adricla Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Atom rom + AK.246 = δεν υπάρχει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μετα απο καιρό αποφάσισα να αφήσω την xylon μιας και δεν έχει την υποστήριξη πλέον του βασικού της δημιουργού. Ρωτώ τους συμφορουμιτες λοιπόν αν υπάρχει κάποια αντίστοιχης παραμετρικοποιησης Ρομ που να είναι σταθερή. Δεν αντεχω λαγκαρισματα και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Καμία ιδέα? Αν θες hybrid settings και full customizations, vanilla rootbox. Είναι στο sig μου. Κι εγώ πέρασα από xylon αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι σκέτο χαλί και μέσα στο bug. Είδα τώρα ότι ο δημιουργός του θα ξεκινήσει άλλο project. Μία παρόμοια είναι η domination, επίσης cm based και hybrid settings. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γειά σας αδέρφια. Μια τελείως noob ερώτηση. Ο cwm Recovery αποθηκεύει τα nandroid στο φάκελο /data/media/clockworkmod/backup/. Αν κανω format system μαζι με την ρομ θα σβηστούν και τα nandroid η αυτα παραμένουν? Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Εγω παιζω με το combo CM10.1 RC2+Fancy R24 ext. Απολυτα ικανοποημενος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και εγώ αυτό ήθελα -και προσπάθησα- αλλά δεν... Όσο για τη πρώτη σελίδα, εγώ κάτι πέραν αυτού δεν βρήκα. Δηλαδή να τρέξεις το recovery_wpa_hostapd.sh και να περάσεις άλλο kernel. Κάτι που δοκίμασα 5-6 φορές και δεν δούλεψε ξαναπερνώντας τον ΑΚ. Αν υπάρχει κάτι άλλο που έκανες και δούλεψε, please post it :cool: την απάντηση την έδωσες μόνος σου ρε συ...τρέχεις το recovery_wpa μπλα μπλα μπλα και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γειά σας αδέρφια. Μια τελείως noob ερώτηση. Ο cwm Recovery αποθηκεύει τα nandroid στο φάκελο /data/media/clockworkmod/backup/. Αν κανω format system μαζι με την ρομ θα σβηστούν και τα nandroid η αυτα παραμένουν? Ευχαριστώ. Παραμένουν. Μόνο αν κάνεις format internal storage θα σβηστεί όλη η εικονική sd. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Γειά σας αδέρφια. Μια τελείως noob ερώτηση. Ο cwm Recovery αποθηκεύει τα nandroid στο φάκελο /data/media/clockworkmod/backup/. Αν κανω format system μαζι με την ρομ θα σβηστούν και τα nandroid η αυτα παραμένουν? Ευχαριστώ. To wipe system σβήνει μόνο τη ρομ και όχι τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 To wipe system σβήνει μόνο τη ρομ και όχι τα data. ok αλλά οταν θέλεις να κανεις full wipe τοτε κανεις και wipe data/factory reset ετσι δεν ειναι? Με αυτή την επιλογή δεν χάνεται το nandroid? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) ok αλλά οταν θέλεις να κανεις full wipe τοτε κανεις και wipe data/factory reset ετσι δεν ειναι? Με αυτή την επιλογή δεν χάνεται το nandroid? Μόλις κάνεις τα wipe (cache, dalvik, factory reset, system) μετά φλασάρεις τη ρομ και αν θες full wipe, στο καπάκι κάνεις wipe sd (ναι, τότε σβήνονται τα πάντα) και reboot. Μόλις έκανες καθαρό install :) Βάλε μια ρομ κάνοντας μόνο wipe cache, dalvik, factory reset, system και θα σου μείνει και το nandroid. 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited May 16, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόλις κάνεις τα wipe (cache, dalvik, system) μετά φλασάρεις τη ρομ και αν θες full wipe, στο καπάκι κάνεις wipe data (ναι, τότε σβήνονται τα πάντα) και reboot. Μόλις έκανες καθαρό install :) Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη. Τι με ευχαριστείς ρε Σάκη, δεν έκανα τίποτα :) απλά βάλε μια ρομ :lol: να μας πεις και την εμπειρία σου, θα νομίζεις ότι πήρες άλλο τηλέφωνο :cool: Άσχετο αλλά παράγγειλα αυτό http://www.ebay.com/itm/Skinomi-Carbon-Fiber-Black-Phone-Skin-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-Nexus-/130851375814?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόλις κάνεις τα wipe (cache, dalvik, system) μετά φλασάρεις τη ρομ και αν θες full wipe, στο καπάκι κάνεις wipe data (ναι, τότε σβήνονται τα πάντα) και reboot. Μόλις έκανες καθαρό install :) Βάλε μια ρομ κάνοντας μόνο wipe cache, dalvik, system και θα σου μείνει και το nandroid. 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι λάθος αυτό που λες. Το wipe data δε σβήνει την sd card. Σβήνει όλα τα data των εγκατεστημένων εφαρμογών. Sakis, αν έχεις CWM, κάνεις factory reset, wipe system/cache/dalvik, και όλα σου τα δεδομένα στην sd card, μένουν ανέπαφα, μαζί και τα nandroid. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Είναι λάθος αυτό που λες. Το wipe data δε σβήνει την sd card. Σβήνει όλα τα data των εγκατεστημένων εφαρμογών. Sakis, αν έχεις CWM, κάνεις factory reset, wipe system/cache/dalvik, και όλα σου τα δεδομένα στην sd card, μένουν ανέπαφα, μαζί και τα nandroid. Nαι λάθος εννοούσα wipe sd. Το διόρθωσα. Edited May 16, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Είναι λάθος αυτό που λες. Το wipe data δε σβήνει την sd card. Σβήνει όλα τα data των εγκατεστημένων εφαρμογών. Sakis, αν έχεις CWM, κάνεις factory reset, wipe system/cache/dalvik, και όλα σου τα δεδομένα στην sd card, μένουν ανέπαφα, μαζί και τα nandroid. Ευχαριστώ πολυ παιδιά απλα μου φαίνεται περίεργο γιατι ενω το format system στην ουσία σβήνει οτι υπαρχει πριν το /sdcard και τα nandroid ειναι αποθηκευμένα εκει πως δεν τα σβηνει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολυ παιδιά απλα μου φαίνεται περίεργο γιατι ενω το format system στην ουσία σβήνει οτι υπαρχει πριν το /sdcard και τα nandroid ειναι αποθηκευμένα εκει πως δεν τα σβηνει. To wipe system σβήνει μόνο το partition εκει που κάθεται η ρομ πως αλλιως να στο πω :) Edited May 16, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 To wipe system σβήνει μόνο εκει που κάθεται η ρομ πως αλλιως να στο πω :) εντάξει εντάξει το κατάλαβα. χαχαχα. Και σε παρακαλώ μην ποσταρεις λινκ για πράγματα που έχεις παραγγείλει γιατι με βάζεις σε πειρασμό χαχαχα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εντάξει εντάξει το κατάλαβα. χαχαχα. Και σε παρακαλώ μην ποσταρεις λινκ για πράγματα που έχεις παραγγείλει γιατι με βάζεις σε πειρασμό χαχαχα. Διάβασε εδώ το γκουγκλάριζα για σένα http://rootzwiki.com/topic/20959-what-will-happen-if-i-format-system-in-cwm/ και σόρυ την άλλη φορά θα στα στέλνω σε ΠΜ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν θες hybrid settings και full customizations, vanilla rootbox. Είναι στο sig μου. Κι εγώ πέρασα από xylon αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι σκέτο χαλί και μέσα στο bug. Είδα τώρα ότι ο δημιουργός του θα ξεκινήσει άλλο project. Μία παρόμοια είναι η domination, επίσης cm based και hybrid settings. Έχω όρεξη για πειραματισμό οποτε θα ακουλουθησω πρωτα την πρόταση σου και μετα την πρόταση του πρωθυστερου συμφορουμιτη για atom. Με είχε βολεψει η xylon αλλά εχεις δικιο...στα τελευταια nightlies συμπεριφέρεται αλλοπροσαλλα. Ευχαριστώ. Θα επανελθω με εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 οτι και να λεμε παντως η 4.1.2 ακομα και η στοκ ειναι χαλαρα πιο smooth απο οποιαδηποτε 4.2.2. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δοκίμασε την τελευταία BeanStalk 1.215 με AK 246 SKL και πραγματικά θα με θυμηθείς!!! Το τηλέφωνο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές με την 4.1.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 οτι και να λεμε παντως η 4.1.2 ακομα και η στοκ ειναι χαλαρα πιο smooth απο οποιαδηποτε 4.2.2. Ναι δεν ξέρω πως τα σκάτωσαν έτσι. Αυτο το memory leak την κάνει την δουλειά. Θυμάμαι Νοέμβριο του κινητό πήγαινε απείρως καλύτερα. Ότι αφορά τις roms έχω πάει πλέον εδώ και μήνες σε 240 dpi. Τα μάτια πονάνε πλέον με το 320. Για αυτό και μόνο Rom με hybrid settings για μένα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Δοκίμασε την τελευταία BeanStalk 1.215 με AK 246 SKL και πραγματικά θα με θυμηθείς!!! Το τηλέφωνο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές με την 4.1.2... +1 εγώ πλέον ακολουθώ την beanstalk εδώ και 1μιση μήνα σχεδόν...Από την 1.190...Απίστευτη ρομ και πάνω από όλα χωρίς bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εγω παλι την beanstalk δεν τη πηρα με καλο ματι, γενικα τις ρομ που εχουν ενα καρο δυνατοτητες (features) τις αποφευγω γιατι πιστευω οτι αυξανονται πιθανοτητες να παει κατι στραβα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δοκίμασε την τελευταία BeanStalk 1.215 με AK 246 SKL και πραγματικά θα με θυμηθείς!!! Το τηλέφωνο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές με την 4.1.2... με συγχωρείς αλλά με αυτόν τον συνδυασμό είχα απίστευτα κολλήματα που με ανάγκαζαν να βγάζω την μπαταριά για να κάνω πάλι εκκίνηση του τηλεφώνου και στο antututu δεν ανέβαινε πάνω απο 5500 με τίποτα. θεωρώ καλή επιλογή purity και franco. στο antutu χαλαρα 8300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 και εμενα με 246 εκανε soft reboots, δεν ξερω παιδια εγω γυρισα σε fancy, οι ΑΚ ειναι η του υψους η του βαθους τελικα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts