gtsip Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Γεια σας, Εχω βαλει την τελευταια εκδοση beta SlimKat. Ποιον kernel προτεινετε για την Κιτκατ? Πριν ειχα fancykernel κ πηγαινε super. Προσ το παρον το δολευω με Runtime env. Dalvik . Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με την unofficial cyanogen 11. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αργεί πολύ να ανοίξει η οθόνη για να απαντήσω, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην προλαβαίνω και καθόλου. Έχω την τελευταία έκδοση! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επίσης ένα τιπ: Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον launcher3 αντί για τον official που είχε προεγκατεστημένο η ρομ, η εμπειρία χρήσης βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ πριν έτρωγε κολλήματα!! :D Edited January 20, 2014 by _xara_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με την unofficial cyanogen 11. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αργεί πολύ να ανοίξει η οθόνη για να απαντήσω, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην προλαβαίνω και καθόλου. Έχω την τελευταία έκδοση! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επίσης ένα τιπ: Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον launcher3 αντί για τον official που είχε προεγκατεστημένο η ρομ, η εμπειρία χρήσης βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ πριν έτρωγε κολλήματα!! :D Φλασαρε αυτό από recovery και θα φτιάξει. https://www.dropbox.com/s/x7td7fq6jb3jfo2/GoogleDialer%2BInCallUI.zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με την unofficial cyanogen 11. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αργεί πολύ να ανοίξει η οθόνη για να απαντήσω, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην προλαβαίνω και καθόλου. Έχω την τελευταία έκδοση! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επίσης ένα τιπ: Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον launcher3 αντί για τον official που είχε προεγκατεστημένο η ρομ, η εμπειρία χρήσης βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ πριν έτρωγε κολλήματα!! :D Και αν βάλεις και τον Nova Launcher εκεί είναι που θα πάθεις πλάκα... Πέρα από την πλάκα η διαφορά με την 4,3 nightly με nightly γίνεται όλο και πιο χαοτική... Πόσο μάλλον με την έλευση ενός 3.4 kernel που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με την unofficial cyanogen 11. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αργεί πολύ να ανοίξει η οθόνη για να απαντήσω, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην προλαβαίνω και καθόλου. Έχω την τελευταία έκδοση! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Επίσης ένα τιπ: Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τον launcher3 αντί για τον official που είχε προεγκατεστημένο η ρομ, η εμπειρία χρήσης βελτιώθηκε σημαντικά, ενώ πριν έτρωγε κολλήματα!! :D Μηπως εχεις σαν χαμηλοτερη συχνοτητα sth CPU ta 192MHz? Αν ναι, για αυτο αργει να ξυπνησει. Να το σεταρεις στα 384. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μηπως εχεις σαν χαμηλοτερη συχνοτητα sth CPU ta 192MHz? Αν ναι, για αυτο αργει να ξυπνησει. Να το σεταρεις στα 384. Ναι, ναι! Αυτή την τιμή έχει! Έχω τον Mpokang kernel και είχε αυτές τις τιμές για εξοικονόμηση μπαταρίας μάλλον! Min: 192MHz Max: 1.228,8MHz Max Screen Off : 537,6MHz Min SCreen On: 192MHz Ελπίζω να μην πέφτει του σκοτωμού η μπαταρία αν αλλάξω τα δύο 192MHz σε 384ΜHz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Βάλε τα Max Screen Off : 384MHz και Min Screen On: 384MHz... Και έχεις πάρα πολύ καλή αυτονομία αλλά και δεν έχεις κολλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Βάλε τα Max Screen Off : 384MHz και Min Screen On: 384MHz... Και έχεις πάρα πολύ καλή αυτονομία αλλά και δεν έχεις κολλήματα! Χωρίς να πειράξω το "γενικό" Min, ε? Έτσι δηλαδή: Min: 192MHz Max: 1.228,8MHz Max Screen Off : 384MHz Min SCreen On:384MHz Και με αυτές τις ρυθμίσεις θα ξυπνάει πιο γρήγορα με τις κλήσεις? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μόνο το max screen off και το min screen on θα τα βάλεις 384 MHz. Τα υπόλοιπα όπως τα είχες... Ακριβώς όπως τα γράφεις! Αν και πάλι δεν σου ξυπνά γρήγορα έχεις φλασάρει το Callui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ρε παιδες παιζει τιποτα με το NFC στην CM11??Αργει παρα πολυ να στειλει αρχεια.Κι οταν ειναι να παρω με πεταει στο Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ρε παιδες παιζει τιποτα με το NFC στην CM11??Αργει παρα πολυ να στειλει αρχεια.Κι οταν ειναι να παρω με πεταει στο Play Store. Μα το nfc δεν στέλνει αρχεία με μεγάλη ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μα το nfc δεν στέλνει αρχεία με μεγάλη ταχύτητα... Δεν ειπα να τα στελνει και αμεσως αλλα καποιοι φιλοι με Galaxy s3 στελνουν αρχεια 4 φορες πιο γρηγορα με NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δεν ειπα να τα στελνει και αμεσως αλλα καποιοι φιλοι με Galaxy s3 στελνουν αρχεια 4 φορες πιο γρηγορα με NFC Η διαφορά στην ταχύτητα οφείλεται στο γεγονός ότι τα Nexus χρησιμοποιούν το Android Beam για την αποστολή αρχείων το οποίο είναι μέσω bluetooth ενώ τα Samsung το S Beam που είναι μέσω Wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Η διαφορά στην ταχύτητα οφείλεται στο γεγονός ότι τα Nexus χρησιμοποιούν το Android Beam για την αποστολή αρχείων το οποίο είναι μέσω bluetooth ενώ τα Samsung το S Beam που είναι μέσω Wifi. Αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει... Μήπως ο φίλος έχει αλλάξει μπαταρία ή καπάκι; πάντως πριν 2-3 ημέρες το έκανα και με note 3 (official) αλλά και με s4 (nexus edition) και με ένα Optimus g (4.4 cm) και όλα πήγαιναν με την ίδια ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τι ακριβώς δεν ισχύει ??? Oτι μεταξύ τους τα Samsung χρησιμοποιούν το S Beam η οτι το wifi είναι γρηγορότερο απο το bluetooth ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χρησιμοποιούν το S Beam αλλά όχι για το NFC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 To NFC δεν μεταφέρει αρχεία χρησιμοποιείται μόνο για να να συνδέσει τις 2 συσκευές (pair). Μετά την σύνδεση τους για την μεταφορά αρχείων αναλαμβάνει το Android Beam ή το S Beam ανάλογα με το τι υποστηρίζει η κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Άντε και τα καλά νέα!!!! Τις προσεχείς ημέρες η συσκευή θα υποστηρίζεται επίσημα και από την OmniROM... https://gerrit.omnirom.org/#/c/4993/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χωρίς να πειράξω το "γενικό" Min, ε? Έτσι δηλαδή: Min: 192MHz Max: 1.228,8MHz Max Screen Off : 384MHz Min SCreen On:384MHz Και με αυτές τις ρυθμίσεις θα ξυπνάει πιο γρήγορα με τις κλήσεις? :blink: Εγω θα σου προτεινα η cpu να μη πεφτει ποτε κατω απο τα 384. Αρα θεσε min = 384. Δεν υπαρχει καμμια διαφορα στην καταναλωση κ θα λυσεις το προβλημα σου οριστικα. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εγω θα σου προτεινα η cpu να μη πεφτει ποτε κατω απο τα 384. Αρα θεσε min = 384. Δεν υπαρχει καμμια διαφορα στην καταναλωση κ θα λυσεις το προβλημα σου οριστικα. Η αλήθεια είναι ότι με Min 192 MHz ακόμα δεν ανοίγει αμέσως η οθόνη κατά την κλήση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει τέτοια κολλήματα που έβλεπα πριν. Θα το αφήσω λίγο έτσι και αν φάει κάνα κόλλημα και φτάσω σε σημείο να χάσω κλήση θα τα αλλάξω όλα σε 384 MHz. Μόνο το Max θα αφήσω! :p Δεν το κάνω ακόμα γιατί έχω γενικά θέμα με τη μπαταρία (ζω σε περιοχή χωρίς σήμα) και το φοβάμαι στο θέμα αυτονομίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Από σήμερα πλέον η συσκευή μας παίρνει επίσημες omnirom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 παιδια εχει κανεις αποψη για μια λιγο καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει το κινητο; Με την προυποθεση να υπαρχει και NFC. Σκεφτομαι για αυτην εδω. Αν την εχει κανεις ας μου πει παρακαλω αν ειδε διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Νομίζω είναι καλή αύτη χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει αλλά το σκέφτομαι και εγώ αφού πρώτα δω ποσό την έχουν οι εδώ στο Ελλαδισταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 βασικα και απο Ελλαδα αν εχει καποιος ας μας προτεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Επισημο απο Samsung πρεπει να μάθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts