρτωση των δεδομένων γίνεται όλη με συμπίεση και αυτό μειώνει αισθητά τη χρήση του δικτύου αλλά και το χρόνο αρχικοποίησης του προγράμματος στο μισό.

Το προγραμματιστικό βάρος της νέας έκδοσης έχει πέσει στην ενσωμάτωση των προγραμμάτων από κινηματογράφους όλης της Ελλάδας δηλαδή Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Αικατερίνης, Καλαμάτας κλπ.

Αν παρόλαυτά κάποιος έχει να προτείνει μια εναλλακτική εμφάνιση για το interface ας στείλει κάποιο σύνδεσμο ή ενδεικτική εικόνα.

Ευχαριστώ πολύ

Μια και θα προσθέσεις άλλες πόλεις μπορείς να βάλεις κ τη Λιβαδειά αν είναι εύκολο?? Το url είναι: http://www.gonias.gr/cineplex/

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• 3 weeks later...
Μόλις πρόσεξα ότι σε κάποιες ταινίες στο Odeon, δεν ξεχωρίζει το πρόγραμμα τις προβολές 3D από τις κανονικές, κάτι που είναι βασικό.

Amazon Fire stick 4k max

• 3 months later...

Το πρόγραμμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανανέωσής του. Αυτή τη στιγμή κυκλοφόρησε μια beta version με τα νέα χαρακτηριστικά. Το σχετικό topic θα το βρείτε εδώ.

Θα είμαι ευγνώμων αν μπορείτε να κάνετε ένα τεστ τη νέα έκδοση πριν βγει στο Play.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• 1 month later...

Ο κινηματογράφος προστέθηκε