Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο 12ο βημα δεν βρισκει κανενα αρχειο για εγκατασταση.

απανταω εδω γιατι δεν μ'αφηνει να στειλω αλλο pm.οχι ενταξει κομπλε Nyo_one.

στο 13 βημα δεν εμφανιζει κατι.στο xda γραφει οτι αν δεν εμφανιζει κατι πρεπει να εγκατασταθει ο fastboot driver.πως το κανουμε αυτο?

O fastboot driver ειναι στο βήμα 12.. Αν εγινε σωστα η εγκατασταση του driver, πρεπει κατι να βλεπεις..... Tο κινητό είναι στη φάση που φαίνεται μόνο το λογοτυπο της huawei, ετσι??

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι.Να δοκιμασω το επομενο βημα η μπορει να υπαρξει θεμα?

Αν γραφεις fastboot devices και δεν σου γραφει τιποτα σημαίνει πως δεν αναγνωρίζει το κινητο, αρα δεν εχει εγκατασταθεί σωστά ο driver.. Σιγουρέψου πως στην Διαχειριση Συσκευών σου εμφανιζει το κινητο ως ADB device...

Αν υπαρχει πρόβλημα κρατα το power button για 10 δευτερα ωστε να κλείσει το κινητο... Μετα ξανανοιξε το κ ξεκίνα από την αρχή...

Μα γι'αυτο σκαλωσα γιατι το εγραφε ετσι.Θα ξαναπροσπαθησω μετα.Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε μου!!!!

Λοιπον στο 12ο βημα εκανα εγκατασταση κ τις 2 απο τις 3 επιλογες που γραφουν ADB αλλα κ παλι δεν φαινεται να επικοινωνει το τηλ.Οποιος ειχε παρομοιο προβλημα κ το ελυσε ας πει τον τροπο:worry:

Παιδια σήμερα παρελαβα και εγω το κινητακι απο expansys.Το πρωτο που προσεξα ειναι ram.Γιατι εχει μονο 600mb και κατι;;

Και κατι ακομη Τ9 δεν εχει?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Εχει Τ9 θα πας ρυθμισεις γλωσσα κ εισαγωγη κ κει θα φερεις το πληκτρολογιο στα μετρα σου.

Οσο για την ραμ ολα με 1γιγα τοση ελευθερη εχουν.Μην σου πω αλλα εχουν κ λιγοτερη...

Εχει Τ9 θα πας ρυθμισεις γλωσσα κ εισαγωγη κ κει θα φερεις το πληκτρολογιο στα μετρα σου.

Οσο για την ραμ ολα με 1γιγα τοση ελευθερη εχουν.Μην σου πω αλλα εχουν κ λιγοτερη...

Τ εννοείς ολα με 1γιγα είναι; το δικο σου ποσο ειναι φιλε μου; Η δικη μου ειναι 660 ακριβώς, ξενερωσα λιγο..Οσο για το Τ9 ευχαριστώ πολυ

Ολα τα τηλεφωνα που εχουν 1γιγα ραμ ελευθερη μενει γυρω στα 600 οταν ανοιξεις το τηλεφωνο.Μετα ανοιγουν εφαρμογες που χρειαζεται το συστημα κ μειωνεται η ραμ στα 350 με 400.Προφανως δεν δειχνει την μονιμα κατελλημενη ραμ.Εγω ελευθερα εχω 360mb.Αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσει καποιος.Παντως κ στο Galaxy S2 που ειχα τοση ραμ ειχα ελευθερη.

Ολα τα τηλεφωνα που εχουν 1γιγα ραμ ελευθερη μενει γυρω στα 600 οταν ανοιξεις το τηλεφωνο.Μετα ανοιγουν εφαρμογες που χρειαζεται το συστημα κ μειωνεται η ραμ στα 350 με 400.Προφανως δεν δειχνει την μονιμα κατελλημενη ραμ.Εγω ελευθερα εχω 360mb.Αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσει καποιος.Παντως κ στο Galaxy S2 που ειχα τοση ραμ ειχα ελευθερη.

Αυτο προσεξα και εγω συνολικά ειναι 660.οκ ευχαριστώ κ παλι:)Οσο για την μπαταρια ποσο σε κρατησε απο την πρωτη φόρτιση που το εκανες, με φουλ χρηση ;;

Οχι πολυ.Κανα 10ωρο.Τωρα ειμαι στην τριτη φορτιση περιμενω να στρωσει ακομα ομως.

Ωραια και εμενα καπου εκει..;)

Απ'οτι εχω προσεξει σε ολους πανω κατω το ιδιο συμπεριφερεται το τηλεφωνο.Ειναι νωρις για να βγαλεις συμπερασματα παντως.;)

Απ'οτι εχω προσεξει σε ολους πανω κατω το ιδιο συμπεριφερεται το τηλεφωνο.Ειναι νωρις για να βγαλεις συμπερασματα παντως.;)

Εχεις δίκαιο σε αυτό.Αλλα οσο για την φόρτιση δεν νομιζω να θελει να τελειώσει τελείως η μπαταρία και να το φορτίσω κλειστό.Σωστα; Αυτο ίσχυε στα παλια κινητά..:blink:

Με την μπαταρία πως πάτε?? Εγώ με Internet (wifi ή 3g) πάντα ανοιχτό, με συνεχή συγχρονισμό, skype αρκετό, gps στο δρόμο, ελάχιστο browsing, μου βγάζει 2 μέρες άνετα..... Καλά δεν είναι???

Εχεις κατεβασει καποια εφαρμογη για την μπαταρια;

εμένα πάντως με 2g/wifi και wats up να τρέχει χωρίς πολλά πολλά με βγάζει ένα 24ωρο! για 2 μερες δεν το βλέπω.....
Perfection has no age.....

Στις ρυθμίσεις η προ τελευταία επιλογή (ενεργοποιηση/απενεργοποιηση). Ξερετε τ ειναι? :O

Είναι η λειτουργία "γρήγορης επανεκκίνησης" που κρατάει ένα είδωλο στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα μιά πολύ ταχύτερη επαεκκίνηση αλλά συγρόνως και μιά πολύ μικρή συνεχή κατανάλωση μπαταρίας όταν η συσκευή είναι κλειστή. Εχουν αναφερθεί ψιλοπροβλήματα και εγώ την είχα πάντα απενεργοποιημένη.

ΩΡΑΊΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ;;

haki = εγγυηση !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όσο αναλογίζομαι το τι έχω πληρώσει γιά να τα μάθω όλα αυτά, βαλαντώνω στο κλάμα! :cry::cry::cry: :lol:

Το καταλαβαινω, περνανε απο τα χερια σου πολλα τηλεφωνα με το αναλογο κοστος :cry:

Προσωπικα χαιρομαι να διαβαζω την αποψη σου για οποιο τηλεφωνο εχεις στα χερια σου :)

Μιας και διαβαζω τα θεματα και για τη Huawei που την εκτιμω σαν εταιρεια το Ascend P1 ειναι (απο αυτα που εχω διαβασει) ενα τηλεφωνο που αξιζει και με το παραπανω ειδικα τωρα σε αυτη την τιμη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όσο αναλογίζομαι το τι έχω πληρώσει γιά να τα μάθω όλα αυτά, βαλαντώνω στο κλάμα! :cry::cry::cry: :lol:

Ετσι ειναι μη μετανιώνεις για κατι

Να πω και εγω την γνωμη μου για την κινηταρα που εχω μεχρι στιγμής..

Θετικα::D

1) Πολυ ομορφο, λεπτο,ελαφρι

2) Σαν κινητο φαίνεται πολυ δεμενο

3) Πολυ γρηγορο,εφαρμογες-παιχνίδια

4)Η φωτογραφιες ειναι απίστευτες,

5) Βίντεο καταπληκτικό

6) Η δόνηση καλη

Αρνητικα::angry:

1) Η μπαταρία δε με εχει τρελάνει πολυ, βέβαια ειναι νωρις ακομη για να βγαλω συμπερασματα.:dizzy:

2) Το ηχείο επίσης δε με τρέλανε συμφωνα με αλλες γνώμες που ειχα ακουσει.:music:

• The title was changed to Huawei Ascend P1