Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους δοκιμάζω από την δοκιμαστική τους μορφή ως Smitty V... Στην ουσία τον δοκιμάζω από προχθές και μπορώ να πω ότι από άποψη μπαταρίας είναι ελάχιστα καλύτερος από τον 2/28 αλλά κυρίως πιο smooth σε συνδιασμό με την SlimKAT 3.0 stable...

Παρατήρησα κάτι σήμερα χωρίς ναμαι απόλυτα σίγουρος. Προσπαθούσα στο σπίτι μου να κάνω ενα nmap αλλά δε μου έβγαζε όλες τις συσκευές που ηταν συνδεδεμένες στο WiFi. Πήγα λοιπον να pingαρω μια IP, αλλά τζίφος. Καποιες αλλες συσκευές με Ethernet, τις έβρισκε. Τώρα είμαι αναμεσα σε 2.ειτε έχει κάτι το gnex με την σλιμκατ ή το router μου μπορεί να κόβει κάποιο traffic . τι λέτε;

Παρατήρησα κάτι σήμερα χωρίς ναμαι απόλυτα σίγουρος. Προσπαθούσα στο σπίτι μου να κάνω ενα nmap αλλά δε μου έβγαζε όλες τις συσκευές που ηταν συνδεδεμένες στο WiFi. Πήγα λοιπον να pingαρω μια IP, αλλά τζίφος. Καποιες αλλες συσκευές με Ethernet, τις έβρισκε. Τώρα είμαι αναμεσα σε 2.ειτε έχει κάτι το gnex με την σλιμκατ ή το router μου μπορεί να κόβει κάποιο traffic . τι λέτε;

Πιο kernel είχες;

Αγόρασα το Σάββατο το 5. Τι να το κάνω το galaxy nexus που δουλεύει ακόμα άψογα?
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Ίσως έχεις θέμα με τους wifi drivers... Δοκίμασε τον νεότερο kernel και θα είσαι κομπλέ...

Έβαλα τον τελευταιο kernel dirty v.

Ρε συ, παει ακόμα πιο σφαίρα.

Έβαλα και το greenify και έχω και πολύ καλη αυτονομια.μαμαει!!!

Αγόρασα το Σάββατο το 5. Τι να το κάνω το galaxy nexus που δουλεύει ακόμα άψογα?

Πούλα το όπως το πήρες και μείνε με Gnex :p

Πλάκα κάνω. Καλοριζικο

Μπορείτε να δοκιμάσετε και τη χθεσινή LiquidSmooth η οποία είναι πραγματικά απίστευτα γρήγορη (το ίδιο με την SlimKAT αλλά έχει πάρα πολλές επιλογές για customization σε σχέση με την "γυμνή" Slim)...

Μπορείτε να δοκιμάσετε και τη χθεσινή LiquidSmooth η οποία είναι πραγματικά απίστευτα γρήγορη (το ίδιο με την SlimKAT αλλά έχει πάρα πολλές επιλογές για customization σε σχέση με την "γυμνή" Slim)...

Το bootanimation λαγκαρει παλι οπως στην προηγούμενη έκδοση? Οχι οτι ειναι κατι σοβαρό αλλα επειδή είναι πολύ cool την πρώτη φορα που το είδα ψιλοξενερωσα οταν το ειδα να λαγκαρει σαν τρελό

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Το bootanimation λαγκαρει παλι οπως στην προηγούμενη έκδοση? Οχι οτι ειναι κατι σοβαρό αλλα επειδή είναι πολύ cool την πρώτη φορα που το είδα ψιλοξενερωσα οταν το ειδα να λαγκαρει σαν τρελό

Λαγκάρει αλλά λιγότερο από πριν. Το θέμα είναι ότι είναι απίστευτα γρήγορη και παραμετροποιήσιμη...

Για να λω την πικρή αλήθεια περιμένω πως και πως την επόμενη Slimkat stable να βγει για να κανω ενα γενικό τσεκ απ το Nexus μου. Δηλαδή ξανα φλασαρισμα την μαμά 4.3 να καθαρισουν ολα και μετα την νεα slim. Αλλά βλέπω ότι αργούν.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

ειχε κανεις προβλημα με το gps με slimkat?

Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής, αν και το έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο φορές.

ειχε κανεις προβλημα με το gps με slimkat?

Εγώ έχω το εξής: Κάθε φορά που απενεργοποιώ τον εντοπισμό θέσης εντελώς (και από gps και από wifi) μετά την ενεργοποίησή του δεν δουλεύει ο εντοπισμός μέσω wifi. Μέσω gps δουλεύει κανονικά. Για να δουλέψουν όλα κανονικά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού. Το ίδιο "πρόβλημα" είχα και με την cyanogen kitkat. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Μόλις πέρασα τη Liquid Smooth 3.0 2014-03-22, clean install.

Είναι όντως γρήγορη και χωρίς lag.

Έχω όμως μερικά θέματα. Δεν δουλεύει το home button & το recent apps.

Επίσης δεν υπάρχει το settings στο notification drawer.

Κάποιο setting είναι μάλλον. Το ξέρει κανείς;

Μόλις πέρασα τη Liquid Smooth 3.0 2014-03-22, clean install.

Είναι όντως γρήγορη και χωρίς lag.

Έχω όμως μερικά θέματα. Δεν δουλεύει το home button & το recent apps.

Επίσης δεν υπάρχει το settings στο notification drawer.

Κάποιο setting είναι μάλλον. Το ξέρει κανείς;

Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τις liquidsmooth. Ο developer χρησιμοποιεί εργαλεία optimization τα οποία δεν είναι τόσο σταθερά όπως το Linaro 4.9 ή sabermod με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πολλά bugs...

Υ. Γ. Προτείνω να δοκιμάσετε τον καινούργιο Dirty V! Απίστευτα γρήγορος (ίσως ο γρηγορότερος ever), φανταστική διαχείριση ενέργειας, touch control, και φανταστική διαχείριση της μνήμης ram αφού από 739MB έχω συνέχεια διαθέσιμα 360+MB με συνέχεια ανοιχτά viber, whatsapp, hangouts, plume, atrium, Skype...

Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τις liquidsmooth. Ο developer χρησιμοποιεί εργαλεία optimization τα οποία δεν είναι τόσο σταθερά όπως το Linaro 4.9 ή sabermod με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πολλά bugs...

Υ. Γ. Προτείνω να δοκιμάσετε τον καινούργιο Dirty V! Απίστευτα γρήγορος (ίσως ο γρηγορότερος ever), φανταστική διαχείριση ενέργειας, touch control, και φανταστική διαχείριση της μνήμης ram αφού από 739MB έχω συνέχεια διαθέσιμα 360+MB με συνέχεια ανοιχτά viber, whatsapp, hangouts, plume, atrium, Skype...

Καλά πως σου βγαίνει εσένα 350 και άνω; εμένα μέχρι 250-260 ελεύθερα έχω κάθε φορά μαζί με greenify

Καλά πως σου βγαίνει εσένα 350 και άνω; εμένα μέχρι 250-260 ελεύθερα έχω κάθε φορά μαζί με greenify

Εξαρτάται από την rom, τα widgets, τους launcher, αλλά και τις ρυθμίσεις στους schedulers που έχεις κάνει...

Παρεμπιπτόντως, από που βλέπεις την διαθέσιμη μνήμη; αν την βλέπεις μέσω των ρυθμίσεων - > εφαρμογές τότε η μνήμη σου θα είναι μειωμένη περίπου κατά 60MB αφού σου ανοίγει και τις ρυθμίσεις...

Edited by djtutis

Εγώ κανένα... Παρεμπιπτόντως, δοκιμάστε όσοι έχετε πρόβλημα με το gps το topNTP και βάλτε για server τον Derek Gordon που έχει...

ολα ok... thanx!!!

Εξαρτάται από την rom, τα widgets, τους launcher, αλλά και τις ρυθμίσεις στους schedulers που έχεις κάνει...

Υπάρχει τροπος για ανάλυση κατανάλωση μπαταρίας με βαση τι χρησιμοποιείς; εγώ έχω slimkat με τον τελευταιο dirty v kernel και nova launcher

Υπάρχει τροπος για ανάλυση κατανάλωση μπαταρίας με βαση τι χρησιμοποιείς; εγώ έχω slimkat με τον τελευταιο dirty v kernel και nova launcher

Νομίζω το better battery stats κάνει αυτό που θες...

..

Πέρασα την 4.3.1 LiquidSmooth και αναστήθηκε το κινητό.

Με τα Color multiplier tuning & color gamma tuning, έγινε η οθόνη πολύ φωτεινή (το μεγαλύτερο θέμα που είχε για μένα το nexus) σχεδόν αντίστοιχα φωτεινή με το nexus 5!

Υπάρχει άλλη rom της προκοπής (όχι CM) που έχει αντίστοιχες ρυθμίσεις?

Καλή & smooth η LiquidSmooth, αλλά η συγκεκριμένη δεν έχει ρύθμιση γιά το κλείδωμα της οθόνης.