stiv1 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και εγώ το είδα και με παραξένεψε αλλά δεν έχω κάνει κάτι στο τηλέφωνο είναι όπως το πήρα. Κάποια παιχνίδια (όχι τίποτε βαρύ) και το Antutu που το έβαλα σήμερα από περιέργεια. Υπάρχει κάποιο άλλο πιο αξιόπιστο τεστ να τρέξω για να δω τι παίζει; Επισης και εγω δεν το εχω πειράξει..:O Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastone Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αμα διαλεξεις εξισορροπημενη εξοικονομηση ενεργειας(2η επιλογη) και ξανατρεξεις το τεστ θα σου δειξει 1,5Mhz και θα βγαλει και καλυτερο σκορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αμα διαλεξεις εξισορροπημενη εξοικονομηση ενεργειας(2η επιλογη) και ξανατρεξεις το τεστ θα σου δειξει 1,5Mhz και θα βγαλει και καλυτερο σκορ Εχεις δικαιο φιλε Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εχεις δικαιο φιλε Αμα διαλεξεις εξισορροπημενη εξοικονομηση ενεργειας(2η επιλογη) και ξανατρεξεις το τεστ θα σου δειξει 1,5Mhz και θα βγαλει και καλυτερο σκορ Η απορία μου είναι η εξής. Σε ποια από τις δυο επιλογές είναι καλύτερα να έχουμε το τηλέφωνο και γιατί; Στην εξοικονόμηση μπαταρίας αν το έχουμε συμβάλλει στο να έχει το τηλέφωνο καλύτερη αναμονή, ενω στην εξισορροπημένη εξοικονόμηση μειώνεται κάπως η αναμονή αλλά έχει καλύτερες επιδόσεις το τηλέφωνο; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) παιδια καλησπέρα.για όσους το πήραν απο expansys.η εγγυηση είναι το email που γράφει invoice folder; κατι τετοιό.επίσης υπάρχει καποιος τρόπος να βελτιωθει η ανάλυση στα βινεακια στο youtube;επισης αν ξερετε πως βγαινει η δονηση στις κλησεις πριν απαντησεις ή οταν σε καλουν, και οταν ανοιγεις και κλεινεις το τηλεφωνο.ευχαριστώ. Δοκίμασες όταν είσαι στο youtube να πας στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις : Ρυθμίσεις-Γενικές Ρυθμίσεις-Υψηλή ποιότητα σε κινητό? Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρώ πως ρυθμίζεται η φωτεινότητα όταν αναπαράγει βιντεάκια στο youtube και πως φεύγει η δόνηση όταν γράφω μηνύματα..Ξέρει μήπως κανείς? PS: Εννοείται πως μπήκα και εγώ στο κλάμπ από χθές με το P1 μου :) Edited February 8, 2013 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δοκίμασες όταν είσαι στο youtube να πας στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις : Ρυθμίσεις-Γενικές Ρυθμίσεις-Υψηλή ποιότητα σε κινητό? Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρώ πως ρυθμίζεται η φωτεινότητα όταν αναπαράγει βιντεάκια στο youtube και πως φεύγει η δόνηση όταν γράφω μηνύματα..Ξέρει μήπως κανείς? PS: Εννοείται πως μπήκα και εγώ στο κλάμπ από χθές με το P1 μου :) Ενα απο τα 2 που θα σου πω ειναι.Στις ρυθμισεις στους ηχους δονηση κατα την αφη ή στα μυνηματα την τελευταια επιλογη που γραφει δονηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ενα απο τα 2 που θα σου πω ειναι.Στις ρυθμισεις στους ηχους δονηση κατα την αφη ή στα μυνηματα την τελευταια επιλογη που γραφει δονηση.;) Απενεργοποιημένα και τα δύο..αλλά πάλι 'δονάει'.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Απενεργοποιημένα και τα δύο..αλλά πάλι 'δονάει'.. Συγγνωμη λαθος συντεταγμενες:pΘα πας ρυθμισεις-γλωσσα κ εισαγωγη-μεθοδος εισαγωγης huawei-ρυθμισεις πληκτρολογιου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Συγγνωμη λαθος συντεταγμενες:pΘα πας ρυθμισεις-γλωσσα κ εισαγωγη-μεθοδος εισαγωγης huawei-ρυθμισεις πληκτρολογιου.;) Τέλεια..Σε ευχαριστώ..Με τίποτε δεν θα το έβρισκα μόνος μου :) Για την φωτεινότητα των βίντεο στο youtube υπάρχει κάτι?Μου βγάζει τα μάτια κάθε φορά που αρχίζει να παίζει ένα βίντεο..Επίσης όντως τα 1080 δεν τα παίζει στην μέγιστη ανάλυσή τους όπως είπε και ένας φίλος μερικά πόστς πίσω..Μιλάω μόνο για youtube γιατί τα βιντεάκια ώς αρχεία τα παίζει τέλεια..Υπάρχει κάποια ρύθμιση και γι αυτό?Ή φταίει η ταχύτητα του internet και κάνει αυτόματα τη ρύθμιση έτσι ώστε να φορτώνει πιο γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καλησπερα παιδια. Πηρα κι εγω το κινητο πριν λιγες μερες και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. Μονο ενα προβλημα εχω. Δεν μπορω να βρω που μπορω να δω την διαρκεια των κλησεων. Και δεν εννοω την διαρκεια για την καθε κληση χωριστα αλλα συνολικα για ολες τις εισερχομενες, εξερχομενες κλπ. Αν μπορει να βοηθησει καποιος... Ευχαριστω. Παιδια μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ολοι εδω.. Πολλοί από εμάς έχουν αγοράσει το P1 μόνο λίγες εβδομάδες ή μήνα πριν, και η Huawei λέει (ψεύδεται) ότι το υλικό μας δεν υποστηρίζει το smartphone μας, αλλά δεν είναι έτσι. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας ως πελάτες που πληρώνουν! http://www.change.org/petitions/huawei-device-update-to-jelly-bean-4-1-or-4-2-the-ascend-p1#share Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια θελω να παρω και εγω το P1 και βλεπω αυτο εδω http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ Edited February 8, 2013 by SoKiN_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ολοι εδω.. Παιδια πολυ σημαντικο!!!!Καντε sign ολοι ειναι για να παρει το τηλεφωνο jelly bean ή 4.2!!!:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια θελω να παρω και εγω το P1 και βλεπω αυτο εδω http://www.expansys.com.gr/huawei-ascend-p1-228062/ Φιλε μου πηγαινε και παρτο απο καποιο καταστημα wind η απο καποιο αλλο καταστημα στο σκρουτζ.......στα 269 ευρο νομιζω το εχουν.......να εχεις και ελληνικη εγγυηση να ξεμπερδευεις......και μην ασχολεισαι......;) Edited February 8, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδια πολυ σημαντικο!!!!Καντε sign ολοι ειναι για να παρει το τηλεφωνο jelly bean ή 4.2!!!:!::!::!: Έκανα αν και δεν με ενδιαφέρει η αναβάθμιση :) ..Τελικά υπάρχει τρόπος για ρύθμιση φωτισμού στο youtube?(Για τον φωτισμό στα βίντεος κατέβασα το mx player και είναι οκ).Και επίσης όπως είπα τα 1080p δεν τα παίζει στην καλύτερη τους ανάλυση..Έτσι είναι σε όλους ή να το πάω πίσω το κινητό?Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Έκανα αν και δεν με ενδιαφέρει η αναβάθμιση :) ..Τελικά υπάρχει τρόπος για ρύθμιση φωτισμού στο youtube?(Για τον φωτισμό στα βίντεος κατέβασα το mx player και είναι οκ).Και επίσης όπως είπα τα 1080p δεν τα παίζει στην καλύτερη τους ανάλυση..Έτσι είναι σε όλους ή να το πάω πίσω το κινητό?Ξέρει κανείς? Τ εννοεις στα δειχνει τετραγωνισμενα οταν παιζεις ενα βιντεάκι 1080p. Εχεις Πατησει την επιλογή HQ? και Στο Κατω Κατω Δε Νομιζω Η Οθονη Να Μπορει Να παιξει τοσο καλα βιντεάκια.. ετσι πιστευω εγω! Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Τ εννοεις στα δειχνει τετραγωνισμενα οταν παιζεις ενα βιντεάκι 1080p. Εχεις Πατησει την επιλογή HQ? και Στο Κατω Κατω Δε Νομιζω Η Οθονη Να Μπορει Να παιξει τοσο καλα βιντεάκια.. ετσι πιστευω εγω! Στο youtube τα 1080p βιντεάκια τα δείχνει σαν 360p (Πιξελίζουν αρκετά)..Δεν τα δείχνει Full HD..Ενώ τα αποθηκευμένα βίντεο 1080p που έχω στην μνήμη του τηλεφώνου τα παίζει τέλεια..Και ναι είναι πατημένο εννοείται το HQ όπως επίσης είναι τικαρισμένο και αυτό στις γενικές ρυθμίσεις που λέει 'Υψηλή ποιότητα σε κινητό'. Edited February 8, 2013 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και μία screenshot από 1080p video στο youtube : http://img11.imageshack.us/img11/2316/screenshot2013020818512.png Έτσι θολά φαίνονται..Δεν ξέρω τι σόι ρύθμιση θέλει..ή αν θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οταν σας εφεραν το κινhτο απο Expansys σας εδωσαν και εξτρα αντάπτορα γιατι ο κανονικος ανταπτορας δεν ειναι Ευρωπαϊκός? Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastone Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Η απορία μου είναι η εξής. Σε ποια από τις δυο επιλογές είναι καλύτερα να έχουμε το τηλέφωνο και γιατί; Στην εξοικονόμηση μπαταρίας αν το έχουμε συμβάλλει στο να έχει το τηλέφωνο καλύτερη αναμονή, ενω στην εξισορροπημένη εξοικονόμηση μειώνεται κάπως η αναμονή αλλά έχει καλύτερες επιδόσεις το τηλέφωνο; Ετσι υποθετω και εγω αφου κλειδωνει τον επεξεργαστη στα 1,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και μία screenshot από 1080p video στο youtube : http://img11.imageshack.us/img11/2316/screenshot2013020818512.png Έτσι θολά φαίνονται..Δεν ξέρω τι σόι ρύθμιση θέλει..ή αν θέλει.. Πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου να φταιει η εφαρμογη του youtube.. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου να φταιει η εφαρμογη του youtube.. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό?? Μπαινε στο youtube απο την εφαρμογη Tubemate. Δεν υπαρχει στο μαρκετ,ψαξε στο google θα τη βρεις. Σ αφηνει ν επιλεξεις αναλυση βιντεο οποια θελεις και δειχνει κανονικα 1080p. Επιπλεον μπορεις ν κατεβασεις και τα βιντεο απ το youtube στο κινητο σου. Εγω πλεον δεν χρησιμοποιώ την επισημη youtube εφαρμογη για τον ιδιο λογο με σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό?? Nα το αναφερουμε στο youtube για να το διορθώσουν..ή οτι ειπε ο Erartemis :) Edit:Αντε να μου ερθει και εμενα το κινητο...απο Δευτερα θα το εχω... Edited February 8, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Όντως η εφαρμογή youtube φταίει..Χμμμ όσον αφορά την φωτεινότητα που πηγαίνει στο τέρμα μόλις πάω να δω βιντεάκια?Τι φταίει?Υπάρχει τρόπος ρύθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts