Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί το Kies ? Γιατί το δικό μου, με όλες τις εγκαταστάσεις (drivers + kies) σωστές, δεν ολοκληρώνει ποτέ τη σύνδεση με το Kies....

Στο ίδιο PC έχω και το LG Suite και το Assus Connect, μήπως αυτά κάνουν τη ζημιά ? Ή γενικώς το Kies έχει θέμα με το I9250 ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

ηθελα να σε ρωτησω ομως.. ποιο κουμπι για data προστεθηκε? δε το πηρα χαμπαρι αυτο

Μάλλον εννοεί την επιλογή που προστέθηκε στο Location Settings...

Μήπως κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί το Kies ? Γιατί το δικό μου, με όλες τις εγκαταστάσεις (drivers + kies) σωστές, δεν ολοκληρώνει ποτέ τη σύνδεση με το Kies....

Το Galaxy Nexus δεν είναι Samsung συσκευή αλλά Google το Kies είναι μόνο για samsung συσκευές

Edited by dkat

Στο ίδιο PC έχω και το LG Suite και το Assus Connect, μήπως αυτά κάνουν τη ζημιά ? Ή γενικώς το Kies έχει θέμα με το I9250 ?

Το kies είναι samsung

Το nexus είναι Google

Αρα δε δουλεύει το kies , ξέχνα το

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Το Galaxy Nexus δεν είναι Samsung συσκευή αλλά Google το Kies είναι μόνο για samsung συσκευές

Google είναι, αλλά branded ως Samsung Galaxy....:rolleyes:

Τεςπα, όπως τα λέτε είναι, δεν περνάει με τίποτα, άρα να'ναι καλά το άγιο MyPhoneExplorer :D

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Το Google/samsung branded , έχει να κάνει με άλλα πράγματα.. δεν παύει να είναι Google phone και το λογισμικό που έχει επάνω να είναι pure android από τα χεράκια της μαμάς εταιρείας

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Google είναι, αλλά branded ως Samsung Galaxy....:rolleyes:

Τεςπα, όπως τα λέτε είναι, δεν περνάει με τίποτα, άρα να'ναι καλά το άγιο MyPhoneExplorer :D

Η συσκευή είναι Nexus με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αντί για Kies για την ίδια δουλειά το πιο συνηθισμένο είναι το Airdroid απλά είναι μόνο μέσο wifi

Βασικά θεωρώ το Airdroid το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!! Φοβερό και πολύ γρήγορο....

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα..πηρα και εγω σημερα μεσω ΟΤΑ την 4.1.2 αφου πρωτα γυρισα σε stock rom μεσω toolkit(ημουν με rasbeenjelly και franco kernel,custom cwm,rooted και boot unlocker).

Μετα την αναβαθμιση ημουν παλι boot unlocker,εκανα root μεσω toolkit και εβαλα CWM.

Τωρα πρεπει να δω για kernel και μαλλον παω για franco παλι εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος?

Ολα καλα.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλησπερα..πηρα και εγω σημερα μεσω ΟΤΑ την 4.1.2 αφου πρωτα γυρισα σε stock rom μεσω toolkit(ημουν με rasbeenjelly και franco kernel,custom cwm,rooted και boot unlocker).

Μετα την αναβαθμιση ημουν παλι boot unlocker,εκανα root μεσω toolkit και εβαλα CWM.

Τωρα πρεπει να δω για kernel και μαλλον παω για franco παλι εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος?

Ολα καλα.

να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα? ποιος ο λογος να παρεις ΟΤΑ το update αφου ετσι και αλλιως χρησιμοποιεις custom roms και αυτες(οχι ολες ακομα) ειναι βασισμενες στην 4.1.2? χωρις παρεξηγηση...απλα ρωταω μηπως εχει καποια διαφορα γιατι δεν το γνωριζω

να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα? ποιος ο λογος να παρεις ΟΤΑ το update αφου ετσι και αλλιως χρησιμοποιεις custom roms και αυτες(οχι ολες ακομα) ειναι βασισμενες στην 4.1.2? χωρις παρεξηγηση...απλα ρωταω μηπως εχει καποια διαφορα γιατι δεν το γνωριζω

η αληθεια ειναι οτι καποιες ρομς αργουν πολυ να το ενσωματωσουν. πχ η Baked με τα μαυρα apps ακομα δεν το εχει βγαλει..τελικα εβαλα την skank αν και μου φαινεται καπως πιο αργη :/

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης...ηθελα να δω τις διαφορες και εγω με το update

στην stock και στην συνεχεια βλεποντας και κανοντας για custom

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να επαναφέρω σε στοκ κατάσταση το κινητό μου. Έχω ρομ XenonHD και ένα kernel από Franco. Το θέμα μου είναι ότι έχω backup την original rom αλλά δεν έχω τον στοκ κερνελ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να επαναφέρω σε στοκ κατάσταση το κινητό μου. Έχω ρομ XenonHD και ένα kernel από Franco. Το θέμα μου είναι ότι έχω backup την original rom αλλά δεν έχω τον στοκ κερνελ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τον εχω εδω:http://www.mediafire.com/?6a3q153iv543vab κατεβασε τον

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης...ηθελα να δω τις διαφορες και εγω με το update

στην stock και στην συνεχεια βλεποντας και κανοντας για custom

Ποια η διαφορα του ν παρεις ΟΤΑ το update απο το να βρεις τη στοκ ρομ κ να τη φλασαρεις; η ακομα καλυτερα να τη βρε ρουταρισμενη στ xda κ να τη φλασαρεις; σορυ για τις χαζες ερωτησεις απλα θελω να τα ξεκαθαρισω εντελως στ μυαλο μου για ν ξερω ακριβως τι κανω...

Ποια η διαφορα του ν παρεις ΟΤΑ το update απο το να βρεις τη στοκ ρομ κ να τη φλασαρεις; η ακομα καλυτερα να τη βρε ρουταρισμενη στ xda κ να τη φλασαρεις; σορυ για τις χαζες ερωτησεις απλα θελω να τα ξεκαθαρισω εντελως στ μυαλο μου για ν ξερω ακριβως τι κανω...

Καμια διαφορα, ισα ισα θα εχεις και ρουτ..

Ο nova launcher και στην free εκδοση απο το Google play εδωσε πριν λιγο update που εκτος των αλλων μπορεις να κανεις την αρχικη οθονη να γυριζει αυτοματα σε landscape με 4.1.2 stock rom.

Απο τις ρυθμισεις Nova πας Εμφανιση & αισθηση/Προσανατολισμος οθονης/και ενεργοποιεις το Αυτοματη περιστροφη.

Φτανει να εχεις πρωτα ενεργοποιημενη την επιλογη και στις ρυθμισεις του συστηματος,δηλαδη ρυθμισεις/προβολη/και τικ στο Αυτοματη περιστροφη οθονης.

Πιθανως να την εχουν ηδη ενσωματωσει την ενεργεια ηδη και αλλοι customs launchers αλλα εγω επειδη χρησιμοποιω τον Nova γιαυτο αναφερομαι σε αυτον.

Εδω ο Nova Launcher(free):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy5sYXVuY2hlciJd

Edited by sakarkas1

Ο nova launcher και στην free εκδοση απο το Google play εδωσε πριν λιγο update που εκτος των αλλων μπορεις να κανεις την αρχικη οθονη να γυριζει αυτοματα σε landscape με 4.1.2 stock rom.

Απο τις ρυθμισεις Nova πας Εμφανιση & αισθηση/Προσανατολισμος οθονης/και ενεργοποιεις το Αυτοματη περιστροφη.

Φτανει να εχεις πρωτα ενεργοποιημενη την επιλογη και στις ρυθμισεις του συστηματος,δηλαδη ρυθμισεις/προβολη/και τικ στο Αυτοματη περιστροφη οθονης.

Πιθανως να την εχουν ηδη ενσωματωσει την ενεργεια ηδη και αλλοι customs launchers αλλα εγω επειδη χρησιμοποιω τον Nova γιαυτο αναφερομαι σε αυτον.

Εδω ο Nova Launcher(free):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50ZXNsYWNvaWxzdy5sYXVuY2hlciJd

μα παντα ειχε περιστροφη ο nova..η περιστροφη της 4.1.2 αφορα μονο τον launcher της 4.1.2

Τώρα επειδή δικαιούμαι και εγώ μία χαζή ερώτηση... Ένα nandroid backup δεν σου κρατάει και το κερνελ που είχες? Άρα άμα κάνεις restore θα έχεις και το στοκ κερνελ...

Google Pixel 9 Pro XL

Τώρα επειδή δικαιούμαι και εγώ μία χαζή ερώτηση... Ένα nandroid backup δεν σου κρατάει και το κερνελ που είχες? Άρα άμα κάνεις restore θα έχεις και το στοκ κερνελ...

Ακριβώς έτσι είναι κάθε backup περιλαμβάνει και τον Kernel...

Ε γιατί στο τέλος με αυτά που διαβάζω θα τρελαθώ!!! Ξεχνάω σιγά σιγά και αυτά που ξέρω....

Άρα προς τον φίλο από πάνω... Κάνε restore και θα είσαι κομπλέ! Εκτός και αν στο backup είχες ήδη αλλαγμένο kernel

Google Pixel 9 Pro XL

Αφού θέλει να το επαναφέρει σε stock κατάσταση μπορεί ακόμα πιο απλά να φλασαρει από το toolkit την stock rom...

Αφού θέλει να το επαναφέρει σε stock κατάσταση μπορεί ακόμα πιο απλά να φλασαρει από το toolkit την stock rom...

Ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν το κάνεις αυτό σου φορμάρει πάλι τα πάντα... Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος! Όταν το είχα ξανακάνει μία φορά μου φόρμαρε και την SD παρόλο που δεν ξεκλείδωσα bootloader( αφού δεν το έχω κλειδώσει από την πρώτη φορά)

Εναλλακτικά άμα έχει κατεβάσει την stock ρομ θα μπουράσε να φλασάρει και μόνο το boot.img που είναι το κερνελ... Κουβέντα να γίνεται! Υπάρχουν πολλοί τρόποι...

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν το κάνεις αυτό σου φορμάρει πάλι τα πάντα...

Έχεις δίκιο κι εγώ έτσι θυμάμαι

Παίδες είχατε δίκιο, συγνώμη για την ταλαιπωρία. Επανήλθε και ο κερνελ με το backup. Δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι έπρεπε να φλασάρω τον στοκ ξανά. Ευχαριστώ και για το λίνκ και για τις πληροφορίες.

μα παντα ειχε περιστροφη ο nova..η περιστροφη της 4.1.2 αφορα μονο τον launcher της 4.1.2

Δεν αντιλεγω και το ξερω γιατι αυτον χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και στην 4.1.1...Προτου το update του Nova παρολο που ηταν ενεργοποιημενη η αυτοματη περιστροφη της οθονης στις ρυθμισεις του nova αλλα και στις ρυθμισεις συστηματος δεν λειτουργουσε η αυτοματη περιστροφη στην αρχικη οθονη στην 4.1.2

Δηλαδη δεν ειχα αυτοματη περιστροφη μεχρι σημερα τα ξημερωματα που εδωσε το update o Νova.

Εννοειτε οτι χρησιμοποιω αντι του stock τον nova launcher.

Εκτος αν ηταν συμπτωματικο.

Edited by sakarkas1