niknik Δημοσιεύτηκε May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2004 Επειδή ψάχνω να δώσω ένα ξένο όνομα σε ένα project θέλω να βρω στο ιντερνετ ένα λεξικό (αν υπάρχει) που να του βάζεις μία λέξη στα αγγλικά και να σου την μεταφράζει ταυτόχρονα σε 5-10 άλλες γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Για κοιταξε εδω :happy: Ελπιζω να βρεις κατι που σου κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Thanx man!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αν και θα ήθελα καλύτερα να μου βγάζει με τη μία τη λέξη σε πχ 10 άλλες γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik ( 5 Μάι. 2004 , 00:43) Αν και θα ήθελα καλύτερα να μου βγάζει με τη μία τη λέξη σε πχ 10 άλλες γλώσσες. Δεν κανει τπτ :happy: Ισως καποιος αλλος να ξερει κατι παραπανω και να σε βοηθησει περισσοτερο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Για ρίξε μια ματιά και εδώ :) Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Μάλλον κάτι έκανα λάθος με το link. :o Anyway, η διεύθυνση είναι http://www.translatum.gr/dics/multi.htm. Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 kai to deutero file not found mu bgazei emena... :( Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αφαιρέστε την τελεία στο τέλος... Λειτουργεί κανονικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Νομίζω οτι με καλύπτει περίπου κάτι σαν το http://www.allwords.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts