manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 τη την θελετε τη rasbeanjelly? ενταξη γρηγορη αλλα δεν εχει ουτε το 1/3 που εχουν αλλες και την διαφορα στη ταχυτητα δεν τη καταλαβαίνεις στην χρηση ασε που νομιζω οτι εχουν βγαλει τα animation στις αλλαγες παραθυρων και γιαυτο φενεται πιο γρηγορη απο την δευτερα που το ξαναπηρα εχω βαλεικαιμια 10αρια!! ρομ στην ταχυτητα ελαχιστες διαφορες εχουν και σιγουρα αμελητέες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 τη την θελετε τη rasbeanjelly? ενταξη γρηγορη αλλα δεν εχει ουτε το 1/3 που εχουν αλλες και την διαφορα στη ταχυτητα δεν τη καταλαβαίνεις στην χρηση ασε που νομιζω οτι εχουν βγαλει τα animation στις αλλαγες παραθυρων και γιαυτο φενεται πιο γρηγορη απο την δευτερα που το ξαναπηρα εχω βαλεικαιμια 10αρια!! Εγώ επιφυλασσομαι να δω τη διάρκεια της μπαταρίας. Την έχουν παινέψεις πολύ. Πάντως τα animations ενεργοποιουνται από το developer options->drawing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 τη την θελετε τη rasbeanjelly? ενταξη γρηγορη αλλα δεν εχει ουτε το 1/3 που εχουν αλλες και την διαφορα στη ταχυτητα δεν τη καταλαβαίνεις στην χρηση ασε που νομιζω οτι εχουν βγαλει τα animation στις αλλαγες παραθυρων και γιαυτο φενεται πιο γρηγορη απο την δευτερα που το ξαναπηρα εχω βαλεικαιμια 10αρια!! ρομ στην ταχυτητα ελαχιστες διαφορες εχουν και σιγουρα αμελητέες Είσαι λάθος φουλ! Ναι τα έχουν απενεργοποιήσει... Αλλά εγώ πήγα και τα ξαναέβαλα(develpoper options) και πάλι η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή την ώρα της χρήσης! Τουλάχτιστον σε σύγκριση με CNA είναι λες και είχα ICS και πήγα σε JB... Επίσης πάμε στο βασικότερο... Βρές μου πόσες ρομ έχουν σε μία ημέρα χρήσης 6h οθόνης??? Γιατί εγώ με φούλ χρήση, data on, sync on, wifi on, 2g και χρήση για talk,gmail,browsing,sms,phone έχω 5,5-6 ώρες ανοιχτή οθόνη για να φάει την μπαταρία! Έχω σκοπό να τις δοκιμάσω όλες αλλά σίγουρα η rasbean θα είναι στις κορυφαίες από άποψη μπαταρίας! Και τα βασικά τα έχει... navigation bar mods, και μετά μέσα στη ρομ έχει battey %, notification toggles που είναι τα βασικά πιστεύω!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Είσαι λάθος φουλ! Ναι τα έχουν απενεργοποιήσει... Αλλά εγώ πήγα και τα ξαναέβαλα(develpoper options) και πάλι η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή την ώρα της χρήσης! Τουλάχτιστον σε σύγκριση με CNA είναι λες και είχα ICS και πήγα σε JB... Επίσης πάμε στο βασικότερο... Βρές μου πόσες ρομ έχουν σε μία ημέρα χρήσης 6h οθόνης??? Γιατί εγώ με φούλ χρήση, data on, sync on, wifi on, 2g και χρήση για talk,gmail,browsing,sms,phone έχω 5,5-6 ώρες ανοιχτή οθόνη για να φάει την μπαταρία! Έχω σκοπό να τις δοκιμάσω όλες αλλά σίγουρα η rasbean θα είναι στις κορυφαίες από άποψη μπαταρίας! Και τα βασικά τα έχει... navigation bar mods, και μετά μέσα στη ρομ έχει battey %, notification toggles που είναι τα βασικά πιστεύω!!! εγω τοπρωτο που θελω απο την ρομ ειναι να αλλαξω το υψος τον nav button ωστε να κερδισω παραπανω οθονη η μπαταρια δεν με απασχολη οπως και να εχει την μερα την βγαζω και αν οχι εχω και πριζα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 εγω τοπρωτο που θελω απο την ρομ ειναι να αλλαξω το υψος τον nav button ωστε να κερδισω παραπανω οθονη η μπαταρια δεν με απασχολη οπως και να εχει την μερα την βγαζω και αν οχι εχω και πριζα!! Αλλάζει το dpi... Εγώ το έχω στα 36 τώρα! Πάει και στα 32dpi... Όλοι μας έχουμε πρίζα αλλά εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ τόσο πολύ που 8 το πρώι και στις 8 το βράδυ είναι στο 15-20%. Ε τώρα στις 8 το βράδυ είναι στο 45-50% και δεν χρειάζεται να το φορτίσω λίγο για να μου κρατήσει μέχρι τις 1-2 που μπορεί αν κοιμηθώ ή αργότερα ή ακόμα και μέχρι το πρωί. CNA είχα πρίν και πίστεψε με μου λείπουν οι παραμετροποιήσεις αλλά η μπαταρία είναι πάνω από όλα. Ειδικά το toggle fullscreen ήταν must αλλά τι να κάνουμε! Δοκίμασες να βάλεις toggle fullscreen και LMT αφού θές να κερδίσεις οθόνη? Είναι must για όποιον θέλει οθόνη και λειτουργεί σε όλες τις ρομ. Απλώς η CNA το έχει και σαν λειτουργία από μόνη της με on/off! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 δεν το εχω δοκιμασει ακομα το full screen τωρα εχω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748823 σταθερη δειχνει και εχει και το μαυρο θεμα που θελω!! σε τετοια οθονη μαρεσει πολυ το μαυρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 δεν το εχω δοκιμασει ακομα το full screen τωρα εχω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748823 σταθερη δειχνει και εχει και το μαυρο θεμα που θελω!! σε τετοια οθονη μαρεσει πολυ το μαυρο!! Inverted apps έχω και εγώ και για εμφάνιση και για καλύτερη μπαταρία! Σε όλες τις rom βάζω inverted τα apps! Και άμα έχει και θέμα βάζω και εκεί μαυρο. Αν και η ras έχει μαύρα μενού κλπ... Για όποιον θέλει να γλυτώσει τα nav keys το toggle fullscreen είναι αρκετά καλό και άμα συνηθίσεις τον LMT είναι όλα κομπλέ! Από μπαταρία πώς πας? Πόσταρε κανένα screenshot με συνολική και οθόνη όταν είσαι προς το 30% και κάτω να δούμε... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 απο μπαταρια δεν μπορω να πω γιατι το σκαλιζω συνεχεια!! 2 μερες το εχω ασε να το βαρεθω και να σταματισω να παιζω με τις ρομ και βλεπουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 απο μπαταρια δεν μπορω να πω γιατι το σκαλιζω συνεχεια!! 2 μερες το εχω ασε να το βαρεθω και να σταματισω να παιζω με τις ρομ και βλεπουμε!! Για αυτό σου λέω πόσταρε και συνολική και οθόνη για να φαίνεται και τι έχεις ανοιχτό και μετά να βλέπουμε και πόσες ώρες οθόνης είχες. Ειδικά οι ώρες οθόνης είναι σημαντικό αν μιλάμε για χρήση μίας ημέρας! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) παιδια καλημερα...! εχει κανενας προβλημα με το gps..? μου βλεπει γυρω στου 5-6 δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει αργει παρα πολυ...ακομα και οταν ειμαι εξω...; φοραω rasjellybean με στοκ κερνελ... βρηκα και αυτο εδω...http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=35335 καμια ιδεα; κριμα να μην εχω λειτουργικο gps :cry: Inverted apps έχω και εγώ και για εμφάνιση και για καλύτερη μπαταρία! Σε όλες τις rom βάζω inverted τα apps! Και άμα έχει και θέμα βάζω και εκεί μαυρο. Αν και η ras έχει μαύρα μενού κλπ... Για όποιον θέλει να γλυτώσει τα nav keys το toggle fullscreen είναι αρκετά καλό και άμα συνηθίσεις τον LMT είναι όλα κομπλέ! Από μπαταρία πώς πας? Πόσταρε κανένα screenshot με συνολική και οθόνη όταν είσαι προς το 30% και κάτω να δούμε... μπορεις να μας δωσεις καποιο λινκ για τις inverted...; Edited September 26, 2012 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια καλημερα...! εχει κανενας προβλημα με το gps..? μου βλεπει γυρω στου 5-6 δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει αργει παρα πολυ...ακομα και οταν ειμαι εξω...; φοραω rasjellybean με στοκ κερνελ... βρηκα και αυτο εδω...http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=35335 καμια ιδεα; κριμα να μην εχω λειτουργικο gps :cry: Και εγώ ίδια ρομ με στοκ kernel. Τεσταρα το gps στο αυτοκίνητο πριν λίγο. Σε κάθε περίπτωση με καθαρό ουρανό ήθελε περίπου 2 λεπτά να κλειδώσει. Έχω την εντύπωση ότι στην CNA Κλειδώνε σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια καλημερα...! εχει κανενας προβλημα με το gps..? μου βλεπει γυρω στου 5-6 δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει αργει παρα πολυ...ακομα και οταν ειμαι εξω...; φοραω rasjellybean με στοκ κερνελ... βρηκα και αυτο εδω...http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=35335 καμια ιδεα; κριμα να μην εχω λειτουργικο gps :cry: μπορεις να μας δωσεις καποιο λινκ για τις inverted...; Βάλε το FasterGPS και ρύθμισε τη χώρα για να αλλάξει τον ntp server και να μην ψάχνει εξαρχής παντού σε cold boot. Εμένα κλειδώνει άμεσα σε ανοιχτό χώρο όταν βάζω το Dont panic... Link για τις inverted! Προσοχή στην rasbeanjelly δεν παίζει το phone-contacts αλλά έτσι και αλλιώς μαύρο είναι από την ρομ οπότε μικρό το κακό. Σε CNA, CM10 έπαιζαν όλα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797717 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Και εγώ ίδια ρομ με στοκ kernel. Τεσταρα το gps στο αυτοκίνητο πριν λίγο. Σε κάθε περίπτωση με καθαρό ουρανό ήθελε περίπου 2 λεπτά να κλειδώσει. Έχω την εντύπωση ότι στην CNA Κλειδώνε σε δευτερόλεπτα. τουλαχιστον δεν ειναι προβλημα hardware...εχει αναφερθει κατι παρομοιο εδω στο φορουμ...; ψαχνω στο xda τωρα...μερικοι λενε ολα καλα πλεον (24 ιουλιου αυτα) αλλοι πως εχουν ακομα προβλημα.δεν βγαζεις ακρη... :/ cna...? ποια ειναι αυτη...; πως την αξιλογεις..;:) Βάλε το FasterGPS και ρύθμισε τη χώρα για να μην ψάχνει εξαρχής παντού σε cold boot. Εμένα κλειδώνει άμεσα σε ανοιχτό χώρο όταν βάζω το Dont panic... Link για τις inverted! Προσοχή στην rasbeanjelly δεν παίζει το phone-contacts αλλά έτσι και αλλιώς μαύρο είναι από την ρομ οπότε μικρό το κακό. Σε CNA, CM10 έπαιζαν όλα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797717 να βαλω greece απο μονος μου η europe...; τι με google maps τι με ndrive αργει πολυ...! ευχαριστω για τις inverted...! Edited September 26, 2012 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 :Dτουλαχιστον δεν ειναι προβλημα hardware...εχει αναφερθει κατι παρομοιο εδω στο φορουμ...; ψαχνω στο xda τωρα...μερικοι λενε ολα καλα πλεον (24 ιουλιου αυτα) αλλοι πως εχουν ακομα προβλημα.δεν βγαζεις ακρη... :/ cna...? ποια ειναι αυτη...; πως την αξιλογεις..;:) CNA = Codename Android Φουλ σε παραμετροποιήσεις αλλά μισή διάρκεια μπαταρίας από rasbeanjelly με φρανκο και οι 2... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 :D CNA = Codename Android Φουλ σε παραμετροποιήσεις αλλά μισή διάρκεια μπαταρίας από rasbeanjelly με φρανκο και οι 2... αχα...πιστευω οσο πιο πολλα στολιδακια εχει πανω τοσο πιο επιρρεπης ειναι σε καταρευση... :P με rasjb εισαι τωρα..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 αχα...πιστευω οσο πιο πολλα στολιδακια εχει πανω τοσο πιο επιρρεπης ειναι σε καταρευση... :P με rasjb εισαι τωρα..; ΔΕΝ ειναι ετσι ρε συ. τα παραπανω στολιδια ειναι απο την aopk που ειναι μια χαρα στην ουσια οι ρομ που βαζουμε ειναι τριων ειδων aopk-cm10-aosp ολες πανω κατω ειναι ιδιες απο οτι βλεπω εχω βαλει τις περισοτερες απο την δευτερα που εχω το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) αχα...πιστευω οσο πιο πολλα στολιδακια εχει πανω τοσο πιο επιρρεπης ειναι σε καταρευση... :P με rasjb εισαι τωρα..; Ναι με rasbean είμαι τώρα και αν και θέλω τα στολιδάκια της CNA, προτιμώ τις 5-6 ώρες οθόνης που έχω με την rasbean να βαλω greece απο μονος μου η europe...; τι με google maps τι με ndrive αργει πολυ...! Europe και φυσικά Greece!!! Edited September 26, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Βάλε το FasterGPS και ρύθμισε τη χώρα για να αλλάξει τον ntp server και να μην ψάχνει εξαρχής παντού σε cold boot. Εμένα κλειδώνει άμεσα σε ανοιχτό χώρο όταν βάζω το Dont panic... Link για τις inverted! Προσοχή στην rasbeanjelly δεν παίζει το phone-contacts αλλά έτσι και αλλιώς μαύρο είναι από την ρομ οπότε μικρό το κακό. Σε CNA, CM10 έπαιζαν όλα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797717 εγω πηρα τα apps που ηθελα απο την blackbean και τα περασα στη slim. ολα δουλευουν κομπλε. βολευει να κρατας τα καλα της καθε ρομ και να φτιαχνεις μια στα μετρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 εγω πηρα τα apps που ηθελα απο την blackbean και τα περασα στη slim. ολα δουλευουν κομπλε. βολευει να κρατας τα καλα της καθε ρομ και να φτιαχνεις μια στα μετρα σου Σε μερικές δεν δουλεύει αυτό το μπάσε-βγάλε!!! Μου έχει τύχει... Δεν ξέρω αν έιχε να κάνει με το που είναι based(AOKP, AOSP, CM) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ΔΕΝ ειναι ετσι ρε συ. τα παραπανω στολιδια ειναι απο την aopk που ειναι μια χαρα στην ουσια οι ρομ που βαζουμε ειναι τριων ειδων aopk-cm10-aosp ολες πανω κατω ειναι ιδιες απο οτι βλεπω εχω βαλει τις περισοτερες απο την δευτερα που εχω το κινητο εχεις μαθει το μενου στο recovery απ'εξω ε...; χαχα. συμφωνω μαζι σου αλλα οσο πιο κοντα στην στοκ ειναι μου εμπνεει μια σιγουρια :P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 τοτε ρε συ βαλε στοκ ρομ και κανε την root για να βαλεις και οτι αλλη εφαρμογη θες Που θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλημερα.Με "rasjellybean"και "Franco Kernel r273"εδω και 10 ωρες και ενα τεταρτο και ειμαι στο 90%. Δουλευω τα παντα εκτος απο 3 ωρες το βραδυ και οχι το 3g ανοιχτο...το wifi συνεχεια. Εχω το "fullscreen toggle" και τον "LMT Launcher"με pies. Νομιζω οτι μεχρι αυτη την στιγμη ολα ειναι τελεια.Γρηγορη,σταθερη και με τις παραπανω εφαρμογες εχω και fullscreen. Εχω 34 εφαρμογες και widgets εγκατεστημενα και γενικα εκτος το 3g τα αλλα τα δουλευω συνεχεια. Εχω και το setcpu ρυθμισμενο στα 1402-384 με profiles ενεργοποιημενα. Τωρα δεν ξερω τι γινεται με το gps...θα το δοκιμασω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) τοτε ρε συ βαλε στοκ ρομ και κανε την root για να βαλεις και οτι αλλη εφαρμογη θες Που θελει root μεχρι ωρας ειμαι με την rasjb νομιζω οτι ειναι οτι πιο κοντινο σε στοκ...αυτο που με καιει ειναι τ gps.που κανει μια ζωη να κλειδωσει δορυφορους..εβαλα το fastergps αλλα τιποτα... κριμα πραγματικα. ειναι ηττα Καλημερα.Με "rasjellybean"και "Franco Kernel r273"εδω και 10 ωρες και ενα τεταρτο και ειμαι στο 90%. Δουλευω τα παντα εκτος απο 3 ωρες το βραδυ και οχι το 3g ανοιχτο...το wifi συνεχεια. Εχω το "fullscreen toggle" και τον "LMT Launcher"με pies. Νομιζω οτι μεχρι αυτη την στιγμη ολα ειναι τελεια.Γρηγορη,σταθερη και με τις παραπανω εφαρμογες εχω και fullscreen. Εχω 34 εφαρμογες και widgets εγκατεστημενα και γενικα εκτος το 3g τα αλλα τα δουλευω συνεχεια. Εχω και το setcpu ρυθμισμενο στα 1402-384 με profiles ενεργοποιημενα. Τωρα δεν ξερω τι γινεται με το gps...θα το δοκιμασω. πολυ καλος.....!!! ;) δοκιμασε το gps και ενημερωσε μας...αν πιασεις αμεσως με την πρωτη κανε ενα reboot ξαναδοκιμασε για επιβεβαιωση... :) Edited September 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εχεις ανοιχτα τα data για να πιασει πιο γρηγορα το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εχεις ανοιχτα τα data για να πιασει πιο γρηγορα το gps? data? εννοεις αν εχω επιλεξει την ενεργοποιηση δεδομενων...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts