Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το κινητό εδώ και 20 ημέρες και έκανα την βλακεία να το αναβαθμίσω στο 6.0.B.3.162. Μην το κάνετε!. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην έχετε δίκτυο κάποια λεπτά έως και ώρες με αποτέλεσμα να χάνετε κλήσεις που σας κάνουν, και το κινητό να γίνει...sola:wacko:

Έχω βλασθιμήσει την ώρα και την στιγμή που αποφάσισα να κάνω το update χωρίς να κάνω πρώτα ένα backup με το flashtool.

Μήπως υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει την αναβάθμιση και μπορεί να ανεβάσει το παλαιό firmaware [6.0.B.564.ftf] ?

Για να το κάνει θα πρέπει να έχει το flashtool και να ακολουθήσει τις οδηγίες σε αυτό το link http://talk.sonymobile.com/thread/39322 [3o ποστ - How to backup Xperias --Δεν χρειάζεται root]

Ευχαριστώ!

Κανείς?

10 char

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει νεκρώσει κανενός το τηλέφωνο?

Το άφησα με συνδεδεμένα τα ακουστικά για 2 ώρες περίπου και τώρα πήγα να το ξεκλειδώσω πατώντας το πλάγιο κουμπάκι αλλά τίποτα.

Πείτε tips κάτι.

Προσπάθησα να το φορτίσω μέσω πρίζας,μέσω Η/Υ. Ούτε το pc companion το αναγνωρίζει

ΕΝΤΙΤ δεν ξέρω πως αλλά ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ!

Edited by Jalouk

Έχει νεκρώσει κανενός το τηλέφωνο?

Το άφησα με συνδεδεμένα τα ακουστικά για 2 ώρες περίπου και τώρα πήγα να το ξεκλειδώσω πατώντας το πλάγιο κουμπάκι αλλά τίποτα.

Πείτε tips κάτι.

Προσπάθησα να το φορτίσω μέσω πρίζας,μέσω Η/Υ. Ούτε το pc companion το αναγνωρίζει

Προσπάθησε να κάνεις reset στο κινητό...ταυτόχρονα πάτα το power button και το volume up μέχρι να δονήσει 3 φορές...

Προς το παρόν ξεκόλλησε.

Τώρα έχω να φύγω οπότε δεν θα ασχοληθώ. Ίσως το βράδυ κάνω μια επιδιόρθωση μέσω SEUS.

Θα το έχω υπ'όψιν

Καμιά ιδέα για πλοήγηση με το gps δωρεάν υπάρχει;;;Πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσουμε δηλαδή;;;

Με πρόλαβες..Άλλος ένας που επιβεβαιώνει ότι έχουμε ένα πααααααάρα πολύ καλό κινητό...

To αγοράσαμε σήμερα στο σπίτι το εν λόγω κινητό, αλλά με το που άνοιξα παρατήρησα ένα καμμένο pixel πάνω δεξιά...

Αύριο πάει για DOA αλλαγή. Μου έκανε εντύπωση τα ζωντανά χρώματα της οθόνης όμως την 1η φορά που το άνοιξα!

ρε παιδια τι γινετε με το "παγωτακι" ? θα αργησει κι αλλο να βγει για το κινητο μας?

Εγώ το υπολογίζω Σεπτέμβρη. Νομίζω ότι πρόσφατα ανακοίνωσαν το ICS για το Xperia P, οπότε τα U και Sole είναι τα επόμενα.

ρε παιδια τι γινετε με το "παγωτακι" ? θα αργησει κι αλλο να βγει για το κινητο μας?

Με τόσα bug στην GB καλό σεπτέμβριο και αν πάρουμε. Ηδη αναφορές στo xda λένε Σεπτέμβριο θα πάρει το xperia P λόγω και σε αυτό πολλών bug στην GB. Απίστευτη Sony. Δεν μπορεί να βγάλει ενα σωστό κινητό με android GB χωρίς προβλήματα , όταν η google έχει φτάσει στο jelly bean και μοντάρετε σε κινητά με χαμηλότερα spec από το δικό μας. Προσωπικά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κινητό της.

μόλις παρέλαβα την momax case. καταπληκτική

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Νομιζω και η ασπρη θα πηγαινε στο λευκο κινητο.

Πλαστικη ειναι η θηκη?

αφου λεει metallic

[sIGPIC][/sIGPIC]

Made of high quality plastic materials

Metallic Glossy μαλλον εννοει το φινιρισμα. Τελος παντων για αυτο ρωταω για να ειμαι σιγουρος:p

Made of high quality plastic materials

Metallic Glossy μαλλον εννοει το φινιρισμα. Τελος παντων για αυτο ρωταω για να ειμαι σιγουρος:p

αμα οντως ειναι μεταλλικη και δεν δινει πολυ εξτρα βαρος θα ειναι τρομερη!

Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεταλλικό φινίρισμα έχει ;) Πλαστική είναι αλλά άψογη ποιότητα. Μαζί έχει καλής ποιότητας screen protector και ωραίο μεγάλο πανάκι για καθάρισμα. οτι πληρώνεις παίρνεις :)

μεταλλικό φινίρισμα έχει ;) Πλαστική είναι αλλά άψογη ποιότητα. Μαζί έχει καλής ποιότητας screen protector και ωραίο μεγάλο πανάκι για καθάρισμα. οτι πληρώνεις παίρνεις :)

Σε μια πτώση, καλύπτει όλο το κινητό, πχ. αν πέσει με την οθόνη, η αν πέσει κάθετα, καλύπτετε;

Αν πέσει με την πλάτη δεν έχει πρόβλημα. Απο μπροστά θα γίνει κομμάτια. Τα πλαινά καλύπτονται

Αν πέσει με την πλάτη δεν έχει πρόβλημα. Απο μπροστά θα γίνει κομμάτια. Τα πλαινά καλύπτονται

Τότε Ποια ειναι χρήσιμοτητα αυτής της θήκης αν δεν προστατεύει την οθονη, πέραν από το αισθητικό κομμάτι;

Edited by kkoletsis

πως θα μπορουσε να προστατευει την οθονη?:rolleyes:

Η δικιά μου θήκη (σιλικόνης) το κάνει πάντως..

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola