siberiantiger Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2011 (edited) Γεια σας φιλοι του SGS2, Εχω ετοιμασει καποια θεματα για το κινητο μας ,ελπιζω να σας αρεσουν :) Τα θεματα ειναι μονο για deodexed roms XWKK5 Ισως να κανουν και για XWKK2,KJ1-3,XWKI8 αλλα δεν εχουν τεσταριστει. ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΗ! OΔΗΓΙΕΣ Κατεβαστε το zip Tοποθετηστε το στην sd και φλασαρετε απο CWM RECOVERY. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν εχετε JKAY 13.2 καντε απεγκατασταση και μετα φλασαρετε το zip,γιατι μπορει να σας οδηγησει σε FC η ΒOOTLOOP!!! Καπου διαβασα οτι πρεπει να εχετε CF-KERNEL για να φλασαρετε το ζιπ αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη αυτο δεν ειναι απαραιτητο ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ NANDROID BACKUP Ics Transitions Transparent status bar Secondary text coloured Ευχαριστω για τη βοηθεια τους JKAY(for his theme/mod/app) VERTUMUS(for all the advice) PFITECCH(for secondary coloured text) SILESHNAIR(for helping me with ICS transitions) TURKEBEY(for phone & contacts apks & beautiful system ui) CRISKELO(for clock png & beautiful system ui) BANANENAFFE(for icons) CAPEZ(for ICS transitions) Downloads στο 2ο post Φωτογραφιες στο 3ο post Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) ΜΕ CRISKELO STOCK ME TURKBEY CHRISTMAS EDITION ΟΛΑ ΤΑ LINK ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :D Edited December 27, 2011 by siberiantiger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) http://img171.imageshack.us/img171/2316/sc20111216193342.png http://img24.imageshack.us/img24/7161/sc20111220224609.png http://img214.imageshack.us/img214/2834/sc20111220224219.png http://img69.imageshack.us/img69/9208/sc20111220225046.png http://img831.imageshack.us/img831/6240/sc20111227142605.png Uploaded with ImageShack.us Σε αυτη την εκδοση δεν χρειαζεται νε περιμενετε να συνδεθειτε στην GOOGLE για να χρωματιστουν το σημα και το wifi :D Edited December 27, 2011 by siberiantiger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) CRISKELO BLUE CRISKELO GREEN TURKBEY GREEN TURKBEY BLUE STOCK BLUE STOCK GREEN Edited December 27, 2011 by siberiantiger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 αν ειχαμε και καποιο φωτο , θα μπορουσαμε να σου πουμε την γνωμη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 αν ειχαμε και καποιο φωτο , θα μπορουσαμε να σου πουμε την γνωμη μας Ακόμα ανεβάζει το παλικάρι, chill Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ευχαριστω γιατι δεν προλαβαινω να δω. Οντως ακομα ανεβαζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δείξε μας και μία με την διάφανη notification bar :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Eγινε και αυτο :) Αυτο στις εκδοσεις Christmas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Eγινε και αυτο :) Αυτο στις εκδοσεις Christmas Φιλε μου εκανα wipe που μου ειπες αλλα τπτ :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Eχεις FC(και αν ναι τι) η bootloop? Σε ρωταω γιατι εχω φλασαρει απο το λεομαρ το Fullscreen caller και δεν ειχα κανενα προβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μπράβο για τη δουλειά σου φίλε μου!! Γνωστή άλλωστε και από το xda :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μπράβο για τη δουλειά σου φίλε μου!! Γνωστή άλλωστε και από το xda :) Eυχαριστω πολυ.Περιμενω προτασεις αν κατι αλλο σας αρεσει πχ μια μπαταρια διαφορετικη η οτιδηποτε αλλο που μπορω να αλλαξω και να σας το προσθεσω στα θεματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 με OMEGA 9.2 είναι εντάξει να βάλουμε? Ευχαριστώ, Και χρόνια πολλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 με OMEGA 9.2 είναι εντάξει να βάλουμε? Ευχαριστώ, Και χρόνια πολλά!!! Nαι κανενα προβλημα. Χρονια πολλα και σε σενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Φίλε μου ούτε download μπορούμε να κάνουμε ούτε να δούμε φώτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Φίλε μου ούτε download μπορούμε να κάνουμε ούτε να δούμε φώτο... δες και κατέβασε τα απο ΕΔΩ φίλε μου Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ωραία..μία άλλη ερώτηση..αν θέλω να αφαιρέσω το θέμα και να επιστρέψω στο κλασσικό, τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ωραία..μία άλλη ερώτηση..αν θέλω να αφαιρέσω το θέμα και να επιστρέψω στο κλασσικό, τι κάνω? Ρίξε και λίγο διάβασμα... μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο, στο link που σου έδωσα έχει οδηγίες για όλα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts