othon Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Χαιρετώ την παρέα του θέματος. Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό λόγω του ότι αποφάσισα να αποκτήσω ξανά τη συγκεκριμένη συσκευή, λόγω του ότι είχα μείνει υπερευχαριστημένος από τις επιδόσεις της. Έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια οποιουδήποτε γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει. Η συσκευή που έχω πλέον στα χέρια μου, είναι παραεισαγωγής και συγκεκριμένα από Ολλανδία, με αποτέλεσμα να έχει εγκατεστημένη την ανάλογη ROM. Επιθυμία μου είναι να της περάσω την Ελληνική ROM και πιο συγκεκριμένα την GB (2.3.6). Μπορώ να το κάνω; Επίσης, έχει μήπως κανείς κρατημένη καμιά τέτοια να μου τη δώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Χαιρετώ την παρέα του θέματος. Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό λόγω του ότι αποφάσισα να αποκτήσω ξανά τη συγκεκριμένη συσκευή, λόγω του ότι είχα μείνει υπερευχαριστημένος από τις επιδόσεις της. Έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια οποιουδήποτε γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει. Η συσκευή που έχω πλέον στα χέρια μου, είναι παραεισαγωγής και συγκεκριμένα από Ολλανδία, με αποτέλεσμα να έχει εγκατεστημένη την ανάλογη ROM. Επιθυμία μου είναι να της περάσω την Ελληνική ROM και πιο συγκεκριμένα την GB (2.3.6). Μπορώ να το κάνω; Επίσης, έχει μήπως κανείς κρατημένη καμιά τέτοια να μου τη δώσει; Οταν κανεις Update ποια σου περναει ?? την 4.04 ?? εχω την 2.3.6 σε ελληνικα.. ομως πρεπει να ξερεις ποιον bootload εχεις?? ΙCS H GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Οταν κανεις Update ποια σου περναει ?? την 4.04 ?? εχω την 2.3.6 σε ελληνικα.. ομως πρεπει να ξερεις ποιον bootload εχεις?? ΙCS H GB? Μου περνάει την 4.0.4 στα Ολλανδέζικα και φυσικά χωρίς Ελληνικό μενού. Έχω βρει μία 2.3.6, αλλά δυστυχώς και αυτή δεν έχει Ελληνικά. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την cyanogen 10.2 η οποία ναι μεν έχει Ελληνικά, αλλά ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι. Σου είναι κόπος να την ανεβάσεις κάπου για να την περάσω στη συσκευή μου; Edited January 6, 2014 by othon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 εχω την 2.3.6 σε ελληνικα.. ομως πρεπει να ξερεις ποιον bootload εχεις?? ΙCS H GB? Συγγνώμη για το επαναλαμβανόμενο post, σου έχω στείλει και πμ, αλλά πιθανόν να μην το πρόσεξες. Σου είναι κόπος να μου την ανεβάσεις κάπου; Δεν έχει σημασία ποιον bootload έχω, όποιον μου πεις ότι χρειάζεται, αυτόν θα έχω για να προχωρήσω στην εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) το gps μου κανει θεμα... ανοιγω εφαρμογη και θα λεει δεν εχω gps η απλα ψαχνει το στιγμα χωρις να βρει κατι... η βρισκει στιγμα αλλα μενει στασιμο.. σαν να μην κινουμε... αν κλεισω την συσκευη και την ξανα ανοιγω μερικες φορες λειτουργει χωρις προβλημα.. εχω κανει επαναφορα εργοστασικων... το ιδιο πραγμα (προγραμματα για gps ndrive, dot panik. sygic ) τι λετε να γινεται? Edited January 12, 2014 by xrpana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και κάποιο διάστημα έχω βρει αυτό το μικρό σκριπτ που μετατρέπει το capasitive κουμπί αναζήτησης σε πλήκτρο κλεισίματος της οθόνης και μου λειτουργεί μια χαρά. Για όποιον ενδιαφέρεται να μειώσει λίγο τη χρήση του power button (και δεν τον ενδιαφέρει τόσο η άμεση αναζήτηση με το capasitive πλήκτρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημέρα! Εδώ και λίγες μέρες το τηλέφωνο στην μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει ένα συνεφάκι με ένα θαυμαστικό στην μέση που μου λέει: Η λειτουργία Auto Backup διακόπηκε 3 ημέρες από την τελευταία δημιουργία..... Μόλις πιέσω πάνω για να δω τι γράφει παρακάτω η ειδοποίηση εξαφανίζεται. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και πώς θα το σταματήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ! !:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δοκίμασε στο Google+ η ψάξε μια εφαρμογή στο κινητό σου φωτογραφίες άνοιξε την και πάνε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιεις την αυτόματη δημιουργία backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δοκίμασε στο Google+ η ψάξε μια εφαρμογή στο κινητό σου φωτογραφίες άνοιξε την και πάνε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιεις την αυτόματη δημιουργία backupΑδερφέ νομίζω ότι όλα οκ, ευχαριστώ πολύ ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κάνω μια τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια να ζητήσω απ' όποιον έχει κρατήσει backup την Ελληνική 2.3 rom να μου την προσφέρει, ειδάλλως θα πειραματιστώ με την εγκατάσταση firefox os και ότι γίνει. Από τη συσκευή ενός φίλου που είδα πάει σφαίρα και με απειροελάχιστες δυσλειτουργίες που εμφανίζει δεν υπάρχει θέμα που να προβληματίσει, αλλά λόγω του ότι δεν υπάρχει ακόμα επαρκής υποστήριξη εφαρμογών, λέω να περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να μου δώσει το backup του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 θα την ανεβασω εγω.. οταν ερθει η συσκευη απο το σερβις (1 μηνα εκλεισε) και θα ειναι ετοιμη την αλλη εβδομαδα μου ειπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 θα την ανεβασω εγω.. οταν ερθει η συσκευη απο το σερβις (1 μηνα εκλεισε) και θα ειναι ετοιμη την αλλη εβδομαδα μου ειπαν.. Να ΄σαι καλά φίλε μου, θα περιμένω με αγωνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) παντως δεν αξιζει να βαλεις την 2.3.6 .. εχει θεματακια. η καλλιτερη που εχει βγει ειναι η ΙCS που θα βρεις εδω: http://goo.gl/z8Vuy εχει και ελληνικο μενου.. η μπαταρια κραταει σαν την 2.36 ,, κανενα προβλημα !!! και ειναι μια χαρα..... εγω αυτη θα βαλω. απλα εσυ νομιζω πρεπει να βαλεις την ICS+V1.3_ICSloader.zip - 164.50 MB , επειδη πιθανων εχεις ICS Loader..!! βαλε αυτη και θα πεις οτι καλα σου ειπα ;-) Edited February 5, 2014 by xrpana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παντως δεν αξιζει να βαλεις την 2.3.6 .. εχει θεματακια. η καλλιτερη που εχει βγει ειναι η ΙCS που θα βρεις εδω: http://goo.gl/z8Vuy εχει και ελληνικο μενου.. η μπαταρια κραταει σαν την 2.36 ,, κανενα προβλημα !!! και ειναι μια χαρα..... εγω αυτη θα βαλω. απλα εσυ νομιζω πρεπει να βαλεις την ICS+V1.3_ICSloader.zip - 164.50 MB , επειδη πιθανων εχεις ICS Loader..!! βαλε αυτη και θα πεις οτι καλα σου ειπα ;-) Αυτήν έχω Παναγιώτη και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Βασικά, θα σου εξηγήσω για ποιο λόγο θέλω να γυρίσω στην 2.3: Επειδή το κινητό το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και σαν φωτογραφική (απουσιάζει η ψηφιακή λόγω οικονομικής κρίσης:lol:), παρατήρησα πως με την 2.3 δίνει καθαρότερες φωτό κι επειδή το είχα και παλιότερα, διακρίνω μεγάλες διαφορές. Επίσης μ' εκνευρίζει απίστευτα αυτό το συνεχές auto focus, δεν τολμάς να στρίψεις 2 εκατοστά, τσουπ νάτο πάλι. Δοκίμασα κάποιες εναλλακτικές εφαρμογές, αλλά η δυσχρηστία τους με ανάγκασε να τις ξαποστείλω από κει πού 'ρθαν. Ένα άλλο θέμα είναι η ram. Επειδή το είχα και παλιότερα (το αγόρασα για 2η φορά), με την GB δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα κι αυτό γιατί την είχα πετσοκόψει τόσο πολύ, που στην εκκίνηση έτρωγε μόλις 50mb, πράγμα που μ΄έκανε να το λιώνω κυριολεκτικά στο multitasking. Στη φάση που είμαι τώρα, για να διατηρήσω τη ram σε χαμηλά επίπεδα, είμαι αναγκασμένος να έχω περασμένα το Greenify και το Startup Manager και καταντάει κουραστικό κάθε φορά που εγκαθιστώ μία εφαρμογή, να πρέπει να ρυθμίζω και τις 2 αυτές εφαρμογές, προκειμένου να μην εκκινούν αυτόματα και μου τρώνε μνήμη για ψύλλου πήδημα. Στη 2.3 το μόνο που χρειαζόμουν ήταν το System Cleanup και τελείωνα στο τσακ μπαμ την υπόθεση ram. Τέλος, αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το γεγονός πως αρνούμαι πεισματικά να μεταβώ σε νεότερες εκδόσεις windows στο pc μου και να παραμένω πιστός στα xp, νομίζω πως καταλαβαίνεις τον καημό μου γιατί θέλω τόσο πολύ να πάω...πίσω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) για κοιτα αυτη την εφαρμογη για καμερα..apkmania και ψαξε για camera jb+ Edited February 5, 2014 by inetbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 για κοιτα αυτη την εφαρμογη για καμερα..apkmania και ψαξε για camera jb+ Να 'σαι καλά φίλε, την είχα δοκιμάσει και αυτή. Έχει και ενσωματωμένη gallery, αν και να πω την αλήθεια μου προτιμώ την QuickPic που είναι πολύ καλύτερη. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πεις, ο καθένας με τα γούστα του. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι με πρίζωσες να την κρατήσω, τώρα που την ξαναδούλεψα βλέπω αισθητή διαφορά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι ο φίλος xrpana να μου ανεβάσει τη rom, γιατί δύσκολα να μείνω σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Να ΄σαι καλά φίλε μου, θα περιμένω με αγωνία... εισαι ετοιμος για κατεβασμα.. https://www.dropbox.com/s/9t6zviabx7mw0fw/clockworkmod.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εισαι ετοιμος για κατεβασμα.. https://www.dropbox.com/s/9t6zviabx7mw0fw/clockworkmod.rar Αρχηγέ μου, είσαι τεράστιος! Κατεβαίνει άμεσα και εγκαθίσταται στο δευτερόλεπτο! Πόσα ευχαριστώ σου χρωστάω; Α! Μην ξεχάσω, ποια recovery χρησιμοποίησες; Υπάρχει περίπτωση να έχω ασυμβατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αρχηγέ μου, είσαι τεράστιος! Κατεβαίνει άμεσα και εγκαθίσταται στο δευτερόλεπτο! Πόσα ευχαριστώ σου χρωστάω; Α! Μην ξεχάσω, ποια recovery χρησιμοποίησες; Υπάρχει περίπτωση να έχω ασυμβατότητα; https://www.dropbox.com/s/wm1yrjw6e9r1jok/CWM_GB.rar για recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μετά από ατελείωτες δοκιμές διαπίστωσα πως ενώ καταφέρνω να "επαναφέρω" την κατά τ' άλλα λειτουργικότατη rom που μου προσέφερες, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης και μου βγάζει μονίμως σφάλμα, ειδικά στην εφαρμογή της κάμερας. Υποψιαζόμουν την Η1Ν1 (GB) που περνάω, προτού κάνω restore στη δική σου, αλλά παρατηρώ πως το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν κάνω restore από ics! Έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 χμμ αυτη η μπαταρια τι λεει ???? 3200mah http://www.aliexpress.com/item/Power-source-a996-original-a998-3g-intelligent-commercial-high-capacity-mobile-phone-battery-tcl-3200mah-free/1037689460.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 χμμ αυτη η μπαταρια τι λεει ???? 3200mah http://www.aliexpress.com/item/Power-source-a996-original-a998-3g-intelligent-commercial-high-capacity-mobile-phone-battery-tcl-3200mah-free/1037689460.html Τούμπανο, αν και δεν σου κρύβω πως τις φοβάμαι τις καρακινεζιές. Απ' ότι φαίνεται πάντως δεν θα μάθουμε σύντομα, αφού δεν τη βλέπω διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Γεια σας. Η 4.3.1 του bagyusz (CM10.2) πως πάει από κατανάλωση μπαταρίας? Έχει δει κάποιος (που δεν αντιμετώπιζε κάποιο θέμα με τη μπαταρία) διαφορά, σε σχέση με την 4.0.4 "ελληνική" (GB bootloader)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Σα να έχει πέσει νέκρα στο θέμα...... Τι γίνεται, το παρατήσατε όλοι το τηλέφωνο ή είστε καλυμμένοι με τη rom που χρησιμοποιείτε ??? Την 4.4.2 την έχει φλασάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σα να έχει πέσει νέκρα στο θέμα...... Τι γίνεται, το παρατήσατε όλοι το τηλέφωνο ή είστε καλυμμένοι με τη rom που χρησιμοποιείτε ??? Την 4.4.2 την έχει φλασάρει κανείς?Ναι την έχω περίπου ένα μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος Μιλάμε πάντα για την ρομ του bagyusz Έχει βελτιωθεί αρκετά και ο χρόνος της μπαταρίας Ένα μικρο θέμα μου παρουσιάζει μερικές φορές με την αναγνώριση του καλούντος αλλά δεν το κάνει συνέχεια Αργεί να μου βγάλει τ όνομα καμιά φορά βγάζει μόνο τον αριθμό Ακόμα αν ακούω ράδιο με το spirit όταν καλέσει κάποιος δεν τον ακούω ούτε με ακούει αλλά αυτό ίσως είναι ρύθμιση του spirit Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο Πάντως μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες ρομ που έχω βάλει και πίστεψε με έχω βάλει πολλές Το Alcatel μου το έχω κάνει κουμπάρα χα χα είναι test phone http://aeromodelistis.net/coppermine/albums/userpics/10003/screenshot.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts