stathisso Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 φιλε το καταφερα! b229! ευχαριστω πολυ!!! τωρα αμα θελω jelly bean αχιζει να βαλω??η custom rom jelly bean γινεται>?ο τροπος? downgrade μετα σε b229 γινεται?σε ζαλισα αλλα καταλαβενεις:) Ωραιος! :) Αν θες jelly bean και σου αρεσει ομως και το emotion ui της Huawei περιμενε λιγο τις επομενες μερες θα βγαλει jb με emotion ui 1.5 με διορθωμενα bugs και την βαζεις τοτε. Ναι γινεται μετα downgrade αν θες. Και εγω downgrade εκανα επειδη προτιμω το Pure android Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ωραιος! :) Αν θες jelly bean και σου αρεσει ομως και το emotion ui της Huawei περιμενε λιγο τις επομενες μερες θα βγαλει jb με emotion ui 1.5 με διορθωμενα bugs και την βαζεις τοτε. Ναι γινεται μετα downgrade αν θες. Και εγω downgrade εκανα επειδη προτιμω το Pure android θ αρχισω τις δοκιμες απο τωρα!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 παιδια εβαλα την EMUI1.5 και μου αρεσε πολυ! το τηελφωνο πεταει!! και το browsing απιστευτα smooth!και γρηγορο!! καμια σχεση με την b229! τωρα απο bugs θα δουμε! παντως παει λες και εχω galaxy s3! τοσο smooth!αντε να περιμενουμε και την καινοuργια emui! και κατι ασχετο!! τι ηχος ειναι αυτος ρε παιδια που βγαζει!!φοβερος!γενικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) παιδια εβαλα την EMUI1.5 και μου αρεσε πολυ! το τηελφωνο πεταει!! και το browsing απιστευτα smooth!και γρηγορο!! καμια σχεση με την b229! τωρα απο bugs θα δουμε! παντως παει λες και εχω galaxy s3! τοσο smooth!αντε να περιμενουμε και την καινοuργια emui! και κατι ασχετο!! τι ηχος ειναι αυτος ρε παιδια που βγαζει!!φοβερος!γενικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα!:D Για 160€ που το πήρες "μην το πεις ουτε του παπα" ;) :happy: Edited August 13, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι. Η "αυτόματη φωτεινότητα" σας δουλεύει κανονικά?... γιατί προσωπικά δε βλέπω και καμιά διαφορά... Με τσεκαρισμένο το checkbox δε τη βλέπω να αλλάζει αλλά πάντα πρέπει να το κάνω manual. Καμιά ιδέα - λύση? firmware : B229 Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι. Η "αυτόματη φωτεινότητα" σας δουλεύει κανονικά?... γιατί προσωπικά δε βλέπω και καμιά διαφορά... Με τσεκαρισμένο το checkbox δε τη βλέπω να αλλάζει αλλά πάντα πρέπει να το κάνω manual. Καμιά ιδέα - λύση? firmware : B229 εμένα κανονικά δουλεύει αλλά έχω το EMU εγκαταστήσει Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Για 160€ που το πήρες "μην το πεις ουτε του παπα" ;) :happy: ναι!:D Και βλεπω να το κραταω γιατι σε καλυπτει σε ολα τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να σας ρωτήσω κάτι. Η "αυτόματη φωτεινότητα" σας δουλεύει κανονικά?... γιατί προσωπικά δε βλέπω και καμιά διαφορά... Με τσεκαρισμένο το checkbox δε τη βλέπω να αλλάζει αλλά πάντα πρέπει να το κάνω manual. Καμιά ιδέα - λύση? firmware : B229 Νομιζω στην b229 χωρις το EMUI δεν λειτουργει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 original911 ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Kouros πως είναι το κινητό με jb και emotion ui? Εχει καθόλου λαγκαρίσματα? Από διάρκεια μπαταρίας πως είναι? Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 original911 ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Kouros πως είναι το κινητό με jb και emotion ui? Εχει καθόλου λαγκαρίσματα? Από διάρκεια μπαταρίας πως είναι? τι κινητο πεταει!!! στο browsing σκετη απολαυση! λαγκαρισμα??!! τι ειναι αυτο?:lol: παει σαν τετραπυρινο! καμια σχεση με b229.. απο μπαταρια δεω ξερω ακομα! θα περιμενω μερικες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο (ειμαι αναμεσα σ αυτο κ το Χperia P) αλλα το huawei εχει προβαδισμα.. επειδη οι σελιδες του θρεντ ειναι παρα πολλες k δεν μπορω να τις διαβασω ολες, μπορουν να μου πουν οσοι το εχουν ή οσοι πραγματικα γνωριζουν αν αξιζει το συγκεκριμενο κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο (ειμαι αναμεσα σ αυτο κ το Χperia P) αλλα το huawei εχει προβαδισμα.. επειδη οι σελιδες του θρεντ ειναι παρα πολλες k δεν μπορω να τις διαβασω ολες, μπορουν να μου πουν οσοι το εχουν ή οσοι πραγματικα γνωριζουν αν αξιζει το συγκεκριμενο κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα:) Αξίζει και με το παραπανω στα 200€ Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ναι φιλε 200€ το βρηκα απο expansys:cool: απλα κ το Xperia P στην ιδια τιμη ειναι κ ειμαι σε διλημμα:confused: σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παίδες έχει κανείς να προτείνει καλής ποιότητας και αίσθησης screenprotector ? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Παίδες έχει κανείς να προτείνει καλής ποιότητας και αίσθησης screenprotector ? Το κινητο μολις το αγορασεις εχει πανω του screen protector τελεια εφαρμοσμενο και καλης ποιοτητας. Edit:Αν το εχεις ηδη το κινητο και το εχεις βγαλει της Vikuiti που εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλα αλλα και καπως ακριβα Edited August 15, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Το κινητο μολις το αγορασεις εχει πανω του screen protector τελεια εφαρμοσμενο και καλης ποιοτητας Φίλε stathisso το γνωρίζω απλά θέλει ένας φίλος να αντικαταστησει το φθαρμενο εργοστασιακό και ψαχνόμαστε για τουλάχιστον ισαξιας ποιότητας με αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μηπως γνωριζει κανεις;εχω την Β229 απλα εχω περασει το cwm και θελω το εργοστασιακο recovery.Αν παρω το recovery.img απο το φακελο της Β229 και το κανω flash μεσω fastboot αν θα πεταστει το recovery σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) παιδια για να βαλω custom rom τι κανω? εισαι σε emotion ui 1.5 jelly bean. λεω να βαλω αυτην unofficcial AOKP (4.2.2) for Huawei Ascend P1 αξιζει η μεταβαση λετε? Edited August 16, 2013 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 την εχω βαλει κι εγω την 4.2.2 αλλα εχει bugs.Αν θυμαμαι καλα δεν δουλευει το κουμπι για τα toggles και το πανοραμα δεν δουλευει.Γνωμη μου να μην αλλαξεις ακομα μεχρι να φτιαχτουν(αν φτιαχτουν).Οσο για τη cm10.1 οταν την ειχα περασει ειχε προβλημα με τον ηχο.Η Aokp παντως μου φανηκε γρηγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 την εχω βαλει κι εγω την 4.2.2 αλλα εχει bugs.Αν θυμαμαι καλα δεν δουλευει το κουμπι για τα toggles και το πανοραμα δεν δουλευει.Γνωμη μου να μην αλλαξεις ακομα μεχρι να φτιαχτουν(αν φτιαχτουν).Οσο για τη cm10.1 οταν την ειχα περασει ειχε προβλημα με τον ηχο.Η Aokp παντως μου φανηκε γρηγορη Έγω πάντως έχω την cm10.1 σχεδόν από την αρχή. Η καμέρα δουλεύει μια χαρά (και πανόραμα, και full HD video). Το bluetooth επισης είναι κομπλέ όπως και το deep sleep και το GPS. To μόνο που δε δουλεύει είναι η αυτόματη φωτεινότητα..... Αλλά κατά τα άλλα είναι και smooth και γρήγορη. Και απο μπαταρία μια χάρα. Επίσης ήδη κυκλοφορεί και cm10.2 (Android 4.3) με δύο γνωστά bug στο bluetooth και στον gravity sensor. Περισσότερα εδώ . (Η σελίδα είναι κινέζικη, οπότε θέλει μετάφραση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) μπορεις να βαλεις το link που την κατεβασες?και οσο αφορα την emotion ui 1.0 εχει bugs? Edited August 16, 2013 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αν αναφέρεσαι σε εμένα και την cm10.1 εγώ την κατέβασα από εδώ. (Εγώ έχω την έκδοση του faust - 1o μηνυμα - και όχι του pandaweb που θα τη βρεις στις τελευταίες σελίδες). Όσον αφορά στo emotionui, δεν το έχω βάλει ποτέ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 cm-10.1-20130429-UNOFFICIAL-viva.zip αυτό κατεβάζω ήταν στην πρώτη σελίδα (162mb).Το άλλο αρχείο που έχει (cm-10.1 20130429 ExternalSD as primary patch ) γνωρίζεις αν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Χρειάζεται αν θες να χρησιμοποιείς ως βασικό χώρο αποθήκευσης την SD και όχι τα 4GB του κινητού. Αν το χρειάζεσαι, το ξέρεις εσύ..... Εγώ που ήθελα παραπάνω χώρο, το έβαλα. Επίσης χρειάζεσαι και τα GApps (Google apps) καθώς δεν έχει playstore κτλ κτλ. Τα κατεβάζεις εδώ και τα flasharεις μετά την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ευχαριστώ.Πόσο καιρό τη χρησιμοποιείς;Είσαι ευχαριστημένος;Απ'οτι διάβασα θέλει και το gps fix η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts