Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκδοση 4 πως μπορουμε να βάλουμε? Ξέρει κανεις?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν γίνει και αυτό, εγώ δεν το αλλάζω...αλλά δεν νομίζω steliosk

λογικά δεν υποστηρίζεται η 4 γιατί το hardware είναι χαμηλών προδιαγραφών για τις απαιτήσεις της 4
για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

η Samsung είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα περάσει 4 έκδοση σε mid-range συσκευές, χωρίς όμως το y pro duos μέσα.

η Samsung είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα περάσει 4 έκδοση σε mid-range συσκευές, χωρίς όμως το y pro duos μέσα.

συγνώμη.. αλλά τι λέμε? :p :)

Η 4.0 δεν υπάρχει πλέον, ήμαστε στην 4.4. Δεν βγαίνουν αναβαθμίσεις από 2.3 σε 4.0 για κινητά σήμερα. Αυτό γινόταν πέρυσι το πολύ.

Το κινητό αυτό έχει 368mb Ram και 800mhz μονοπύρηνο επεξεργαστή. Πως ακριβώς θα πάρει την 4.0? (δεν πιστεύω να θέλετε 4.4) Ούτε έστω 512 ram δεν έχει όπως τα πιο μικρά κινητά που αναβαθμίστηκαν σε 4.0 από 2.3 πχ το X-peria neo V. Και να είχε 512ram η 4.0 είναι βαριά rom το πιθανότερο ήταν να σέρνονταν με τον 800άρι (βλέπε neo V με 512ram και 1ghz επέξ).

Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα πάρει την 5.Χ μόλις κυκλοφορήσει :p:O

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 3 months later...
Παιδια εγω το εχω με την μανισια rom 3,6 και root και το κινητο εχει παρει ενα καρο εφαρμογες φυσικα στην sd που του εχω μια 16αρα,χωρις partition, και δουλευει αψογα καμμια αναγκη για αλλη ρομ.το κινητακι βγαζει ματια σε κατι περιεργους με αναλογα blackberry.τεσπα κατα την γνωμη μου η συνταγη ειναι root.

• 4 months later...

Καλησπέρα σε όλους,

εδω και μερικές μέρες το κινητό κάνει restart μόνο του, πιθανόν είναι θέμα μπαταρίας που όταν ανοίγω wifi τελειώνει πολύ σύντομα πλέον. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι ή πάω για άλλη μπαταρία ; Εϊναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά;

Καλησπέρα σε όλους,

εδω και μερικές μέρες το κινητό κάνει restart μόνο του, πιθανόν είναι θέμα μπαταρίας που όταν ανοίγω wifi τελειώνει πολύ σύντομα πλέον. Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι ή πάω για άλλη μπαταρία ; Εϊναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά;

αυτά άρχισε να μου κάνει και εμένα... και σε κλήση έκλεινε μετά από 1-2 λεπτά..

μετά από μερικές μέρες άρχισε να φορτίζει από το 0 στο 100% μέσα σε ένα 5λεπτο.. :lol:

άνοιξα το καπάκι.. και η μπαταρία είχε φουσκώσει..

δεν πήγα καν να ρωτήσω ποσο κάνει η μπαταρία...

έβγαλε τα λεφτά της η συσκευή,,,, πήρα νέο δίκαρτο.

το δούλευα μερικές μέρες σαν σταθερό (συνέχεια στην πριζα) μέχρι να παραλάβω το νέο.

Όσο ήταν στην πρίζα δουλευε άψογα..

αν θες κανε και εσύ το τεστ της πρίζας... αλλά

νομίζω ότι μέρα με την μέρα θα έχεις και εσύ τα ίδια συμπτώματα.. και θα χρειαστείς ή μπαταρία ή νέο τηλέφωνο.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Καλησπέρα σε όλους,

Πάρ'του μία με 5€, :p αξίζει να του δώσεις μία δεύτερη θητεία. Είναι καλό τηλεφωνάκι. Το qwerty είναι μεγάλο προσόν.

Ναι, ήδη ψάχνω για άλλη μπαταρία...απλά έληξε η prepaid και δεν μπορώ να παραγγείλω μέχρι την έκδοση καινούργιας.

το ebay δεν δουλεύει με Paysafe.

• 5 weeks later...

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και μερικές μέρες έχει κολήσει ένα μήνυμα και δεν μπορώ να σβύσω τον φάκελο που εμφανίζεται. Κατεβάζω την οθόνη, πατάω στο μήνυμα (της vodafone) αλλά με πάει σε άδειο μύνημα για να γράψω.

Πως μπορώ να το σβύσω ; Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και μερικές μέρες έχει κολήσει ένα μήνυμα και δεν μπορώ να σβύσω τον φάκελο που εμφανίζεται. Κατεβάζω την οθόνη, πατάω στο μήνυμα (της vodafone) αλλά με πάει σε άδειο μύνημα για να γράψω.

Πως μπορώ να το σβύσω ; Ευχαριστώ.

Δοκίμασες restart?

ναι, αρκετές φορές δοκίμασα αλλά τίποτα...εκεί το μήνυμα δεν φεύγει και δεν ανοίγει...

Η Samungs Hellas πρότεινε το παρακάτω χωρίς αποτέλεσμα σε εμένα:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΔΙΑΧEIΡΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ - ΟΛΑ - BADGE PROVIDER - EΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ .

• 1 month later...
Επανέρχομαι πάλι στο νήμα, το whatsapp ζητάει αναβάθμιση αλλά δεν έχω χώρο στο κινητό...έχω κάνει κατά 50% το root αλλά δηστυχώς δεν βρίσκω card reader για να βάλω την κάρτα και να το ολοκληρώσω...καμιά λύση κάποιος ;

Επανέρχομαι πάλι στο νήμα, το whatsapp ζητάει αναβάθμιση αλλά δεν έχω χώρο στο κινητό...έχω κάνει κατά 50% το root αλλά δηστυχώς δεν βρίσκω card reader για να βάλω την κάρτα και να το ολοκληρώσω...καμιά λύση κάποιος ;

αντί για update, απεγκατέστησε το whatsapp και εγκατέστησε το πάλι.. σε εμένα έπιανε πάντα...

Αυτό κάνω εδώ και μερικούς μήνες στις τελευταίες αναβαθμίσεις, αλλά τώρα δεν έχω χώρο για το viber...

Αυτό κάνω εδώ και μερικούς μήνες στις τελευταίες αναβαθμίσεις, αλλά τώρα δεν έχω χώρο για το viber...

οι εφαρμογές όσο πάνε και μεγαλώνουν..

εγώ είχα κάνει και root τον τελευταιο χρόνο και είχα βάλει καποιες (skype,viber) στην SD αλλά σερνόντουσαν. δεν ήταν λύση... οπότε με το που τα έφτυσε η μπαταρία το άλλαξα...

με δυο λόγια, μην βλέπεις σαν λύση ένα root.

αν δεν θες να δόσεις πολλά δες έστω το lumia 530 dual sim που παίζει στο 50αρικο.

ή ακόμα καλυτερα το 630.

θα ειναι η μέρα με την νύχτα με το τίμιο samsung που άντεξε 3,5 χρόνια..

το 530 dual sim το έχω αγόρασει για συγενικό πρόσωπο δεν με τρέλανε και τόσο για εμένα που θέλω κάτι παραπάνω. Εξάλλου αγόρασα πρόσφατα μπαταρία (5,5 ευρώ) για το samsung αλλά έχω ξενερώσει με το θέμα του χώρου. Βρήκα αντάπτορα χθες-προχθές και τώρα θα προχωρήσω και εγώ στην διαδικασία του να βάλω το viber ή τέλος πάντων περισσότερες εφαρμογές στην sd.

edit post: παιδιά επειδή ο οδηγός στην αρχή δεν δίνει πληροφορίες με τις φωτό, έχουμε κάτι αξιόπιστο μετά απο root ; Απλά δεν έχω κάνει format την sd, να συνεχίσω με τον οδηγό ;

Edited by sv2evs

μπαταρία από που πήρες με 5.5 ευρώ?

φυσικό κατάστημα η κανένα ebay?

είναι η αυθεντική?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

είναι η αυθεντική?

διαλεξε,

ebay,

όχι (ασφαλώς) ούτε αντίστηχης ποιότητας επίσης.

είναι η αυθεντική?

eBay ήταν η αγορά αυθεντικοτατη από Ισπανία...:happy:

• 7 months later...

Μετά απο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν κατεβάζει viber/whatsapp και βγάζει δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής viber λόγω κάπου σφάλματος (Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. (RPC:S-7AEO-7 CL5S-Z2W7-T2U7Sj))

heeeeeelp...

Μετά απο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν κατεβάζει viber/whatsapp και βγάζει δεν ήταν δυνατή η λήψη της εφαρμογής viber λόγω κάπου σφάλματος (Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. (RPC:S-7AEO-7 CL5S-Z2W7-T2U7Sj))

heeeeeelp...

Χαχα το ΙΔΙΟ είχα και εγώ σήμερα!!! Τι φοβερή σύμπτωση. Τελικά το έφτιαξα μετά από αρκετό ψάξιμο και πολύ πέδεμα καθώς δεν δούλευε τίποτα. Λοιπόν θα κάνεις ως εξής!

1. Πάς και κάνεις factory default (δε το γλυτώνεις αυτό). Απαξ και στο έβγαλε αυτό το μήνημα μόνο με factory reset φτιάχνει.

2. βγάζεις sim και ανοίγεις το κινητό όπως είναι σκέτο. (έχει σχέση με την αυτόματη ώρα που παίρνει από το δίκτυο αυτό που κάνει θέματα)

3. το συνδέεις με google account σου και με wifi του σπιτιού σου. Ψάχνεις τάχα update firmware (συσκευής) σου λέει μετά από λίγο ότι δεν υπάρχει.

Προσοχή τώρα θέλει υπομονή

4. ρυθμίζεις ώρα, ημερομηνία, ζώνη ώρας, χειροκίνητα και ορθά (το βρίσκεις ρυθμίσεις χαμηλά ώρα). Το play θέλει σωστή ώρα για να δουλέψει (λόγω πιστοποιητικών κρυπτογράφησης κτλ)

5. Αφού τελείωσες με το 4, ανοίγεις το google play αλλα ΔΕΝ κάνεις τίποτα άλλο. Σου λέει ότι "αναβαθμίζεται" (ένα οκ πάτα, αλλα ΜΗΝ εγκαταστήσεις τίποτα). Βγαίνεις από το play. (είχες μπει για να ξεκινήσει το update). Το αφήνεις 3-5 λεπτά να κατεβάσεις το update εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλά αυτό κατεβαίνει.

6. Το κλείνεις/σβήνεις το κινητό και ξανα-ανοίγεις το κινητό (restart)

7. Ανοίγεις το play. Τωρα βλέπεις μία καινούρια έκδοση του. ΜΗ βιάζεσαι να γράψεις προγράμματα ήρεμα, φορτώνει πράγματα ακόμα (κατεβάζει google services). Σιγά σιγά πληκτρολογείς. Εγώ πήγα να εγκαταστήσω πρόγραμμα (battery circle πολύ μικρό widget για την μπαταρία) και μου έβγαλε "δεν έχω χώρο" αλλά δε μου έβγαλε μήνυμα λάθους. Τι θα πει δεν έχω χώρο σε φρεσκοφορμαρισμένο κινητό!!! Πάω στο ρυθμίσεις-εφαρμογές και βλέπω 2 εγκατεστημένες play (20mp) και google services (85mb). 85 mb!?!? και αυξάνει με data εφαρμογής. Διαλέγεις google services και το απεγγαθιστάς (πρακτικά γυρνάς σε αυτές που είχε το κινητό). Τώρα έχεις 111mb. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν κανονικά. Εβαλα ότι μικρό προγραμματάκι θυμάμαι ότι είχα.

8. Μπαίνεις στο play και κατεβάζεις ότι θέλεις (που λέει ο λόγος). Τώρα πρέπει να δουλεύει!!

Edited by keysmith

• 7 months later...
Θέλω να κάνω αυτό το παραπάνω και χρειάζομαι το $...μπορείς να βοηθήσει κανείς ;

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)