halman Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Έχω το κινητό εδώ και 20 ημέρες και έκανα την βλακεία να το αναβαθμίσω στο 6.0.B.3.162. Μην το κάνετε!. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην έχετε δίκτυο κάποια λεπτά έως και ώρες με αποτέλεσμα να χάνετε κλήσεις που σας κάνουν, και το κινητό να γίνει...sola:wacko: Έχω βλασθιμήσει την ώρα και την στιγμή που αποφάσισα να κάνω το update χωρίς να κάνω πρώτα ένα backup με το flashtool. Μήπως υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει την αναβάθμιση και μπορεί να ανεβάσει το παλαιό firmaware [6.0.B.564.ftf] ? Για να το κάνει θα πρέπει να έχει το flashtool και να ακολουθήσει τις οδηγίες σε αυτό το link http://talk.sonymobile.com/thread/39322 [3o ποστ - How to backup Xperias --Δεν χρειάζεται root] Ευχαριστώ! Κανείς? 10 char Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Χα, ναι αν φορας ακουστικό βαρηκοΐας το ακους παντα:lol: Μια χαρά είναι το ηχείο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Έχει νεκρώσει κανενός το τηλέφωνο? Το άφησα με συνδεδεμένα τα ακουστικά για 2 ώρες περίπου και τώρα πήγα να το ξεκλειδώσω πατώντας το πλάγιο κουμπάκι αλλά τίποτα. Πείτε tips κάτι. Προσπάθησα να το φορτίσω μέσω πρίζας,μέσω Η/Υ. Ούτε το pc companion το αναγνωρίζει ΕΝΤΙΤ δεν ξέρω πως αλλά ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ! Edited July 17, 2012 by Jalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Έχει νεκρώσει κανενός το τηλέφωνο? Το άφησα με συνδεδεμένα τα ακουστικά για 2 ώρες περίπου και τώρα πήγα να το ξεκλειδώσω πατώντας το πλάγιο κουμπάκι αλλά τίποτα. Πείτε tips κάτι. Προσπάθησα να το φορτίσω μέσω πρίζας,μέσω Η/Υ. Ούτε το pc companion το αναγνωρίζει Προσπάθησε να κάνεις reset στο κινητό...ταυτόχρονα πάτα το power button και το volume up μέχρι να δονήσει 3 φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Προς το παρόν ξεκόλλησε. Τώρα έχω να φύγω οπότε δεν θα ασχοληθώ. Ίσως το βράδυ κάνω μια επιδιόρθωση μέσω SEUS. Θα το έχω υπ'όψιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καμιά ιδέα για πλοήγηση με το gps δωρεάν υπάρχει;;;Πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσουμε δηλαδή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-sole-hands-on-video-greek-84797/ hands-on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-sole-hands-on-video-greek-84797/ hands-on Με πρόλαβες..Άλλος ένας που επιβεβαιώνει ότι έχουμε ένα πααααααάρα πολύ καλό κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 To αγοράσαμε σήμερα στο σπίτι το εν λόγω κινητό, αλλά με το που άνοιξα παρατήρησα ένα καμμένο pixel πάνω δεξιά... Αύριο πάει για DOA αλλαγή. Μου έκανε εντύπωση τα ζωντανά χρώματα της οθόνης όμως την 1η φορά που το άνοιξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ρε παιδια τι γινετε με το "παγωτακι" ? θα αργησει κι αλλο να βγει για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ρε παιδια τι γινετε με το "παγωτακι" ? θα αργησει κι αλλο να βγει για το κινητο μας? Εγώ το υπολογίζω Σεπτέμβρη. Νομίζω ότι πρόσφατα ανακοίνωσαν το ICS για το Xperia P, οπότε τα U και Sole είναι τα επόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) ρε παιδια τι γινετε με το "παγωτακι" ? θα αργησει κι αλλο να βγει για το κινητο μας? Με τόσα bug στην GB καλό σεπτέμβριο και αν πάρουμε. Ηδη αναφορές στo xda λένε Σεπτέμβριο θα πάρει το xperia P λόγω και σε αυτό πολλών bug στην GB. Απίστευτη Sony. Δεν μπορεί να βγάλει ενα σωστό κινητό με android GB χωρίς προβλήματα , όταν η google έχει φτάσει στο jelly bean και μοντάρετε σε κινητά με χαμηλότερα spec από το δικό μας. Προσωπικά ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κινητό της. μόλις παρέλαβα την momax case. καταπληκτική Edited July 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αυτη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ναι σε μαύρη την πήρα γιατί έχω το λευκό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομιζω και η ασπρη θα πηγαινε στο λευκο κινητο. Πλαστικη ειναι η θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομιζω και η ασπρη θα πηγαινε στο λευκο κινητο. Πλαστικη ειναι η θηκη? αφου λεει metallic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Made of high quality plastic materials Metallic Glossy μαλλον εννοει το φινιρισμα. Τελος παντων για αυτο ρωταω για να ειμαι σιγουρος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Made of high quality plastic materials Metallic Glossy μαλλον εννοει το φινιρισμα. Τελος παντων για αυτο ρωταω για να ειμαι σιγουρος:p αμα οντως ειναι μεταλλικη και δεν δινει πολυ εξτρα βαρος θα ειναι τρομερη! Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Και αυτή της ροκ ειναι ομορφη http://www.casesss.com/product.aspx?model=87&pid=385 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 μεταλλικό φινίρισμα έχει ;) Πλαστική είναι αλλά άψογη ποιότητα. Μαζί έχει καλής ποιότητας screen protector και ωραίο μεγάλο πανάκι για καθάρισμα. οτι πληρώνεις παίρνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 μεταλλικό φινίρισμα έχει ;) Πλαστική είναι αλλά άψογη ποιότητα. Μαζί έχει καλής ποιότητας screen protector και ωραίο μεγάλο πανάκι για καθάρισμα. οτι πληρώνεις παίρνεις :) Σε μια πτώση, καλύπτει όλο το κινητό, πχ. αν πέσει με την οθόνη, η αν πέσει κάθετα, καλύπτετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αν πέσει με την πλάτη δεν έχει πρόβλημα. Απο μπροστά θα γίνει κομμάτια. Τα πλαινά καλύπτονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Αν πέσει με την πλάτη δεν έχει πρόβλημα. Απο μπροστά θα γίνει κομμάτια. Τα πλαινά καλύπτονται Τότε Ποια ειναι χρήσιμοτητα αυτής της θήκης αν δεν προστατεύει την οθονη, πέραν από το αισθητικό κομμάτι; Edited July 18, 2012 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 πως θα μπορουσε να προστατευει την οθονη?:rolleyes: Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 πως θα μπορουσε να προστατευει την οθονη?:rolleyes: Η δικιά μου θήκη (σιλικόνης) το κάνει πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts