pete1 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Άψογος!!! θα το δοκιμασω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Παράθεση από ChrisVsChris > Κάνω φλας την .10 και τρέχω το μπατ. Διάβασα και τον οδηγό του λινκ σου και τα κάνω όλα όπως λέει μόνο που αγνοώ τι είναι το sdk! http://developer.android.com/sdk/index.html Δηλαδή το sdk είναι απαραίτητο, αυτό φταίει; Τελικά έγινα root(!!!!) χρησιμοποιώντας την v.30 του Root with Restore! Ευχαριστώ πολύ τον millernet και όσους προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν!!! :D Edited July 10, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Μετά από κάμποσο καιρό απουσίας, επέστρεψα και θέλω να βάλω την 1η custom rom (μέχι σημερα ήμουν με rooted stock ics κ greenify). Έχω δίλημμα σχετικά με την rom που θα βάλω και θέλω τη γνώμη σας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832 ή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Μετά από την εγκατάσταση μιας custom rom, θα λειτουργήσει σωστά ένα restore με εφαρμογές, ρυθμίσεις και λοιπά από το stock rom IcS?? Edited July 12, 2013 by ChrisVsChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Μετά από κάμποσο καιρό απουσίας, επέστρεψα και θέλω να βάλω την 1η custom rom (μέχι σημερα ήμουν με rooted stock ics κ greenify). Έχω δίλημμα σχετικά με την rom που θα βάλω και θέλω τη γνώμη σας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832 ή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 η πρώτη είναι καλή, ics. δεν θέλει απαραίτητα ξεκλείδωμα bootloader. τη δευτερη δεν την εχω δοκιμάσει, ειναι jb, άρα θέλει σίγουρα ξεκλείδωμα. Μετά από την εγκατάσταση μιας custom rom, θα λειτουργήσει σωστά ένα restore με εφαρμογές, ρυθμίσεις και λοιπά από το stock rom IcS?? οι ρυθμίσεις των εφαρμογών θα είναι οκ, οπως και τα δεδομένα τους. στα system settings θα πρότεινα να μην κάνεις restore ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ξέρει κανείς τι παίζει με το Τ9 στις εκδόσεις των ρομ v10,v11 ultimate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ξέρει κανείς τι παίζει με το Τ9 στις εκδόσεις των ρομ v10,v11 ultimate? Tην εκδοση ν11 ultimate απο που μπορω να την κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μέχρι την v10 φτάνει αν δεν κάνω λάθος.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2288630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Μέχρι την v10 φτάνει αν δεν κάνω λάθος.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2288630 Ναι αυτο το γνωριζω.. ωστοσο επειδη εχει καιρο να ανεβει η ν11 και ολοι μιλανε γι αυτην.. ελεγα μηπως εχει ανεβει καπου αλλου.. Τελικα μετα απο ερωτηση στο φορουμ πηρα την απαντηση οτι εχει ανοιξει ενα αλλο φορουμ για την ν11 και ειναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360870 ..για ενημερωση οσων ενδιαφερονται.. Edited July 15, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Έχω ένα θέμα με το walkman. Έσβησα-μετακίνησα κάποια τραγούδια από την μνήμη και το walkman συνεχίζει να τα έχει στην βιβλιοθήκη του και βγάζει error στην αναπαραγωγή. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα σβήσω; καθώς δεν μου βγάζει την επιλογή διαγ.(ραφή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έβαλα την v11.. Τρομερή ROM. Γρήγορη, smooth.. Πάρα πολύ ωραία!! Την συνιστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Θελει ξεκλειδωτο bl; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ναι θελει. AlMag1, ποιον kernel εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Ακόμα κανέναν διότι δεν πρόλαβα.. Τώρα θα βάλω, είμαι ανάμεσα σε experimental και stable.. Για τον κερνελ, κάνω copy paste στο firmwares μόνο το boot.img σωστα? Edited July 17, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Για τον κερνελ, κάνω copy paste στο firmwares μόνο το boot.img σωστα? Σωστα.. Μπαινεις σε fastboot mode και το κανεις.. εκτος και αν ο κερνελ ειναι σε μορφη zip οπου τον κανεις εγκατασταση απο CWM.. Εμενα στην ν11 δεν δουλεψε η αρχικη οθονη κι ετσι εσβησα απο τον zip το HOME.apk και μετα την εκανα εγκατασταση.. Ειναι πολυ γρηγορη και καλη ROM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Σωστα.. Μπαινεις σε fastboot mode και το κανεις.. εκτος και αν ο κερνελ ειναι σε μορφη zip οπου τον κανεις εγκατασταση απο CWM.. Εμενα στην ν11 δεν δουλεψε η αρχικη οθονη κι ετσι εσβησα απο τον zip το HOME.apk και μετα την εκανα εγκατασταση.. Ειναι πολυ γρηγορη και καλη ROM.. Μηπως εβαλες experimental 8.1; Γιατί γραφει στη ρομ οτι με τον 8.1 δεν δουλευει η αρχικη οθονη.. EDIT Για κάποιο λόγο (κάτι κάνω λάθος προφανώς) δεν είμαι ροοτ.. Έχω βάλει 3 κέρνελ και με κανέναν δεν έχω πρόσβαση ροοτ.. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. Edited July 17, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Sola με έκδοση 6.0.Β.3.184, ψάχνω να κάνω root εδώ και κάτι μέρες. Έχω ρίξει πολύ κάψιμο στο xda forum, πολύ googlαρισμα και φυσικά εδώ μέσα (όπου και έχω βρει τα πιο χρήσιμα και κατανοητά πράγματα) αλλά μέχρι σήμερα το τηλεφωνάκι ούτε έχει ανατιναχτεί, ούτε όμως είναι root. Οι μέχρι σήμερα προσπάθειες έγιναν σε Windows 7 32bit. Πλέον θα αλλάξω τακτική και θα ανασύρω στην επιφάνεια ένα παλιό ΙΒΜ laptop με ΧΡ. Επειδή δεν είμαι πολύ δυνατός σε θέματα root, flashtooling, unlock bootlaoder, κλπ. είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Οπότε αφήστε τις πολλές επισκέψεις στην παραλία και να είστε stand by. :p Ή πάρτε κανά tablet μαζί. :lol: Να διευκρινίσω ότι είμαι με την GB 2.3.7 και μου κάνει μια χαρά, δεν θέλω ούτε ICS, ούτε JB, απλά να rootάρω το τηλέφωνο θέλω με την 2.3.7. Ερώτηση πρώτη: Έχεις δοκιμάσει κανείς root με odin; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Μηπως εβαλες experimental 8.1; Γιατί γραφει στη ρομ οτι με τον 8.1 δεν δουλευει η αρχικη οθονη.. EDIT Για κάποιο λόγο (κάτι κάνω λάθος προφανώς) δεν είμαι ροοτ.. Έχω βάλει 3 κέρνελ και με κανέναν δεν έχω πρόσβαση ροοτ.. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. Οχι δεν εχω τον experimental 8.1 Ειμαι με τον αρχικο του munjeni (max 1150MHz).. Τελικα βρηκα τι φταιει για την αρχικη οθονη.. δεν θελει clear data-cache-dalvik cache πριν την εγκατασταση της ν11. Το οτι δεν εισαι root οφειλεται στον superuser.. κανε μια εγκατασταση του superuser και ενα update binary και θα εισαι αμεσως root. http://downloads.noshufou.netdna-cdn.com/superuser/Superuser-3.1.3-arm-signed.zip Λοιπόν έχουμε και λέμε... Sola με έκδοση 6.0.Β.3.184, ψάχνω να κάνω root εδώ και κάτι μέρες. Έχω ρίξει πολύ κάψιμο στο xda forum, πολύ googlαρισμα και φυσικά εδώ μέσα (όπου και έχω βρει τα πιο χρήσιμα και κατανοητά πράγματα) αλλά μέχρι σήμερα το τηλεφωνάκι ούτε έχει ανατιναχτεί, ούτε όμως είναι root. Οι μέχρι σήμερα προσπάθειες έγιναν σε Windows 7 32bit. Πλέον θα αλλάξω τακτική και θα ανασύρω στην επιφάνεια ένα παλιό ΙΒΜ laptop με ΧΡ. Επειδή δεν είμαι πολύ δυνατός σε θέματα root, flashtooling, unlock bootlaoder, κλπ. είναι σίγουρο ότι θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Οπότε αφήστε τις πολλές επισκέψεις στην παραλία και να είστε stand by. :p Ή πάρτε κανά tablet μαζί. :lol: Να διευκρινίσω ότι είμαι με την GB 2.3.7 και μου κάνει μια χαρά, δεν θέλω ούτε ICS, ούτε JB, απλά να rootάρω το τηλέφωνο θέλω με την 2.3.7. Ερώτηση πρώτη: Έχεις δοκιμάσει κανείς root με odin; Αρχικα να πω πως οταν πηρα το τηλ. ειχε ηδη ICS 4.0.4 και δεν εχω καμια εμπειρια απο GB 2.3.7 Και τελος με odin κανεις root σε κινητα samsung (το προηγουμενο που ειχα ηταν το Galaxy GT-5800) και οχι της SONY οπως ειναι το sole μας.. Εδω εχει διαφορετικη φιλοσοφια.. Υπαρχουν αλλα εργαλεια-προγραμματα γι αυτο.. οπως π.χ. flashtool, seus κλπ. Edited July 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπέρα παιδια, έκανα εγκατάσταση την παρακάτω τον αλλά όταν τελειώνει η εγκατάσταση και το κάνω επανεκκίνηση δεν ανοίγει παρά μόνο δείχνει το λογότυπο Sony πηγαίνει μέχρι το bootanimation και μετά πάλι από την αρχή και κάνει το ίδιο ξανά και ξανά, γιατί το κάνει αυτό?μήπως θέλει κάποιον φέρνει για να δουλέψει?η v11 το ίδιο κάνει και αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπέρα παιδια, έκανα εγκατάσταση την παρακάτω τον αλλά όταν τελειώνει η εγκατάσταση και το κάνω επανεκκίνηση δεν ανοίγει παρά μόνο δείχνει το λογότυπο Sony πηγαίνει μέχρι το bootanimation και μετά πάλι από την αρχή και κάνει το ίδιο ξανά και ξανά, γιατί το κάνει αυτό?μήπως θέλει κάποιον φέρνει για να δουλέψει?η v11 το ίδιο κάνει και αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303405 Δεν γνωριζω κατι για την συγκεκριμενη ROM.. Εγω εχω την Utlimate v11 και ειμαι super ευχαριστημενος.. Για την ν11 γνωριζω οτι ειναι πανευκολη η εγκατασταση και παει και σφαιρα.. βασιζεται επισης στο 6.2.A.1.100 JB firmware που ειναι πιο προσφατο απο το 6.2.A.0.400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Δεν γνωριζω κατι για την συγκεκριμενη ROM.. Εγω εχω την Utlimate v11 και ειμαι super ευχαριστημενος.. Για την ν11 γνωριζω οτι ειναι πανευκολη η εγκατασταση και παει και σφαιρα.. βασιζεται επισης στο 6.2.A.1.100 JB firmware που ειναι πιο προσφατο απο το 6.2.A.0.400 Πως την κάνω εγκατάσταση για να βάλω αυτή, είναι χρονισμένη σε πιο πάνω ταχύτητα η χρειάζεται kernel άλλο? Edited July 17, 2013 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πως την κάνω εγκατάσταση για να βάλω αυτή, είναι χρονισμένη σε πιο πάνω ταχύτητα η χρειάζεται φέρνει άλλο? Εδω ειναι το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360870 Κι εδω οι οδηγιες: Instructions For Installing V11[iT'S REALLY SIMPLE THIS TIME] -INSTALL JB 1.0.3 DeathZeroFx OR MY ULTIMATE ROM V6 [ANYONE WILL DO THE WORK] -Install Munjeni's JB Kernel (αυτό εγώ δεν χρειαστηκε να το κανω ειχα ηδη βαλει απο πριν τον kernel του munjeni που ειναι χρονισμενος μεχρι τα 1150ΜΗz, προχωρησα παρακατω και ολα πηγαν μια χαρα) -Flash V11 Zip[it Takes Time To Start Dont Panic] -Flash Addons[Optional] -Flash Any JB Kernel Of Your Choice[OPTIONAL] DONT INSTALL Experimental v8.1 AS IT CAUSES THE DISAPPERENCE OF HOME LAUNCHER,BUT ITS FINE FOR PEOPLE WHO DONT USE SONY HOME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Εχεις λινκ απο ultimate v6 και απο κερνελ σαν αυτο που εχεις εσυ; Το κερνελ το θελω να το φλασαρω μεσω cwm αν ειναι εφικτο βεβαια Ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Εχεις λινκ απο ultimate v6 και απο κερνελ σαν αυτο που εχεις εσυ; Το κερνελ το θελω να το φλασαρω μεσω cwm αν ειναι εφικτο βεβαια Ευχαριστω για τη βοηθεια Ultimate v6: http://d-h.st/ifd Munjeni's Kernel: http://d-h.st/GJU (ειναι σε μορφη img γι αυτο θα χρειαστεις flashtool για να τον περασεις σε fastboot mode) Ωστοσο αν δεν κανω λαθος.. ισως η v6 να εχει ηδη μεσα αυτον τον κερνελ οταν την κανεις εγκατασταση.. δεν ειμαι σιγουρος ομως.. EDIT: Αναλογα τον κερνελ για να μπουμε σε cwm αλλες φορες κατα την εκκινηση παταμε διαδοχικα το Vol-down και αλλες φορες κανουμε διαδοχικα χτυπηματα με το δαχτυλο πανω στην οθονη.. Edited July 17, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καποιον αλλον κερνελ να φλασαρετε μεσω cwm υπαρχει; Οποτε παω να μπω σε fastboot παντα μου εβγαζε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts