Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Crespo θα επικοινωνήσεις στο Huawei Device Greece στο Facebook μαζί τους και θα ζητήσεις να σου στείλουν θήκες. Αν μένεις Αθήνα περνάς απλά απ τα γραφεία τους και σου δίνουν θήκες σε όλα τα χρώματα ΔΩΡΕΑΝ. Αν μένεις επαρχία σου στέλνουν 4 θήκες που επιλέγεις εσύ μετά από επικοινωνία με 9 euro έξοδα αποστολής / αντικαταβολή.
--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σ ευχαριστω φιλε, αλλα δεν μενω αθηνα κ αν παραγγειλω απο εξω θα μου βγει πιο φτηνα απο τη δωρεαν αποστολη με 9€ εξοδα αποστολης

σ ευχαριστω φιλε, αλλα δεν μενω αθηνα κ αν παραγγειλω απο εξω θα μου βγει πιο φτηνα απο τη δωρεαν αποστολη με 9€ εξοδα αποστολης

Ναι δεν θα σου στειλουν μια θηκη,αλλα 5 θηκες!!

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Οι θήκες που δίνει δωρεάν η ελληνική αντιπροσωπεία είναι σκληρού τύπου και κουμπώνουν μόνο στο πίσω κομμάτι της συσκευής. Αφήνουν ακάλυπτο το μπροστινό πλαίσιο και σε περίπτωση πτώσης θα γεμίσει σημάδια. Μιά χαρά θήκη βρήκε για καλή προστασία!

ποια εννοεις "Μιά χαρά θήκη βρήκε για καλή προστασία"? αυτη που δινει η ελληνικη αντιπροσωπεια? εχετε καμια φωτο να την δω? :D

Aυτή που βρήκες εσύ είναι μιά χαρά! Η πρώτη και δεύτερη, όχι η τρίτη!

μεμβρανη προστασιας οθονης να παραγγειλω ή εχει εργοστασιακη?

μεμβρανη προστασιας οθονης να παραγγειλω ή εχει εργοστασιακη?

Το κινητό έρχεται με screen protector πολύ καλά εφαρμοσμένο.Εγώ θήκη διάλεξα αυτή και είναι πολύ καλή,λεπτή και όμορφη

εφυγε κ αυτη η παραγγελια απο ΕΒΑΥ Κίνας http://viewitem.eim.ebay.gr/1-x-SLine-Wave-Soft-Gel-TPU-Cover-Case-For-Huawei-Ascend-P1-U9200--LCD-Guard/121069086314/item

2.20€ τσαμπα πραμα... δε πιστευω να πληρωσω κ κανα τελωνειο για 2 ψωροευρω παραγγελια???:mad:

εντιτ: μηνά αυτη που εχεις ειναι μαλακή ή σκληρη?

Edited by crespo_3

εφυγε κ αυτη η παραγγελια απο ΕΒΑΥ Κίνας http://viewitem.eim.ebay.gr/1-x-SLine-Wave-Soft-Gel-TPU-Cover-Case-For-Huawei-Ascend-P1-U9200--LCD-Guard/121069086314/item

2.20€ τσαμπα πραμα... δε πιστευω να πληρωσω κ κανα τελωνειο για 2 ψωροευρω παραγγελια???:mad:

εντιτ: μηνά αυτη που εχεις ειναι μαλακή ή σκληρη?

Μέση κατάσταση

Το παρέλαβα και εγώ από expansys.

Ασχολήθηκα λίγο μαζί του και πρέπει να πω ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ξέρει κανείς αν έχει βγει κάποιο update, να το κάνω μετά την πρώτη φόρτιση ?

ειναι σκετο μαυρο απο πισω οπως στην 1η ή το αλλο σχεδιο σαν ζωγραφιστο που ειναι στην 2η εικονα? :confused:

φιλε εγω το πηρα πριν ενα μηνα και ειναι οπως το πρωτο χωρίς το σχεδιο

tzexer

ειναι σκετο μαυρο απο πισω οπως στην 1η ή το αλλο σχεδιο σαν ζωγραφιστο που ειναι στην 2η εικονα? :confused:

φιλε εγω το πηρα πριν ενα μηνα και ειναι οπως το πρωτο χωρίς το σχεδιο

Μαύρο και σε μένα.

Crespo θα επικοινωνήσεις στο Huawei Device Greece στο Facebook μαζί τους και θα ζητήσεις να σου στείλουν θήκες. Αν μένεις Αθήνα περνάς απλά απ τα γραφεία τους και σου δίνουν θήκες σε όλα τα χρώματα ΔΩΡΕΑΝ. Αν μένεις επαρχία σου στέλνουν 4 θήκες που επιλέγεις εσύ μετά από επικοινωνία με 9 euro έξοδα αποστολής / αντικαταβολή.

Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα !

Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες μιας και δεν βλέπω κάπου το τηλέφωνο τους.

Ξέρεις που είναι τα γραφεία τους ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

ellohim μην ανησυχείς. Εφόσον επικοινώνησες μέσω fb θα σου στείλουν μην. για περισσότερα στοιχεία, θα σε πάρουν τηλ και θα συνεννοηθείτε για το πως και από που θα παραλάβεις τις θήκες. Πάντως κι εγώ γνωρίζω ότι τα γραφεία τους είναι κάπου στην Κηφισίας.
--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

αυριο θα μου ερθει μαλλον. Με την μπαταρια τι πρεπει να κανω? Λογικα θα ειναι καπου στο 60% φορτισμενο οταν το ανοιξω.

να το αφησω μεχρι να αποφορτιστει πληρως κ να το φορτισω 100% και να κανω 2-3 τετοιους κυκλους ή να το βαλω για φορτιση κατευθειαν μολις το ανοιξω...?

αυριο θα μου ερθει μαλλον. Με την μπαταρια τι πρεπει να κανω? Λογικα θα ειναι καπου στο 60% φορτισμενο οταν το ανοιξω.

να το αφησω μεχρι να αποφορτιστει πληρως κ να το φορτισω 100% και να κανω 2-3 τετοιους κυκλους ή να το βαλω για φορτιση κατευθειαν μολις το ανοιξω...?

Xρησιμοποίησε το κανονικα να το χαρεις και οταν παει 20% γνωμη μου φορτισε το :)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Παλικάρια χρειάζομαι λίγο τη βοήθεια σας για να δω ποια rom τελικά θα κρατήσω. Έχω ένα θέμα με το bluetooth του κινητού. Συγκεκριμένα όταν είναι ανοιχτό το bluetooth δεν μπορεί να μπει σε deep sleep το κινητό (CM10.1). Αυτό διορθώνεται στην B229. Αν κάποιος έχει την ΕmUI 1.5, τον παρακαλώ να κατεβάσει δωρεάν απο το market το CPU spy και να τσεκάρει αν μπαίνει σε deepsleep με ανοιχτό το bluetooth.

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτή τη στιγμή στα 144 ευρώ αξίζει σε σχέση με τα κινητά που κυκλοφορούν (πιο νέα μοντέλα) σε αυτά τα λεφτά (μέχρι και 170 ευρώ περίπου στην Ελλάδα)?
It's never enough

Εμένα μου ήρθε και η μπαταρία ήταν στο 0%...έκανε μάλιστα 15 λεπτά για να αρχίσει να φορτίζει...

Εμένα μου ήρθε και η μπαταρία ήταν στο 0%...έκανε μάλιστα 15 λεπτά για να αρχίσει να φορτίζει...

οντως κ μενα ετσι μου ηρθε.. δεν ανοιγε καν... οποτε αναγκαστηκα το εβαλα για φορτιση...

να το αφησω να παει 100% και μετα πληρη αποφορτιση-φορτιση για 2-3 φορες, σωστα?:worry:

λοιπον.. ειχα τα εξης 2 προβληματα εως τωρα :mad:

1) οταν το ανοιξα μου ζητησε κωδικο της καρτας σιμ. οταν πληκτρολογουσα των κωδικο αυτο εβγαζε οτι ψηφια ηθελε. 3 πατουσα 9 εβγαζε κλπ. μετα αρχιζε να πληκτρολογει κατι νουμερα απο μονο του χωρις να παταω τιποτα... κρατησε κανα 2 λεπτα αυτη η ιστορια κ μετα σθνηλθε. Μολις εβαλα το pin κ μετα ανοιξε κ πηγαινε σφαιρα δεν μου κολλουσε πουθενα.

2) ολες οι εφραμογες μου τρεχουν καλα. μπηκα στο playstore κ κατεβασα ενα παιχνιδι για να δω πως παιζει. ολα καλα κι εκει. Μετα που πηγα να ξαναμπω στο playstore δεν μου το ανοιγε για κανα 5λεπτο. αποσυνδεθηκα απ το wifi κ το ξαναανοιξα κ μπηκε... Παταω εγκατασταση να ξανακατεβασω ενα ελαφρυ παιχνιδακι τρωει ενα κολλημα λιγα δευτερολεπτα κ εκλεισε η συσκευη...:wacko:

Μηπως πρεπει να τους παρω τηλ να ζητησω αντικατασταση συσκευης η να παριμενω λιγες μερες να δω πως θα παει? ετυχε σε κανεναν αλλον τιποτε τετοιο??

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

λοιπον.. ειχα τα εξης 2 προβληματα εως τωρα :mad:

1) οταν το ανοιξα μου ζητησε κωδικο της καρτας σιμ. οταν πληκτρολογουσα των κωδικο αυτο εβγαζε οτι ψηφια ηθελε. 3 πατουσα 9 εβγαζε κλπ. μετα αρχιζε να πληκτρολογει κατι νουμερα απο μονο του χωρις να παταω τιποτα... κρατησε κανα 2 λεπτα αυτη η ιστορια κ μετα σθνηλθε. Μολις εβαλα το pin κ μετα ανοιξε κ πηγαινε σφαιρα δεν μου κολλουσε πουθενα.

2) ολες οι εφραμογες μου τρεχουν καλα. μπηκα στο playstore κ κατεβασα ενα παιχνιδι για να δω πως παιζει. ολα καλα κι εκει. Μετα που πηγα να ξαναμπω στο playstore δεν μου το ανοιγε για κανα 5λεπτο. αποσυνδεθηκα απ το wifi κ το ξαναανοιξα κ μπηκε... Παταω εγκατασταση να ξανακατεβασω ενα ελαφρυ παιχνιδακι τρωει ενα κολλημα λιγα δευτερολεπτα κ εκλεισε η συσκευη...:wacko:

Μηπως πρεπει να τους παρω τηλ να ζητησω αντικατασταση συσκευης η να παριμενω λιγες μερες να δω πως θα παει? ετυχε σε κανεναν αλλον τιποτε τετοιο??

Εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...

Ποια εκδοση εχει περασμενη;

Aν το ξανα κανει κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο...

Ποια εκδοση εχει περασμενη;

Aν το ξανα κανει κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

τι εννοεις ποια εκδοση εχει περασμενη? πως μπορω να το δω?

δεν εχω πολλες γνωσεις απο λειτουργικα κ τετοια:confused:

ΕΝΤΙΤ: Αν εννοεις την εκδοση android που εχει ειναι η 4.0.3

Edited by crespo_3

τι εννοεις ποια εκδοση εχει περασμενη? πως μπορω να το δω?

δεν εχω πολλες γνωσεις απο λειτουργικα κ τετοια:confused:

ΕΝΤΙΤ: Αν εννοεις την εκδοση android που εχει ειναι η 4.0.3

Ρυθμίσεις συστήματος ----Σχετικά με τηλέφωνο----Αριθμός εκδοσης

OK TO BPHKA

U9200

οχι τον κωδικο μοντελου

το προτελευταιο που ειναι καπως ετσι:U9200-xxxxxxxxxxxxxxx

• The title was changed to Huawei Ascend P1