gerstavros2 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Βαλε το SwiftX keyboard. Απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει. ή και το swype,το κορυφαίο απλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artocube Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Το έχω ήδη καμια 10ρια μέρες κι εγώ το κινητό. Εντελώς ικανοποιημένος σε σχέση με παλαιότερα Alcatel που είχα (δικαιολογημένα τα ονομάζανε Μπαχατέλ). Μόνο το θέμα της χωρητικότητας με ενοχλεί πολύ. Δοκίμασα root μέσω SuperOneClick (ήδη αυτό επαναλαμβάνω αυτή τη στιγμή) αλλά στο Step#5 κολλάει το πρόγραμμα. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 τελικά το κινητό κάνει βίντεοκλήσεις μέσω 3g?επίσης ταιριάζουν ακουστικά άλλης εταιρίας πχ νόκια και αν ναι το κουμπάκι λειτουργεί στο να απαντήσεις μια κλήση? Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 σήμερα έκανα factory reset στο κινητό. όλα πήγαν μια χαρά αλλά ξαφνικά στο setup wizard μου έβγαζε ότι σταμάτησε να λειτουργεί και κάτι τέτοια. οπότε το έκλεισα και προσπάθησα να το ξανανοίξω. τώρα όταν το ανοίγω δεν γίνεται τπτ μένει εκεί που γράφει Alcatel One Touch. τι να κάνω; για επισκευή που θα ξέρουν να το φτιάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 σήμερα έκανα factory reset στο κινητό. όλα πήγαν μια χαρά αλλά ξαφνικά στο setup wizard μου έβγαζε ότι σταμάτησε να λειτουργεί και κάτι τέτοια. οπότε το έκλεισα και προσπάθησα να το ξανανοίξω. τώρα όταν το ανοίγω δεν γίνεται τπτ μένει εκεί που γράφει Alcatel One Touch. τι να κάνω; για επισκευή που θα ξέρουν να το φτιάξουν; Μηπως το ειχες rootαρη το κντ φιλε?Εαν οχι το πας στο service κανονικα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το είχα rootαρει οπότε τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το είχα rootαρει οπότε τι κάνω; Πάλι το πας για service και δεν θα παρει χαμπάρι κανένας . Το εχω κανει κ εγώ παλιά. Πριν το πας όμως δοκίμασε να κατεβασεις το one touch update manager από την alcatel. Κάνε update και το πρόβλημά θα λυθεί. Αυτο που σου συμβαίνει ειναι ότι έσβησες εργοστασιακές εφαρμογες κ το κινητό δεν μπορεί να κανει επαναφορά. Δεν ειναι αναγκη να το πας πίσω για κατι τόσο απλό. Μέσα σε μια ωρα θα εχεις κανει update και ολα θα λήξουν. ps Το update μπορει να σου κατέβει αργά... εξαρτάται από τους σερβερς της alcatel εκείνη τη στιγμή. Μην φρικαρεις ειναι πολυ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το έκανα και αυτό φτάνει στο 9-12% και μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις..... που είναι η αντιπροσωπεία της alcatel στην Ελλάδα; Λογικά δεν με καλύπτει η εγγύηση άρα πόσο θα μου κοστίσει περίπου; Θα συμφέρει να το πάω για service ή να βολευτώ με το Lenovo Lephone που έχω και βλέπουμε πάλι τον Σεπτέμβρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το έκανα και αυτό φτάνει στο 9-12% και μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις..... που είναι η αντιπροσωπεία της alcatel στην Ελλάδα; Λογικά δεν με καλύπτει η εγγύηση άρα πόσο θα μου κοστίσει περίπου; Θα συμφέρει να το πάω για service ή να βολευτώ με το Lenovo Lephone που έχω και βλέπουμε πάλι τον Σεπτέμβρη; Γιατί να μην σε καλύπτει η εγγύηση ; Για το root ; Ούτε που θα το καταλάβουν. Αν παραταυτα φοβάσαι τοτε υπάρχει τροπος να το κάνεις brick και να μην μπορούν με τιποτα να καταλάβουν κατι, οπότε σου κάνουν αντικατασταση πλακέτας. Και άυτο το εχω κανει :) Οταν το πας μην αφήσεις μέσα κάρτα μνήμης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 α οκ..... το θέμα είναι πως εγώ το κινητό το είχα αγοράσει από τη Βουδαπέστη. Άρα με καλύπτει η εγγύηση; Ξέρεις το τηλέφωνο της αντιπροσωπίας της Alcatel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αγαπητοί συμφορουμήτες κάτοχοι αυτής της συσκευούλας, θέλω να ρωτήσω εσάς που το έχετε πάρει - δουλέψει (κ με το παραπάνω λογικά - αφού είστε μέλη του εν λόγω φόρουμ..) γιατί καλά τα reviews αλλά είναι απρόσωπα και κάποιες φορές κατευθυνόμενα.. Οπότε σαν τηλέφωνο τι λέει αυτό το ομορφούλι???:food: Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 απάντηση της alcatel σε σημερινό μου email Dear Dimitris, We have already set up plan to upgrade 995 to Android 4.0. But when will it be released and whether every 995 or just a part of 995 will be upgraded are not sure yet. Please keep an eye on our website upgrade:http://www.alcatelonetouch.com Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 απάντηση της alcatel σε σημερινό μου email Dear Dimitris, We have already set up plan to upgrade 995 to Android 4.0. But when will it be released and whether every 995 or just a part of 995 will be upgraded are not sure yet. Please keep an eye on our website upgrade:http://www.alcatelonetouch.com Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel! Καλα, αυτο δεν μας νοιαζει και τοσο. Εστω και σε μια Ευρωπαϊκη χωρα να το αναβαθμισουν θα περασουμε την ROM και ειμαστε κομπλε. Αν και εγω πιστευω οτι οταν λεει μπορει οχι ολα, θα εννοει τιποτα κινητα που ειναι κλειδωμενα απο τους παροχους. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλα, αυτο δεν μας νοιαζει και τοσο. Εστω και σε μια Ευρωπαϊκη χωρα να το αναβαθμισουν θα περασουμε την ROM και ειμαστε κομπλε. Αν και εγω πιστευω οτι οταν λεει μπορει οχι ολα, θα εννοει τιποτα κινητα που ειναι κλειδωμενα απο τους παροχους. το θέμα είναι ότι δεν προσδιορίζει κάτι χρονικά! Θα τους σπάσω τα νεύρα, πάω να στείλω και άλλο email :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αγαπητοί συμφορουμήτες κάτοχοι αυτής της συσκευούλας, θέλω να ρωτήσω εσάς που το έχετε πάρει - δουλέψει (κ με το παραπάνω λογικά - αφού είστε μέλη του εν λόγω φόρουμ..) γιατί καλά τα reviews αλλά είναι απρόσωπα και κάποιες φορές κατευθυνόμενα.. Οπότε σαν τηλέφωνο τι λέει αυτό το ομορφούλι???:food: τα specs από pdanet Brand: Alcatel Browse Alcatel devices Manufacturer: TCL Corporation Browse all devices manufactured by TCL Corporation Hardware;Designer: TCL Corporation Release:Date: May, 2012 Physical:Attributes Dimensions (width x height x depth): 68 x 127 x 9.75 millimetres 2.7 x 5 x 0.4 inches Bounding+Volume: 84.2 cubecentimetres Mass: 124 grams (battery included) Software;Environment Embedded_Operating:System: Google Android 2.3.5 Browse devices running this OS Operating_System_Kernel: Linux Microprocessor,-Chipset CPU_Clock: 1400 MHz CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255T Browse devices based on Snapdragon MSM8255T Width+of:Machine_Word: 32 bit CPU_Core: Qualcomm Scorpion Instruction-Set: ARMv7 Memory,+Storage-capacity RAM+type: LPDDR2 SDRAM RAM+capacity: 512 MiB ROM+type: Flash EEPROM ROM:capacity: 1908 MiB ROM-capacity+in:bytes: 2 GB (billion bytes) Graphical-subsystem Display_Type: Supported Display;Color-Depth: 24 bit/pixel (16777216 scales) Display-Diagonal: 4.3 " (109 millimetres) Display:Resolution: 480 x 800 (384000 pixels) Viewable+Display_Size: 2.21 " x 3.68 " (56.08 x 93.47 millimetres) Pixel:density_(dot+pitch): 217.4 pixel/inch (0.11683 millimetre/pixel) Graphical+Controller: Qualcomm Adreno 205 Video+out: 1280x720 (720p) resolution HDMI Type D (HDMI 1.4) connector Audio_Subsystem Audio-Channel(s): stereo sound Microphone(s): mono sound Loudspeaker(s): mono sound Audio-Output: 3.5mm plug Cellular;Phone Cellular-Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS2100 (B1) Cellular-Data+Links: CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA Cellular:Antenna: Internal antenna Call:Alert: 64 -chord melody (polyphonic) Vibrating_Alert: Supported Speakerphone_: Supported Phone:Controller: Qualcomm MSM8255 SAR_(head)-GSM900: 0.96 W/kg SAR:(body);GSM900: 1.12 W/kg Control;Peripherals Positioning;Device: Multi-touch screen Primary_Keyboard: Not supported Directional+Pad: Not supported Scroll_Wheel: Not supported Interfaces Expansion;Interfaces: microSD, microSDHC, TransFlash Supports High Capacity (SD 2.0/HC) memory cards with capacity of up to 32GB USB: USB 2.0 client, Hi-Speed (480Mbit/s) USB Series Micro-B (Micro-USB) connector Bluetooth;(802.15): Bluetooth 3.0, Internal antenna Wireless_LAN/Wi-Fi:(802.11): IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, 54 Mbit/s Internal antenna Infrared:Gate: Not supported Multimedia+Broadcast Analog+Radio: FM radio (76-108MHz) with RDS radio reciever Proprietary headset as antenna Digital+Media_Broadcast: Not supported Satellite+Navigation Built-in_GPS;module: Supported GPS-Protocol: NMEA 0183 GPS:Antenna: Internal antenna Complementary_GPS+Services: Assisted GPS, Geotagging Navigation+Chip(set): Qualcomm MSM8255 gpsOne Built-in+Digital:Camera Sensor_Type: CMOS sensor Resolution: 2560 x1920 pixels (4.92MP) Autofocus-(AF): Supported Optical:Zoom: 1 x Macro-Mode: No information Built-in+Flash: mobile light (LED) Camcorder: 1280x720 pixels , 30frame/sec Recordable;Image_Formats: JPG Recordable;Video_Formats: 3GP Built-in-Secondary:Digital;Camera Sensor+Type: CMOS sensor Resolution: 640 x480 pixels (0.31MP) Camcorder: 0x0pixels Recordable-Image+Formats: JPG Recordable:Video-Formats: 3GP Power+Supply Battery:Technology: Lithium-ion battery Battery-Build: removable Battery-Capacity: 1500 mAh Additional+Details Built-in;accelerometer: Supported Additional_Features: capacitive touchscreen built-in digital compass (E-Compass) GPRS Class 12 EDGE Class 12 HSDPA 7.2 HSUPA 5.76 DLNA Bluetooth stereo audio profile (A2DP AVRCP) HAC (M3/T3) Wi-Fi direct Related-Page: http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/one_touch_995.html Datasheet;State: Preliminary specifications Datasheet-Views: 6955 times Datasheet;Added: Jun 1, 12 22:40:37 αλλά σαν τηλέφωνο? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος το τηλέφωνο της alcatel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 τα specs από pdanet αλλά σαν τηλέφωνο? από προσωπική εμπειρία τα σύγχρονα αλκατελ σαν τηλέφωνα ειναι πολύ καλά,με δυνατό ακουστικό κι ηχείο, και καλό μικρόφωνο. Επίσης στο σήμα τα πάνε μια πολύ καλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 από προσωπική εμπειρία τα σύγχρονα αλκατελ σαν τηλέφωνα ειναι πολύ καλά,με δυνατό ακουστικό κι ηχείο, και καλό μικρόφωνο. Επίσης στο σήμα τα πάνε μια πολύ καλά ok τότε θα το πάρω!!(μάλλον για δώρο αρχικά και μετά αν είναι τόσο καλό ίσως αντικαταστήσω το blade..:( Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το blade μου είχε πει ένα παιδί που το είχε ότι κόλλαγε..... σίγουρα είναι καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ok τότε θα το πάρω!!(μάλλον για δώρο αρχικά και μετά αν είναι τόσο καλό ίσως αντικαταστήσω το blade..:( καλα απ το zte θα ναι καλύτερο το alcatel σίγουρα:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλα απ το zte θα ναι καλύτερο το alcatel σίγουρα:p ναι σίγουρα άλλα το blade δεν το λυπάμαι (είμαι root εξαρχής κλπ κλπ) αν πάρω καινούργιο κινητάκι για κάποιο διάστημα θα το προσέχω.. η οθόνη του για μένα μου φαίνεται λίγο μεγάλη, αλλά δεν βαριέσαι το δίνω τώρα για δωράκι και αν είναι τόσο καλό βλέπουμε.. Ερώτηση στα κινητά έχουν βγει ram με διαφορετικά specs πχ 512mb blade & 512mb OT995 θα έχουν την ίδια συχνότητα κλπ?? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ερώτηση στα κινητά έχουν βγει ram με διαφορετικά specs πχ 512mb blade & 512mb OT995 θα έχουν την ίδια συχνότητα κλπ??ναι, ανάλογα το chipset,αυτό του αλκατελ είναι ανώτερο, άρα έχει και ταχύτερη ραμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ναι, ανάλογα το chipset,αυτό του αλκατελ είναι ανώτερο, άρα έχει και ταχύτερη ραμ οι διαφορές είναι σημαντικά μεγάλες πχ 768 με πιο γρήγορη 512mb?? το μόνο αρνητικό που βλέπω σε αυτό το κινητό είναι ότι η ram μου φαίνεται μικρή 512mb.. για την μπαταρία δεν ξέρω αν είναι αρκετή η 1500.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 για την ακριβεια η ram που εχεις ειναι 300κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) για την ακριβεια η ram που εχεις ειναι 300κατι.... εννοείς τη διαθέσιμη μετά από αυτή που ρουφάει το λειτουργικό και τα 'μαμά' προγράμματα.. αλλά είναι αρκετή?, ή η απόκτηση κινητού με 1gb είναι μονόδρομος πλέον??:( Edited July 18, 2012 by ntopas Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts