Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κανει κ σε σας το κινητο επανεκκινηση απο μονο του? σε μενα κανει σπανια βεβαια αλλα σε ακυρες στιγμες...

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο?

Εμενα αφού εβαλα twrp οταν το τηλεφωνο σβηνει απο μπαταρία,οταν το.βαζεις να φορτισει ανοιγει σε clockworkmod κ μενει εκει μεχρι να του πατησω reboot. Το.κανει κ σε κανεναν αλλο αυτο?

Σε μένα όχι πάντως.:confused:

Εμένα το έκανε αλλα μετά απο μερικες επανεκινησεις το εκοψε.......... επισης ειχα βαλει και την αντιστοιχη εφαρμογη και την απεγκατεστησα.

Εμένα το έκανε αλλα μετά απο μερικες επανεκινησεις το εκοψε.......... επισης ειχα βαλει και την αντιστοιχη εφαρμογη και την απεγκατεστησα.

Το εχω ριμαξει στις reboot αλλα τπτ.το rom manager k flashify εχω μονο μεσα.χμμ καλα δεν ειναι κ το τρελο προβλημα απλα ελπιζω Να.μην εχει πειραχτει κ.τπτ αλλο. Χεχε

Θα παρακαλούσα, αν κάποιος έχει περάσει επιτυχώς την 4.3 και δουλεύει καλά, να γράψει έναν οδηγό με το πως την περνάμε (στα ελληνικά) ώστε να βοηθηθούμε κ εμείς, ευχαριστώ!

Τελικά μου το έκανε κ εμένα.:lol:

Σας ειδοποίησε το κινητό για νέα αναβάθμιση;;; Το έχω 1,5 χρόνο πλέον, rooted εδώ και πολύ καιρό. Και μου πετάει ξαφνικά μήνυμα upgrade B104 to B108.

Ποια είναι η 108; Το έχει κάνει κανένας;

Τελικά μου το έκανε κ εμένα.:lol:

Χαχα αμα βρεις λυση let me know.

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Είχα περάσει παλιότερα την b336 και είχα το εξής πρόβλημα. Όταν τραβούσα βίντεο σε υψηλή ανάλυση κατόπιν στην αναπαραγωγή του είχε πολλά σπασίματα. Είναι bug ή είναι ίσως θέμα κάρτας (κλάσης) κτλ; Υπάρχει κανείς που να την έχει για καιρό και να μπορει να μου πει αν έχει bugs;

Ευχαριστώ

tzexer

γεια σε ολους κ με το καλο να μπει το '14 :)

Πριν λιγες μερες εβαλα τo κινητο για φορτιση και ξεχασα να το βγαλω και φορτιζε ολο το βραδυ (για 6-7 ωρες επιπλεον απο το 100%). Απο τοτε εχω την εντυπωση οτι εχει αδυνατισει πολυ η μπαταρια κ εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα. Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με την παραπανω φορτιση? ευχαριστω

γεια σε ολους κ με το καλο να μπει το '14 :)

Πριν λιγες μερες εβαλα τo κινητο για φορτιση και ξεχασα να το βγαλω και φορτιζε ολο το βραδυ (για 6-7 ωρες επιπλεον απο το 100%). Απο τοτε εχω την εντυπωση οτι εχει αδυνατισει πολυ η μπαταρια κ εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα. Υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με την παραπανω φορτιση? ευχαριστω

Καλημέρα, και καλή χρονιά

Προσωπική μου άποψη είναι οτι δέν έχει να κάνει με τη φόρτιση. Εγώ, απο τότε που το πήρα (ένας χρόνος και κάτι) το βάζω για φόρτιση το βράδυ, και το βγάζω το πρωί που ξυπνάω. Άλλωστε οταν το led γίνει πράσινο, σταματάει να φορτίζει.

Καλή χρονιά παιδια .Οχι δεν σχετίζεται με την φόρτιση το πρόβλημα που αντιμετωπιζεις.Εγω να φανταστείς οποτε θυμηθω το βγαζω απο την πριζα και οποτε θυμηθω το βαζω στην πριζα και ειναι μια χαρα..
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Σας ειδοποίησε το κινητό για νέα αναβάθμιση;;; Το έχω 1,5 χρόνο πλέον, rooted εδώ και πολύ καιρό. Και μου πετάει ξαφνικά μήνυμα upgrade B104 to B108.

Ποια είναι η 108; Το έχει κάνει κανένας;

Και εγώ σήμερα την ίδια ειδοποίηση είδα..Δεν έχω ιδέα τι παίζει με την B108..Λογικά εάν γίνει η αναβάθμιση χάνονται όλα από την μνήμη, γι' αυτό δεν θα την κάνω άμεσα μάλλον..πρέπει να κάνω backup αρκετό 'πράμα' πρώτα..αν υπάρχει κάποιος να μας πει κι ολας αν αξίζει να γίνει η αναβάθμιση αυτή θα ήταν καλό..

http://www.ebay.com/itm/6X-Clear-Ultra-Thin-Screen-Protector-For-Huawei-Ascend-P1-U9200-/190804101988?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2c6ccf8b64

ξερετε αν οι συγκεκριμενες μεμβρανες ειναι ιδιου τυπου με την εργοστασιακη μεμβρανη του κινητακιου? :)

πολυ φθηνες παντως 1.50€ η εξάδα..... Με την εργοστασιακη του εμεινα πολυ ευχαιρτημενος παντως αλλα νομιζω ηρθε η ωρα να την αλλαξω αφου μαζεψε κατι γρατσουνιτσες και κ θα ηθελα ακριβως την ιδια...

πέρασα twrp recovery 2.6.3.0 και εγκατέστησα την b708 atx έχει gaaps και γλώσσες + ότι είναι root

περίπου 1 εβδομάδα είναι στο κινητό μου και το βλέπω αρκετά smooth χωρίς προβλήματα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47028317#post47028317

πέρασα twrp recovery 2.6.3.0 και εγκατέστησα την b708 atx έχει gaaps και γλώσσες + ότι είναι root

περίπου 1 εβδομάδα είναι στο κινητό μου και το βλέπω αρκετά smooth χωρίς προβλήματα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47028317#post47028317

Κ γω κάπου τόσο την έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.:)Μπορείς επιτέλους να προχωρίσεις και το βίντεο στο youtube.:cool:

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

έχει παρατηρήσει κανείς bug στην official b708;

Δουλεύει άψογα εκτός από τα mobile data. 2G/3G αλλάζει κανονικά (δοκισμένο από το *#*#4636#*#*), όπως και wi-fi.

Ενεργοποιούνται κανονικά από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχει ποτέ το E/H/3G και δεν έχει σύνδεση στο νετ.

Η atx θα έχει το ίδιο θέμα;

Edited by illicit7

Καλησπέρα παιδιά,

έχει παρατηρήσει κανείς bug στην official b708;

Δουλεύει άψογα εκτός από τα mobile data. 2G/3G αλλάζει κανονικά (δοκισμένο από το *#*#4636#*#*), όπως και wi-fi.

Ενεργοποιούνται κανονικά από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν έχει ποτέ το E/H/3G και δεν έχει σύνδεση στο νετ.

Η atx θα έχει το ίδιο θέμα;

Έχω περασμένη την ΑΤΧ και δεν έχω δει κάτι τέτοιο τις λίγες φορές που έχω ανοίξει δεδομένα.

• The title was changed to Huawei Ascend P1