Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βρήκα. Στις ρυθμίσεις στον τύπο ΑΡΝ είχα βάλει internet, ενώ ήθελε default. Ευχαριστώ m7xalis για το Link.

Η πλάκα είναι ότι έχω μπροστά μου τυπωμένο το χαρτί με τις ρυθμίσεις που πήρα από το κατάστημα της wind το οποίο λέει ότι στον τύπο πρέπει να βάλω internet... :fool:

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιος browser τρέχει καλύτερα στην ics? ο chrome δεν μου καθεται καλα νομιζω, αν και δεν τον εχω χρησιμοποιησει και παρα πολύ...

επίσης το floating touch ενεργοποιείται απενεργοποιείται με το glove mode ή δεν έχουν σχέση?

αν δεν ειναι το glove mode, που ειναι οι επιλογες του? άλλοτε μου λειτουργεί, και άλλοτε όχι. πχ πριν από κανα δυο ώρες λειτουργουσε μόνο στον chrome, για επιλογή μενου, ενώ τώρα δουλεύει σε όλα τα μενου του κινητου.. any ideas?

edit: το δευτερο το βρηκα, αρκει να κλειδδωσω το κινητο-ενω ειναι ενεργοποιημενο το glove mode- και να το ξεκλειδωσω χωρίς να ακουμπήσω την οθόνη!

Edited by charlie_pace4

επίσης το floating touch ενεργοποιείται απενεργοποιείται με το glove mode ή δεν έχουν σχέση?

αν δεν ειναι το glove mode, που ειναι οι επιλογες του? άλλοτε μου λειτουργεί, και άλλοτε όχι. πχ πριν από κανα δυο ώρες λειτουργουσε μόνο στον chrome, για επιλογή μενου, ενώ τώρα δουλεύει σε όλα τα μενου του κινητου.. any ideas?

edit: το δευτερο το βρηκα, αρκει να κλειδδωσω το κινητο-ενω ειναι ενεργοποιημενο το glove mode- και να το ξεκλειδωσω χωρίς να ακουμπήσω την οθόνη!

Νομίζω πως το floating touch, που στην προηγουμενη εκδοση λειτουργουσε μόνο στον browser και στο live wallpaper, έχει πλέον ενσωματωθεί στο ''ενιαίο'' glove mode, το οποίο ενεργοποιείται όπως είπες. Δε θα βρεις ξεχωριστές ρυθμίσεις για floating touch. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Όσο το έψαξα έτσι είναι! Απλά δεν είχα καταλάβει τι παίζει, γιατί άλλοτε είχα και άλλοτε όχι!

καλημερα παιδια! θα γκρινιαξω και εγω σημερα με το θεμα της μπαταριας. εχω κανει αναβαθμηση σε παγωτακι και τις πρωτες 2 εβδομαδες ολα καλα και ειδικα οταν το κινητο ηταν σε αδρανεια ειχε πολυ καλη αυτονομια ειχα φτασει στις 2μιση μερες και τωρα τις τελευταιες 4 μερες την κατεβαζει γρηγορα και χωρις να κανω τιποτα, ακομη πριν το αφησω σε αδρανεια πηγαινω εφαρμογες κλεινω σχεδον ολες ακομα και με το home παρατεταμενο , το ανοιγω πιο μετα και εκτος του οτι εχει πεσει η μπαταρια στις εφαρμογες εχει ανοιξει καποιες π.χ. γκουγκλ,φειςμπουκ χωρις να τα εχω χρησιμοποιησει :confused: :( :worry:

Απ' ό,τι κατάλαβα, η κάρτα μνήμης εμφανίζεται ως ext_card. Ως εδώ καλά. Τι ακριβώς όμως είναι τότε η sdcard που μου εμφανίζεται στον explorer?

Απ' ό,τι κατάλαβα, η κάρτα μνήμης εμφανίζεται ως ext_card. Ως εδώ καλά. Τι ακριβώς όμως είναι τότε η sdcard που μου εμφανίζεται στον explorer?

Το κινητό έχει και εσωτερική κάρτα μνήμης χωρητικότητας 4 GB. Αυτή εμφανίζεται σαν sdcard.

Παιδιά θέλω να μου πείτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να rootaro το sole,επίσης θα ήθελα να μου πείτε τα πλεονεκτήματα του και πως άμα γίνει κάτι(χτυπά ξύλο) να μην έχω πρόβλημα με την εγγύηση,ευχαριστώ εκ τωβ προτέρων.

τον οδηγο τον εχει γραψει αλλο μελος, αλλά εγώ είχα κάνει copy paste απλά το κείμενο, οπότε ας με συγχωρέσει που αναφέρω το όνομά του:

έλεγε μάλιστα πως είναι 30 seconds guide ;)

1.συνδεση κινητου σε PC (win7) μετα την αναβαθμιση σε ICS για να κατεβασει νεους drivers

2.Απο εδώ κατεβάζουμε τη V13 εκδοση.

3.Αποσυμπιεζουμε με το 7zip και τρεχουμε το εκτελέσιμο (bat) ως απλοι χρηστες (οχι αντμινιστρεητορ)

4.Επιλεγουμε 1 Normal

5.Sto κινητο θα ανοιξει η εφαρμογη backup&restore και δινουμε restore (εχω αγγλικη γλωσσα)

6.Απο κει και περα δεν κανουμε τιποτα τα κανει ολα μονο του (επανεκκινηση και φλασαρισμα)

7.Περιμενουμε να ανοιξει μονο του το κινητο (μενει για λιγο μαυρη η οθονη μεχρι να ανοιξει).

άλλος οδηγός είναι αυτός: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153

με τον πρώτο οδηγό πάντως εγώ δεν τα κατάφερα. δεν το έκανα με την 13 βέβαια αλλά με την 14.2 και ίσως φταίει αυτό, αλλά αφού μου έδειχνε στο pc ότι έγινε το ροοτ, και έκανε reboot το κινητό, έδειχνε "χαλασμένη" η οθόνη. τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα και είχε και μεγάλο lag. αλλά σε μερικές οθόνες, πχ στην κλειδώματος, ή στο μενού του nova launcher. όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις όλα καλά. όταν επέλεγα όμως μια ρύθμιση και μετά έβγαζε επιβεβαιωτικό μήνυμα πάλι δεν ήταν σωστή η οθόνη και δεν έβλεπα για παράδειγμα που λεει ναι και που όχι.

με pc companion το έφτιαξα, αλλά ήταν η πρώτη μέρα που το αγόρασα, το είχα σεταρει και τα εχασα όλα :P

αλλά όταν διάβαζα το τοπικ οι περισσότεροι έλεγαν πως τα καταφεραν μια χαρα, οπότε μπορεί να έκανα εγώ κάτι λάθος..

Κολαει σε κανεναν το της % στην φωρτιση καμια φορα η μονο σε μενα??Γενικα βλεπω οτι εχει θεμα...οταν ειναι σβησμενη η οθονη στην φορτιση τοτε το λαμπακι εχει 'δυναμη' ενω οταν την ξεκλειδωνω το πορτοκαλι λαμπακι χανει την 'δυναμη' :wacko:

Και επιδει δεν μου αρεσει να βιαζομαι να μιλαω τον Δεκεμβριο Θα φαμε ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ???? :D

http://www.techenclave.com/news/?p=533

Edited by darkstan7

Τι ειναι το v13 και τι ειναι το bat και το 7zip και πως αποσυμπιεζουμε το v13;;Είμαι τελείως ααχετος...darkstan εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τετοιο πρόβλημα.

Τι ειναι το v13 και τι ειναι το bat και το 7zip και πως αποσυμπιεζουμε το v13;;Είμαι τελείως ααχετος...darkstan εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τετοιο πρόβλημα.

Απλα τρεξε το bat και μολις σου βγαλει το την μαυρη κονσολα με τα πρασινα γραματα πατα 1 και μετα εντερ

Edited by darkstan7

Απλα τρεξε το bat και μολις σου βγαλει το την μαυρη κονσολα με τα πρασινα γραματα πατα 1 και μετα εντερ

Το θέμα ειναι τι ειναι το bat?Πρέπει να το κατεβάσω στο pc;

από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31545627&postcount=1 , προς τα κάτω έχει μια λίστα με αρχεία

κατέβασε το v13 ( Root_with_Restore_by_Bin4ry_v13.zip - [Click for QR Code] )

ξεζιπάρεις και τρέχεις το .bat

(αλήθεια οι άλλες εκδόσεις, οι νεότερες, κάνουν για το κινητό μας, ή μονο αυτή?)

Το latest οταν το εβαλα μετα το boot ολα ειχαν γινει ασπρα :lol: αλλα το προτελευταιο δουλεβει κομπλε.

Παιδια επειδή είμαι παρά πολυ άσχετος,μπορεί κάποιος να μου δείξει πως να το κανγ με screenshots?

Το latest οταν το εβαλα μετα το boot ολα ειχαν γινει ασπρα :lol: αλλα το προτελευταιο δουλεβει κομπλε.

θυμάσαι ποιο εννοείς latest?

15? 14.2? 14?

θα ήθελα να δοκιμάσω πάλι αλλά το εχω σετάρει κούκλα το κινητό και δεν θέλω να τα χάσω όλα πάλι, αν κάτι δεν πάει καλά...

(καταραμένο titanium backup που θέλεις root!!)

Παιδια επειδή είμαι παρά πολυ άσχετος,μπορεί κάποιος να μου δείξει πως να το κανγ με screenshots?

ακολούθα απλά τις οδηγίες, δεν είναι τίποτα!

σε ποιο σημείο κολλάς να βοηθησουμε λιγο περισσότερο?

Edited by charlie_pace4

θυμάσαι ποιο εννοείς latest?

15? 14.2? 14?

θα ήθελα να δοκιμάσω πάλι αλλά το εχω σετάρει κούκλα το κινητό και δεν θέλω να τα χάσω όλα πάλι, αν κάτι δεν πάει καλά...

(καταραμένο titanium backup που θέλεις root!!)

latest=τελευταιο

Βαλε το 14.2 δουλευει κομπλε εχει και ωραια εικονα το supersu ;)

με αυτο το εκανα και χαλασε το κινητο, restore και όλα πάλι απο την αρχή.. :/

θα το ψάξω τις επόμενες μέρες ;)

Oχι ρε ποιο restore???Αλλη γλωσσα μιλαμε μου φενετε...Κανε unroot και ολα θα ειναι ετσι οπως ηταν!!!!!!!!!!!

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola