sakarkas1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 κ εγω εκανα το λαθος κ την δοκιμασα κ στο λεπτο εκανα restore..εχω μονο cna..τωρα ειμαι στην 3.8.0 με franco κερνελ 290 κ το κινητο πεταει! Ωραια αλλα με την μπαταρια τι γινεται στην 3.8.0,δωσε καποια στιγμη εντυπωσεις για μπαταρια αν θελεις. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 μιας και δεν πηρα απαντηση θα ρωτησω ακομα μια φορα...ποια η διαφορα του milstone 6 απο τα nightlies σε πρακτικο επιπεδο? ποιο μου προτεινετε να κατεβασω? τα nightlies εχουν bugs? αξιζει να φλασαρω καθε φορα τα νεα nightlies που βγαινουν η να φλασαρω το milstone 6 και να μην ασχοληθω ξανα με kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Για τις nightlies του Franco συνήθως κάθε 10 εκδόσεις nightly (συνήθως διαρκούν 20 ημέρες) που κάθε μια έχει κάποιο νέο feature ή βελτιωμένα τα ήδη υπάρχοντα features βγάζει και μια milestone η οποία αποτελείται από όλα τα δοκιμασμένα features που έβγαλε στις nightlies και είναι δοκιμασμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 μιας και δεν πηρα απαντηση θα ρωτησω ακομα μια φορα...ποια η διαφορα του milstone 6 απο τα nightlies σε πρακτικο επιπεδο? ποιο μου προτεινετε να κατεβασω? τα nightlies εχουν bugs? αξιζει να φλασαρω καθε φορα τα νεα nightlies που βγαινουν η να φλασαρω το milstone 6 και να μην ασχοληθω ξανα με kernel? Βάλε τον milestone 6 εκτός κι άμα είσαι flash junkie και σου αρέσει να φλασάρεις kernel μέρα παρά μέρα. Τα nightlies είναι updates, τουλάχιστον όσα είχα φλασάρει δεν είχαν κάποιο bug και φαντάζομαι ότι του έχει κάτσει σ' αυτά, τα ενσωματώνει στον επόμενο milestone. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή του franco που κάνει και update αλλά θα σου πρότεινα ότι φλασάρεις καλό είναι να το κάνεις χειροκίνητα μιας και διαβάζω για προβλήματα στο αντίστοιχο thread του xda μ'αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 εγω ειχα προβλημα με τον κερνελ του φρανκο... μου εβγαζε συνεχεια οτι φορτιζει το κινητο χωρις να ειναι συνδεδεμενο σε φορτιστη. δοκιμασα milestone,nightlies ολες το ιδιο προβλημα. τωρα εχω trinity και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καλο σημα ιντερνετ,καλο σημα δικτυου και καλη μπαταρια. απο ρομ εχω baked blacked bean 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 BAKED maguro blackbean-5 , μολις περασα την rom. Το κινητο φαινεται αρκετα πιο αργο απο την stock. βεβαια δεν εχω βαλει kernel. Αυτο παει να πει οτι ειμαι με τον stock kernel ή με τον kernel της συγκεκριμενης rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Με τον kernel της συγκεκριμενης rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Περιμένω το τηλέφωνο από μέρα σε μέρα και ήθελα να ρωτήσω τι λέει η CM10 στη συγκεκριμένη συσκευή καθώς δε βλέπω να γίνεται πολύ κουβέντα για αυτή. Ρωτάω επειδή στο Nexus S που έχω τώρα, τη θεωρώ από τις καλύτερες rom. Φουλ παραμετροποιήσιμη με πολύ χρήσιμες επιλογές αλλά και πολύ σταθερή ταυτόχρονα. Το κινητό δουλέυει εντελώς απροβλημάτιστα και είμαι πάνω από μήνα χωρίς να ψάξω για update. Να υποθέσω ότι στο Galaxy Nexus υπάρχουν ακόμα καλύτερες εναλλακτικές όπως rasbean που διαβάζω? Να υποθέσω ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς CM10? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 BAKED maguro blackbean-5 , μολις περασα την rom. Το κινητο φαινεται αρκετα πιο αργο απο την stock. βεβαια δεν εχω βαλει kernel. Αυτο παει να πει οτι ειμαι με τον stock kernel ή με τον kernel της συγκεκριμενης rom? Φίλε βάλε τον Franco r295 - 384 MHz και θα πάθεις την πλάκα σου με την ταχύτητα αφού ο kernel της baked maguro blackbean 5 έχει πρόβλημα με τις συχνότητες του επεξεργαστή και τρέχει στα 700 Mhz μέγιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Να υποθέσω ότι δεν έχει δοκιμάσει κανείς CM10? Έχω δοκιμάσει εγώ και σε σχέση με rasbean και Baked και Euroskank cm10 καθώς ακόμα και με CNA όλες όπως και CM10 official με franco ήταν έτη πιο αργή!!! Φίλε βάλε τον Franco r295 - 384 MHz και θα πάθεις την πλάκα σου με την ταχύτητα αφού ο kernel της baked maguro blackbean 5 έχει πρόβλημα με τις συχνότητες του επεξεργαστή και τρέχει στα 700 Mhz μέγιστο... Συμφωνώ απόλυτα... Φαντάσου χρησιμοποιώ 192/1036 και το κινητό δεν λαγκάρει πουθενά απολύτως!!! Απίστευτο smootheness και battery life Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εβαλα την milestone, θα περασω και τωρα την 295.Οντως ειναι πολυ πιο γρηγορο σε σχεση με την απειραχτη rom baked. ποια η διαφορα σε 384 release kai 512? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 εβαλα την milestone, θα περασω και τωρα την 295.Οντως ειναι πολυ πιο γρηγορο σε σχεση με την απειραχτη rom baked. ποια η διαφορα σε 384 release kai 512? Το clock της gpu! Το 512 δεν το αντέχουν όλα τα κινητά.... Προσωπικά δεν βρίσκω και το λόγο εκτός και αν παίζεις τόσο πολύ games που ίσως σου δώσει λίγο. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους, περασα την 4.1.2 και θα ήθελα μα αλλάξω kernel.Επειδή τώρα ξεκινάω με τις τροποποιήσεις,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιους και βασικά,πως να τους κανω εγκατάσταση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους, περασα την 4.1.2 και θα ήθελα μα αλλάξω kernel.Επειδή τώρα ξεκινάω με τις τροποποιήσεις,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιους και βασικά,πως να τους κανω εγκατάσταση? Ευχαριστώ! Root + custom recovery. Αυτά χρειάζεσαι και φλασάρεις το zip του kernel από recovery. Trinity, franco, air κλπ κλπ κλπ! Αν μπεις xda θα βρεις πολλά! Εγώ χρησιμοποιώ franco r295 384GPU και γενικά πάντα τελευταίο nightly του φράνκο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Και τον έχω υποστηρίξει κιόλας αγοράζοντας το app του και ρυθμίζω ότι θέλω από εκεί... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Root + custom recovery. Αυτά χρειάζεσαι και φλασάρεις το zip του kernel από recovery. Trinity, franco, air κλπ κλπ κλπ! Αν μπεις xda θα βρεις πολλά! Εγώ χρησιμοποιώ franco r295 384GPU και γενικά πάντα τελευταίο nightly του φράνκο και δεν το αλλάζω με τίποτα. Μακράν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Και τον έχω υποστηρίξει κιόλας αγοράζοντας το app του και ρυθμίζω ότι θέλω από εκεί... έχεις δοκιμάσει και trinity για να μας πεις εντυπώσεις και μια σύγκριση; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 έχεις δοκιμάσει και trinity για να μας πεις εντυπώσεις και μια σύγκριση; εγω εχω trinity τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,εχω βαλει την τελευταια stable.σε σχεση με τον franco που ειχα πριν εχει καλυτερα χρωματα,πιο φωτεινα,καλυτερο σημα wifi,σε σημεια που με τον franco δεν ειχα σημα τωρα εχω.σε ταχυτητα ειναι ιδιοι,ισως ελαχιστα πιο γρηγορος ο franco, χωρις να υστερει ο trinity και δεν κολαει καθολου το κινητο.ειχα προβλημα με τον φρανκο με την usb οπως εγραψα πιο πανω αλλα ισως ετυχε σε μενα μονο.γενικα ειναι πολυ καλοι και οι δυο οπως και του faux. δοκιμασε τους και δες πιος σου καθεται καλυτερα εσενα,απλα οταν αλλαζεις kernel να κανεις wipe cache/dalvik... αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 βγηκε update για την rom που εχω, baked. ΑΝ το περασω θα χασω τον KERNEL, και ολες τις ρυθμισεις που εχω κανει? fonts, themes κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 βγηκε update για την rom που εχω, baked. ΑΝ το περασω θα χασω τον KERNEL, και ολες τις ρυθμισεις που εχω κανει? fonts, themes κτλ? το αποσυρανε γιατι εκαναν λαθος και κολουσαν τα κινητα.... οποτε περιμενουμε να το ξανα ανεβασουν διορθωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 στο γενικοτερο "νοημα" της ερωτησης μου , χανω οτι ειπα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 στο γενικοτερο "νοημα" της ερωτησης μου , χανω οτι ειπα παραπανω? Τα χάνεις και τα ξαναφλασάρεις πάλι. Φαντάζομαι ότι το ΟΤΑ update της baked backbean κατεβάζει τα αρχεία στο κινητό και το install γίνεται χειροκίνητα μέσω recovery. Aν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 εγω εχω trinity τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,εχω βαλει την τελευταια stable.σε σχεση με τον franco που ειχα πριν εχει καλυτερα χρωματα,πιο φωτεινα,καλυτερο σημα wifi,σε σημεια που με τον franco δεν ειχα σημα τωρα εχω.σε ταχυτητα ειναι ιδιοι,ισως ελαχιστα πιο γρηγορος ο franco, χωρις να υστερει ο trinity και δεν κολαει καθολου το κινητο.ειχα προβλημα με τον φρανκο με την usb οπως εγραψα πιο πανω αλλα ισως ετυχε σε μενα μονο.γενικα ειναι πολυ καλοι και οι δυο οπως και του faux. δοκιμασε τους και δες πιος σου καθεται καλυτερα εσενα,απλα οταν αλλαζεις kernel να κανεις wipe cache/dalvik... αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα :) Και με φρανκο μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα.. βγηκε update για την rom που εχω, baked. ΑΝ το περασω θα χασω τον KERNEL, και ολες τις ρυθμισεις που εχω κανει? fonts, themes κτλ? Για ποια baked μιλαμε; υπαρχουν δυο που μοιαζουν τα ονοματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Baked blackbean-5, γι αυτήν μιλάμε. Έβγαλαν την 6 το βράδυ με σφάλμα και την αποσύρανε. Όσοι φοράτε αυτή τη rom, καλού κακού κάντε ένα clear data στο ΟΤΑ Update αν δεν το κάνατε ήδη:) Edited October 25, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδια να ρωτησω κατι...; πως περναμε την τελευταια εκδοση cmw recovery? μεσω toolkit..? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1757146 Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδια να ρωτησω κατι...; πως περναμε την τελευταια εκδοση cmw recovery? μεσω toolkit..? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1757146 Παίδες και εγώ ενδιαφέρομαι γι' αυτό και έχω φάει σκάλωμα... Προσπαθώ με το Rom Manager αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Θα πρεπει να υπαρχει καπου σε zip για φλασαρισμα, το φλασαρετε απο recovery. Γινεται και μεσω fastboot με εντολες ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts