sv2evs Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 η εφαρμογή Google Play Store (σε εξέλιξη com.android.vending) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Θέλω να κάνω αυτό το παραπάνω και χρειάζομαι το $...μπορείς να βοηθήσει κανείς ; αν χρειάζεσαι το $ για κάποιον "κωδικό" όπως την είχα πατήσει εγώ μάθε ότι δεν γίνεται με το φυσικό πληκτρολόγιο. Από άλλη συσκευή άλλεξε το κωδικό σου σε κάτι που δεν περιέχει $. Αλλιώς αν επιμένεις πρέπει να εγκαταστήσεις ή ενεργοποιήσεις πληκτρολόγιο επί της οθόνης (soft keyboard) και υπάρχει ένα από τις ρυθμίσεις αλλα θα σου πιάνει όλη την μικρή οθόνη και δεν βολεύει. Αν είναι για τον κωδικό που έχεις μέσα $ απλά αλλάζεις κωδικό.. Αυτά. Υ.Γ. μην παιδεύεσαι με αυτό το κινητό πάρε κάτι πιο σύγχρονο αφού θες smartphone. It served well.. Let it rest :rolleyes: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 @keysmith: Βασικά το κινητό το χρησιμοποιώ για να δώσω ίντερνετ απο το νούμερο που έχει επάνω του, ήδη χρησιμοποιώ συσκευή 4πύρηνη με 1gb ram. Το κρατάω γιατί δεν αξίζει να το πουλήσω και για τον παραπάνω λόγο όπου δίνω ίντερνετ στο tablet που δεν έχει 3g όπου πάω. Έβαλα και viber μέσα απο το Samsung apps τελικά και λειτουργεί κανονικά, μάλλον όμως είναι παλιά έκδοση. Βγάζει τα παραπάνω μηνύματα, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα για να βάλω και το playstore σωστά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Τρέχει κανονικά YouTube τώρα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Το δικαρτο είναι στα χέρια μου. Πολύ συμπαθητικό τηλεφωνακι. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Αν και μάλλον φωνή βοωντος εν τη ερήμω Καμμιά έκδοση Flash που να τρέχει; Κατέβασα από εδώ για 2.3.6 http://www.techglobex.net/2015/07/download-flash-player-apk.html?m=1 αλλά δεν εγκαθίσταται. Επίσης αυτό το Google Talk πως απενεργοποιείται; Edited November 23, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Αν και μάλλον φωνή βοωντος εν τη ερήμω Καμμιά έκδοση Flash που να τρέχει; Κατέβασα από εδώ για 2.3.6 http://www.techglobex.net/2015/07/download-flash-player-apk.html?m=1 αλλά δεν εγκαθίσταται. Επίσης αυτό το Google Talk πως απενεργοποιείται; To κινητό είναι πολύ παλιό με ελάχιστη μνήμη και πιο ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Εκτός από μερικά μικρά προγραμματάκια (utilities) και αν τα έχεις σε παλιά έκδοση τους (να είναι μικρά) δεν χωράει σχεδόν τίποτα από σύγχρονες εφαρμογές άσε που πολλές δεν τρέχουν λόγο 2.3 αντροιντ. Κράτα το για απλό τηλέφωνο με κάποιες δυνατότητες έξυπνου τηλεφώνου (λίγο ιντερνετ καντα fb lite και κανένα utility τύπου gps test, dictionaty κτλ). Τι σου κάνει το google talk? Νομίζω καταργήθηκε αυτό από την ίδια την google. όχι? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Έβγαζε μία ειδοποίηση, ότι δεν κάνει λογιν, αλλά έβαλα στο αθόρυβο τους ήχους συστήματος. Βασικά ένα ράδιο ελαφρύ μου λείπει, να πιάνει δύο ελληνικούς, μήπως καμμιά παλιά έκδοση; Αν έχεις το Flash που να τρέχει επίσης βολευει. Κατέβασα ένα για 2.3.6 αλλά δεν εγκαθίσταται. Κάνω κάποια βασικά πράγματα κι είναι ΟΚ για δεύτερο παντα. (Σέρφινγκ και ράδιο θέλω να ακούσω.) gps test, dictionaty ποια προτείνεις, "πρόσεξε" έχω 20 ΜΒ μόνο. :) Ευχαριστώ για την ενασχόληση. Είναι πολύ συμπαθητικό πάντως. Edited November 24, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Θα βάλεις μία sd και θα μεταφέρεις ότι μπορείς εκεί (επιλογές->εφαρμογές->διαλέγεις μία->μετακίνηση στην SD ή κάπως έτσι). Θα σβήσει cash files από google apps και θα καταργήσεις τις ενημερώσεις από αυτά σε όλα εκτός από το play που αν δουλεύει ΔΕΝ θα το πειράξεις. Λογικά θα αυξήσεις τον διαθέσιμο χώρο στα 80mb-100mb Μετά αφού πας ότι πάει θα ψάχνεις εφαρμογή στο play και θα πας στις λεπτομέρειες να δεις πόσο πιάνει και ΑΝ εγκαθίσταται σε 2.3 android γιατί εσχάτως όλο και λιγότερες το κάνουν. Αν μπορείς να βρείς παλιά apk από τρίτα sites (με ρίσκο να τσιμπήσεις κανέναν ιό αν δεν είναι έμπιστα) καλώς θα βρεις αρκετό πράγμα να βάλεις (σε μικροεφαρμογές δλδ). Νομίζω σε παλαιότερο μνμ μου στο παρόν νήμα αναφέρω ποιες πρότεινα τότε. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 MicroSD έχω βαλει, μόνο το Opera Mini πάει εκεί. Στην microSd δεν πάω αλλα, διότι δεν θα δουλεύουν στο υπαβαθρο. Λίγο πιο αναλυτικάτα αρχικά βήματα. Έχω ένα λευκό μονοκαρτο κι ένα μαύρο δικαρτο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 τα updates των εφαρμογών της google σου γέμισαν τον χώρο (services, maps, etc). Θα τις διαλέξεις μία μία και θα κάνεις uninstall τις ενημερώσεις. Δεν βγαίνουν οι εφαρμογές μη φοβάσε μόνο οι ενημερώσεις. Θα μήνουν οι "εργοστασιακές" (παλιές εκδόσεις). Δεν χρειάζονται οι ενημερώσεις γιατί σου κάνουν κακό, καθώς γεμίζουν την λίγη μνήμη του κινητού. Δουλευουν και οι παλιές. Μόνο στο play θα κρατήσεις ενημερώσεις γιατί αλλιώς δεν συνδέεται. Μετά αφού βγάλεις τις ενημερώσεις θα ρυθμίσεις το play οι εφαρμογές να ΜΗΝ ενημερόνονται αυτόματα (στις ρυθμίσεις του play θα το βρεις αφου συνδεθεις σε αυτό). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Πολύ αναλυτικά ευχαριστώ. Τα εχω κανει, αναβαθμίσεις στα Services τι έννοεις; Έκανα τις εφαρμογές της google μόνο το Play δεν ήξερα ότι θέλει το update για να δουλεύει σωστά και τα δεδομενα, πλην της Cache. To ειχα βάλει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις. Edited November 24, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 πόσο χώρο έχεις τώρα? Πρέπει να φορτίσω το δικό μου. Κάπου το έχω να δω τι apps έχω μέσα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) 22 ΜΒ κι αν τις πάω στην microSD έχω 73 ΜΒ!! Edited November 24, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Μπορουμε να δουμε πουθενα ποσοστο μπαταριας χωρις εφαρμογη; οκ ειναι στις ρυθμισεις-μπαταρια. Edited November 28, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μπορουμε να δουμε πουθενα ποσοστο μπαταριας χωρις εφαρμογη; οκ ειναι στις ρυθμισεις-μπαταρια. όχι αλλά με αυτό το μικρό προγραμματάκι είσαι καλυμμένος και "καίει" ελάχιστα (τίποτα δλδ). ΜΕ κλικ πάνω του θα έχεις στατιστικά (πόσες ώρες από φόρτιση) και θερμοκρασία μπαταρίας (με κινητό κρύο αντιστοιχεί με θερμοκρασία δωματίου) χωρίς διαφημίσεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 +1 κι από εμένα για το battery circle! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Ναι πολύ καλό. Το είχα τι τηλεφωνακι κι εκείνες τις εποχές. Το είχα βάλει και τότε. Ξανά διαβάσα το θέμα από την αρχή!... Edited November 28, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 12 ωρες οθονη... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Τελικα το τηλεφωνακι στηθηκε για δευτερο παντα. Ειναι ροοτ για να βγαλεις καποια πραγματα. Καμμια εφαρμογη δεν ειναι στην καρτα μνημης. Εχει 50 ΜΒ ελευθερα, αρκετα για τετοιο κινητο. εγκατασταθηκαν: Battery Circle Flashlight on screen Viber 5.5 το τελευταιο που τρεχει χωρις βιντεοκληση TuneIn 6.8 παλιο, αλλα αρκετο. Opera mini Χαρην συντομιας αναφερω τις εφαρμογες που μεινανε στην οθονη πλην των παραπανω στα Γερμανικα: Uhr Rechner Kalender Kamera Galerie Kontakte Telefon Task Manager Nachrichten Eigene Datein UKW-Radio Musik Youtube η δικη του Maps το δικο του Einstellung SuperUser Downloads Latitude Navigation Places Polaris Office Memo Internet SprachMemo Edited December 1, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts