dentnick Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) καμια πληροφορία για το αν θα αναβαθμιστει σε android 4 ? επισης σε συγκριση με το xperia Neo V ειναι καλυτερο ή οχι; Edited May 30, 2012 by dentnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopap Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έτρεξα το benchmark ....skor 3012 πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopap Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έτρεξα το benchmark ....skor 3012 πολύ καλό AnTuTu benchmark : 3753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μια ερωτηση, πως γινεται να σταματαω εφαρμογες να ξεκινανε απο μονες τους στο background πχ Google Play, Facebook, Browser κτλ κτλ? Απ'οτι θυμάμαι γίνεται με το optimize toolbox .Θυμαμαι οτι το είχα κανει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balcatelious Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Χαίρεται. Αγαπητέ linkinpark4175 & rostropol ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές και άμεσες απαντήσεις σας. Χαιρετισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Κατι αλλο που προσεξα, επειδη εχω Cosmote 2in1 οταν γυρναω απο την μια γραμμη στην αλλη, μου σβηνεται ολη η λιστα κλησεων (εισερχομενες, εξερχομενες, αναπαντητες) και καθε φορα που μπαινω στις επαφες μου λεει οτι βρεθηκε καινουρια SIM και αν θελω να αντιγραψω τις επαφες. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? Φτιαχνεται καπως αυτο? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 4) ρουτάρισμα, χωρίς οδηγούς, γίνεται; Όπως στο 990 πχ; Δεν τρέχω παράθυρα (windows) οπότε θέλω να το κάνω από λίνουξ δίχως εξέ αρχεία. Είναι απαραίτητο να εγκαταστήσω τον μάνατζερ του 995; Τουλάχιστον με τις ως τώρα επιτυχημένες διαδικασίες ρουτ. Το μπακάπ δε με ενδιαφέρει. Στην τελικη και να μην βγει κατι για linux που απλα βάζεις windows σε virtual machine κανεις την δουλεία σου και τελειωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Λοιπον επαιξα σημερα αρκετη ωρα με το κντακι.Μια χαρα το βρηκα,παναλαφρο και αρκετα στιβαρο στο κρατημα,εξαιρετικη θα ελεγα η ποιοτητα κατασκευης.Μεγαλη οθονη,ωραια χρωματα,αρκετα ζωντανα,πολυ καλη γωνια θεασης.Τωρα σοβαρο προβλημα δεν θα ελεγα οτι εχει το κντ με λογκαρισματα στις οθονες,και το 3D σαν εφε τρεχει παρα πολυ καλα.Η οθονη μου φανηκε καπως ....αγρια .....θα ελεγα στο αγγιγμα,αλλα δεν παυει να ακουει εξαιρετικα στις οποιες εντολες του εδωσα.Το λειτουργικο του δεν εχει κανενα θεμα,αερα το παει θα ελεγα χωρις το παραμικρο κολλημα,αν και το πιεσα αρκετα,ανοιγοντας πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα. Στο net τωρα και εδω μια χαρα το βρηκα.φορτωνει τις σελιδες πολυ γρηγορα,το σκρολαρισμα εξαιρετικο,και με 2πλο χτυπημα προσαρμοζει το οποιο κειμενο στην οθονη!Τα video απο το tube αψογα και γεμιζη μια χαρα η οθονη απο μονη της οταν επιλεγουμε να δουμε ενα.Καμερα συμπαθιτικη,το gps κλειδωσε αρκετα γρηγορα με το dont panic σαν πλοηγο,και δεν εχασε σημα πουθενα.Το ακουστικο ζωηρο θα το ελεγα,ακουγα πολυ καθαρα τι μου ελεγαν,και ακουγομουν και εγω οκ απο οτι μου ειπαν.Ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει......απαραδεκτο θα ελεγα.......Τα παιχνιδακια μια χαρα τα παει,ανετα ακομα και αρκετα βαρια παιχνιδια που του εβαλα. Απο την αλλη η οθονη γεμιζη δαχτυλιες για πλακα...... Γενικα θα ελεγα οτι το κντ αξιζει πολλα,σε σχεση με αυτα που ζητα οικονομικα,οκ παιδια δεν ειναι S2 αλλα τα αξιζει με το παραπανω. Αυτα να τα βλεπουν οι αλλοι κατασκευαστες και να μην ζηταν τρελα ποσα για τα κντ που μας πουλαν...... Το πηρα για φιλο και το σεταρισα σημερα,αλλα μαλλον θα τσιμπησω και εγω ενα....:) Ουτε στην alcatel να δουλευα πια..........τετοια διαφημιση.........χαχαχαχααχ! Edited May 31, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balcatelious Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Χαίρεται. Στην τελικη και να μην βγει κατι για linux που απλα βάζεις windows σε virtual machine κανεις την δουλεία σου και τελειωσες. Ευχαριστώ της απαντήσεως. Το έχω κάνει για το 990 αλλά δεν μπορούσα να κάνω αναβάθμιση. Το πρόγραμμα της αλκατέλ δεν αναγνώριζε ως συνδεδεμένη usb συσκευή το κινητό, παρόλο που το virtual box -με παραθύρια μέσα- αναγνώριζε ένα οποιοδήποτε φλασάκι (από τα παραθύρια πάντα μέσω του βίρτσουαλ). Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και με το 995. Το ρουτάρισμα στο 990 ήταν πολύ εύκολο, οπότε θέλω να πιστεύω ότι και στο 995 θα είναι το ίδιο. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Ανωτέρω έχει αναφερθεί ότι το sar είναι περίπου 0,5. Στην ιστοσελίδα την επίσημη του κινητού όμως λέει: (CE)The highest tested SAR value for this mobile phone for use at the ear and compliance against the standard is (0.96) W/kg and for use close to the body is (1.12) W/Kg. Μήπως είναι κλόπι πέιστ από το 990;... ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤ Χαιρετισμούς. Edited May 31, 2012 by Balcatelious αντινγκ ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ,το gps κλειδωσε αρκετα γρηγορα με το dont panic σαν πλοηγο,και δεν εχασε σημα πουθενα. Ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει......απαραδεκτο θα ελεγα...... Καλησπερα:) Απο το πλαίσιο το πηρες και δεν εχει Ελληνικο πληκτρολογιο ...(και δεν εχει παντου)? σκετο GPS Εχει? ,,,,δηλαδη δε χρεωνει κατι ε? ....(ειμαι ασχετος):O Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπερα:) Απο το πλαίσιο το πηρες και δεν εχει Ελληνικο πληκτρολογιο ...(και δεν εχει παντου)? σκετο GPS Εχει? ,,,,δηλαδη δε χρεωνει κατι ε? ....(ειμαι ασχετος):O Ευχαριστω Οταν πηγα να στειλω ενα sms φιλε μου δυατηχως δεν ειχε Ελληνικο πληκτρολογιο.Βεβαια μικρο το κακο,κατεβασα αμεσα απο το play. Προγραμμα πλοηγησης(dont panic)μας το εδωσαν μαζι δωρο απο το plaisio,και φυσικα ειναι χωρις καμια απολυτως χρεωση. Eνα απο τα καλυτερα προγραμματα εχω να πω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Λοιπον το πηρα και εγω απο το πουλομαγαζο ελληνικης αντ. 195.60 ευρο.Ελληνικα εχει παντου, ακτινοβολια sar εχει 0,586 umts 2100 +wifi+bluetooth.Nομιζω οτι εδω θα μεινω, ειχα ξεπαραδιαστει με πολυ ακριβοτερα κινητα και λοιπον τι?ΟΘΟΝΗ πολυ καλα χρωματα,φωτεινοτητα,αποκριση ειδικα στο 3D ΔΕΝ υπαρχει,οι δακτυλιες ομως ευκολες[σιγααα].Βιντεακια παιζει τα παντα ως και divx- avi -mp4- 3gp φωτο ημερα πολυ καλες[νυχτα δεν δοκιμασα ακομα].Λεντακι για χαμενες ειδοποιησεις η χαμηλη μπαταρια,πολυ καλη ποιοτητα πλαστικων,τζιπιες αψογο. Παρακαλω τον φιλο απο το πλαισιο που το πηρε με την καρτα πλοηγησης να μου πει τι χωρο εχει η καρτα διαθεσιμο αν ξερει.:cry::)kostast1? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδια το sar ειναι σιγουρα στα 0.5? Θελω να το πάρω αλλα συνηθως εχω προβλημα στο αυτί μου με κινητα άνω του 1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Παιδια το sar ειναι σιγουρα στα 0.5? Θελω να το πάρω αλλα συνηθως εχω προβλημα στο αυτί μου με κινητα άνω του 1.2 Πάρτο άφοβα,το sar όντως και στο ελληνικό εγχειρίδιο το γράφει 0,58. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Μηπως τελικα εχει 384ΜΒ RAM ή για την ακριβεια 302ΜΒ? Ολα τα bench apps μου λενε οτι εχει 384 και η ιδια η συσκευη στο Ρυθμισεις->Εφαρμογες->Υπηρεσιες που εκτελουνται->Σε εκτελεση λεει 197 χρησιμοποιουνται και 105 διαθεσιμα... Κριμα παντως, γιατι παντου, μα παντου λενε οτι εχει 512RAM! Βεβαια αν ειναι ετσι, θα το βαλω στο κουτακι του και θα τους το παω πισω στο Πλαισιο γιατι ακομα και αυτοι λενε 512 στο site.. Και κατι αλλο, το wifi ειναι οντως N? Γιατι η ταχυτητα που πιανει στο μεγιστο ειναι 54Mbps και αυτο ειναι G... Edited June 1, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Μηπως τελικα εχει 384ΜΒ RAM ή για την ακριβεια 302ΜΒ? Ολα τα bench apps μου λενε οτι εχει 384 και η ιδια η συσκευη στο Ρυθμισεις->Εφαρμογες->Υπηρεσιες που εκτελουνται->Σε εκτελεση λεει 197 χρησιμοποιουνται και 105 διαθεσιμα... Κριμα παντως, γιατι παντου, μα παντου λενε οτι εχει 512RAM! Βεβαια αν ειναι ετσι, θα το βαλω στο κουτακι του και θα τους το παω πισω στο Πλαισιο γιατι ακομα και αυτοι λενε 512 στο site.. Και κατι αλλο, το wifi ειναι οντως N? Γιατι η ταχυτητα που πιανει στο μεγιστο ειναι 54Mbps και αυτο ειναι G... Ολα τα Xperia 2011(Arc,Ray,NeoV,Neo,Mini...) έχουν ακριβώς την ίδια κατανομή,τα 512 δεν είναι όλα διαθέσιμα(τα 340 είναι διαθέσιμα,τα υπόλοιπα τα δεσμεύει το λειτουργικό),ακόμα και στο Xperia P το 1 GB ram (το είχα για 2 μέρες) δεν βγαίνει στο άθροισμα γιατί είχα πχ.240 σε χρήση και 520 ελεύθερα,σε κανένα δεν είναι ακριβώς τα MB της ram διαθέσιμα-πάντα δεσμεύεται από το λειτουργικό ένα ποσοστό. Σίγουρα δεν μπορείς να επικαλεστείς αυτόν τον λόγο για επιστροφή,έχεις μόνο 105 ελεύθερα γιατί μάλλον το άφησες με το άθλιο OT-Launcer(SPB Shell 3D δηλαδή),εγώ το έχω μόνιμα στα 215 ΜΒ ελεύθερα γιατί έβαλα το Αρχική οθόνη Xperia-δοκίμασε το......;)...ή και άλλα πχ. Nemus Launcher, μην ξεχνάς πως τρέχουν όλες αυτές οι εφαρμογές της Alcatel-Antivirus Pro,datacounter,apponsd και πως τα λένε όλα..... Πάντως αν το πας πίσω με αιτιολογία χαμηλή ram και το δεχτούν θα έχει πολλή πλάκα(όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να ευθύνονται εκείνοι για την διαμόρφωση και προσαρμογή λογισμικού του κατασκευαστή).....:confused::lol:;) Edited June 1, 2012 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αχα, δεν τα ηξερα ολα αυτα :Ρ Για το OT Launcher ναι, τα εχω διαβασει ολα, απλα περιμενω να περασουν οι 7 μερες για το DOA γιατι εχει light leak η οθονη ακριβως κατω στην μεση και φτανει σχεδον μεχρι την μεση της οθονης το φως. Ειναι το φως που ειναι για να φωτιζει τα κατω κουμπια. Εχεις κανας αλλος σας παρομοιο προβλημα? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Αχα, δεν τα ηξερα ολα αυτα :Ρ Για το OT Launcher ναι, τα εχω διαβασει ολα, απλα περιμενω να περασουν οι 7 μερες για το DOA γιατι εχει light leak η οθονη ακριβως κατω στην μεση και φτανει σχεδον μεχρι την μεση της οθονης το φως. Ειναι το φως που ειναι για να φωτιζει τα κατω κουμπια. Εχεις κανας αλλος σας παρομοιο προβλημα? Δεν είναι πρόβλημα αυτό,και μένα έτσι είναι και άλλωστε μόλις ανάψει η οθόνη δεν φαίνεται αυτό καθόλου και ούτως ή άλλως πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός για να το δεις εξ΄αρχής(όλα έτσι είναι),όλα αυτά δεν δικαιολογούν DOA πάντως στο ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί ουσιαστικά δεν έχει πρόβλημα πουθενά λειτουργικό,ακόμα και η ram με την προσθήκη ενός άλλου launcher βελτιώνεται πάρα πολύ. Δεν πρέπει κανείς να περιμένει να περάσουν:confused::lol: οι μέρες αλλά ΕΝΤΟΣ 7 ημερών να το πάει για να κάνει DOA......;)(υποθέτω το ήξερες αυτό ή.........?:confused:) Edited June 1, 2012 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ναι ρε συ, το ξερω. Απλα βαριομουνα να παω πιο πριν :Ρ Παντως το light leak που εχει ειναι παρα πολυ. Αμα ειναι μαυρη η οθονη φαινεται παααααααααρα πολυ! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Ναι ρε συ, το ξερω. Απλα βαριομουνα να παω πιο πριν :Ρ Παντως το light leak που εχει ειναι παρα πολυ. Αμα ειναι μαυρη η οθονη φαινεται παααααααααρα πολυ! Και μένα φαίνεται αλλά πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτό ειδικά για να αποτελέσει πρόβλημα(μήπως τελικά δεν είναι από λάθος αλλά επιτηδευμένο). Πάντως εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος τελικά από την γενική απόδοση σε όλα,τηλεφωνία,ένταση ήχου και μετά την "βελτιστοποίηση" που του έκανα είναι άψογο:) Edited June 1, 2012 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Λοιπον το πηρα και εγω απο το πουλομαγαζο ελληνικης αντ. 195.60 ευρο.Ελληνικα εχει παντου, ακτινοβολια sar εχει 0,586 umts 2100 +wifi+bluetooth.Nομιζω οτι εδω θα μεινω, ειχα ξεπαραδιαστει με πολυ ακριβοτερα κινητα και λοιπον τι?ΟΘΟΝΗ πολυ καλα χρωματα,φωτεινοτητα,αποκριση ειδικα στο 3D ΔΕΝ υπαρχει,οι δακτυλιες ομως ευκολες[σιγααα].Βιντεακια παιζει τα παντα ως και divx- avi -mp4- 3gp φωτο ημερα πολυ καλες[νυχτα δεν δοκιμασα ακομα].Λεντακι για χαμενες ειδοποιησεις η χαμηλη μπαταρια,πολυ καλη ποιοτητα πλαστικων,τζιπιες αψογο. Παρακαλω τον φιλο απο το πλαισιο που το πηρε με την καρτα πλοηγησης να μου πει τι χωρο εχει η καρτα διαθεσιμο αν ξερει.:cry::)kostast1? Φιλε μου να πω την αληθεια δεν ειδα ποσο χωρο πιανει στην καρτα,αλλα σαν προγραμμα,μιας και το εχω σε ολες τις συσκευες μου,ειναι εξαιρετικα μικρο,βαρια-βαρια 70-80mb,μετον Ελληνικο χαρτη παντα μεσα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Φιλε μου να πω την αληθεια δεν ειδα ποσο χωρο πιανει στην καρτα,αλλα σαν προγραμμα,μιας και το εχω σε ολες τις συσκευες μου,ειναι εξαιρετικα μικρο,βαρια-βαρια 70-80mb,μετον Ελληνικο χαρτη παντα μεσα. Συμφωνώ απόλυτα,το δοκίμασα και ΄γω σήμερα(μέχρι τώρα είχα Sygic σπασμένο αλλά καταλαμβάνει και 509 ΜΒ από την κάρτα μνήμης που είναι πολλά μπροστά στα 65 ΜΒ του Mireo DP GPS),μια χαρά πλοήγηση με το δυνατό ηχείο του 995 και με ακρίβεια στίγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αχα, δεν τα ηξερα ολα αυτα :Ρ Για το OT Launcher ναι, τα εχω διαβασει ολα, απλα περιμενω να περασουν οι 7 μερες για το DOA γιατι εχει light leak η οθονη ακριβως κατω στην μεση και φτανει σχεδον μεχρι την μεση της οθονης το φως. Ειναι το φως που ειναι για να φωτιζει τα κατω κουμπια. Εχεις κανας αλλος σας παρομοιο προβλημα? Τι είναι αυτό το light leak δεν κατάλαβα. Είναι σ όλα τα alcatel 995? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μαγκες τι λετε να το προχωρησω για OT-995 100 euro μου βγαινει με την επιδοτηση.Με το πολυ κανα 2-3 τηλεφωνηματα μικρης διαρκειας την ημερα και κανα μισαωρο ιντερνετ το βγαζει το 2ημερο η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Μαγκες τι λετε να το προχωρησω για OT-995 100 euro μου βγαινει με την επιδοτηση.Με το πολυ κανα 2-3 τηλεφωνηματα μικρης διαρκειας την ημερα και κανα μισαωρο ιντερνετ το βγαζει το 2ημερο η μπαταρια? Ανετα. Εγω το πλακωνω σε εφαρμογες, τηλεφωνα, μηνυματα, ιντερνετ και καταφερνω και το ριχνω στο 50% σε 1 μερα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts