HiFi Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 Καλησπερα σε ολουs. Μετα απο αλλαγη στο πρωτοκολλο ασφαλειας στο μοντεμ απο Wep σε Wap και ενω οι υπολογιστες συνδεονται κανονικα με τον καινουριο κωδικο, τα κινητα Sony Ericson Xperia NeoV k X10 δεν συνδεονται, ενω πριν την αλλαγη συνδεονταν μια χαρα. Μπορει να βοηθησει κανεις, δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει και η Conn-X δεν μπορεσε να με βοηθησει δεν ειχαν ιδεα! Εχω τσεκαρει ο κωδικος ειναι σωστος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Τσεκαρες αν ειναι TKIP ή AES το encryption? Τι διαλεγεις στο τηλεφωνο σου? Επισης διεγραψε το δικτυο απο το κινητο σου τελειως και ξαναπροσπαθησε σαν να ειναι η πρωτη φορα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 AES encryption ειναι κ αυτο διαλεγω στο κινητο. Το NeoV ειναι καινουριο, δεν ειχε συνδεθει ποτε στο παλιο δικτυο με το WEP encryption.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 οδηγό για εγκατάσταση χρησιμοποιείς στα κινητά ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 οδηγό για εγκατάσταση χρησιμοποιείς στα κινητά ? Απλα ανοιγω το WIFI και οταν βρει το δικτυο βαζω τον κωδικο. Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις? Δεν το κατεχω κ πολυ... Προσπαθησα να σβησω το δικτυο στο κινητο αλλα το ξαναβρισκει κ βαζοντας τον κωδικο παλι δεν συνδεεται. Ο κωδικος ειναι 10ψηφιος κ στο κινητο το μονο που μου γραφει ειναι: Ασφαλεια WPA/WPA2 PSK κ ισχυς σηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 αν βγάλεις τον κωδικό,συνδέεται ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 αν βγάλεις τον κωδικό,συνδέεται ? +1 και εγω αυτο θα σου ελεγα, να παιξεις γενικα λιγο με το security του δικτυου σου να δεις τη συμπεριφορα εχει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Φίλε μου μην ξαναγυρίσεις το router σου σε ασφαλεια wep γιατι θα κάνουν παρτυ οι γειτονες (σπαει πανευκολα). Μεινε στo wpa/wpa2 και απλά δοκίμασε τις ρυθμίσεις του κινητου σου. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το πρόβλημα είναι στο κανάλι του modem. Για αυτό δεν συνδέονται τα SE. Δοκίμασε κάποιο από το 1 εως το 10. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. December 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εβγαλα τον κωδικο και παλι δεν συνδεεται. Προσπαθησα λιγο με τις ρυθμισεις ασφαλειας κ τελικα καταφερα να μην συνδεονται ουτε τα pc στο δικτυο!!!:p Παντως πριν το χαλασω τελειως προλαβα να δω οτι το καναλι ηταν το 6 οποτε μαλλον δεν ηταν αυτο το προβλημα. Παλι καλα που ειχα ακομα καλωδιο ethernet, αλλιως ουτε ιντερνετ δεν ειχα χρονιαρες μερες!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί αν έβαζες το κανάλι 1 να δούλευε για παράδειγμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. January 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Αν και καθυστερημενα, το προβλημα το ελυσα. Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damienmaguire Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Αν και καθυστερημενα, το προβλημα το ελυσα. Ευχαριστω για την βοηθεια πως το ελυσες αν επιτρεπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts