christos279 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 βγηκε νεο update εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155593&page=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Nεα rom!! :-) cm-10.1-20130615-UNOFFICIAL-cocktail Updates: - updated CM source - google maps reboot fixed - wake up by volume buttons added - new 4.2.2 adreno 2xx driver - some system tweaks - new fixed CWM6 - GAPPS updated Kernel: - netfilter enabled - ARMv7 optimalisations CM10.1 links: 1: OT-995 CM10.1 Gapps(2013 06 15) 2: cm-10.1-20130615-UNOFFICIAL-cocktail 3: CWM_6_20130615 (need to flash after installed new rom, because bad recovery in ZIP package) WARNING: new build maybe has errors with GB bootloader (SIM/WLAN drops) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155593&page=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Narayan1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δυστυχώς και με αυτή (cm-10.1-20130615-UNOFFICIAL-cocktail) όπως και την cm-10-20130609-UNOFFICIAL-cocktail δεν βλέπει την sim. Με την cm-10.1-20130612-UNOFFICIAL-cocktail την έβλεπε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 WARNING: new build maybe has errors with GB bootloader (SIM/WLAN drops) εχουμε GB bootloader γι' αυτο εχει θεμα με την sim. πρεπει να βαλουμε ICS bootloader για να ειναι οκ. πως το βαζουμε ομως ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Narayan1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Γίνεται κάνοντας update με FOTA σε ICS, αλλά εμείς εδώ Ελλάδα δεν έχουμε αναβάθμιση και ούτε πρόκειται. Όπως φαίνεται και η νέα (cm-10.1-20130616-UNOFFICIAL-cocktail) έχει ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ΒΓΗΚΕ ΝΕO UPDATE (4.2.2 ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ. Πρεπει να κανουμε και το 3., install this patch για να ειναι οκ. cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail Updates: - updated CM source - missing audio parts fixed (voip headers, etc) - data-encryption modified/fixes - revisited memory limits OT-995 CM10.1 Gapps(2013 06 15) cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail CWM_6_20130615 ------------------------------- Εδω ημαστε εμεις.. Loosht's modified kernel for GB BOOTLOADER phones: 1., Install CM10.1 2., install Gapps 3., install this patch 4., reboot phone then after phone boot up, immediately REBOOT phone again! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155593&page=17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 καλημέρα ο έμπειρος επέστρεψε...:lol: εγώ φοράω τη ρομ του tsicrete (ics μεταφρασμένη νομίζω απο Η1Ν1)χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργίας ως τώρα και το τηλ είναι rooted. απλά επειδή το παραφόρτωσα άρχισε να ψιλοκολλάει το τηλέφωνο,εννοώ να καθυστερεί σε λειτουργίες. ήθελα να δοκιμάσω επαναφορά στις εργοστασιακές αλλά δεν το κάνει:wacko: ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να με βοηθήσει? και κάτι άλλο,αν θέλω να περάσω άλλη ρομ ή ακόμη και μια official ics απο Γαλλία π.χ.,πιο σύγχρονη σαν αυτές που ποστάρετε,τι κάνω? θα έχω θέμα με το root να περάσω τη γαλλική ics? τι προτείνετε?μόνο μην μείνετε στη πρόταση...πείτε και πως το κάνω...αχαχα,ευχαριστώ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ΒΓΗΚΕ ΝΕO UPDATE (4.2.2 ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ. Πρεπει να κανουμε και το 3., install this patch για να ειναι οκ. cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail Updates: - updated CM source - missing audio parts fixed (voip headers, etc) - data-encryption modified/fixes - revisited memory limits OT-995 CM10.1 Gapps(2013 06 15) cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail CWM_6_20130615 ------------------------------- Εδω ημαστε εμεις.. Loosht's modified kernel for GB BOOTLOADER phones: 1., Install CM10.1 2., install Gapps 3., install this patch 4., reboot phone then after phone boot up, immediately REBOOT phone again! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2155593&page=17Την έβαλα μόλις τώρα Μεχρι στιγμής όλα είναι καλά Θα την τεστάρω και θα σας πω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 επισης και εγω παιδια με τη τελευταια ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) επισης και εγω παιδια με τη τελευταια ολα καλα!!!Στην usb δεν συνδέεται Δειχνει οτι ειναι συνδεδεμένο αλλά στο pc δεν υπάρχει Κατά τα άλλα δουλεύει καλά αλλά και αυτή δεν έχει ραδιόφωνο Δεν έχω τεστάρει ακόμα το gps θα το κάνω αύριο αυτό Φίλε crach13 εσένα σου δουλεύει η usb ?? Edited June 21, 2013 by caliber30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 δεν μπορω ουτε εγω να το συνδεσω με τον υπολογιστη...ενω εχω βρει το κινητο μου κλειστο 3 φορες σε λιγοτερο απο 2 ημερες, ισως εφταιγε η συγκεκριμενη rom γιατι πριν δεν ειχα καποιο προβλημα..ετσι γυρισα πισω στην ICS+V1.3 που νομιζω οτι ειναι οτι καλητερο για το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 δεν μπορω ουτε εγω να το συνδεσω με τον υπολογιστη...ενω εχω βρει το κινητο μου κλειστο 3 φορες σε λιγοτερο απο 2 ημερες, ισως εφταιγε η συγκεκριμενη rom γιατι πριν δεν ειχα καποιο προβλημα..ετσι γυρισα πισω στην ICS+V1.3 που νομιζω οτι ειναι οτι καλητερο για το κινητο.. για να το δει το κινητο το pc πρεπει να κανεις unintall το προγραμματακι της alcatel (one touch upgrade) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Θέμα κλεισίματος δεν είχα Η Rom πηγαίνει πολύ καλά δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής Αν εξαιρέσουμε το θέμα με την σύνδεση στο pc κατά τα άλλα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και η μπαταρία έχει πάρει διάρκεια ζωής Ακόμα την τεστάρω για να το δει το κινητο το pc πρεπει να κανεις unintall το προγραμματακι της alcatel (one touch upgrade)Δεν υπάρχει αυτό το προγραμματακι αγαπητέ μου φίλε Κάτι άλλο είναι Edited June 22, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Δεν υπάρχει αυτό το προγραμματακι αγαπητέ μου φίλε Κάτι άλλο είναι μηπως το εχεις συνδεσει σε usb 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Θέμα κλεισίματος δεν είχα Η Rom πηγαίνει πολύ καλά δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής Αν εξαιρέσουμε το θέμα με την σύνδεση στο pc κατά τα άλλα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και η μπαταρία έχει πάρει διάρκεια ζωής Ακόμα την τεστάρω Δεν υπάρχει αυτό το προγραμματακι αγαπητέ μου φίλε Κάτι άλλο είναι στο pC μου δεν το δείχνει.... που είχα εγκατεστημένες εφαρμογές της ALCATEL. σε άλλο pc που δεν είχε καμιά εφαρμογή ALCATEL το δείχνει... οπότε δεν εχει θέμα η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 μηπως το εχεις συνδεσει σε usb 3?Όχι Χρήστο δεν έχω usb 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) στο pC μου δεν το δείχνει.... που είχα εγκατεστημένες εφαρμογές της ALCATEL. σε άλλο pc που δεν είχε καμιά εφαρμογή ALCATEL το δείχνει... οπότε δεν εχει θέμα η rom.Αυτό είναι Το έβαλα σε άλλο pc και την είδε την κάρτα Πάω ν απεγκαταστήσω την εφαρμογή της Alcatel Ευχαριστώ πολύ φίλε xrpana :) Αν δεις κάτι άλλο καινούργιο που λέει ότι είναι καλύτερο βάλε φωνή να το δοκιμάσουμε και αυτό Ήδη πήρα backup από αυτή και αν είναι δυνατόν να έχει και radio Edited June 23, 2013 by caliber30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αυτό είναι Το έβαλα σε άλλο pc και την είδε την κάρτα Πάω ν απεγκαταστήσω την εφαρμογή της Alcatel Ευχαριστώ πολύ φίλε xrpana :) Αν δεις κάτι άλλο καινούργιο που λέει ότι είναι καλύτερο βάλε φωνή να το δοκιμάσουμε και αυτό Ήδη πήρα backup από αυτή και αν είναι δυνατόν να έχει και radio Παντως δεν πιστευα ποτε οτι θα εχω 4.2.2 χεχε μια χαρα... το κινητο πεταει.. αν βρουμε και κολπο για το radio...super θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_argyris Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδιά , στην 4.2 πόση ελεύθερη RAM έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Αυτό είναι Το έβαλα σε άλλο pc και την είδε την κάρτα Πάω ν απεγκαταστήσω την εφαρμογή της Alcatel Ευχαριστώ πολύ φίλε xrpana :) Αν δεις κάτι άλλο καινούργιο που λέει ότι είναι καλύτερο βάλε φωνή να το δοκιμάσουμε και αυτό Ήδη πήρα backup από αυτή και αν είναι δυνατόν να έχει και radio ρε φιλαρακι εγω τι σου ειπα εχθες? σου ειπα να βγαλεις το προγραμμα της alcatel και μου ειπες οτι δεν υπαρχει και τωρα λες στο φιλο xrpana οτι πας να το βγαλεις... θα με τρελανεις...:blink::blink: Edited June 23, 2013 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 ρε φιλαρακι εγω τι σου ειπα εχθες? σου ειπα να βγαλεις το προγραμμα της alcatel και μου ειπες οτι δεν υπαρχει και τωρα λες στο φιλο xrpana οτι πας να το βγαλεις... θα με τρελανεις...:blink::blink:Χρήστο σου ζητώ συγνώμη δεν το κατάλαβα καλά Δηλαδή αν δεν μου το ανέφερες ξανά σου μιλάω ειλικρινά δεν θα έπαιρνα χαμπάρι γιατί νόμιζα ότι μου έλεγες για κάποιο πρόγραμμα που είχα στο τηλέφωνό μου Και πάλι συγνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εμενα συνδεεται κανονικα στο usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosot Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 ρε παιδεια συνδεω το κινιτο με usb στο pc αλλα δν το βλεπει το pc ετσ ξαφνικα...τι να κανω να φτιαξι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Το κινητό έχει φόρτιση με χαρακτηριστικά 5V και 0,5A. αν βάλω ένα φορτιστή 5v και 0,8Α θα φόρτιση σίγουρα πιο γρήγορα.. όμως μήπως έχει πρόβλημα με τον καιρό? πουλανε στο εμποριο κατι φορητους φορτιστες που φορτιζουν μεσω usb και μετα βαζεις το κινητο για φορτιση. Edited June 29, 2013 by xrpana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauros14 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα υπαρχει καποια βελτιωση για το συγκεκριμενο τηλεφωνο???? Διοτι το εχω αγορασει περιπου 8 μηνες πριν και ανα δυο μηνες ειμαι συνεχεια στο πλαισιο για υοτιθεμενη αναβαθμιση επειδη κολλαει και αναβοσβηνει μονο του οποτε θελει!!! τεσπα αν υπαρχει καποιος τροπος για να το αναβαθμισω απο 2.3.6 σε 4 η 4.1 η 4.2 γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα!!!!! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts