crespo_3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια κανει κ σε σας το κινητο επανεκκινηση απο μονο του? σε μενα κανει σπανια βεβαια αλλα σε ακυρες στιγμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ποιά έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ποιά έκδοση έχεις? U9200 αν εννοεις αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Όχι εννοώ έκδοση Android. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Όχι εννοώ έκδοση Android. :) android 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο? Σε μένα όχι πάντως.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_SV Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο? Εμένα το έκανε αλλα μετά απο μερικες επανεκινησεις το εκοψε.......... επισης ειχα βαλει και την αντιστοιχη εφαρμογη και την απεγκατεστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εμένα το έκανε αλλα μετά απο μερικες επανεκινησεις το εκοψε.......... επισης ειχα βαλει και την αντιστοιχη εφαρμογη και την απεγκατεστησα. Το εχω ριμαξει στις reboot αλλα τπτ.το rom manager k flashify εχω μονο μεσα.χμμ καλα δεν ειναι κ το τρελο προβλημα απλα ελπιζω Να.μην εχει πειραχτει κ.τπτ αλλο. Χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Θα παρακαλούσα, αν κάποιος έχει περάσει επιτυχώς την 4.3 και δουλεύει καλά, να γράψει έναν οδηγό με το πως την περνάμε (στα ελληνικά) ώστε να βοηθηθούμε κ εμείς, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο? Τελικά μου το έκανε κ εμένα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakemjk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Σας ειδοποίησε το κινητό για νέα αναβάθμιση;;; Το έχω 1,5 χρόνο πλέον, rooted εδώ και πολύ καιρό. Και μου πετάει ξαφνικά μήνυμα upgrade B104 to B108. Ποια είναι η 108; Το έχει κάνει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τελικά μου το έκανε κ εμένα.:lol: Χαχα αμα βρεις λυση let me know. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα και καλές γιορτές. Είχα περάσει παλιότερα την b336 και είχα το εξής πρόβλημα. Όταν τραβούσα βίντεο σε υψηλή ανάλυση κατόπιν στην αναπαραγωγή του είχε πολλά σπασίματα. Είναι bug ή είναι ίσως θέμα κάρτας (κλάσης) κτλ; Υπάρχει κανείς που να την έχει για καιρό και να μπορει να μου πει αν έχει bugs; Ευχαριστώ Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ascend P1 B708 Official Firmware Update Released http://huaweinews.com/2013/12/ascend-p1-b708-firmware/ Είναι ακόμη 4.1.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 γεια σε ολους κ με το καλο να μπει το '14 :) Πριν λιγες μερες εβαλα τo κινητο για φορτιση και ξεχασα να το βγαλω και φορτιζε ολο το βραδυ (για 6-7 ωρες επιπλεον απο το 100%). Απο τοτε εχω την εντυπωση οτι εχει αδυνατισει πολυ η μπαταρια κ εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα. Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με την παραπανω φορτιση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 γεια σε ολους κ με το καλο να μπει το '14 :) Πριν λιγες μερες εβαλα τo κινητο για φορτιση και ξεχασα να το βγαλω και φορτιζε ολο το βραδυ (για 6-7 ωρες επιπλεον απο το 100%). Απο τοτε εχω την εντυπωση οτι εχει αδυνατισει πολυ η μπαταρια κ εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα. Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με την παραπανω φορτιση? ευχαριστω Καλημέρα, και καλή χρονιά Προσωπική μου άποψη είναι οτι δέν έχει να κάνει με τη φόρτιση. Εγώ, απο τότε που το πήρα (ένας χρόνος και κάτι) το βάζω για φόρτιση το βράδυ, και το βγάζω το πρωί που ξυπνάω. Άλλωστε οταν το led γίνει πράσινο, σταματάει να φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά παιδια .Οχι δεν σχετίζεται με την φόρτιση το πρόβλημα που αντιμετωπιζεις.Εγω να φανταστείς οποτε θυμηθω το βγαζω απο την πριζα και οποτε θυμηθω το βαζω στην πριζα και ειναι μια χαρα.. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Σας ειδοποίησε το κινητό για νέα αναβάθμιση;;; Το έχω 1,5 χρόνο πλέον, rooted εδώ και πολύ καιρό. Και μου πετάει ξαφνικά μήνυμα upgrade B104 to B108. Ποια είναι η 108; Το έχει κάνει κανένας; Και εγώ σήμερα την ίδια ειδοποίηση είδα..Δεν έχω ιδέα τι παίζει με την B108..Λογικά εάν γίνει η αναβάθμιση χάνονται όλα από την μνήμη, γι' αυτό δεν θα την κάνω άμεσα μάλλον..πρέπει να κάνω backup αρκετό 'πράμα' πρώτα..αν υπάρχει κάποιος να μας πει κι ολας αν αξίζει να γίνει η αναβάθμιση αυτή θα ήταν καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 http://www.ebay.com/itm/6X-Clear-Ultra-Thin-Screen-Protector-For-Huawei-Ascend-P1-U9200-/190804101988?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2c6ccf8b64 ξερετε αν οι συγκεκριμενες μεμβρανες ειναι ιδιου τυπου με την εργοστασιακη μεμβρανη του κινητακιου? :) πολυ φθηνες παντως 1.50€ η εξάδα..... Με την εργοστασιακη του εμεινα πολυ ευχαιρτημενος παντως αλλα νομιζω ηρθε η ωρα να την αλλαξω αφου μαζεψε κατι γρατσουνιτσες και κ θα ηθελα ακριβως την ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 πέρασα twrp recovery 2.6.3.0 και εγκατέστησα την b708 atx έχει gaaps και γλώσσες + ότι είναι root περίπου 1 εβδομάδα είναι στο κινητό μου και το βλέπω αρκετά smooth χωρίς προβλήματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47028317#post47028317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 πέρασα twrp recovery 2.6.3.0 και εγκατέστησα την b708 atx έχει gaaps και γλώσσες + ότι είναι root περίπου 1 εβδομάδα είναι στο κινητό μου και το βλέπω αρκετά smooth χωρίς προβλήματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47028317#post47028317 Κ γω κάπου τόσο την έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.:)Μπορείς επιτέλους να προχωρίσεις και το βίντεο στο youtube.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Υπαρχει κανεις με εγκατεστημενη την b335? Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illicit7 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς bug στην official b708; Δουλεύει άψογα εκτός από τα mobile data. 2G/3G αλλάζει κανονικά (δοκισμένο από το *#*#4636#*#*), όπως και wi-fi. Ενεργοποιούνται κανονικά από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχει ποτέ το E/H/3G και δεν έχει σύνδεση στο νετ. Η atx θα έχει το ίδιο θέμα; Edited January 18, 2014 by illicit7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς bug στην official b708; Δουλεύει άψογα εκτός από τα mobile data. 2G/3G αλλάζει κανονικά (δοκισμένο από το *#*#4636#*#*), όπως και wi-fi. Ενεργοποιούνται κανονικά από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχει ποτέ το E/H/3G και δεν έχει σύνδεση στο νετ. Η atx θα έχει το ίδιο θέμα; Έχω περασμένη την ΑΤΧ και δεν έχω δει κάτι τέτοιο τις λίγες φορές που έχω ανοίξει δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts