asteriosd Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μηπως εχεις εγκαταστησει και το xposed framework. Γιατι δεν ειναι συμβατο με art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τελικα το πρόβλημα ήταν το xposed. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ dalvik και art στην πράξη? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Στους αριθμολάγνους των benchmark με το art είσαι περίπου 200 πόντους περισσότερος στο antutu. Γενικότερα με το art νιώθεις πραγματικά buttery smooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καθημερινή χρηση; γιατί με τα benchmark δεν έχει κάτι να σου πει. Μονο αμα βάζεις κόντρες με τον εαυτό σου για το ποσο υψηλα θες να πας το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Κοίταξες αν είναι ίδια τα md5 των αρχείων; εμένα σε άλλη ρομ δεν ήταν ίδια και πάλι που την πέρασε επιτυχώς και δούλευε κανονικά έκανε τυχαία κολλήματα... Και αν δεν είναι ίδια, τι κάνουμε? Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη SlimKat και κόλλαγε τόσο που ούτε τις πρώτες ρυθμίσεις για το λογαριασμό, την γλώσσα κλπ δεν μπορούσε άνετα να βάλει κανείς. Οπότε το τσέκαρα και όντως δεν είναι ίδια τα MD5. Τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Και αν δεν είναι ίδια, τι κάνουμε? Είπα να δοκιμάσω κι εγώ τη SlimKat και κόλλαγε τόσο που ούτε τις πρώτες ρυθμίσεις για το λογαριασμό, την γλώσσα κλπ δεν μπορούσε άνετα να βάλει κανείς. Οπότε το τσέκαρα και όντως δεν είναι ίδια τα MD5. Τώρα? Εγώ δεν ασχολήθηκαν πολύ. Την ξηλωσα και παίζω τώρα με cm remix. Παει αρκετά καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εγώ δεν ασχολήθηκαν πολύ. Την ξηλωσα και παίζω τώρα με cm remix. Παει αρκετά καλά Έχετε βάλει καθόλου κανένα custom kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για ποια Ρομ λες; όταν είχα στοκ android 4.3 είχα βάλει mpokang kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για ποια Ρομ λες; όταν είχα στοκ android 4.3 είχα βάλει mpokang kernel. Με την 4.4... Πάντως αν θέλετε την γνώμη μου μακρυά από τον τελευταίο Dirty V... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στην slimkat δεν δοκιμασία να βάλω άλλο κερνελ. Ίσως να δοκιμασω αλλη μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πάντως εγώ με unofficial CM 4.4.2 βλέπω πολύ καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με stock 4.3. Θα δοκιμάσω τη slimkat, μια και βλέπω ότι έχει και καλή υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με slimkat και τον προτελευταίο Dirty V kernel ειναι πλέον πιο smooth και από την purity 4.3 με τον mpokang sr στα 1.4 GHz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για καποιο λογο οτι και να κανω, δεν μπορω να βαλω καμια 4.4 ρομ. Κολλαει. Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. Σκεφτομαι να κανω ενα ολικο φορματ, μπας και υπαρχουν τιποτα "κατακαθια" που δημιουργουν προβληματα. ΑΝ φορμαρω τον "σκληρο" που φαινεται οταν συνδεω το κινητο στο πισι, θα γινει δουλεια? Θα σταματησει μετα μηπως να λειτουργει το κινητο; Θα χασω ρουτ, μπουτλοαντερ κτλ; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για καποιο λογο οτι και να κανω, δεν μπορω να βαλω καμια 4.4 ρομ. Κολλαει. Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. Σκεφτομαι να κανω ενα ολικο φορματ, μπας και υπαρχουν τιποτα "κατακαθια" που δημιουργουν προβληματα. ΑΝ φορμαρω τον "σκληρο" που φαινεται οταν συνδεω το κινητο στο πισι, θα γινει δουλεια? Θα σταματησει μετα μηπως να λειτουργει το κινητο; Θα χασω ρουτ, μπουτλοαντερ κτλ; Ευχαριστω... Τι recovery έχεις? Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις την τελευταία twrp για να μην έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 και το τελευταιο twrp και το τελευταιο clockwork εχω δοκιμασει....τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 και το τελευταιο twrp και το τελευταιο clockwork εχω δοκιμασει....τα παντα Και εγώ είχα προβλήματα με τις custom. Κολαγανε. Για αυτό γύρισα στην μαμά 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εσβησα τα παντα στο κινητο , το γυρισα σε stock και το ξανακλειδωσα, το ξεκλειδωσα, το ξαναrootαρα και πλεον ειμαι με 4.4.2 slimkat και ολα καλα. Οποιος αλλος εχει κολληματα καλο ειναι να κανει μια γενικη εκκαθαριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έχει μανουρα τωρα αυτό. Ίσως το δοκιμάσω αργότερα που θα βαριέμαι και θα έχω λίγο χρονο παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εσβησα τα παντα στο κινητο , το γυρισα σε stock και το ξανακλειδωσα, το ξεκλειδωσα, το ξαναrootαρα και πλεον ειμαι με 4.4.2 slimkat και ολα καλα. Οποιος αλλος εχει κολληματα καλο ειναι να κανει μια γενικη εκκαθαριση Δοκίμασε την SlimKat με τον Dirty V kernel που βγήκε σήμερα και θα πάθεις πλάκα με τις επιδόσεις αλλά και με την αυτονομία... Πραγματικά δεν έχω νιώσει πιο γρήγορα με το nexus... [ATTACH]41769[/ATTACH][ATTACH]41770[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δοκίμασε την SlimKat με τον Dirty V kernel που βγήκε σήμερα και θα πάθεις πλάκα με τις επιδόσεις αλλά και με την αυτονομία... Πραγματικά δεν έχω νιώσει πιο γρήγορα με το nexus... [ATTACH]41769[/ATTACH][ATTACH]41770[/ATTACH] Έκτος απο τα benchmark, στην καθημερινή χρήση,πως είναι; είναι smooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έκτος απο τα benchmark, στην καθημερινή χρήση,πως είναι; είναι smooth? Απίστευτα smooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsagelis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Οταν λετε να απενεργοποιησουμε εφαρμογες εννοειται κι ανενεργο η απλα επιβολη διακοπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δοκίμασε την SlimKat με τον Dirty V kernel που βγήκε σήμερα και θα πάθεις πλάκα με τις επιδόσεις αλλά και με την αυτονομία... Πραγματικά δεν έχω νιώσει πιο γρήγορα με το nexus... [ATTACH]41769[/ATTACH][ATTACH]41770[/ATTACH] Έβαλα slimkat μετα απο factory reset και καθαρισμό των πάντων με dirty v kernel. Παει πολύ καλά,πολύ γρήγορα, πολύ smooth. Εντυπωσιασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έβαλα slimkat μετα απο factory reset και καθαρισμό των πάντων με dirty v kernel. Παει πολύ καλά,πολύ γρήγορα, πολύ smooth. Εντυπωσιασμένος. Μετά από 20 ημέρες με slimkat πήγα στην καινούργια LiquidSmooth... Αρκετά γρηγορότερη (γρηγορότερη CM Remix και σχεδόν το ίδιο με την SlimKat) και απόλυτα παραμετροποιήσιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μετά από 20 ημέρες με slimkat πήγα στην καινούργια LiquidSmooth... Αρκετά γρηγορότερη (γρηγορότερη CM Remix και σχεδόν το ίδιο με την SlimKat) και απόλυτα παραμετροποιήσιμη... Έβγαλε η Liquid Official για maguro? Γιατι νομθζα οτι μεχρι τωρα ειχε μονο για Toro Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts