Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, είναι αναμενόμενο μετά την αναβάθμιση να είναι απελπιστικά αργό και να κολλάει και ο dialer ή συμβαίνει μόνο σε εμένα;Το έκανα με PC Companion

Παιδιά, είναι αναμενόμενο μετά την αναβάθμιση να είναι απελπιστικά αργό και να κολλάει και ο dialer ή συμβαίνει μόνο σε εμένα;Το έκανα με PC Companion

Έκανες καθαρή εγκατάσταση?Παιδιά έτοιμo το παγωτάκι!!Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές δεν σκαλώνει σε τίποτα και είναι αρκετά πιο smooth!!:)Mόνο ένα πρόβλημα έχω,όταν πάω να το ξεκλειδώσω μου δείχνε μόνο το PIN και όχι αυτό το swipe unlock...

Γενικά πολλή καλή η ics αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πάλι ο launcher και έβαλα το go

και μετά έχω εντοπίσει ένα σφάλμα όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και μετά εκτέλεση τότε βγαίνει και βγάζει ένα μήνυμα .

Η μπαταρία κρατάει πιο λίγο το πιο σημαντικό !!!!

και μετά κάποιες εφαρμογές στις ρυθμίσεις ακόμα δεν έχω βάλει άλλη αργή λίγο να την ανοίξει .

Digital-Doctor.blogspot.gr

Έκανες καθαρή εγκατάσταση?Παιδιά έτοιμo το παγωτάκι!!Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές δεν σκαλώνει σε τίποτα και είναι αρκετά πιο smooth!!:)Mόνο ένα πρόβλημα έχω,όταν πάω να το ξεκλειδώσω μου δείχνε μόνο το PIN και όχι αυτό το swipe unlock...

Όταν λες καθαρή εγκατάσταση; Το έβαλα όπως ήταν στο Pc Companion και έκανα την αναβάθμιση..

Εγω παντως παρατηρω ψιλο lag. Επισης δεν μου λειτουργει ο αυτοματος φωτισμος στα κουμπια αφης. Τερμα σκοταδι και δεν φωτιζονται. Το widget με τις πολλες ρυθμισεις (wifi-data-gps κτλ) κανει ενα περιεργο εφε οταν κλεινει.

Τελος παντων, δεν περιμενα τιποτα καλυτερο. Ας ελπισουμε πλεον να δουμε καμια καλη custom.

Παιδιά έβαλα συντομευση στο top contats, μου όρισε μόνο του τις τελευταίες κλήσεις και δεν μπορώ να ορίσω τις δικές μου.

Παταω παρεταμενα στην επαφή αλλά δεν έχω επιλογή διαγραφής ουτε στα εργαλεία.

Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι ασχολείστε με την αναβάθμιση αλλά θα με διευολύνατε πάρα πολύ, αν κάποιος ξέρει και μου απαντήσει στην ως άνω ερώτηση μου.

Ευχαριστώ.

Παιδιά έβαλα συντομευση στο top contats, μου όρισε μόνο του τις τελευταίες κλήσεις και δεν μπορώ να ορίσω τις δικές μου.

Παταω παρεταμενα στην επαφή αλλά δεν έχω επιλογή διαγραφής ουτε στα εργαλεία.

από όσο ξέρω το top contats είναι οι επαφες που καλείς πιο πολύ και δεν μπορεις να ορισεις εσυ ποιοι θα είναι

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

από όσο ξέρω το top contats είναι οι επαφες που καλείς πιο πολύ και δεν μπορεις να ορισεις εσυ ποιοι θα είναι

Πηγαίνεις σε μια μια τις επαφές σου και επιλέγεις πατώντας το αστεράκι πάνω τους ποια θα είναι top.

Σε όσους είναι με αστεράκι (αγαπημένη επαφή) ορίζεται ως top

Γενικά πολλή καλή η ics αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πάλι ο launcher και έβαλα το go

και μετά έχω εντοπίσει ένα σφάλμα όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και μετά εκτέλεση τότε βγαίνει και βγάζει ένα μήνυμα .

Η μπαταρία κρατάει πιο λίγο το πιο σημαντικό !!!!

και μετά κάποιες εφαρμογές στις ρυθμίσεις ακόμα δεν έχω βάλει άλλη αργή λίγο να την ανοίξει .

έχεις δίκιο γιατί "σκάει" όταν πας να δεις τις εφαρμογές που τρέχουν ?

πως απενεργοποιηται το Floating Touch στην ics

ρυθμίσεις ->οθόνη -> είναι το glove mode

Edited by iobelika

Πηγαίνεις σε μια μια τις επαφές σου και επιλέγεις πατώντας το αστεράκι πάνω τους ποια θα είναι top.

όντως έχει δίκιο απλώς αμα δεν ορίσεις αγαπημένες επαφές εμφανίζονται ανάλογα με ποιους μιλάς και γράφεις μηνύματα πιο πολύ

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

όντως έχει δίκιο απλώς αμα δεν ορίσεις αγαπημένες επαφές εμφανίζονται ανάλογα με ποιους μιλάς και γράφεις μηνύματα πιο πολύ

Ξέρω, κι εγώ σήμερα ακριβώς το ίδιο έπαθα!

Παιδιά καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πάω να κάνω την αναβάθμιση και ενώ φαίνεται να προχωράει κανονικά, στο δεύτερο βήμα (προετοιμασία του υπολογιστή) πριν γεμίσει η μπάρα το παράθυρο χάνεται και μένει μόνο το αρχικό παράθυρο του pc companion. Απο οτι διάβασα οι περισσότεροι μπορέσατε να κάνετε την αναβάθμιση. Μήπως έχετε καμιά ιδέα γιατι συμβαίνει αυτό;;;; Λόγω φορητότητας ίσως ή κάνω κάτι εγώ;;;;;;;;

Root σε 30sec :lol:

1.συνδεση κινητου σε PC (win7) μετα την αναβαθμιση σε ICS για να κατεβασει νεους drivers

2.Απο εδώ κατεβάζουμε τη V13 εκδοση.

3.Αποσυμπιεζουμε με το 7zip και τρεχουμε το εκτελέσιμο (bat) ως απλοι χρηστες (οχι αντμινιστρεητορ)

4.Επιλεγουμε 1 Normal

5.Sto κινητο θα ανοιξει η εφαρμογη backup&restore και δινουμε restore (εχω αγγλικη γλωσσα)

6.Απο κει και περα δεν κανουμε τιποτα τα κανει ολα μονο του (επανεκκινηση και φλασαρισμα)

7.Περιμενουμε να ανοιξει μονο του το κινητο (μενει για λιγο μαυρη η οθονη μεχρι να ανοιξει).

use @ your own risk....

Edited by Dark_Rex

Το έκανα και δεν έπιασε. Τι να πω, ισως να είναι αυτό που λέει ο φίλος.

Η αλήθεια είναι ότι η νατιστοιχη λειτουργία στο Ν8 με είχε βολέψει πολύ

Το έκανα και δεν έπιασε. Τι να πω, ισως να είναι αυτό που λέει ο φίλος.

Η αλήθεια είναι ότι η νατιστοιχη λειτουργία στο Ν8 με είχε βολέψει πολύ

Έχεις κάποιο widget για να εμφανιστούν οι top contacts? Αν ναι, είναι ακριβώς έτσι όπως σου είπα. Το έκανα ο ίδιος λίγες ώρες πριν. Πατάς στην επαφή να ανοίξει και επιλέγεις/αποεπιλέγεις την αντίστοιχη που θέλεις να είναι η όχι top

Έχεις κάποιο widget για να εμφανιστούν οι top contacts? Αν ναι, είναι ακριβώς έτσι όπως σου είπα. Το έκανα ο ίδιος λίγες ώρες πριν. Πατάς στην επαφή να ανοίξει και επιλέγεις/αποεπιλέγεις την αντίστοιχη που θέλεις να είναι η όχι top

Ορισα πρώτα οκτω αγαπημένες επαφές και μετά έβαλα το top contacts 4 Χ 2 και αυτό μου έβαλε τις δικές του και όχι τις αγαπημένες μου

Ορισα πρώτα οκτω αγαπημένες επαφές και μετά έβαλα το top contacts 4 Χ 2 και αυτό μου έβαλε τις δικές του και όχι τις αγαπημένες μου

Εμένα είχε widget με την αναβάθμιση που λέγεται "Κορυφαίες Επαφές" και έγινε με τον τρόπο αυτόν...Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το widget Top Contacts και να ψάξεις το "μανίσιο" του ice cream.

παιδες θελω να περασω την ics αλλα με ενδιαφερει να κρατησω καποιο backup μονο τις επαφες του τηλεφωνου μου...

με ποιον τροπο να το κανω

παιδιά , έχω 2 ερωτήσεις:

1) όταν στο μέλλον βγει κάποιο custom rom θα χρειαστεί να κάνουμε ξανά όλη αυτή την διαδικασία, clean install κτλ κτλ η απλά ένα back up με titanium και εφόσον περάσουμε το rom ξανα restore

2) εφόσον το κάνουμε root σε περίπτωση που συμβεί κάτι και χρειαστούμε την εγγύηση ένα απλό restore με seus και όλα καλά σωστά?

:cool::cool:

ξέρει κανεις να μου απαντήσει? όχι τίποτα άλλο περιμένω για να ξεκινήσω την αναβάθμιση και είμαι ανυπόμονος!:P

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

επειδη απο ρουτ και τετοια δεν ξερω.Τι παραπανω θα εχω με το ρουτ τωρα?Μετα οκ θα μπορω να περναω οτι rom θελω.Τωρα ομως?

Μια χαρά η ICS. Για το ποσοστό της μπαταρίας % δεν βρήκα κάπου επιλογή να απενεργοποιείται για να φύγει απο την μπάρα :/

γιατί ενώ προσπάθησα και με pc companion και με seus και απο το τηλέφωνο να διαγράψω τα πάντα μου μένουν πάντα οι εικόνες και τα τραγούδια ?

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola