djtutis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Χθες το απόγευμα... Μάλιστα τις πατάει όλες σε θέματα επιδόσεων αλλά και παραμετροποίησης... Υ.Γ. Σάκη δοκίμασε και τον καινούργιο mpokang v12 SR... Πραγματικά κάνει τους Dirty να κλαίνε σε θέματα επιδόσεων... Υ.Γ.2 Μήπως κανένα καλό παιδί έχει τις ρυθμίσεις του mpokang v10 που έφτιαξε ο Nephilim από το XDA; Edited March 3, 2014 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Χθες το απόγευμα... Μάλιστα τις πατάει όλες σε θέματα επιδόσεων αλλά και παραμετροποίησης... Υ.Γ. Σάκη δοκίμασε και τον καινούργιο mpokang v12 SR... Πραγματικά κάνει τους Dirty να κλαίνε σε θέματα επιδόσεων... Υ.Γ.2 Μήπως κανένα καλό παιδί έχει τις ρυθμίσεις του mpokang v10 που έφτιαξε ο Nephilim από το XDA; Τον νεο mpokang v12 SR που τον βρηκεσ? Θα μπορουσες να στειλεισ καποιο link, παρακαλω? Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5243292#post5243292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Toν εγκατεστησα. Ευχαριστω πολυ. Ποιος συνδυασμος, λοιπον, πιστευεται οτι αποδιδει καλυτερα με τον "mpokang v12"? Προς το παρον, εγω, χρησιμοποιω interactive/ deadline. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Αν θυμάμαι καλά ο πιο τέλειος συνδυασμός (προσωπικά) οταν χρησιμοποιουσα κερνελ του mpokwsths ηταν westwood - cubic - interactive Κσι κατι αλλο. Αυτη τη στιγμή ειμαι μς LiquidSmooth και DitryV SR. Μπορω στα καπάκια να φλασαρω τον mpokang v12 η θα εχω καποιο θέμα? Edited March 4, 2014 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορω να βρω τα default ringtone και wallpaper της official android 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορω να βρω τα default ringtone και wallpaper της official android 4.3? Φαντάζομαι ότι αν κατεβάσεις και ξεζιπαρεις το factory image τις 4.3 θα τα βρεις ολα μεσα (υποθέτω) Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Φαντάζομαι ότι αν κατεβάσεις και ξεζιπαρεις το factory image τις 4.3 θα τα βρεις ολα μεσα (υποθέτω) Σωστός, έτσι ακριβώς. Μέσα είναι όλα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με τι θα ανοιξω τα image αρχεία; winrar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ή με WinRAR ή 7-zip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Θα το δοκιμασω μετα. Βέβαια βρήκα στο Google play το nexus sounds. Θα δω και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μπορω να φλασαρω custom πανω απο stock? (βαριεμαι καθε φορα να ξαναστηνω τις εφαρμογες μια - μια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Επειδή θα αλλάξεις ολόκληρη έκδοση του android θα έχεις πολλά προβλήματα... Καλύτερα να κάνεις ένα clean install... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 η πιο σταθερη και smooth custom 4.4 ποια ειναι? με ενδιαφερει επισης η χαμηλη καταναλωση μπαταριας... ταχυτητα αντιστοιχη με αυτη της stock 4.3... τι ακριβως προτεινετε? (δεν θελω πολλα, ε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) ΕΠειδή ψιλουπάρχει μια "σαπίλα" από αξιόλογες rom (και δεν εννοώ "φρου φρού και αρώματα" αλλά γρήγορη και σταθερή) την SlimKat 3.0... Αν θες βάλε και τον τελευταίο mpokang... Edited March 8, 2014 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ έβαλα slimkat με dirty v kernel και παει το ιδιο αρκετά γρήγορα με stock 4.3 που είχα πριν. Επίσης νομιζω οτι η αυτονομία του είναι λίγο καλύτερη απο stock με βαση τα πραγματα που κάνω καθημερινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ έβαλα slimkat με dirty v kernel και παει το ιδιο αρκετά γρήγορα με stock 4.3 που είχα πριν. Επίσης νομιζω οτι η αυτονομία του είναι λίγο καλύτερη απο stock με βαση τα πραγματα που κάνω καθημερινά Ποιον Dirty V έβαλες; Οι 4/3 είναι ψιλοχάλια... Δοκίμασε τους 3/3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ποιον Dirty V έβαλες; Οι 4/3 είναι ψιλοχάλια... Δοκίμασε τους 3/3... Τον 3.0.101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τον 3.0.101 Όλοι 3.0.101 είναι... Ποια ημερομηνία είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Όλοι 3.0.101 είναι... Ποια ημερομηνία είχε; 27/2/2014 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 27/2/2014 ειναι Έχεις μακράν την καλύτερη έκδοση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Χαίρομαι που το ακούω. Παει πολύ καλά όπως είπα και πιο πριν και σε απόδοση και σε μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έβαλα κι εγώ τον κέρνελ που λέτε ημερομηνίας 27-2. Όντως πάει πολύ καλά! Αλλά μόλις διαπίστωσα ότι δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης σε κάποιες εφαρμογές! Αυτό γίνεται στο viber, whatsapp, default sms, gmail. Αυτά έχω ανακαλύψει ως τώρα. Αντίθετα στο messenger του facebook πχ μια χαρά ο ήχος ειδοποίησης. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Έκανα κανονικά wipe cache και dalvik με το πέρασμα του κέρνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έβαλα κι εγώ τον κέρνελ που λέτε ημερομηνίας 27-2. Όντως πάει πολύ καλά! Αλλά μόλις διαπίστωσα ότι δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης σε κάποιες εφαρμογές! Αυτό γίνεται στο viber, whatsapp, default sms, gmail. Αυτά έχω ανακαλύψει ως τώρα. Αντίθετα στο messenger του facebook πχ μια χαρά ο ήχος ειδοποίησης. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Έκανα κανονικά wipe cache και dalvik με το πέρασμα του κέρνελ. Έλεγξες τις εντάσεις στις ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts