Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς ότι λέει για ευρωπαϊκή αγορά; Πώς και πού το γράφει; Επίσης τι εννοείς ότι δεν είναι σφραγισμένο;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρα μου φαίνεται το κινητό. Το φορτίζω τώρα για να το δώσω έτοιμο στον παραλήπτη. Μόνο η δόνησή του και το κουμπί power μου φαίνονται λίγο κάπως.

Τι εννοείς ότι λέει για ευρωπαϊκή αγορά; Πώς και πού το γράφει; Επίσης τι εννοείς ότι δεν είναι σφραγισμένο;

Στο αυτοκόλλητο με τα barcode πάνω στο κουτί γράφει

Notice: this device may be operated in all member states of the EU.

Εμένα με καλύπτει ;)

Τα αυτοκολλητάκια που "σφραγίζουν" συνήθως το άνοιγμα του κουτιού ήταν μέσα απείραχτα. Στο sII μου έπρεπε να κόψω ένα για να το ανοίξω.

Έχει Google Play έτσι; Μπορείς να δεις την έκδοση ROM να μας πει και ο haki τι πιστεύει;

Κανονικά google play.

Κωδικός μοντέλου U9200

έκδοση android 4.0.3

Έκδοση βασικού φάσματος IMC1202_20120614

Έκδοση kernel 3.0.8

αριθμός έκδοσης 1V100R001GBRC00B102

Γιατί την B226 και όχι την B229 που υπάρχει εδώ? Απ ότι βλέπω κάνει για το συγκεκριμένο. Έχουν διαφορές?
Perfection has no age.....

Ωραιότατα! Δοκίμασε τώρα να δείς αν μπορείς να του περάσεις την Β226 με τον επίσημο τρόπο της τοποθέτησης στην κάρτα μνήμης.

Και ποιος είναι ο επίσημος τρόπος;

Αυτή η Β226 είναι επίσημη αναβάθμιση σε τι ακριβώς; jb;

Απ οτι βλέπω οι εκδόσεις που μπορούν να γίνουν Upgrade στην Β229 οι εξής : Β213, Β219 ,Β225 , Β226 με λίγα λόγια αν το κινητό δεν τρέχει σε μια από αυτές πρέπει να γίνουν 2 Update.
Perfection has no age.....

Γι' αυτό έλεγα τόσες μέρες ότι καλά θα έιναι να γίνει η μετατροπή οποιουδήποτε firmware σε international. Η Β226 ρουτάρεται με ένα μόνο κλίκ.

Και πώς γίνεται η μετατροπή;

Είπαμε, δεν υπάρχει Β226. Επίσης, δύο σειρές πιό πάνω έγραψα ότι η Β226 ρουτάρεται με ένα κλικ αρκέι να είναι εγκατεστημένοι οι drivers της Huawei και το, εκ των ουκ άνευ, "adt-bundle-windows-x86_64" της Google.

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY4Mzc=

http://developer.android.com/sdk/index.html

A sorry ξανά τότε :P Νόμισα πως έλεγες ότι η B229 μπαίνει με ένα κλικ, δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο το ρουτάρισμα :P Άσε που δεν ξέρω κιόλας από αυτά για να καταλαβαίνω ακριβώς. Όταν μου έρθει και εμένα θα έχω πολύ μελέτη στο ίντερνετ :P

Glonass έχει;

edit: το παρήγγειλα και εγώ, αλλά θα ήταν κρίμα να μην έχει υποστήριξη απο glonass :/

Edited by kgeorgeg7

Μπράβο παιδιά, χαίρομαι που είναι οκ το κινητό, ελπίζω καλορίζικο σε όσους το αποκτήσουν (εγώ να δω τι και πότε, ...ώ την αφραγκία μου μέσα! :angry:)

Το παρέλαβα.:yahoo::yahoo::yahoo:

Πρώτη αίσθηση καταπληκτική. Το κινητό έχω την αίσθηση ότι πετάει. Όμορφο, ελαφρύ,λειτουργικό αν έχει και καλή υποστήριξη από τη Huawei θα είναι κάτσε καλά. Ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ευχαριστώ τους συμφορουμίτες για την προτροπή τους. Έχω βάλει κάρτα μνήμης 32GB και έχω ρυθμίσει να αποθηκεύονται όλα εκεί. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι κάποιες εφαρμογές δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν. Τι εννοεί ο ποιητής;

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Το παρέλαβα.:yahoo::yahoo::yahoo:

Πρώτη αίσθηση καταπληκτική. Το κινητό έχω την αίσθηση ότι πετάει. Όμορφο, ελαφρύ,λειτουργικό αν έχει και καλή υποστήριξη από τη Huawei θα είναι κάτσε καλά. Ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ευχαριστώ τους συμφορουμίτες για την προτροπή τους. Έχω βάλει κάρτα μνήμης 32GB και έχω ρυθμίσει να αποθηκεύονται όλα εκεί. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι κάποιες εφαρμογές δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν. Τι εννοεί ο ποιητής;

Σκέφτομαι να το παρω και εγω (αφου αγορασει ενα παιδι το ideos x5 που εχω τωρα). Ωραιος :D για την πρωτη εμπειρία σου.Σου εβγαλε οτι δεν θα μπορουν να εγκατασταθουν στο κινητο ή στην sd;Αν ειναι στην sd ειναι φυσιολογικο διοτι στο android δεν μπορεις να μετακινήσεις όλες τις εφαρμογές όπως το facebook, gmail, whatsapp ή οποιασήποτε εφαρμογη messenger + καποις αλλες ,αλλα στην πλειοψηφία μπορείς. :)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

To είπα σε ένα φίλο και το παράγγειλε με αντικαταβολή, λίγο πιο ακριβό αλλά δεν τον πειράζει. Η παραγγελία εγινε πριν λίγο, τι παίζει από δω και περα, θα τον παρουν κάποιο τηλέφωνο αύριο για επιβεβαίωση; Πότε περίπου θα το έχει; Τα φώτα σας παρακαλώ. :)

Σκέφτομαι να το παρω και εγω (αφου αγορασει ενα παιδι το ideos x5 που εχω τωρα). Ωραιος :D για την πρωτη εμπειρία σου.Σου εβγαλε οτι δεν θα μπορουν να εγκατασταθουν στο κινητο ή στην sd;Αν ειναι στην sd ειναι φυσιολογικο διοτι στο android δεν μπορεις να μετακινήσεις όλες τις εφαρμογές όπως το facebook, gmail, whatsapp ή οποιασήποτε εφαρμογη messenger + καποις αλλες ,αλλα στην πλειοψηφία μπορείς. :)

Τώρα να σου πω δεν θυμάμαι ακριβώς αν έλεγε στην sd ή στο κινητό:sorry::sorry:

Σε κάποια εγκατάσταση εφαρμογής θα λυθεί το μυστήριο.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

οποιος ειναι να το παρει με αντικαταβολη ας το παρει απο εδω :

(και αυτοι 100% απο το expansys τα πηραν )

Βγαινει χαμηλοτερη τιμη + θα ερθει γρηγοροτερα (λογικα)

Edit: Αύξησαν την τιμή

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Περιέχει η συσκευασία handsfree; Το ραδιόφωνο παίζει χωρίς αυτά;

Ακουστικα έχει αλλά δεν ξέρω αν το ραδιόφωνο παίζει δίχως αυτά.

• The title was changed to Huawei Ascend P1