mankap Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Μετά από αλλαγη του ρουτερ μου (tomson) με αλλο ιδιο ρουτερ (tomson) δεν μπορω να εχω ιντερνετ στο laptop, ενω φαίνεται οτι ειναι συνδεμενο δυκτιο. Το μήνυμα που περνω ειναι limited iternet acces ή no internet acces. Πριν απο την αλλαγη εμπενε κανονικα οπως και οι αλλες ασυρατες συσκευες που εχω στο σπιτι (iphone, mac ktl). Μετα την αλλαγη του ρουτερ μπενουν ολα κανονικα εκτως το Laptop. καμια ιδεα????????? Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Δες αν παιρνεις ΙP και δοκιμασε να βαλεις εσυ IP χειροκινητα. Αν μου πεις και τι Windows εχεις ισως μπορω να σου πω που να κανεις αυτα που σου εγραψα (αν δεν ξερεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 δες ξανά τον κωδικό, σβύσε την σύνδεση και φτιάξε την από την αρχή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 συμφωνώ με τον προηγούμενο πρόσεξε τον κωδικό και αν δεν πετύχει κάνε και ένα ρεσέτ το ρούτερ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts