Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι?

Εσείς έχετε αναφορά ηχητική στα μηνύματα που στέλνετε? Στην stock εφαρμογή δεν είχα, και έτσι έβαλα το handcent sms που στο Ideos X5 που είχα πρίν είχε... Έχετε δοκιμάσει καμιά άλλη εφαρμογή sms που να έχει ήχο οταν το λάβει ο παραλήπτης? Δοκίμασα και το go sms αλλά τζίφος και εκεί.. Εχω την Β209.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γίνεται στα μηνύματα που στέλνω να πάνε στον άλλο με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία παρόλο που το μήνυμα το γράφω με μικρά γράμματα
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Θα ήθελα να ρωτήσω πως αφαιρείται το καπάκι! Μου έπεσε και έχει ανοίξει επάνω αριστερά. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

καλημερα εχω κανει το κινητο μου ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο του διαχειρηστη αλλα οταν τρεχω su binary μου βγαζει faild.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση πως το ενεργοποιουμε?

καλημερα εχω κανει το κινητο μου ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο του διαχειρηστη αλλα οταν τρεχω su binary μου βγαζει faild.τι γινετε σε αυτη την περιπτωση πως το ενεργοποιουμε?

Δεν εχει γινει σωστα το ρουτ.Ξανακανε την διαδικασια.

Δεν εχει γινει σωστα το ρουτ.Ξανακανε την διαδικασια.

το εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα συνεχεια το ιδιο..και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το καταργησβ το superuser ωστε να το ξανατρεξω το εκανα και default setting και δεν το εσβησε.Καμια ιδεα?

Θα ήθελα να ρωτήσω πως αφαιρείται το καπάκι! Μου έπεσε και έχει ανοίξει επάνω αριστερά. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

Ειχα ποσταρει ενα βιντεο για το πως ανοιγεις το τηλεφωνο αλλα το εχουν βγαλει.Γραψε στο google ascend p1 dissasembly κ στα 2 πρωτα site εχει εικονες για το πως θα το κανεις.

το εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα συνεχεια το ιδιο..και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το καταργησβ το superuser ωστε να το ξανατρεξω το εκανα και default setting και δεν το εσβησε.Καμια ιδεα?

Εχεις περασει τους drivers του hisuite?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

μια χαρα λειτουργει το hisuit γιατι το ανοιγει το κινητο στην εφαρμογη.ομως οταν κατεβασα τον φακελο εχει δυο hisuit ενα κανονικο και ενα superuser hisuit εγω εβαλα το κανονικο

μια χαρα λειτουργει το hisuit γιατι το ανοιγει το κινητο στην εφαρμογη.ομως οταν κατεβασα τον φακελο εχει δυο hisuit ενα κανονικο και ενα superuser hisuit εγω εβαλα το κανονικο

Εγω οταν το κατεβασα δεν μου ειχε καποιο superuser hisuite:confused:Την διαδικασια για το ρουτ την εκανες σαν διαχειρηστης?

Ειχα ποσταρει ενα βιντεο για το πως ανοιγεις το τηλεφωνο αλλα το εχουν βγαλει.Γραψε στο google ascend p1 dissasembly κ στα 2 πρωτα site εχει εικονες για το πως θα το κανεις.

Ευχαριστώ πολύ. Το άνοιξα και είχε σπάσει ένα δοντάκι που το εμπόδιζε να κλείσει!!

Ευχαριστώ πολύ. Το άνοιξα και είχε σπάσει ένα δοντάκι που το εμπόδιζε να κλείσει!!

Παρακαλω φιλε.

ρε παιδια σημερα εβαλα ραδιο για το δρομο στη δουλεια κ ειχε παει η μπαταρια στο 75% απο σχεδον full που ηταν....ειναι δυνατον να χαλαει τοσο πολυ μπαταρια?γενικα μου τελειωνει πολυ γρηγορα :-s

original911 ευχαριστω για την απαντηση το ετρεξα σαν administrator και επαιξε το ροοτ κσνονικα και το su binary.

Παρακαλω:)

ρε παιδια σημερα εβαλα ραδιο για το δρομο στη δουλεια κ ειχε παει η μπαταρια στο 75% απο σχεδον full που ηταν....ειναι δυνατον να χαλαει τοσο πολυ μπαταρια?γενικα μου τελειωνει πολυ γρηγορα :-s

Εχεις live wallpaper?Την φωτεινοτητα ποσο την εχεις?

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Ποια έκδοση εχεις?

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Ποια έκδοση εχεις?

αν και τωρα τελευταια ειχα σημερα που ηθελα να το δοκιμασω ποσο χαλαει δεν ειχα επισης εχω την 4.0.3 build b229 επισης εχω τη φωτεινοτητα στο πιο χαμηλο που γινεται για να εξοικωνομω ενεργεια και εχω τικαρει και το auto adjust screen power....και παρολο αυτα το screen μου λεεi ακομα και αυτη τη στιγμη που δεν ακουω μουσικη οταν παω στην μπαταρια screen 74%!! android os 16% system 6% και ολα τα αλλα μετα....οσο για το battery life που αναμενεται να ζησει λεει 4m 55s on battery....:wacko:

ok με ενα refresh πηγε 9m 38s....ειναι ελαττωματική η μπαταρια μου??? το m ειναι minutes??????

και με τον μετρητη απο το easy battery saver λεει 1d 5h 44m 52s on battery!!! οτι να'ναι δηλαδη!!!

Edited by PAKIS54

Released Emotion UI 1.0 upgrade for Huawei Ascend P1 on ICS 4.0 for Europe

Τωρα το εγκαθιστω :)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

γίνεται στα μηνύματα που στέλνω να πάνε στον άλλο με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία παρόλο που το μήνυμα το γράφω με μικρά γράμματα??
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Eτσι θα έχεις μόνο 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα, αντί γιά 160. Ποτέ, σε κανένα κινητό από τότε που εφευρέθηκαν δεν γινόταν να σταλούν 160 μικροί, Ελληνικοί χαρακτήρες ανά μήνυμα.

χμμμ δεν το ήξερα αυτό αλλά υπάρχει κάποια επιλογή στο κινητό που μπορώ να το αλλάξω?

Released Emotion UI 1.0 upgrade for Huawei Ascend P1 on ICS 4.0 for Europe

Τωρα το εγκαθιστω :)

Τελικά αυτό το εγκατέστησε κανένας να μας πει εντυπώσεις; Το συγκεκριμένο αλλάζει και την έκδοση του λειτουργικού ή παραμένει η ICS με κάποιες βελτιώσεις;

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Μολις εκανα την αναβαθμιση απο B229 σε Emotion UI 1.0, αλλη αισθηση.

Θα προσπαθησω να το κανω και root.

Εγινε και root οποτε περιμενουμε και την αναβαθμηση σε Jellybean Emotion UI 1.5

Edited by balnik

Δώσε λεπτομέρειες. Η εγκατάσταση είναι δύσκολη; Χάνονται τα πάντα από το τηλέφωνο ή όχι;Τι χρειάζεται να πάρουμε backup; Σε ποια σημεία έχει βελτιωθεί; Έχω την έκδοση που το πήρα την Β103. Ποια έκδοση φοράει τώρα; Αν μπορείς δώσε και κάποιες οδηγίες για την αναβάθμιση. Αναμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία:):)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Ωραιος!!

Θα μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες αφου το δουλέψεις κανα 2-3 μερες και για την μπαταρια ποσο κρατάει. Αν μπορείς γραψε και την διαδικασια που εκανες για να την εγκαταστησεις ωστε να μπορουμε κ εμεις οι "άσχετοι" να την περάσουμε. :worry:

Να προσθέσω οτι εχω περασει κ εγω την Β229

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Περιμένουμε αναλυτικότατες εντυπώσεις! :p

Δυστιχως αυτη τη στιγμη εχω στο κινητο την b104 που δεν υποστιριζεται απο το emotion ui τους εγραψα μηνυμα και στο fb και μου απαντησαν "U9200-1V100R001C185B104 is under test and we will confirm soon"

Οποτε ειτε περιμενω ειτε κανω upgrade σε B229 και μετα το βαζω αξιζει να παω σε b229 ωστε να το βαλω τι λετε?

και επισης αν αξιζει λινκ για οδηγιες (για να μην ψαχνω μια μια σελιδα) αν μπορει καποιος ευχαριστω :)

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

• The title was changed to Huawei Ascend P1