loukats13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Και αυτό το μαγαζί εισαγωγές κάνει, δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να τα παίρνει από το expansys για να τα πουλάει :P Ναι, αλλά τουλάχιστον αν χαλάσεις το πας σε αυτούς και δεν το στέλνεις Αγγλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Πάντως για να έχει πεσει η τιμή τόσο στο expansys πιστεύω πως σιγά σιγά θα πεσει κ στα εγχώρια μαγαζιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Και αυτό το μαγαζί εισαγωγές κάνει, δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να τα παίρνει από το expansys για να τα πουλάει :P Παραθέτω 2 Link EXPANSYS VPN Διαβάστε την περιγραφή του τηλεφώνου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ούτε τα προσχήματα. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Για αυτό περιμένουμε εμείς σαν τους μ@*#*κες ένα κινητάκι, γιατί τα παίρνει το VPN με το τσουβάλι και δεν αφήνει ούτε φορτιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 καλησπέρα θέλω να αγοράσω απο το amazon μια θήκη.ήθελα να ρωτήσω αν ο τρόπος πληρωμής debit card είναι η κάρτα η visa που βγάζουμε λεφτα απο την τράπεζα .ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μου ήρθε mail ότι το στείλανε και έρχεται. Παρ'ολα αυτά, το τιμολόγιο (invoice) αναφέρει μάλλον ότι το τηλέφωνο είναι κινέζικο. Παραθέτω: Items in this shipment 228062 Huawei Ascend P1 (Black) [China] Με την εγγύηση ή τη γλώσσα λέτε να έχουμε πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μ'αρέσει που μας διαβεβαίωναν κιόλας από το τηλέφωνο πως θα είναι Αγγλικό το κινητό... Γλώσσα θα έχει στα αγγλικά σίγουρα πάντως, επίσης θα μπορείς και να του αλλάξεις ROM οπότε υποθέτω πως εάν βάλεις κάποιο ευρωπαϊκό θα έχει και ελληνικά. Για εγγύηση θα το πας σε αυτούς και θα το στείλουν στην Κίνα, ή αν έχουν εξουσιοδοτημένους συνεργάτες που κάτι τέτοιο μου είπαν και στο τηλέφωνο, θα το φτιάξουν στην Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μου ήρθε mail ότι το στείλανε και έρχεται. Παρ'ολα αυτά, το τιμολόγιο (invoice) αναφέρει μάλλον ότι το τηλέφωνο είναι κινέζικο. Παραθέτω: Items in this shipment 228062 Huawei Ascend P1 (Black) [China] Με την εγγύηση ή τη γλώσσα λέτε να έχουμε πρόβλημα;;; Τους ρώτησα πριν από 2 ημέρες και μου είπαν ότι αν έχει μόνο Αγγλικό και κινέζικο μενού που σημαίνει ότι προορίζεται για την ασιατική αγορά θα το επιστρέψω και θα πάρω τα χρήματά μου πίσω. Και μάλιστα τους φάνηκε αστείο που τους το ρώτησα και γελούσε η κοπέλα που μίλησα μαζί της. Το τηλέφωνο για επισκευή δεν πάει Κίνα, Αγγλία πάει.Έτσι μου είπαν. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τους ρώτησα πριν από 2 ημέρες και μου είπαν ότι αν έχει μόνο Αγγλικό και κινέζικο μενού που σημαίνει ότι προορίζεται για την ασιατική αγορά θα το επιστρέψω και θα πάρω τα χρήματά μου πίσω. Και μάλιστα τους φάνηκε αστείο που τους το ρώτησα και γελούσε η κοπέλα που μίλησα μαζί της. Το τηλέφωνο για επισκευή δεν πάει Κίνα, Αγγλία πάει.Έτσι μου είπαν. Γιατί σας πειράζει που προοριζόταν για την Ασιατική αγορα, για την εγγύση; Ή υπάρχει και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Να σου πω την αλήθεια είχα διαβάσει παλαιότερα ένα άρθρο στο digitalversus.com που μιλούσε για τηλεοράσεις. Έλεγε λοιπόν πως όταν οι εταιρίες κατασκευάζουν προϊόντα για μία αγορά λαμβάνουν υπόψιν τους τις ανάγκες αυτής της αγοράς. Έτσι στην Κίνα για παράδειγμα το ίδιο μοντέλο μίας συσκευής δεν είναι το ίδιο με το μοντέλο για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα έλεγε πως στην Ευρώπη ασχολούνται περισσότερο με την ποιότητα, ενώ στην κίνα με την τιμή, καθώς εκεί η ανάγκη της αγοράς είναι συνεχώς η αντικατάσταση των προϊόντων από πιο καινούρια άσχετα από την ποιότητα. Και έλεγε πως οι ευρωπαϊκές τηλεοράσεις φορούν άλλα πάνελ από αντίστοιχα ασιατικά μοντέλα (καλύτερα). Από τότε θέλω να αποφεύγω αγορές ασιατικών μοντέλων... Επίσης φοβάμαι το λογισμικό που θα έχει και αν θα μπορώ να κάνω root και τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Το μόνο για το οποίο είμαι καχύποπτος με αυτά τα "China" που θα παραλάβετε είναι μήπως δεν έχουν τις εφαρμογές της Google και κυρίως το Play. Στην Κίνα απαγορεύεται τα Android να εσωματώνουν τις εφαρμογές της Google. Κατά τα άλλα δε θα υπάρχει άλλο πρόβλημα. Το τηλέφωνο έτσι και αλλιώς κινέζικο είναι και γι αυτό γράφει Κίνα. Από Αγγλία έρχεται. Μου ήρθε mail αναχώρησης από Αγγλία : Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 13:02 Μίλησα με την DHL αύριο το μεσημέρι το παραλαμβάνω:):):) Edited January 24, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Προφανέστατα με το "China" ( ...Items in this shipment....228062 Huawei Ascend P1 (Black) [China]...) αναφέρομαι στη χώρα για την οποία προορίζεται η συσκευή και όχι για τη χώρα όπου κατασκευάζεται! ;) Ολα china γραφουν ρε παιδια.......και ενα iphone 4s που ειχα παρει παλιοτερα απο expansys ..........και αυτο κινα εγραφε αλλα ηταν ευρωπαικο κανονικα........αναφερεται στην χωρα παραγωγης και οχι στην χωρα για την οποια προοριζεται...........στανταρακι αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Το τηλέφωνο έτσι και αλλιώς κινέζικο είναι και γι αυτό γράφει Κίνα. Από Αγγλία έρχεται. Μου ήρθε mail αναχώρησης από Αγγλία : Shipment information received LONDON-HEATHROW - UK 13:02 Μίλησα με την DHL αύριο το μεσημέρι το παραλαμβάνω:):):) Τόσο γρηγορα; Μακάρι! Να δούμε τι θα μας έρθει. Στην παραγγελία, πάντως, δεν έγραφε china. Μετά προστέθηκε, αφού είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή. Επίσης υπήρχε αντάπτορας για προσαρμογή στις ευρωπαϊκές πρίζες, κάτι το οποίο έδινε την εντύπωση ότι επρόκειτο για κινητό προς κυκλοφορία στην Αγγλία, και άρα ευρωπαϊκό. Ελπίζω να είναι όλα εντάξει. Είναι ουσιώδες να έχει ελληνικό μενού, για το google play δεν το συζητάω καν, το θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ. Edited January 24, 2013 by marduk132003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Θες κι άλλα στανταράκια ή σου φτάνει αυτό;;; :wacko: τι σημαινει αυτο ρε φιλε???? ξερεις???? εχεις ψωνισει ποτε απο expansys????........οτι το τηλεφωνο προοριζεται για την ευρωπαικη αγορα........οτι κατασκευαζεται στην ευρωπη ξεχασε το.......παρηγγηλε το και θα δεις οτι στην αποδειξη που ειπε ο φιλος παραπανω θα γραφει κινα.......οπως και σχεδον τα παντα στις μερες μας ανεξαρτητου μαρκας...........στην αποδειξη γραφεται η χωρα κατασκευης.............. διπλα απο το προιον λοιπον για να σου εξηγησω...............κατα 90 τις εκατο οτι και να παραγγηλεις κινα θα γραφει...............αφου η μεγαλη πλειοψηφια των εταιριων τεχνολογιας εχουν εκει τα εργοστασια τους...........τελος παντων πολυ συντομα μολις παραλαβουν τα παιδια θα αποδειχτει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.....................:D Edited January 24, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Άντε να δούμε τι θα δούμε.... Πάντως στο τμήμα του Invoice που αναφέρει το [CHINA] από πάνω ακριβώς λέει [Country of Origin] : http://i.imgur.com/C6j0mDK.png Ελληνικό menu φαντάζομαι πως θα έχει έτσι κ αλλιώς.. Άλλωστε κ εγώ αν θέλω τώρα στο tablet μου (samsung) μπορώ να το γυρίσω σε κινέζικα.. Επισης κινέζικα κινητά (π.χ. Newman N1) έχουν κατευθείαν ελληνικό μενού... Το θέμα είναι πως αν προορίζεται για Κίνα, είναι κάπως απαράδεκτο από την expansys να το πλασάρει έτσι.. Αλλά μια εταιρία σαν την expansys θα το έκανε αυτό?? Γιατί νομίζω πως δεν είναι νόμιμο... Κ στην περίπτωση που όντως είναι κινέζικο και δεν έχει google play (και αν τελικά τα κρατήσουμε αφού δούμε οτι είναι κινέζικα) τα gapps κυκλοφορουν ετοιμα για flasharisma... Έχει δώσει link ο haki πιο πάνω αν δεν κανω λάθος... Edited January 24, 2013 by Nyo_One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Άντε να δούμε τι θα δούμε.... Πάντως στο τμήμα του Invoice που αναφέρει το [CHINA] από πάνω ακριβώς λέει [Country of Origin] : http://prntscr.com/q92ji αααα γεια σου.............. ρε φιλε..................τι θα εγραφε UK αφου το τηλεφωνο προερχεται απο κινα εκει φτιαχνεται.......οπως και σχεδον τα παντα στις μερες μας.........ακομα και η πολυδιαφημισμενη apple εκει εχει τα εργοστασια της και αυτο αναγραφουν τα προιοντα της. Edited January 24, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κοιτώντας την έκδοση ROM, υπάρχει τρόπος να διαπιστώσετε αν είναι για κίνα, ή για Ευρώπη; Θέλω να πω λογικά αν έχει κινέζικη ROM κάπως θα φαίνεται και θα αποδεικνύει πως είναι για Κίνα. Επίσης δε θα έχει ελληνικά αν είναι κινέζικο. Τέλος, όπως είπε και ο haki, αφού δεν έχουν Google Play εκεί, ούτε αυτό δε θα έχει εάν δεν αλλάξεις σε μη κινέζικη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 αααα γεια σου.............. ρε φιλε..................τι θα εγραφε UK αφου το τηλεφωνο προερχεται απο κινα εκει φτιαχνεται.......οπως και σχεδον τα παντα στις μερες μας.........ακομα και η πολυδιαφημισμενη apple εκει εχει τα εργοστασια της και αυτο αναγραφουν τα προιοντα της. Το οτι είναι Made in China ειναι 10000% σίγουρο... Εδώ ευρωπαϊκές εταιρίες φτιάχνουν όλα τα part στη Κίνα (και τα συναρμολογούν αλλού ή ακόμα κ εκεί), πόσο μάλλον η Huawei που είναι κ κινέζικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Mόνο εσύ κατάλαβες τι εννοώ! Ας ελπισουμε να μην έχουν κινέζικη ρομ...πολύ απλά! Ακόμη όμως και αν έχουν κινέζικη ROM, δεν μπορούν να την αλλάξουν; Εσύ του έχεις αλλάξει τόσες ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timakos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εμένα πάντως δεν βλέπω να γράφει κάπου CHINA Έχει αποσταλεί Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 Προϊόν Qty Έχετε παραγγείλει Qty Κατάσταση EXPANSYS Services EU AC Adaptor with USB Connector 1 1 Έχει αποσταλεί Huawei Ascend P1 (Black) 1 1 Έχει αποσταλεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Καλό είναι όποιος παραλάβει πρώτος (και λογικά θα είναι αυτοί που μένουν Αθήνα) να μας λύσει την απορία με το αν είναι κινέζικη ή ευρωπαική η rom και να ποστάρει εδώ.;) Έφτασε στην Αθήνα στις 09:17. Καλώς τα δεχτήκαμε:) Edited January 25, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Μαγκες σε μενα στην κυρια κατασταση μου γραφει unknown status:f0 κ στην επεξηγηση το ιδιο!Στην κατασταση για τα προιοντα γραφει διαθεσιμα.Γραφει σε καποιον το ιδιο?Πληρωσα με τραπεζικη καταθεση κ σημερα ηταν το οριο των 2 ημερων.:confused: Παιδες δεν ζηταγα το τζοκερ καλυτερα?Τωρα μου γραφει απεσταλη!:D -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 25, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Έφτασε! Το κουτί λέει ότι είναι για ευρωπαϊκή αγορά! Δεν είναι σφραγισμένο σαν τα samsung. Έχει ελληνικά 4.0.3 έκδοση, βρεταννική μάλλον Edited January 25, 2013 by marduk132003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Έφτασε! Το κουτί λέει ότι είναι για ευρωπαϊκή αγορά! Δεν είναι σφραγισμένο σαν τα samsung. Έχει ελληνικά Να σαι καλά μου φυγε ένα άγχος :yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 πωπω και εγώ περίμενα να δω τελικά τι παίζει με το Region για να στείλω τα στοιχεία επιβεβαίωσης! :P Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts