Jump to content

Alcatel OT-995

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω το ακουστικο του τηλ γιατι μου χαλασε και δεν μπορω να βρω πουθενα?

Original ακουστικά δε βρίσκεις...

Εγώ πήρα από τη Vodafone handsfree με 10 ευρώ και δουλεύουν άψογα!

Μόνο ζήτα να δοκιμάσεις τα ακουστικά πριν τα αγοράσεις γιατί μπορεί να μη λειτουργούν σωστά!

Και ακούγοντας μουσική αλλά κάνε και μια κλήση να δεις αν το μικρόφωνο δουλεύει σωστά!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Original ακουστικά δε βρίσκεις...

Εγώ πήρα από τη Vodafone handsfree με 10 ευρώ και δουλεύουν άψογα!

Μόνο ζήτα να δοκιμάσεις τα ακουστικά πριν τα αγοράσεις γιατί μπορεί να μη λειτουργούν σωστά!

Και ακούγοντας μουσική αλλά κάνε και μια κλήση να δεις αν το μικρόφωνο δουλεύει σωστά!

δεν εννοει το hands-free εννοει το ακουστικο του τηλεφωνου... φιλε κοιταξα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι... ρωτα στην αντιπροσωπεια και σε αλλα μαγαζια που κανουν σερβις

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Kαλησπερα παιδια...Ειμαι νεος χρηστης της συγκεκριμενης συσκευης.Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα

1)Εχει βγει official λογισμικο ics για το τηλεφωνο;;;Αν ναι μπορουμε να το φλασαρουμε με καποιο τροπο οπως γινεται με τα samsung μεσω odin;;;υπαρχει κανα Link για να δουμε?

δεν εννοει το hands-free εννοει το ακουστικο του τηλεφωνου... φιλε κοιταξα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι... ρωτα στην αντιπροσωπεια και σε αλλα μαγαζια που κανουν σερβις

οκ φιλαρακι ευχαριστω... εχω ψαξει αλλα διχως αποτελεσμα.... θα δωκιμασω απο αλλη (μαρκα) τηλ. να ταιριαζει.. το πολυ πολυ να το χαλασω:lol::lol:

οκ φιλαρακι ευχαριστω... εχω ψαξει αλλα διχως αποτελεσμα.... θα δωκιμασω απο αλλη (μαρκα) τηλ. να ταιριαζει.. το πολυ πολυ να το χαλασω:lol::lol:

καλες δοκιμες και καλη επιτυχια... υποθετω οτι το ακουστικο θα γραφει πανω πιο μοντελο ειναι ωστε να βρεις το ιδιο...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω μια απορία..

Βάζω το gps test και πιάνει αρκετούς δορυφόρους...

Σε προγράμματα GPS (ndrive η dont panic genius) δεν θα βρίσκει το στίγμα παντα η αν το βρίσκει θα είναι στάσιμο.. θα προχωράω και θα είναι στο ίδιο σημείο.

Τι λέτε να φταίει ?

Edited by xrpana

• 3 weeks later...

Χθες έβαλα την 4.3.1 του bagyusz και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα

Το τηλέφωνο έχει "ανασάνει" και πηγαίνει πάρα πολύ καλά αν και το έχω φορτωμένο με πολλές εφαρμογές

Όλα μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά στο τεστ

Αναμείνατε νεότερα σε λίγες μέρες

http://aeromodelistis.net/coppermine/albums/userpics/10003/Screenshot_2013-12-12-17-59-27.png

Edited by caliber30

το Gps σου λειτουργει κανονικα?? 3 στις 5 φορες οταν ανοιγω τα προγραμματα (NDRINE H GINIUS DOT PANIC) η θα βρισκει το στιγμα μου αλλα δεν θα προχωραει... σαν να ειμαι στασιμος δηλαδη η δεν θα βρισκει συσκευη gps.

Exei θεμα το gps μου? εχει ανοιξει κανεις την συσκευη εσωτερικα να δουμε πως ειναι? (μην εχει βγει καμια κεραια του gps φοβαμαι)

Edited by xrpana

το Gps σου λειτουργει κανονικα?? 3 στις 5 φορες οταν ανοιγω τα προγραμματα (NDRINE H GINIUS DOT PANIC) η θα βρισκει το στιγμα μου αλλα δεν θα προχωραει... σαν να ειμαι στασιμος δηλαδη η δεν θα βρισκει συσκευη gps.

Exei θεμα το gps μου? εχει ανοιξει κανεις την συσκευη εσωτερικα να δουμε πως ειναι? (μην εχει βγει καμια κεραια του gps φοβαμαι)

Ναι λειτουργεί κανονικά

Χρησιμοποιώ δυο Gps Το sygic και το i-go και τα δυο δουλεύουν κανονικά

Χθες έβαλα την 4.3.1 του bagyusz και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα

Το τηλέφωνο έχει "ανασάνει" και πηγαίνει πάρα πολύ καλά αν και το έχω φορτωμένο με πολλές εφαρμογές

Όλα μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά στο τεστ

Αναμείνατε νεότερα σε λίγες μέρες

http://aeromodelistis.net/coppermine/albums/userpics/10003/Screenshot_2013-12-12-17-59-27.png

φιλε μου μπορεις να περιγραψεις ακριβως τα βηματα γιατι εχω προβλημα?Φευγω απο 4.2.2 αλλα στο τελος της εγκαταστασης ρομ apps και fix παταω reboot και με ρωταει να κανω fix to superuser γιατι το χανει και μετα κολλαει στην ασπρη οθονη.Κανω πρωτα factory reset ........

φιλε μου μπορεις να περιγραψεις ακριβως τα βηματα γιατι εχω προβλημα?Φευγω απο 4.2.2 αλλα στο τελος της εγκαταστασης ρομ apps και fix παταω reboot και με ρωταει να κανω fix to superuser γιατι το χανει και μετα κολλαει στην ασπρη οθονη.Κανω πρωτα factory reset ........
ναι κάνεις πρώτα factory reset μετά wipe cache partition όταν τελειώσεις την εγκατάσταση της rom και κάνεις την εγκατάσταση του gapps κάνεις επανεκκίνηση και σε πάει να κάνεις και root του κάνεις και αυτό και είσαι οκ Εγω το φλασαρα με το cwm 6 ελπίζω και εσύ το ίδιο Edited by caliber30

φιλε μου την περασα τελικα αλλα χωρις fix για 3g.εχεις?νομιζω οτι χωρις fix ,3g δεν παιζει

Edited by crach13

φιλε μου την περασα τελικα αλλα χωρις fix για 3g.εχεις?
Οχι σ έμενα λειτουργεί κανονικά το 3g

Και ΕΔΩ δεν αναφέρει κάτι ότι δεν δουλεύει

Οχι σ έμενα λειτουργεί κανονικά το 3g

Και ΕΔΩ δεν αναφέρει κάτι ότι δεν δουλεύει

gapps-jb-20130813-signed?αυτα τα apps?Δυστυχως δεν λειτουργει το 3g.

Καλημέρα. Όσοι έχετε ρουτάρει την 4.0.4 του TsiCrete έχετε δοκιμάσει το OTG αν δουλεύει? Γιατί, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, με βάση αυτό, δεν θα έπρεπε να δουλεύει (προσπάθησα να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό και ένα στικάκι, αλλά δε μου τα αναγνώρισε) ??

έβαλα την 4.3.1 του bagyusz όλα οκ λειτουργούν , να μπορούσαμε να του βάλουμε και κανα cpu τετραπυρινο και 3 giga ram μπας και τσουλήσει η παντόφλα χαχαχαχαχα !!!!

έβαλα την 4.3.1 του bagyusz όλα οκ λειτουργούν , να μπορούσαμε να του βάλουμε και κανα cpu τετραπυρινο και 3 giga ram μπας και τσουλήσει η παντόφλα χαχαχαχαχα !!!!

του bagyuz εχει θεμα με τα παιχνιδια.. δεν τα παιζει

1471114_10202630159572372_1007626332_n.jpg

Στο site της Alcatel. Hellas.. http://www.alcatelonetouch.com/gr/products/smartphones/ot-995.html#.UrJADN2TuUm

για το κινητο μας, εβαλαν νεα φωτογραφια που εχει την εκδοση 4.04 (στα χαρακτηριστικα)..., εκανα την αναβαθμιση , ομως περασε την 2.3.6 ... ελεος δηλαδη στο εξωτερικο να εχει βγει εδω και 1 χρονο και Ελλαδα να μην βγει...

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

του bagyuz εχει θεμα με τα παιχνιδια.. δεν τα παιζει

1471114_10202630159572372_1007626332_n.jpg

Στο site της Alcatel. Hellas.. http://www.alcatelonetouch.com/gr/products/smartphones/ot-995.html#.UrJADN2TuUm

για το κινητο μας, εβαλαν νεα φωτογραφια που εχει την εκδοση 4.04 (στα χαρακτηριστικα)..., εκανα την αναβαθμιση , ομως περασε την 2.3.6 ... ελεος δηλαδη στο εξωτερικο να εχει βγει εδω και 1 χρονο και Ελλαδα να μην βγει...

Το temple run έπαιξε , η rom αυτή είναι η μόνη που παίζουν όλα άψογα έως τώρα ακόμα και το halo, έχει και ένα κινεζικό μάρκετ όλα τζάμπα. Άλλο κινητό τελείως έγινε. Από μπαταρία έχω θέμα την έχω λιώσει ξέρει κανείς που να βρω μια ;

Το temple run έπαιξε , η rom αυτή είναι η μόνη που παίζουν όλα άψογα έως τώρα ακόμα και το halo, έχει και ένα κινεζικό μάρκετ όλα τζάμπα. Άλλο κινητό τελείως έγινε. Από μπαταρία έχω θέμα την έχω λιώσει ξέρει κανείς που να βρω μια ;

https://www.skroutz.gr/s/3456664/Συμβατή-Μπαταρία-για-OT-995-Alcatel.html?keyphrase=alcatel+ot-995

δυστυχως δεν ειναι η αυθεντικη αλλα δεν χανεις να ρωτησεις κατι και σε αλλα καταστηματα

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εχει ενα προβλημα. Οταν το βαζει να φορτισει βγαζει το σημα της αλκατελ αλλα δεν ανοιγει, σβηνει και ξαναναβει μονο του. Χωρις τον φορτιστη δεν κανει τπτ... καμια ιδεα?

Μου το κάνει και μένα αυτό.Εγώ το βάζω στη φόρτιση για μια μέρα και όταν αρχίσει να μένει η οθόνη περισσότερο ανοικτή απ'ότι σβηστή το βάζω στον να φορτίσει στον υπολ.και του πατώ το ον-οφ μέχρι να βγάλει το σήμα της μπαταρίας.Το αφήνω μέχρι να πάρει λίγο η μπαταρία και μετά το ανοίγω πάντα στη φόρτιση.Μάλλον η μπαταρία τα έχει φτύσει η αυτό που θα κάνω εγώ θα του ξαναπεράσω το λογισμικό του μέσω αλκατελ,μήπως τα μπερδεύει με την μπαταρία.

Καλημέρα. Όσοι έχετε ρουτάρει την 4.0.4 του TsiCrete έχετε δοκιμάσει το OTG αν δουλεύει? Γιατί, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, με βάση αυτό, δεν θα έπρεπε να δουλεύει (προσπάθησα να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό και ένα στικάκι, αλλά δε μου τα αναγνώρισε) ??

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Τελικά, το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό? Και αν όχι, έχετε δοκιμάσει σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις, αν δουλεύει το otg?

• The title was changed to Alcatel OT-995