rostropol Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Λάθος μου. Αλλο ενα unboxing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εγώ θέλω να δω απο ποιότητα κατασκευής κι οθόνη τι λέει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilm Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ένα ακομα video.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8T 64G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) SPB Shell 3D vs Go Launcher on Alcatel OT-995---> Και ενα παιχνιδακι---> GTA III on Alcatel OT-995 Edited May 16, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Review (δυστυχώς στα ουγγαρέζικα από Mobilarena.hu αλλά έχει φωτογραφίες).....αντε μάλλον αύριο θα μου έρθει,δε κρατιέμαι αν είναι καλό στα 188 € θα το χαρώ πολύ.......:);) http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_one_touch_995/bevezeto.html Edited May 17, 2012 by rostropol link expired-user removed content Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Διαθεσημο και στην Ελλαδα επιτελους στα 202 Ευρο http://www.vnp.gr/alcatel-ot-995-black.html Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι παρέλαβαν σημερα και εχουν πολλα κομμάτια στην αποθήκη! Welcome !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Του δίνουν 10 στο assembly quality πάντως, 4 στην φωτογραφική/κάμερα και 6 στην αναπαραγωγή ήχου, μάλλον; Όπως και να'χει, είναι το φθηνότερο με τέτοια οθόνη και είναι αρκετά ισχυρό. Να το εφοδιάσει η κοινότητα με ics και φύγαμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Του δίνουν 10 στο assembly quality πάντως, 4 στην φωτογραφική/κάμερα και 6 στην αναπαραγωγή ήχου, μάλλον; Όπως και να'χει, είναι το φθηνότερο με τέτοια οθόνη και είναι αρκετά ισχυρό. Να το εφοδιάσει η κοινότητα με ics και φύγαμε:D Που του δίνουν αυτές τις τιμές? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Στο review από το ουγγρικό site, λίγα posts πιο πάνω. Με google translate ό,τι μου έβγαλε... Και 220Ε λέει στο vnp, όχι 202Ε... Σ'αυτά τα χρήματα κάνουν την διαφορά τα 20Ε δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τι πατάτα είναι αυτή? ? Όταν είχε μπει το σχόλιο του συντοπίτη έγραφε 202 ευρό! ! ! :eek: Γιατί τέτοια κολοτούμπα? :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τι πατάτα είναι αυτή? ? Όταν είχε μπει το σχόλιο του συντοπίτη έγραφε 202 ευρό! ! ! :eek: Γιατί τέτοια κολοτούμπα? :mad: δεν την παλεύουν, τώρα το βαλαν 218.98, και καλα για να φαίνονται φθηνότεροι απ το πλαίσιο. άντε γεια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Φαντάζομαι να έχουν "ανταποκριτή" και να το διορθώσουν. . . ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ξερει να μας πει κανεις εαν ισχυη η εγγυηση στην Ελλαδα εαν αγοραστει απο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ξερει να μας πει κανεις εαν ισχυη η εγγυηση στην Ελλαδα εαν αγοραστει απο εξωτερικο? Ισχυει,μίλησα και με arvato τηλεφωνικώς(όχι ότι με ενδιαφέρει προσωπικά),ακόμα περιμένω το δικό μου από handyshop.de(στο tracking της DHL είμαι 60%,λογικά Τρίτη παραλαμβάνω). λινκ εδώ για όποιον ενδιαφέρεται και έχει υπομονή. http://www.handyshop.de/hersteller/alcatel/565951/alcatel-one-touch-ultra-995-deep-black http://www.handyshop.de/detail/index/sArticle/577321 Αυτό που θα παραλάβω από Γερμανία θέλει morelocale2 για τα ελληνικά στο μενού μάλλον(το καλό είναι πως είναι γρήγορο και δεν χρειάζεται να μείνει εγκατεστημένο αφού με το save locale κάνεις και επανεκκίνηση και μετά τα ελληνικά πάλι εκεί είναι;)-το θυμάμαι από το Incredible S),γιατί ομοίως με την HTC και άλλες εταιρείες δεν είναι ξεκλειδωμένα όλα τα language packs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Απαραδεκτη κινηση απο το http://www.vnp.gr , και ας μας πουν τωρα το γνωστο....λαθος τυπογραφικο εγινε..... Δεν αυξομειώνουμε την τιμη κυριοι αναλογα την ζητηση.... Edited May 18, 2012 by navi55 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Απαραδεκτη κινηση απο το http://www.vnp.gr , και ας μας πουν τωρα το γνωστο....λαθος τυπογραφικο εγινε..... Δεν αυξομειώνουμε την τιμη κυριοι αναλογα την ζητηση.... μην σε νοιαζει τόσο. εκείνοι χάνουν. στηρίζονται στον κοσμο που τους βλέπει στο σκρουτζ, ε αν έχουν ιδια τιμή με το πλαίσιο δεν θα πουλήσουν. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Απαραδεκτη κινηση απο το http://www.vnp.gr , και ας μας πουν τωρα το γνωστο....λαθος τυπογραφικο εγινε..... Δεν αυξομειώνουμε την τιμη κυριοι αναλογα την ζητηση.... Τώρα τελευταία κάνουν πολλά άκυρα από κεί,όπως π.χ να γράφουν διαθεσιμότητα σε κινητά που τους παίρνεις τηλ για να δεις αν είναι όντως διαθέσιμο και να μην έχουν ιδέα για το είδος:mad:έχει φάει άκυρο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Εγω παρήγγειλα χτες Παρασκευή από Handyshop και μου ειπαν οτι θα παραλαβω την άλλη βδομάδα. Μάλλον θα την ακυρώσω την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 @gerstavros2 @ταξιδιωτης22 Βεβαια οσο θελει ο καθενας πουλαει.....αλλα. Ναι παιδια ειναι λογικο πλεον να γινει η αγορα απο το plaisio,αλλη υποστιριξη εχεις απο εκει,και αλλη απο το καθε μαγαζακι. Και παιρνεις δωρακι και το Ginius Driver-Don't Panic.Ολα τα παραπανω βεβαια εαν θες να το παρεις απο Ελλαδα. Εγω εχω μια επιδοτηση απο voda οποτε απο εκει θα το παρω.Ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι απο μερα σε μερα το αναμενουν. Αλλη μια παρουσιαση στα Γαλλικα βεβαια.....---> Présentation Alcatel onetouch 995 Ultra . Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NFbi-xcH6gg Αλλο ένα unboxing που δείχνει και 1η εκκίνηση(πρωτες ρυθμίσεις κλπ.),γρήγορο φαίνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Και ενα χορταστικο 9λεπτο σχρδον video-παρουσιαση---> Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 @gerstavros2 @ταξιδιωτης22 Βεβαια οσο θελει ο καθενας πουλαει.....αλλα. Ναι παιδια ειναι λογικο πλεον να γινει η αγορα απο το plaisio,αλλη υποστιριξη εχεις απο εκει,και αλλη απο το καθε μαγαζακι. Και παιρνεις δωρακι και το Ginius Driver-Don't Panic.Ολα τα παραπανω βεβαια εαν θες να το παρεις απο Ελλαδα. Εγω εχω μια επιδοτηση απο voda οποτε απο εκει θα το παρω.Ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι απο μερα σε μερα το αναμενουν. Αλλη μια παρουσιαση στα Γαλλικα βεβαια.....---> Présentation Alcatel onetouch 995 Ultra . Σε κάποια κινητά είναι καλύτερη η αγορά από πλαίσιο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως και για την άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 200 ευρω Value for money... ουτε δραχμη παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Το έφεραν και τα media-ram στα 220 σε μαυρο παντα. Εμενα με ενδιαφερει το λευκο, ελπιζω να το φερει το πλαισιο. http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/alcatel-el-2-3-4-5-6/alcatel-ot-995-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Τελικα για να το εφεραν η θα το φερουν ολοι στα 220 σημαινει οτι ειναι νταβατζιλικη το 20ρικο παραπανω του Ελληνα αντιπροσωπου,οπως συμβαινει σχεδον με ολα τα προιντα που πουλιουνται εδω στο Ελλαδισταν σε σχεση με εξω,απο κετσαπ μεχρι και σερβιετες ετσι παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts