gt55 Δημοσιεύτηκε January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2012 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε κάποιος να δει σε ποιες σελίδες μπαίνω εγώ με τον υπολογιστή μου.όχι τι γράφω.απλά σε ποιες μπαίνω.Δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλον τον υπολογιστή ,αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι αν μπορεί κάποιος που χρησιμοποιούμε απλώς το ίδιο δίκτυο ο οποίος όμως δεν έχει πρόσβαση στον ίδιο υπολογιστή .Υπάρχει δηλαδή κάπου κάτι σαν λίστα σε ποιες σελίδες έχει μπει η συγκεκριμένη σύνδεση ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε κάποιος να δει σε ποιες σελίδες μπαίνω εγώ με τον υπολογιστή μου.όχι τι γράφω.απλά σε ποιες μπαίνω.Δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλον τον υπολογιστή ,αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι αν μπορεί κάποιος που χρησιμοποιούμε απλώς το ίδιο δίκτυο ο οποίος όμως δεν έχει πρόσβαση στον ίδιο υπολογιστή .Υπάρχει δηλαδή κάπου κάτι σαν λίστα σε ποιες σελίδες έχει μπει η συγκεκριμένη σύνδεση ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Ευκολα, τιποτα δεν μενει κρυφο απο τον administrator του δικτυου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 δεν ξερω αν λυνεται με private browsing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 δεν ξερω αν λυνεται με private browsing Δεν ειναι παντα αποτελεσματικη λυση και γενικα πρεπει να αποφευγεται κατι τετοιο. Ασε που εχουμε βαρεθει τις δικαιολογιες που λενε μετα οι users. :rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt55 Δημ. January 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) είμαι και εγώ administrator του δικτύου,αλλά τέτοιες πληροφορίες που μπορούν να βρεθούνε; επίσης μπορώ να σβήσω το ιστορικό αυτών; private browsing τι ακριβώς είναι ; και ξέχασα να αναφέρω, προγράμματα τα οποία αλλάζουν την ip μπορούν να αποτρέψουν αυτό να συμβαίνει ; να μην φαίνονται δηλαδή τα στοιχεία αυτά ; Edited January 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 είμαι και εγώ administrator του δικτύου,αλλά τέτοιες πληροφορίες που μπορούν να βρεθούνε; επίσης μπορώ να σβήσω το ιστορικό αυτών; private browsing τι ακριβώς είναι ; Με πολλους τροπους! Ειτε με administrators softwares που θα τον τρεχεις στον DC σου ειτε και κατευθειαν απο το hardware που χρησιμοποιειες. Πως βγαινεις στο internet? Χρησιμοποιεις καποιο firewall? Αν ναι σιγουρα βγαζει log report (γενικο ή και για ενα, ενα μηχανημα). To private browsing σημαινει ο browser να μην κραταει cookies, history, passwords κλπ τιποτα. Η ip δεν αλλαζει ευκολα ή hide ή spoof την κανεις! Αλλα αυτο το χρησιμοποεις κυριως οταν θες να κανεις attack καπου και να μην αφησεις ιχνη. Αυτο θα το χρησιμοποιουσε καποιος που μπαινει στο lan σου και οχι που βγαινει απο αυτο. Τι θες ομως ακριβως να κανεις δεν μας λες? Μηπως και σε βοηθησουμε καλυτερα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε κάποιος να δει σε ποιες σελίδες μπαίνω εγώ με τον υπολογιστή μου.όχι τι γράφω.απλά σε ποιες μπαίνω.Δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλον τον υπολογιστή ,αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι αν μπορεί κάποιος που χρησιμοποιούμε απλώς το ίδιο δίκτυο ο οποίος όμως δεν έχει πρόσβαση στον ίδιο υπολογιστή .Υπάρχει δηλαδή κάπου κάτι σαν λίστα σε ποιες σελίδες έχει μπει η συγκεκριμένη σύνδεση ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Από τη στιγμή που κάθεστε στο ίδιο δίκτυο είναι πολλή εύκολο να δει κάποιος ποιες σελίδες επισκέπτεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt55 Δημ. January 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Με πολλους τροπους! Ειτε με administrators softwares που θα τον τρεχεις στον DC σου ειτε και κατευθειαν απο το hardware που χρησιμοποιειες. Πως βγαινεις στο internet? Χρησιμοποιεις καποιο firewall? Αν ναι σιγουρα βγαζει log report (γενικο ή και για ενα, ενα μηχανημα). To private browsing σημαινει ο browser να μην κραταει cookies, history, passwords κλπ τιποτα. Η ip δεν αλλαζει ευκολα ή hide ή spoof την κανεις! Αλλα αυτο το χρησιμοποεις κυριως οταν θες να κανεις attack καπου και να μην αφησεις ιχνη. Αυτο θα το χρησιμοποιουσε καποιος που μπαινει στο lan σου και οχι που βγαινει απο αυτο. Τι θες ομως ακριβως να κανεις δεν μας λες? Μηπως και σε βοηθησουμε καλυτερα. όχι δεν χρησιμοποιώ firewall. Αυτό που θέλω ακριβώς να κάνω είναι να μην γνωρίζει αυτός που χρησιμοποιούμε μαζί το δίκτυο σε ποιες σελίδες μπαίνω από τον δικό μου υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 όχι δεν χρησιμοποιώ firewall. Αυτό που θέλω ακριβώς να κάνω είναι να μην γνωρίζει αυτός που χρησιμοποιούμε μαζί το δίκτυο σε ποιες σελίδες μπαίνω από τον δικό μου υπολογιστή. Κατσε αδερφε, γιατι μπερδευομαστε. Εισαι network administrator σε ενα domain σωστα? Ο απλος terminal user δεν μπορει να τσεκαρει που μπαινεις εσυ και που οχι δεν εχει προσβαση, εκτος αν του εχεις δωσει το account του administrator για να σουλατσαρει μεσα στον DC σου, που δεν βλεπω λογο να εχει γινει κατι τετοιο. Να ξερεις παντως πως οτιδηποτε "περιεργο" γινει μεσα στο δικτυο δεν υπαρχει περιπτωση ο καλος διαχειριστης να μην το καταλαβει ειτε αμεσα ειτε μετα απο λιγο καιρο. Οι "τρυπες" αργα ή γρηγορα φαινονται. ;) Εσυ ομως ως administrator ελεγχεσαι απο καποιον αλλον? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt55 Δημ. January 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 κάτσε είναι κάποια πράγματα που δεν τα κατάλαβα.πάντως και οι 2 είμαστε το ίδιο administrators ας πούμε του δικτύου.Δεν ξέρω αν αυτό καλύπτει την ερώτηση βέβαια ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Από τη στιγμή που κάθεστε στο ίδιο δίκτυο είναι πολλή εύκολο να δει κάποιος ποιες σελίδες επισκέπτεσαι. πως? 10 χαρακτηρες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πράγματι απο τη στιγμή που η προσβαση γίνεται απο το ίδιο δίκτυο-ρουτερ μπορείς να δεις τους ιστιοτοπους που εχει "μπει"!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 πως? 10 χαρακτηρες Το εξηγησαμε και παρανω ειτε με hardware ή με software. Επισης οταν μιλαμε για δικτυο ενοουμε ενα domain για να τρεχει ενας DC. Τωρα με τα απλα workgroup των windows ή του linux βαλτε το wireshark και μπορειτε να ψαρεψετε πολλα, αρκει να εχετε καποιες γνωσεις και να θελετε να ασχοληθειτε. Προφανως λοιπον ο administrator μπορει να τσεκαρει τα παντα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του, σχεδιασμος, ασφαλεια, διαχειριση, εγεχγος δικτυου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts