Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε το καταφερα! b229! ευχαριστω πολυ!!! τωρα αμα θελω jelly bean αχιζει να βαλω??η custom rom jelly bean γινεται>?ο τροπος?

downgrade μετα σε b229 γινεται?σε ζαλισα αλλα καταλαβενεις:)

Ωραιος! :)

Αν θες jelly bean και σου αρεσει ομως και το emotion ui της Huawei περιμενε λιγο τις επομενες μερες θα βγαλει jb με emotion ui 1.5 με διορθωμενα bugs και την βαζεις τοτε.

Ναι γινεται μετα downgrade αν θες.

Και εγω downgrade εκανα επειδη προτιμω το Pure android

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραιος! :)

Αν θες jelly bean και σου αρεσει ομως και το emotion ui της Huawei περιμενε λιγο τις επομενες μερες θα βγαλει jb με emotion ui 1.5 με διορθωμενα bugs και την βαζεις τοτε.

Ναι γινεται μετα downgrade αν θες.

Και εγω downgrade εκανα επειδη προτιμω το Pure android

θ αρχισω τις δοκιμες απο τωρα!!!!:lol:

παιδια εβαλα την EMUI1.5 και μου αρεσε πολυ! το τηελφωνο πεταει!! και το browsing απιστευτα smooth!και γρηγορο!! καμια σχεση με την b229! τωρα απο bugs θα δουμε! παντως παει λες και εχω galaxy s3! τοσο smooth!αντε να περιμενουμε και την καινοuργια emui!

και κατι ασχετο!! τι ηχος ειναι αυτος ρε παιδια που βγαζει!!φοβερος!γενικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα!:D

παιδια εβαλα την EMUI1.5 και μου αρεσε πολυ! το τηελφωνο πεταει!! και το browsing απιστευτα smooth!και γρηγορο!! καμια σχεση με την b229! τωρα απο bugs θα δουμε! παντως παει λες και εχω galaxy s3! τοσο smooth!αντε να περιμενουμε και την καινοuργια emui!

και κατι ασχετο!! τι ηχος ειναι αυτος ρε παιδια που βγαζει!!φοβερος!γενικα το τηλεφωνακι ειναι ολα τα λεφτα!:D

Για 160€ που το πήρες "μην το πεις ουτε του παπα" ;) :happy:

Edited by stathisso

Να σας ρωτήσω κάτι. Η "αυτόματη φωτεινότητα" σας δουλεύει κανονικά?... γιατί προσωπικά δε βλέπω και καμιά διαφορά...

Με τσεκαρισμένο το checkbox δε τη βλέπω να αλλάζει αλλά πάντα πρέπει να το κάνω manual.

Καμιά ιδέα - λύση?

firmware : B229

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Να σας ρωτήσω κάτι. Η "αυτόματη φωτεινότητα" σας δουλεύει κανονικά?... γιατί προσωπικά δε βλέπω και καμιά διαφορά...

Με τσεκαρισμένο το checkbox δε τη βλέπω να αλλάζει αλλά πάντα πρέπει να το κάνω manual.

Καμιά ιδέα - λύση?

εμένα κανονικά δουλεύει αλλά έχω το EMU εγκαταστήσει

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Καμιά ιδέα - λύση?

Νομιζω στην b229 χωρις το EMUI δεν λειτουργει σωστα.

original911 ευχαριστώ για τη διευκρίνηση

Kouros πως είναι το κινητό με jb και emotion ui? Εχει καθόλου λαγκαρίσματα? Από διάρκεια μπαταρίας πως είναι?

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

original911 ευχαριστώ για τη διευκρίνηση

Kouros πως είναι το κινητό με jb και emotion ui? Εχει καθόλου λαγκαρίσματα? Από διάρκεια μπαταρίας πως είναι?

τι κινητο πεταει!!! στο browsing σκετη απολαυση! λαγκαρισμα??!! τι ειναι αυτο?:lol: παει σαν τετραπυρινο! καμια σχεση με b229.. απο μπαταρια δεω ξερω ακομα! θα περιμενω μερικες μερες!

Καλημερα σε ολους.

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο (ειμαι αναμεσα σ αυτο κ το Χperia P) αλλα το huawei εχει προβαδισμα..

επειδη οι σελιδες του θρεντ ειναι παρα πολλες k δεν μπορω να τις διαβασω ολες, μπορουν να μου πουν οσοι το εχουν ή οσοι πραγματικα γνωριζουν αν αξιζει το συγκεκριμενο κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα:)

Καλημερα σε ολους.

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο (ειμαι αναμεσα σ αυτο κ το Χperia P) αλλα το huawei εχει προβαδισμα..

επειδη οι σελιδες του θρεντ ειναι παρα πολλες k δεν μπορω να τις διαβασω ολες, μπορουν να μου πουν οσοι το εχουν ή οσοι πραγματικα γνωριζουν αν αξιζει το συγκεκριμενο κινητο? Ευχαριστω προκαταβολικα:)

Αξίζει και με το παραπανω στα 200€

ναι φιλε 200€ το βρηκα απο expansys:cool: απλα κ το Xperia P στην ιδια τιμη ειναι κ ειμαι σε διλημμα:confused:

σ ευχαριστω

Παίδες έχει κανείς να προτείνει καλής ποιότητας και αίσθησης screenprotector ?

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Παίδες έχει κανείς να προτείνει καλής ποιότητας και αίσθησης screenprotector ?

Το κινητο μολις το αγορασεις εχει πανω του screen protector τελεια εφαρμοσμενο και καλης ποιοτητας.

Edit:Αν το εχεις ηδη το κινητο και το εχεις βγαλει της Vikuiti που εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλα αλλα και καπως ακριβα

Edited by stathisso

Το κινητο μολις το αγορασεις εχει πανω του screen protector τελεια εφαρμοσμενο και καλης ποιοτητας

Φίλε stathisso το γνωρίζω απλά θέλει ένας φίλος να αντικαταστησει το φθαρμενο εργοστασιακό και ψαχνόμαστε για τουλάχιστον ισαξιας ποιότητας με αυτό.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μηπως γνωριζει κανεις;εχω την Β229 απλα εχω περασει το cwm και θελω το εργοστασιακο recovery.Αν παρω το recovery.img απο το φακελο της Β229 και το κανω flash μεσω fastboot αν θα πεταστει το recovery σωστα;

παιδια για να βαλω custom rom τι κανω? εισαι σε emotion ui 1.5 jelly bean. λεω να βαλω αυτην unofficcial AOKP (4.2.2) for Huawei Ascend P1

αξιζει η μεταβαση λετε?

Edited by couros1

την εχω βαλει κι εγω την 4.2.2 αλλα εχει bugs.Αν θυμαμαι καλα δεν δουλευει το κουμπι για τα toggles και το πανοραμα δεν δουλευει.Γνωμη μου να μην αλλαξεις ακομα μεχρι να φτιαχτουν(αν φτιαχτουν).Οσο για τη cm10.1 οταν την ειχα περασει ειχε προβλημα με τον ηχο.Η Aokp παντως μου φανηκε γρηγορη

την εχω βαλει κι εγω την 4.2.2 αλλα εχει bugs.Αν θυμαμαι καλα δεν δουλευει το κουμπι για τα toggles και το πανοραμα δεν δουλευει.Γνωμη μου να μην αλλαξεις ακομα μεχρι να φτιαχτουν(αν φτιαχτουν).Οσο για τη cm10.1 οταν την ειχα περασει ειχε προβλημα με τον ηχο.Η Aokp παντως μου φανηκε γρηγορη

Έγω πάντως έχω την cm10.1 σχεδόν από την αρχή. Η καμέρα δουλεύει μια χαρά (και πανόραμα, και full HD video). Το bluetooth επισης είναι κομπλέ όπως και το deep sleep και το GPS. To μόνο που δε δουλεύει είναι η αυτόματη φωτεινότητα.....

Αλλά κατά τα άλλα είναι και smooth και γρήγορη. Και απο μπαταρία μια χάρα.

Επίσης ήδη κυκλοφορεί και cm10.2 (Android 4.3) με δύο γνωστά bug στο bluetooth και στον gravity sensor. Περισσότερα εδώ . (Η σελίδα είναι κινέζικη, οπότε θέλει μετάφραση)

μπορεις να βαλεις το link που την κατεβασες?και οσο αφορα την emotion ui 1.0 εχει bugs? Edited by Minas_Kriti

Αν αναφέρεσαι σε εμένα και την cm10.1 εγώ την κατέβασα από εδώ. (Εγώ έχω την έκδοση του faust - 1o μηνυμα - και όχι του pandaweb που θα τη βρεις στις τελευταίες σελίδες).

Όσον αφορά στo emotionui, δεν το έχω βάλει ποτέ.....

cm-10.1-20130429-UNOFFICIAL-viva.zip αυτό κατεβάζω ήταν στην πρώτη σελίδα (162mb).Το άλλο αρχείο που έχει (cm-10.1 20130429 ExternalSD as primary patch

) γνωρίζεις αν χρειάζεται?

Χρειάζεται αν θες να χρησιμοποιείς ως βασικό χώρο αποθήκευσης την SD και όχι τα 4GB του κινητού. Αν το χρειάζεσαι, το ξέρεις εσύ..... Εγώ που ήθελα παραπάνω χώρο, το έβαλα.

Επίσης χρειάζεσαι και τα GApps (Google apps) καθώς δεν έχει playstore κτλ κτλ. Τα κατεβάζεις εδώ και τα flasharεις μετά την rom.

Ευχαριστώ.Πόσο καιρό τη χρησιμοποιείς;Είσαι ευχαριστημένος;Απ'οτι διάβασα θέλει και το gps fix η όχι;

• The title was changed to Huawei Ascend P1