balnik Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δες το παρακατω βιντεο εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δες το παρακατω βιντεο εσυ αποφασιζεις. Ενταξει ξεφεύγει ετσι;; Μονο η μπαταρια να μας πεις μετα απο χρήση που θα τ κανεις πως παει.Γιατι ειναι πολυ σημαντικο αυτο το κομμάτι. :rolleyes: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) αν γινεται καποιος πως θα παω απο b104 σε b229 ωστε να περασω το ui..παντως φαινεται πολυ ωραιο :) Edited March 29, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 επειδή είμαι λίγο άσχετος που βλέπω ποια έκδοση έχει το κινητό μου ή b104 ή B229 ή κάποια άλλη?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 επειδή είμαι λίγο άσχετος που βλέπω ποια έκδοση έχει το κινητό μου ή b104 ή B229 ή κάποια άλλη?? Ρυθμίσεις συστήματος-Σχετικά με το τηλέφωνο-Αριθμός έκδοσης(Τα τρία τελευταία ψηφία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ρυθμίσεις συστήματος-Σχετικά με το τηλέφωνο-Αριθμός έκδοσης(Τα τρία τελευταία ψηφία). Αν έχεις την Β102, μπορείς να κάνεις το update για το οποίο μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση απο οτι βλέπω έχω την B102 την πιο παλιά από ότι φαίνεται, πως γίνεται να την κάνω ανανέωση?? όταν πατάω "ενημέρωση με σύνδεση" από το κινητό δεν μου βγάζει κάποια Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Αν έχεις την Β102, μπορείς να κάνεις το update για το οποίο μιλάμε; Δεν έχω ιδέα.. :) Εγώ είμαι με την B104 όπως το πήρα και δε νομίζω να κάνω κάτι πάνω του εφόσον μου αρέσει πάρα πολύ όπως είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ρε παιδια που ειναι το Inverted Rendering??? :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ρε παιδια που ειναι το Inverted Rendering??? :s Ανοίγεις τον browser, και μετά Ρυθμίσεις-Προσβασιμότητα-Ανεστραμμένη απόδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ευχαριστω! απο οτι βλεπω αυτο ειναι για τον default browser δεν μπορω να κανω το ιδιο και στο δελφινι!! και μια αλλη απορια.....υπαρχει τροπος να "πειραξω" καπως τον τροπο που εμφανιζονται οι αριθμοι κλησεις γιατι εμφανιζονται σε μια μορφη "+30 21 0ΧΧΧ ΧΧΧΧ" και στα κινητα αντιστοιχα "69Χ ΧΧΧ ΧΧΧΧ" που οπτικα μονο με χαλαει καπως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Τελικά το εγκατέστησα και εγώ, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Η εγκατάσταση γίνεται σε δύο βήματα, και το αποτέλεσμα με εξέπληξε. Μου θυμίζει MIUI που είχα στο IDEOS X5.Πάτησε πάνω στην Β229 που είχα και τώρα έγινε V02. Επανήλθε η togle bar, app drawer δεν βρήκα, οι εφαρμογές όμως είναι σε φακέλους( ala MIUI).Πλέον στην μπάρα δίπλα απο την μπαταρία εμφανίζεται το ποσοστό επι τοις εκατό.Αυτά τα λίγα για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) πείτε μας μερικές εντυπώσεις. Μπαταρία , ταχύτητα , λειτουργικότητα κλπ..:clap: Κάτι Που ξέχασα να ρωτήσω πρέπει να ει να ροοτ για να κάνεις την αναβάθμιση; Edited March 31, 2013 by stiv1 Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις root-αρισμένο τηλέφωνο. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πανεύκολη. Τώρα απο θέμα μπαταρίας είναι νωρίς να πώ, αλλα νομίζω οτι είναι όπως πρίν. Άλλωστε δεν πρόκειται για καινούργια έκδοση, αλλα για ένα "αναβαθμισμένο" UI μαζί με μερικές μικροαλλαγές που σε μένα ήταν καλοδεχούμενες, όπως π.χ. το toggle bar (παραμετροποιήσιμο), το ποσοστό μπαταρίας δίπλα στην μπάρα της, το ραδιόφωνο, αλλαγή στη διαμόρφωση μερικών μενού, και ίσως άλλα που δεν παρατήρησα λόγω λιγοστού χρόνου που την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις root-αρισμένο τηλέφωνο. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πανεύκολη. Τώρα απο θέμα μπαταρίας είναι νωρίς να πώ, αλλα νομίζω οτι είναι όπως πρίν. Άλλωστε δεν πρόκειται για καινούργια έκδοση, αλλα για ένα "αναβαθμισμένο" UI μαζί με μερικές μικροαλλαγές που σε μένα ήταν καλοδεχούμενες, όπως π.χ. το toggle bar (παραμετροποιήσιμο), το ποσοστό μπαταρίας δίπλα στην μπάρα της, το ραδιόφωνο, αλλαγή στη διαμόρφωση μερικών μενού, και ίσως άλλα που δεν παρατήρησα λόγω λιγοστού χρόνου που την έχω. Οκ ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να στείλουμε το κινητό (huawei ascend p1) για Service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να στείλουμε το κινητό (huawei ascend p1) για Service. Γιατί τ επαθε η κινηταρα;;:blink: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να στείλουμε το κινητό (huawei ascend p1) για Service. Αν δεν κανω λαθος η Αρβατο εχει το service.Οντως τι επαθε το τηλεφωνο??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Πήγα να περάσω το emotion ui και το κινητό κόλλησε, ανοίγει και μου βγάζει αυτό "Encryption unsuccessful". Δεν έπαθε κάτι αυτό εγώ έκανα κάποια βλακεία, αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω ας με βοηθήσει. Edited April 1, 2013 by hrsw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλο μηνα παιδια.εχω ενα προβλημα κ θελω την βοηθεια σας παρακαλω...εχω διαβασει ολα τα ποστ....αλλα κανεις δεν εχει αναφερει προβλημα στη συνδεση του π1 με υπολογιστη με το προγραμμα hisuite..δεν γινετε να το συνδεσω με καλωδιο αναβει κ σβηνει σαν τρελο το προγραμ μεσα στο κιν το hisuite....!οταν παω να το κανω ασυρματα συνεχεια προσπαθει να εγκαταστησει το hisuite sthn συσκευη ενω το εχω ειδη! Exei tuxei se kanenan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά τελικά έκανα το κινητό μου και δεν θέλει service, με λίγη κούραση και ψάξιμο μπόρεσα και έκανα "hard reset" των εργοστασιακών ρυθμίσεων με τα hot keys της συσκευής (Volume up + BACK+ Power) με αποτέλεσμα το κινητό να ανοίξει και πάλι με αρκετά προβλήματα. Στην συνέχεια είδα το video για την σωστή εγκατάστη του emotion ui και ξανά πέρασα το UPDATE με τον σωστό τρόπο. Τελικά το κινητό μου δουλεύει όπως πριν χωρίς προβλήματα και με το σωστό λογότυπο της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά τελικά έκανα το κινητό μου και δεν θέλει service, με λίγη κούραση και ψάξιμο μπόρεσα και έκανα "hard reset" των εργοστασιακών ρυθμίσεων με τα hot keys της συσκευής (Volume up + BACK+ Power) με αποτέλεσμα το κινητό να ανοίξει και πάλι με αρκετά προβλήματα. Στην συνέχεια είδα το video για την σωστή εγκατάστη του emotion ui και ξανά πέρασα το UPDATE με τον σωστό τρόπο. Τελικά το κινητό μου δουλεύει όπως πριν χωρίς προβλήματα και με το σωστό λογότυπο της Huawei. Τέλος καλό όλα καλά..Πάντως γι΄αυτό δεν το πειράζω εγώ το δικό μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Παιδιά τελικά έκανα το κινητό μου και δεν θέλει service, με λίγη κούραση και ψάξιμο μπόρεσα και έκανα "hard reset" των εργοστασιακών ρυθμίσεων με τα hot keys της συσκευής (Volume up + BACK+ Power) με αποτέλεσμα το κινητό να ανοίξει και πάλι με αρκετά προβλήματα. Στην συνέχεια είδα το video για την σωστή εγκατάστη του emotion ui και ξανά πέρασα το UPDATE με τον σωστό τρόπο. Τελικά το κινητό μου δουλεύει όπως πριν χωρίς προβλήματα και με το σωστό λογότυπο της Huawei. εμενα δεν μου πετυχε το update . εγραψε failed και ευτυχως ειχα μετα επιλογη για reboot χωρις να μπλεξω με hard reset. sto binteo δειχνει οτι εχει τους φακελους dload και Intermediate pack στην καρτα ενω εμενα δεν τους ειιχε και δημιουργησα εναν νεο φακελο dload. καμια βοηθεια? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 εμενα δεν μου πετυχε το update . εγραψε failed και ευτυχως ειχα μετα επιλογη για reboot χωρις να μπλεξω με hard reset. sto binteo δειχνει οτι εχει τους φακελους dload και Intermediate pack στην καρτα ενω εμενα δεν τους ειιχε και δημιουργησα εναν νεο φακελο dload. καμια βοηθεια? ευχαριστω. Λογικο δεν ειναι να μην τους εχει αν δεν τους εχεις περασει?Στο αρχειο που κατεβαζεις ειναι μεσα αυτοι οι φακελοι,τους κανεις αντιγραφη στην καρτα κ μετα ξεκινας την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Τέλος καλό όλα καλά..Πάντως γι΄αυτό δεν το πειράζω εγώ το δικό μου :p Ειναι πολυ ευκολο παντως στο βιντεο τα δειχνει ΟΛΑ αναλυτικα.Αν ακολουθησεις τις οδηγιες σε 10 λεπτα εχεις τελειωσει κ τρελενεσαι με το αποτελεσμα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts