AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παρακαλώ!! :) Και ό,τι άλλο θελήσετε εδώ είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 πώς μπορώ να βάλω ένα cm theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια σε 2 θεματάκια. 1)Πάω να εφαρμόσω αυτά που λέει ο οδηγός του zxr στην παράγραφο 3.9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876 αλλά στο σημείο αυτό: "Σταδιακά θα δείτε ότι η ελεύθερη μνήμη του κινητού θα αρχίσει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αν κάνετε restart τότε θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές επιστρέφουν στα αρχικά τους μεγέθη. Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh" δεν μπορώ να κάνω edit την παραπάνω γραμμή 'κώδικα'. Εχω τον yaffs explorer και δεν με αφήνει να ανοίξω το αρχείο hw_config.sh. 2) Επίσης στο τέλος του οδηγού προσπαθώ να αντιγράψω το αρχείο tweaks ics.txt από το pc στο κινητό αλλά δεν μπορώ να δω το αρχείο build.prop γιατί δεν μου βλεπει ο Η/Υ την internal storage που έχει μέσα τα αρχεία συστήματος. Edited December 11, 2012 by SCORPIOS72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Παρακαλώ!! :) Και ό,τι άλλο θελήσετε εδώ είμαι.. Σ ευχαριστουμε.χαρα στο στομαχι σου... με τοσες ερωτησεις.να σε καλα. Ε τι μετά? Θα με τρελάνεις? Ολόκληρο αρχείο δεν το διάβασες? ειδικα αυτο....εσκασα στα γελια.. Edited December 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 :-P παρακαλω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια σε 2 θεματάκια. 1)Πάω να εφαρμόσω αυτά που λέει ο οδηγός του zxr στην παράγραφο 3.9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876 αλλά στο σημείο αυτό: "Σταδιακά θα δείτε ότι η ελεύθερη μνήμη του κινητού θα αρχίσει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αν κάνετε restart τότε θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές επιστρέφουν στα αρχικά τους μεγέθη. Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh" δεν μπορώ να κάνω edit την παραπάνω γραμμή 'κώδικα'. Εχω τον yaffs explorer και δεν με αφήνει να ανοίξω το αρχείο hw_config.sh. 2) Επίσης στο τέλος του οδηγού προσπαθώ να αντιγράψω το αρχείο tweaks ics.txt από το pc στο κινητό αλλά δεν μπορώ να δω το αρχείο build.prop γιατί δεν μου βλεπει ο Η/Υ την internal storage που έχει μέσα τα αρχεία συστήματος. Έχεις κάνει R/W τον κατάλογο; Πάντως έχε υπόψη σου ότι δυστυχώς στην 4.0 επειδή δεν μπορούμε να βρούμε το .bak αρχείο για να το σβήοσυμε οι τιμές μετά από κάθε restart χάνονται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Έχεις κάνει R/W τον κατάλογο; Πάντως έχε υπόψη σου ότι δυστυχώς στην 4.0 επειδή δεν μπορούμε να βρούμε το .bak αρχείο για να το σβήοσυμε οι τιμές μετά από κάθε restart χάνονται. To κάνω r/w αλλά μου βγάζει μήνυμα read only και δεν μπορώ να προσθέσω τον "κώδικα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Root είσαι φαντάζομαι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Root είσαι φαντάζομαι... Ναι,είμαι root . Το 1ο βήμα του οδηγού σου το έχω κάνει (που αφορά την αύξηση της ram ).Εκεί που δυσκολεύομαι είναι όταν πάω να προσθέσω τον "κώδικα" για να μη σβήνονται μετά από restart οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αυτό σου έγραψα. Ότι και να τις περάσεις τις τιμές όταν κάνεις restart δεν θα τις κρατήσει. Δοκίμασε να αλλάξεις τα permissions στο αρχείο που θες να τροποποιήσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αυτό σου έγραψα. Ότι και να τις περάσεις τις τιμές όταν κάνεις restart δεν θα τις κρατήσει. Δοκίμασε να αλλάξεις τα permissions στο αρχείο που θες να τροποποιήσεις. Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω και αν χρειαστεί θα ξαναρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ΟΚ Μακάρι να είναι έτσι. Είμαι έτοιμος να γυρίσω στα "πάτρια εδάφη" ξανά! Τελικά η επιστροφή αναβάλλεται. Ας πάμε να δούμε και τα χωράφια της Samsung. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά χτες έβαλα την brainsrom αλλά απογοητέυτηκα..Ενώ είναι πάρα πολύ smooth η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα...Έχω και 2 ερωτήσεις..1)Πως μπορώ να βάλω cm ή aopk theme στην brainsrom και αν θέλω να αλλάξω rom θα πρέπει να περάσω stock ics ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις πάλι stock.. Όπως είναι.. Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να σου τρώει πολύ μπαταρία.. Εμένα με brainsrom κατεβαίνει πολύ αργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις πάλι stock.. Όπως είναι.. Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να σου τρώει πολύ μπαταρία.. Εμένα με brainsrom κατεβαίνει πολύ αργά.. Οκ,ευχαριστώ και cm ή aopk theme πως βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 για την μπαταρια δες αυτο : FOR THOSE WITH BATTERY PROBLEMS: 1. After flashing your phone with a new ROM, install this software: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd BATTERY CALIBRATOR - 47 KB size 2. Then, charge your phone to 100%. 3. IMPORTANT. Remove CHARGER first. 3. IMMEDIATELY hit "Battery Calibration" (1 or 2 seconds delay is fine, wait for BATTERY voltage to drop and be stable) 4. Use your phone normally (don't charge in between) till it hits 1%. 5. Then charge your phone UNINTERRUPTED (leave it for charging all night) till 100%. 6. Unplug and start using. You should be having as little as 2-3% battery drain for 6-8 hours of IDLING now. That's the optimization of a calibrated battery. ENJOY! Hope this helps! Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 για την μπαταρια δες αυτο : FOR THOSE WITH BATTERY PROBLEMS: 1. After flashing your phone with a new ROM, install this software: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd BATTERY CALIBRATOR - 47 KB size 2. Then, charge your phone to 100%. 3. IMPORTANT. Remove CHARGER first. 3. IMMEDIATELY hit "Battery Calibration" (1 or 2 seconds delay is fine, wait for BATTERY voltage to drop and be stable) 4. Use your phone normally (don't charge in between) till it hits 1%. 5. Then charge your phone UNINTERRUPTED (leave it for charging all night) till 100%. 6. Unplug and start using. You should be having as little as 2-3% battery drain for 6-8 hours of IDLING now. That's the optimization of a calibrated battery. ENJOY! Hope this helps! Ευχαριστώ αλλά ακόμα δεν μου απαντήσατε στην παρακάτω ερώτηση μου! Οκ,ευχαριστώ και cm ή aopk theme πως βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) χωρίς να είμαι σίγουρος και από μια γρηγορη ματια στο google που έριξα , για να βάλεις cm η aopk theme πρέπει να έχεις rom που δεν βασίζεται σε stock rom και πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. ψάξε και εσύ. google is your friend. μπορείς να ριξεις μια ματια στις διαθέσιμες roms στο link. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1937792 Edited December 11, 2012 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 πώς μπορώ να βάλω ένα cm theme? Για να βάλεις CM/AOKP theme πρέπει η rom σου να έχει πειραγμένο framework (κοινώς να υποστηρίζει τον theme manager) Κοινώς, βούρ στο xda, βρες μια ρομ που να γράφει ο developer ότι υποστηρίζει theme manager, φλάσαρε την και στην συνέχεια πήγαινε στο google play, βρες θέματα που να σου αρέσουν, κατέβασε τα και στήστα (.apk είναι) Τέλος, μπες στον theme manager επέλεξε ενα θέμα απο αυτά που έχεις στήσει και κάνε apply Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Για να βάλεις CM/AOKP theme πρέπει η rom σου να έχει πειραγμένο framework (κοινώς να υποστηρίζει τον theme manager) Κοινώς, βούρ στο xda, βρες μια ρομ που να γράφει ο developer ότι υποστηρίζει theme manager, φλάσαρε την και στην συνέχεια πήγαινε στο google play, βρες θέματα που να σου αρέσουν, κατέβασε τα και στήστα (.apk είναι) Τέλος, μπες στον theme manager επέλεξε ενα θέμα απο αυτά που έχεις στήσει και κάνε apply Βρήκα την rom firedroid 1.1 από ότ κατάλαβα υποστηρίζει theme manager σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 [ATTACH]28611[/ATTACH] Οδηγίες για εγκατάσταση ROM και CWM (recovery) Πιο αναλυτικά πεθαίνεις.. :p Καλη επιτυχία! Στο πρώτο βήμα όταν ανοιγω το cmd κάνει κάποια βήματα και μετά λέει " server not running" και απο κατω "finished" χωρίς να μου ζητήσει άδεια superuser το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ ROM FIREDROID 1.1. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ GOOGLE PLAY ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΑ!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited December 12, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καλά ντε, δεν κάηκε και ο κόσμος.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001948 κατέβασε αυτό που λέει google apps και φλάσαρε το (recovery->install zip from sd card ή κάτι παρεμφερές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καλά ντε, δεν κάηκε και ο κόσμος.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001948 κατέβασε αυτό που λέει google apps και φλάσαρε το (recovery->install zip from sd card ή κάτι παρεμφερές) Ευτυχώς γιατί είχα τρομάξει για τα καλά!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ξεφεύγω λίγο, αλλά, αν τελικά πάρουμε major update τελικά πιστεύετε ότι θα είναι 4.1 η 4.2; Με δεδομένο ότι η 4.2 και η 4.1 έχουν λίγες διάφορες, δεν μπορεί να πει κανείς ότι παίρνει την 1 και όχι την 2.. Sony Τα μέσα Δεκέμβρη που θα έβγαινε η ανακοίνωση πλησιάζουν.. Κανόνισε...! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts