Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποιώ από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 το πακέτο με τα 250 περίπου MB... Δουλεύει τέλεια... Ποια έκδοση των gapps έχετε... Έχετε πριν από του Φεβρουαρίου;

Αυτο το 250αρι εβαζα και πριν και κολλουσε.

Και τωρα που το εβαλα παλι τρελο lag.

Τωρα δοκιμαζω το modular mini το πακετο κοντα στα 126 mb

Αυτο το 250αρι εβαζα και πριν και κολλουσε.

Και τωρα που το εβαλα παλι τρελο lag.

Τωρα δοκιμαζω το modular mini το πακετο κοντα στα 126 mb

@cdcd_x

To φαινομενο με το lag βαζοντασ ROM+apps ταυτοχρονα το επαθες με μια συγκεκριμενη ROM 4.4?

Εγω τις τελευταιεσ μερεσ εχω περασει Omni, AOKP, Slimkat με τον ιδιο τροπο, με TWRP αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα . Σε καμμια. Επιλεγοντας παντα οπου υπηρχε διαθεσιμο το minimum gapps package. Ταυτοχρονα με τη ROM. Το ενα zip πισω απο το αλλο.

LG G6

Έχω φλασάρει ότι rom υπάρχει και πότε δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα... Σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά... Κάνε factory reset και μετά περνάς rom και στο καπάκι τα gapps... Κάνεις wipe dalvik και cache και κάνεις reboot... Μετά είσαι έτοιμος...

Δεν ειναι η πρωτη φορα που φλασαρω καποια ρομ.

Τα κανω ολα τα βηματα.

Παλι τωρα που φλασαρα τα gapps παλι lag, ενω οταν ειχα φλασαρει σκετη την ρομ, πετουσε.

Θα βαλω τον TWRP μηπως υπαρχει θεμα με cwm

@djtutis

Στα 1200 ΜΗζ τι πιανει για να εχουμε μετρο συγκρισησ το Αntutu, me CM Remix & Dirty V6 ?

@cdcd_x

Παντα πριν αλλαξω ROM στο advanced wipe κανω Format: Cache, Dalvik, Data & System.

Πρεπει να γινουν formatted k ta 4 για να εχεισ 1 νεο "clean install"

LG G6

@djtutis

Στα 1200 ΜΗζ τι πιανει για να εχουμε μετρο συγκρισησ το Αntutu, me CM Remix & Dirty V6 ?

@cdcd_x

Παντα πριν αλλαξω ROM στο advanced wipe κανω Format: Cache, Dalvik, Data & System.

Πρεπει να γινουν formatted k ta 4 για να εχεισ 1 νεο "clean install"

Τελείως stock με cm remix και dirty v6 έχω γύρω στο 11k (από 11200 με 11800)... Με διάφορα δικά μου αλλά και άλλων tweaks το έφτασα εκεί όπου και το πόσταρα... Πάντως γενικότερα μέχρι τα 1.5 GHz απειροελάχιστα αλλαζει η κατανάλωση της μπαταρίας... 3.30 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά στα 1.5GHz, 3.40 ώρες οθόνη με όλα ανοιχτά στα 1.2 GHz... Το κυριότερο είναι ότι το τηλέφωνο είναι πιο παγωμένο από ποτέ από άποψη θερμοκρασίας...

[ATTACH]40937[/ATTACH][ATTACH]40938[/ATTACH]

Παρεπιπτόντως... CM Remix & Dirty V6 στα 1.4 GHz...

Ωραίος!

Εγώ έχω καταφέρει μέχρι 13140 (cm11)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τελικά για το πρόβλημα που είχα με το tethering ξαναφλασαρα την στοκ 4.3 μονο που τώρα άλλαξα τοολκιτ. την πρωτη φορά το εκανα με το τοολκιτ του mskip και εχθές με του Wugfresh. Τωρα με την στοκ δουλεύει μια χαρα. Αυριο θα δοκιμασω παλι την cm remix. Παντα φλασαρω pa mini modular gapps και μετα το photosphere addon.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Τελικά για το πρόβλημα που είχα με το tethering ξαναφλασαρα την στοκ 4.3 μονο που τώρα άλλαξα τοολκιτ. την πρωτη φορά το εκανα με το τοολκιτ του mskip και εχθές με του Wugfresh. Τωρα με την στοκ δουλεύει μια χαρα. Αυριο θα δοκιμασω παλι την cm remix. Παντα φλασαρω pa mini modular gapps και μετα το photosphere addon.

τι ακριβως κανει το pa mini modular? περναει τις εκδοσεις 4.4 στην 4.3?

μπορω να φλασαρω σε stock και οχι σε custom?

τι ακριβως κανει το pa mini modular? περναει τις εκδοσεις 4.4 στην 4.3?

μπορω να φλασαρω σε stock και οχι σε custom?

το pa mini modular ειναι ενα πακέτο gapps που πρεπει να φλασαρεις ακριβώς μετά την ρομ.

το pa mini modular ειναι ενα πακέτο gapps που πρεπει να φλασαρεις ακριβώς μετά την ρομ.

μπορω να φλασαρω σε stock?

Τελικά γύρισα επίσημα σε 4.3.Αυτο τκ πρόβλημα με το tethering μου ειχε σπάσει τα νεύρα. Τις δυο τελευταίες μέρες έχω φλασαρει τοσες ρομ οσες δεν εχω φλασαρει στο Gnex απο τότε που το αγόρασα και στο καιμενο το xperia χ1 που ειχα πριν. Το tethering με την 4.3 δουλεύει αλλα με οποία 4.4.2 φλασαρω τίποτα. Ούτε cm remix ουτε omnimetal ούτε vanir.

Τελικά γύρισα επίσημα σε 4.3.Αυτο τκ πρόβλημα με το tethering μου ειχε σπάσει τα νεύρα. Τις δυο τελευταίες μέρες έχω φλασαρει τοσες ρομ οσες δεν εχω φλασαρει στο Gnex απο τότε που το αγόρασα και στο καιμενο το xperia χ1 που ειχα πριν. Το tethering με την 4.3 δουλεύει αλλα με οποία 4.4.2 φλασαρω τίποτα. Ούτε cm remix ουτε omnimetal ούτε vanir.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις tethering με password ή χωρίς;

Edited by djtutis

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις tethering με password ή χωρίς;

Τα εχω δοκιμάσει όλα. Με password και με χωρίς password. Δοκίμασα να αλλάξω και όνομα στο δυκτιο και παλι τίποτα. Αυτο που με τρελαίνει ομως είναι οτι το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν υπάρχει σύνδεση. Το λαπτοπ μου συνδέεται κανονικά. Απλα δεν τραβάει δεδομενα απο το τηλέφωνο ή το τηλέφωνο δεν στέλνει (που είναι το πιο πιθανό) Γιατι ομως με την 4.3 ειναι οκ και με τις 4.4.2 οχι δεν μπορώ να καταλάβω.

Τα εχω δοκιμάσει όλα. Με password και με χωρίς password. Δοκίμασα να αλλάξω και όνομα στο δυκτιο και παλι τίποτα. Αυτο που με τρελαίνει ομως είναι οτι το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν υπάρχει σύνδεση. Το λαπτοπ μου συνδέεται κανονικά. Απλα δεν τραβάει δεδομενα απο το τηλέφωνο ή το τηλέφωνο δεν στέλνει (που είναι το πιο πιθανό) Γιατι ομως με την 4.3 ειναι οκ και με τις 4.4.2 οχι δεν μπορώ να καταλάβω.

Το παράξενο Σάκη είναι ότι το δοκίμασα και δουλεύει άψογα σε εμένα... Μίλαγα με τον metalspring από το xda και δεν μπορεί να καταλάβει ούτε και αυτός τι γίνεται...

Παίδες οποίος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τον καινούργιο kernel Dirty V ο οποίος τα σπάει κυριολεκτικά από επιδόσεις, μπαταρία αλλά κυρίως διαχείριση μνήμης... Από εκεί που είχα 350 MB ελεύθερα τώρα έχω 600+ με 170 εφαρμογές...

[ATTACH]41144[/ATTACH]

Παίδες οποίος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τον καινούργιο kernel Dirty V ο οποίος τα σπάει κυριολεκτικά από επιδόσεις, μπαταρία αλλά κυρίως διαχείριση μνήμης... Από εκεί που είχα 350 MB ελεύθερα τώρα έχω 600+ με 170 εφαρμογές...

[ATTACH]41144[/ATTACH]

Τον έβαλα και σταμάτησε να μου λειτουργεί το facebook!

Το έκανα απεγκατάσταση και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω από το google play έβγαζε μνμ λάθους -24!

Οπότε έκανα επαναφορά στο Image που είχα κρατήσει με τον προηγούμενο κέρνελ (mpokang). Πριν από όλα είχα κάνει wipe τις caches.

Τι να πω... Ίσως ήταν τυχαίο...

Έχει μεγάλη διαφορά στη διαχείριση μνήμης με τον mpokang? Να του δώσω μια ακόμα ευκαιρία αν είναι! :)

Τον έβαλα και σταμάτησε να μου λειτουργεί το facebook!

Το έκανα απεγκατάσταση και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω από το google play έβγαζε μνμ λάθους -24!

Οπότε έκανα επαναφορά στο Image που είχα κρατήσει με τον προηγούμενο κέρνελ (mpokang). Πριν από όλα είχα κάνει wipe τις caches.

Τι να πω... Ίσως ήταν τυχαίο...

Έχει μεγάλη διαφορά στη διαχείριση μνήμης με τον mpokang? Να του δώσω μια ακόμα ευκαιρία αν είναι! :)

Κάτι δεν έκανες σωστά... [ATTACH]41156[/ATTACH]

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως με όλες τις εφαρμογές όπως viber, whatsapp λογαριασμοί mail, hangouts...

Δε νομιζω οτι η επιτυχια ενος kernel ειναι στο ποσα ΜΒ ειναι ελευθερα. Το android δεν ειναι windows. Η αρχη λειτουργιας του android ειναι να υπαρχουν διαρκως ζωντανες εφαρμογες. Αν ενας κερνελ τις σκοτωνει ολες κατι δε παει καλα.
LG G6

Δε νομιζω οτι η επιτυχια ενος kernel ειναι στο ποσα ΜΒ ειναι ελευθερα. Το android δεν ειναι windows. Η αρχη λειτουργιας του android ειναι να υπαρχουν διαρκως ζωντανες εφαρμογες. Αν ενας κερνελ τις σκοτωνει ολες κατι δε παει καλα.

Βασικά δεν "σκοτώνει" τις ανοιχτές εφαρμογές... Μια χαρά δουλεύουν... Επιπλέον, βασίζονται στα κόλπα για ram reclaiming ενός Έλληνα developer και με το zRAM απογειώνεται στο θέμα με τις ταχύτητας και multitasking...