alfa Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με τον ΑΚ πάντα αξίζει να το ξέρεις αυτό,απλά να ξέρεις επίσης ότι από τον 704 και μετά υποστηρίζονται μόνο wifi με ασφάλεια WPA και WPA2 και όχι WEP... χμ... μαλιστα, και για WEP δεν μπορουμε να κανουμε κατι? αν και δεν νομιζω να ειναι πολλα τα δικτυα που εχουν WEP... αν αλλαξω αργοτερα κερνελ ή ρομ και κερνελ παλι θα εχω προβλημα με WEP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα στο φορουμ. Για το Ak 704 με αυτό το zip εχεις το παλιό wifi που υποστηρίζει και wep ( http://www.androidfilehost.com/?fid=9390326628153819428 ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα στο φορουμ. Για το Ak 704 με αυτό το zip εχεις το παλιό wifi που υποστηρίζει και wep ( http://www.androidfilehost.com/?fid=9390326628153819428 ) :) ωραιος :) 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 μια βοήθεια από τους "παλιούς" :) , μετά από μια περιήγηση σε διάφορες ρομ με διάφορους συνδυασμούς κερνελ, αποφάσισα να επιστρέψω στην στοκ αλλά με άλλον κερνελ (εννοείτε ρουτ)... ποια είναι η καλύτερη (ευκολότερη) διαδικασία και ποιος ο καλύτερος κερνελ για στοκ ρομ? Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός.O καθένας δοκιμάζει και βλέπει με τι μένει ικανοποιημένος. Εχω ακούσει πράγματα και θάματα τόσο καιρό που έχω τη συσκευή και τελικά κατέληξα ότι εξαρτάται από το χρήστη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παίδες θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο καλό συνδυασμό kernel και ROM για καλύτερες επιδόσεις αλλά και καλύτερη αυτονομία... Αυτή την στιγμη είμαι εντελώς stock εχοντας μονο root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Παίδες καλημέρα. Mετέτρεψα το κινητό μου από 4.1.1 yakjuxw σε 4.2.0 yakju σύμφωνα με με αυτόν τον οδηγό για να πάρω την 4.2.2 στοκ ΟΤΑ την οποία και πήρα. Παρατήρησα όμως ότι αφ' ενός η μπαταρία εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα από την 4.1.1 και αφ' εταίρου το touch δεν μου φαίνεται και τόσο smooth όσο υποστηρίζουν κάποιοι ότι συμβαίνει με την 4.2.2. Επίσης παρατήρησα αρκετή καθυστέρηση κατά την μετάβαση από μια εφαρμογή στην αρχική σελίδα ή στα tasks. H γνώμη σας πάνω στις παρατηρήσεις μου θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτες!!! Edited February 24, 2013 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δοκίμασε να κάνεις disable το Currents. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Έχει βρει κανείς τίποτα tweaks που βελτιώνουν τις επιδόσεις της κάμερας όπως συνέβαινε με την 4.1.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επειδή κι εγώ τα έχω ψάξει όλα και σε ρομ και σε κέρνελ σου προτείνω ΑΚ Pirates 704...Δεν θα πιστεύεις πόσο καλή μπαταρία θα έχεις αλλά και πόσο smooth αίσθηση θα αποκτήσει το κινητό σου... Φίλε μου ποια ρομ έχεις; Αν είναι όλα τόσο ωραία (γιατί κ μένα smooth & bat με ενδιαφέρει) θέλω να ακολουθήσω το συνδυασμό σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Φίλε μου ποια ρομ έχεις; Αν είναι όλα τόσο ωραία (γιατί κ μένα smooth & bat με ενδιαφέρει) θέλω να ακολουθήσω το συνδυασμό σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Παλιότερα ήθελα όσο γινόταν πιο πολλά mod στην ρομ,με τον καιρό όμως κατάλαβα ότι όσο πιο πολλά mod τόσο πιο πολύ μπαταρία και ραμ τρώγεται για βλακείες στην ουσία (Άσε που όλο και κάποιο bug θα υπήρχε πάντα να στη σπάει).Έτσι λοιπόν κατέληξα σε custom rom βέβαια αλλά πολύ κοντά στην stock με τις παραμετροποιήσεις που με εξυπηρετούν και όχι μόνο εφέ.Κατέληξα λοιπόν στην Cyanogen Mod 10.1 Nightly.Kανένα bug,όλα δουλεύουν ρολόι και έχει ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι.Την προτείνω σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Eγώ έχω την Atom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969162 σε συνδυασμό με AK Pirates 704 απλά τα σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δοκίμασε να κάνεις disable το Currents. YES!!! Σε ευχαριστώ. To smoothness επανήλθε. Για να δούμε και την κατανάλωση της μπαταρίας! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Δοκίμασε να κάνεις disable το Currents. Ποιος ηρθε? :)... τι ειναι αυτο ρε παιδια? τι εχασα? με λιγο ψαξιμο βρηκα τι εννοειτε αλλα εγω σε CM 10.1 δεν το εχω... εκτος και αν το ονομαζει αλλιως. Edited February 24, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Google Currents προγραμμα της google που εχει ειδησεις και αλλα Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Google Currents προγραμμα της google που εχει ειδησεις και αλλα Ναι αυτό το ξέρω, το βρήκα τι είναι απλά λέω ότι στην CM10.1 που φοράω δεν το έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μια ερώτηση ρε παιδιά. την επιλογή format system από τον cwm την χρησιμοποιεί κάνεις και αν ναι πότε και για ποιόν λόγο? και επίσης οι επιλογές που έχει ο cwm μαζί με το format system που ακριβώς χρειάζονται? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μια ερώτηση ρε παιδιά. την επιλογή format system από τον cwm την χρησιμοποιεί κάνεις και αν ναι πότε και για ποιόν λόγο? και επίσης οι επιλογές που έχει ο cwm μαζί με το format system που ακριβώς χρειάζονται? Εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι όταν κάνουμε clean install κάποια rom. Η σειρά είναι 1) wipe cache 2) wipe dalvik cache 3) wipe data - factory reset 4) wipe system (καθαρίζει την υπάρχουσα rom) 5) install τη νέα rom, gapps etc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι όταν κάνουμε clean install κάποια rom. Η σειρά είναι 1) wipe cache 2) wipe dalvik cache 3) wipe data - factory reset 4) wipe system (καθαρίζει την υπάρχουσα rom) 5) install τη νέα rom, gapps etc. Να φανταστώ ότι αυτό προϋποθέτει ότι η νέα ρομ έχει ήδη μεταφερθεί στην sd έτσι? Γιατί αν όχι τότε το τηλέφωνο μένει κενό δηλαδή χωρίς ΟS Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Να φανταστώ ότι αυτό προϋποθέτει ότι η νέα ρομ έχει ήδη μεταφερθεί στην sd έτσι? Γιατί αν όχι τότε το τηλέφωνο μένει κενό δηλαδή χωρίς ΟS και κάτι άλλο η επιλογών format sd card χρειάζεται κάπου? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 και κάτι άλλο η επιλογών format sd card χρειάζεται κάπου? Σου σβήνει τα πάντα και μετά μόνο αν ξέρεις από adb εντολές μπορείς να πουσάρεις μια rom. Πρόσεχε μη μείνεις με το τηλέφωνο στο χέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σου σβήνει τα πάντα και μετά μόνο αν ξέρεις από adb εντολές μπορείς να πουσάρεις μια rom. Πρόσεχε μη μείνεις με το τηλέφωνο στο χέρι... Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά για να καταλάβω όταν τελειώσει η διαδικασία του format system παραμένεις στο μενού του cwm έτσι ώστε να φλασαρεις την νέα ρομ ή γίνεται κάτι άλλο? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά για να καταλάβω όταν τελειώσει η διαδικασία του format system παραμένεις στο μενού του cwm έτσι ώστε να φλασαρεις την νέα ρομ ή γίνεται κάτι άλλο? Ναι αυτό κάνεις, αντί για cwm σου προτείνω να βάλεις την twrp. Δες το βίντεο, είναι ένα λεπτό δουλειά Edit: Αν έβαλες την twrp πες μου να σου στείλω θέματα μιας και η εν λόγω recovery θεματίζεται :) Edited February 25, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 YES!!! Σε ευχαριστώ. To smoothness επανήλθε. Για να δούμε και την κατανάλωση της μπαταρίας! Μια χαρά!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Σου σβήνει τα πάντα και μετά μόνο αν ξέρεις από adb εντολές μπορείς να πουσάρεις μια rom. Πρόσεχε μη μείνεις με το τηλέφωνο στο χέρι... και με adb δε χρειαζεται να μπλεξει, αν εχει το adb εγκατεστημενο απλα τρεχει το σκριπτακι flash-all και το κανει ολο στοκ σε λιγα λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 και με adb δε χρειαζεται να μπλεξει, αν εχει το adb εγκατεστημενο απλα τρεχει το σκριπτακι flash-all και το κανει ολο στοκ σε λιγα λεπτα για δώσε παραπάνω πληροφορίες για να μαθαίνουμε κι εμείς οι άσχετοι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts