iliasx8 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μήπως έχει ασχοληθεί κανένας με την αντικατάσταση της μπαταρίας του sola?έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Έχετε καμιά εφαρμογή call blocker που να μην αφήνει όμως το τηλ. να χτυπήσει δίνοντας την εντύπωση ότι την απορρίπτεις, αλλά εξαρχής να δείχνει ότι το δίκτυο δεν είναι διαθέσιμο;[/quote . Root call blocker είναι κορυφή κάνεις ότι θες. Βέβαια είναι με πληρωμή αλλά αξίζει τα λεφτά του, το χρήσημοποιω και εγώ είναι αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Τελικά σαν το official λογισμικό δεν υπάρχει τίποτα άλλο! Μετά από πολύ καιρό είδα το κινητακι μου να βγάζει 2 γεμάτες μερουλες! :-) Edited March 16, 2013 by astraxan15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά θα σας αποχαιρετήσω λόγω πιθανής αλλαγής κινητού :) Θα πάω σε κινητά με άλλο επεργαστή λόγω development. Αλλά θα είμαι στο forum για ότι χρειαστείτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλή αγορά και συγχαρητήρια για την προσφορά σου εδώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά θα σας αποχαιρετήσω λόγω πιθανής αλλαγής κινητού :) Θα πάω σε κινητά με άλλο επεργαστή λόγω development. Αλλά θα είμαι στο forum για ότι χρειαστείτε :) σε ποιο αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά θα σας αποχαιρετήσω λόγω πιθανής αλλαγής κινητού :) Θα πάω σε κινητά με άλλο επεργαστή λόγω development. Αλλά θα είμαι στο forum για ότι χρειαστείτε :) Κοσμά σε ευχαριστούμε για την βοήθεια σου! πραγματικά έκανες καταπληκτική δουλειά εδώ μέσα! θα χαρούμε να σε βλέπουμε που και που εδώ! ;) :respect: Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) σε ποιο αν επιτρεπεται? Εξαρτάται τι λεφτά θα διαθέσω :-) ακόμα δεν έφυγε το sola :-) κινητό μέχρι 4.3" όμως, με πιθανό το s2. Αν μας δώσει sources από novathor η Sony θα μείνω sola. Edited March 17, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εξαρτάται τι λεφτά θα διαθέσω :-) ακόμα δεν έφυγε το sola :-) κινητό μέχρι 4.3" όμως, με πιθανό το s2. Αν μας δώσει sources από novathor η Sony θα μείνω sola. Για να τους δώσει πρέπει να τους ζητήσετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Βρε παιδια στο πρωτο post υπαρχει 1 mod για την καμερα το Xperia V Camera Mod 5.1.1 Cyber-shot™ For Xperia 2012.Ειμαι root στην 54 εχω κατεβασει και το rom manager αλλα πως θα το βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Βρε παιδια στο πρωτο post υπαρχει 1 mod για την καμερα το Xperia V Camera Mod 5.1.1 Cyber-shot™ For Xperia 2012.Ειμαι root στην 54 εχω κατεβασει και το rom manager αλλα πως θα το βαλω? Cwm έχεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 δεν κανει το rom manager αυτη την δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 δεν κανει το rom manager αυτη την δουλεια? Στις οδηγίες που διάβασα λέει αυτό INSTALLATIONS *************************************************************************************************************************************************** JUST APPLY VIA CWM, DON'T FORGET BEFORE INSTALLING, PLEASE WIPE CACHE PARTISION, WIPE DALVIK CACHE, REBOOT & ENJOY...!!! AFTER INSTALLING YOU MUST CLEAR DATA Cyber-shot™ & FORCE STOP IN Setting>Apps>All NOTE : PLEASE BACKUP BEFORE INSTALLING CREDITs : Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 κι εγω το διαβασα αλλα πως JUST APPLY VIA CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Βαλε CWM (οδηγιες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003) και μετα βαζεις το mod στην εσωτερικη μνημη. Μπαινεις στο recovery και φλασαρεις το αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Να ρωτήσω κάτι; Δε λέει στα τραγούδια "άγνωστος καλλιτέχνης"; Βάζω τον τραγουδιστή, αλλά όταν κλείνω το κινητό και το ανοίγω, δεν έχουν αποθηκευτεί τα ονόματα! Είναι πρόβλημα του κινητού ή και εσείς το έχετε πάθει;;:wacko::( Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Βαλε CWM (οδηγιες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003) και μετα βαζεις το mod στην εσωτερικη μνημη. Μπαινεις στο recovery και φλασαρεις το αρχειο. Ολα καλα ,σ ευχαριστω Edited March 17, 2013 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 γεια σου φίλε μου! το έχω και εγώ αυτό αλλά είναι ελάχιστη η διάφορα έτσι δεν είναι? δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση, και το λέω αυτό γιατί το κινητό το έχω από το καλοκαίρι και το είχα παρατήσει πριν ακόμα βγει η έκδοση ics! είναι πολλή μικρή η διαφορά και αυτό από ότι καταλαβαίνω οφείλετε στο ότι το led που φωτίζει το συγκεκριμένο σημείο βρίσκετε δεξιά! εκτός αν βλέπεις μεγάλη διαφορά και τότε όντος συμβαίνει κάτι άλλο! επαναλαμβάνω ότι στην δική μου περίπτωση είναι ελάχιστη η διαφορά και γιαυτό δεν το έκανε θέμα τόσους μήνες εδώ μέσα! ;) Επανέρχομαι στο θέμα γιατί το το πρόβλημα είναι αισθητό,καθώς σε κατάσταση σκοταδιού το φως από το δεξί capacitive button εισέρχεται στην οθόνη και είναι ενοχλητικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να ζητήσω να αλλάξουν το φωτισμό και αν κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί το το πρόβλημα είναι αισθητό,καθώς σε κατάσταση σκοταδιού το φως από το δεξί capacitive button εισέρχεται στην οθόνη και είναι ενοχλητικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να ζητήσω να αλλάξουν το φωτισμό και αν κάτι τέτοιο καλύπτεται από την εγγύηση. φίλε μου όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα που να είναι τόσο έντονο στις συνθήκες που μας λες! λογικά πρέπει να σε καλύπτει η εγγύηση! αν ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω περί εγγύησης ας μας ενημερώσει! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Βρε παιδια στο πρωτο post υπαρχει 1 mod για την καμερα το Xperia V Camera Mod 5.1.1 Cyber-shot™ For Xperia 2012.Ειμαι root στην 54 εχω κατεβασει και το rom manager αλλα πως θα το βαλω? Βαλέ την άλλη έκδοση όχι την 5.1 δεν δουλεύει, Μέσω cwm την φλασαρεις μετά πας εφαρμογές βρίσκεις την κάμερα cyber shot και κανείς διαγραφή δεδομένων μετα επαννεκινηση και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με το παραπάνω ερώτημά μου;:help: Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Άλλαξε το από τον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Να ρωτήσω κάτι; Δε λέει στα τραγούδια "άγνωστος καλλιτέχνης"; Βάζω τον τραγουδιστή, αλλά όταν κλείνω το κινητό και το ανοίγω, δεν έχουν αποθηκευτεί τα ονόματα! Είναι πρόβλημα του κινητού ή και εσείς το έχετε πάθει;;:wacko::( Για να αλλάξεις τις πληροφορίες ενός τραγουδιού χρειάζεσαι κάποιον tag editor, είτε ως αυτόνομο πρόγραμμα, είτε ενσωματωμένο σε κάποιο άλλο. Στο κινητό αυτή την δουλειά την κάνω με το power amp (media player).Στον υπολογιστή με το Mp3tag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sephiroth13 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) κύριοι, αφού φλασάρουμε την .10 θα έπρεπε να αλλάζει το και build numner; Ρωτάω επειδή αφενός μεν σε εμένα δεν άλλαξε και δεν μπορώ με την V21 του binnary να rootάρω (συγκεκριμένα δεν κάνει επανεκκίνηση το κινητό)... Edit. Υποψιάζομαι πρόβλημα με τους drivers... προς το παρόν αναβάλλεται η διαδικασία Edited March 18, 2013 by sephiroth13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts