Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά σχετικά με το θέμα των ενημερώσεων έχω τους ενδοιασμούς μου...

Τι σε χαλάει ακριβώς? Το πολύ σε 1 εβδομάδα συνήθως ο travp264 έχει φτιάξει τη νέα έκδοση και την έχει ανεβάσει... Αν δουλεύει καλά μία εφαρμογή και δεν έχεις διαπιστώσει bugs τότε δεν σου χρειάζεται η νέα τόσο άμεσα που να καίγεσαι να την έχεις. Ωστόσο αν καίγεσαι τότε είναι μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα μόνο για αυτή την εφαρμογή και στη συνέχεια εγκατάσταση από το market και το θέμα έληξε μόνο για αυτή την εφαρμογή. Όλες οι άλλες που είναι κανονικά updated θα σου είναι inverted!

Αλλά και πάλι εμένα μου αρέσει το inverted, τις είχα από το Desire εδώ και 2 χρόνια και έτσι έχω συνηθίσει...

Πάντως ο travp264 κάνει πολύ καλή δουλειά και σχετικά γρήγορα! Ανεξάρτητα από τη rom μιλάω... Έχει και δικά του link και threads για τα inverted apps που χρησιμοποιεί η baked!

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν το βρίσκεις γιατι το google earth δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Εγκατέστησε το Market Unlocker (δεν υπάρχει στο Play Store, κάνε αναζήτηση στο google και θα το βρεις). Άλλαξε τις ρυθμίσεις του Play Store μέσω της εφαρμογής που κατέβασες σε Verizon(USA). Έτσι θα μπορέσεις να κατεβάσεις το google earth.

Το θεμα ειναι οτι κατεβασα σκετο το apk και δεν δουλεψε...με ποια λογικη υπηρχε το google earth πριν παρω jb?... θα δοκιμασω αυτο π ειπες αν και θα ηθελα ν εχω το apk για οταν κανω factory reset

Το θεμα ειναι οτι κατεβασα σκετο το apk και δεν δουλεψε...με ποια λογικη υπηρχε το google earth πριν παρω jb?... θα δοκιμασω αυτο π ειπες αν και θα ηθελα ν εχω το apk για οταν κανω factory reset

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αντίγραφα των apk αρχείων π.χ. ES File Explorer, Quick system info.

Μήπως έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή που εμποδίζει την πρόσβαση του google earth στο internet (π.χ. Droidwall);

Edited by Dimitris_05

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αντίγραφα των apk αρχείων π.χ. ES File Explorer, Quick system info.

Μήπως έχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή που εμποδίζει την πρόσβαση του google earth στο internet (π.χ. Droidwall);

σιγουρα καμια εφαρμογη δεν το μπλοκαρει...δεν θυμαμαι ομως αν εχασα το google earth οταν εκανα root η οταν πηρα jb... ευχαριστω για τις απαντησεις...

σιγουρα καμια εφαρμογη δεν το μπλοκαρει...δεν θυμαμαι ομως αν εχασα το google earth οταν εκανα root η οταν πηρα jb... ευχαριστω για τις απαντησεις...

Εγώ το βλέπω στο play store. Μήπως παίζουν ρόλο τα gapps;

Cm Power toggles!!! Επιλογή τι θα κάνει το toggle 2G/3G... Ε εκεί έχεις 3 επιλογές( 2G/2G+3G , 2G/3G(αυτή θές) , 2G/3G/2G+3G(και αυτή σου κάνει όταν θα επιλέγεις το 3G))

Θεωρητικά ναι! Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό? Πρώτα από όλα μειώνεις την κατανάλωση σου με inverted στην amoled!

Τώρα από ομορφιά όλα είναι υποκειμενικά αλλά θεωρώ ότι αν γινόταν να έχω όλες τις εφαρμογές σε μαύρο λευκό θα ήταν τέλεια!!!

Χαχα μαλλον εχω αλλη ρομ..εχεις λινκ; εμενα δεν εχει τετοια επιλογη ή τουλαχιστον δεν τη βρισκω..ξερω πως ειναι, αυτο χρησιμοποιουσα σε cna τοσο καιρο και παλιοτερα στο desire :p

Εγώ το βλέπω στο play store. Μήπως παίζουν ρόλο τα gapps;

εισαι root? εχεις custom rom? εχω τα τελευταια gapps απο 26/7 αν θυμαμαι καλα...

Βρε παιδια κατεβασα το Jelly Bean Extreme CM10 AOKP και δεν βρισκω που το εχει παει ουτε πως το εγκαθιστω.Ειμαι με custom rom και rooted.Ας βοηθησει καποιος.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Χαχα μαλλον εχω αλλη ρομ..εχεις λινκ; εμενα δεν εχει τετοια επιλογη ή τουλαχιστον δεν τη βρισκω..ξερω πως ειναι, αυτο χρησιμοποιουσα σε cna τοσο καιρο και παλιοτερα στο desire :p

ορίστε το λινκ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835326

Βρε παιδια κατεβασα το Jelly Bean Extreme CM10 AOKP και δεν βρισκω που το εχει παει ουτε πως το εγκαθιστω.Ειμαι με custom rom και rooted.Ας βοηθησει καποιος.

Αν την κατέβασες από κινητό κατά πάσα πιθανότητα την έχει κατεβάσει στον φάκελο Downloads

Κάνε και εσύ ένα search στο κινητό να στο βρει...

Google Pixel 9 Pro XL

α, καλα αλλη κατεβασα εγω :lol:

ποπο τσαμπα το wipe..αντε παλι απο την αρχη :p

hahahaha... πρόσεχε έχει ξεχωριστά gapps αλλά και gmail πάλι ξεχωριστό!!!

Google Pixel 9 Pro XL

hahahaha... πρόσεχε έχει ξεχωριστά gapps αλλά και gmail πάλι ξεχωριστό!!!

ναι το ειδα, μολις την εβαλα, thanks..μοιαζουν τα ονοματα παντως :stupid:

εισαι root? εχεις custom rom? εχω τα τελευταια gapps απο 26/7 αν θυμαμαι καλα...

Είμαι root με custom rom και τα gapps τα κατέβασα από εδώ http://teamicemods.com/baked-downloads/ Έχω τα inverted 14/9/2012.

μπορει να μς πει και καποιος αλλος εαν βλεπει το google earth στο play store? παντως και μεσω υπολογιστη που πηγα να κατεβασω το apk απο το play store μου ελεγε οτι καμια απο τις συσκευες μου δεν ειναι συμβατες(galaxy nexus και htc desire)..,και το desire δεν ειναι root

μπορει να μς πει και καποιος αλλος εαν βλεπει το google earth στο play store? παντως και μεσω υπολογιστη που πηγα να κατεβασω το apk απο το play store μου ελεγε οτι καμια απο τις συσκευες μου δεν ειναι συμβατες(galaxy nexus και htc desire)..,και το desire δεν ειναι root

το φυσιολογικο ειναι να ΜΗΝ το βλεπεις. Αν καποιος το βλεπει, φταιει η ρομ του και το αποτυπωμα που αφηνει πιθανον στο play store. Οποτε μη σκας. ουτε εγω το βλεπω.

Ποια ROM τρέχεις;

When the enemy comes welcome him,

when he goes send him on his way.

Ποια ROM τρέχεις;

Την aokp...το google earth δεν ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα μονο για την 4.1? Γιατι οταν πηρα το κινητο με ics την ειχε την εφαρμογη.

Διάβασα στο XDA για ένα scriptακι που βελτιώνει την απόδοση των live wallpapers. Το thread που έδινε ήταν λιγάκι απαρχαιωμένο (τελευταία ενημέρωση τον Δεκέμβρη του 2011) και δεν έκανα κίνηση να το βάλω. Έχει κανείς ακούσει για κάτι τέτοιο; κάνει δουλειά;

(προσπαθώ τώρα να ξαναβρώ το thread αλλά το XDA έχεις τις κακές του και δεν δουλεύει πάλι το search...)

Αποστόλης

Είμαι root με custom rom και τα gapps τα κατέβασα από εδώ http://teamicemods.com/baked-downloads/ Έχω τα inverted 14/9/2012.

Ποια ρομ φοράς? Αυτά τα gapps κάνουν για Aokp? Ειχα δοκιμάσει καποια και δεν δουλευε η εφαρμογή του τηλεφώνου.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Ποια ρομ φοράς? Αυτά τα gapps κάνουν για Aokp? Ειχα δοκιμάσει καποια και δεν δουλευε η εφαρμογή του τηλεφώνου.

Φοράω την Baked Blackbean-5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835326 και έχω τα gapps πoυ δίνει με τη ρομ, είναι inverted (έχω τα 20120914, είναι τα δεύτερα στο λινκ) εαν θες και το google now inverted θα το κατεβάσεις εχτρα, είναι ακριβώς από κάτω, εδώ το λινκ http://teamicemods.com/baked-downloads/ Δεν περιέχουν Υοutube και gmail και επειδή τα ήθελα κι αυτά inverted πήρα τα apk από αυτά τα inverted gapps http://d-h.st/yYU και τα πέρασα μέσω es file explorer. Για την Αοκρ γιατί να μην κάνουν, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, έχε ένα nandroid backup καλού κακού αν κάτι δεν κάτσει να το γυρίσεις.

Παιδιά τρέχω το παρακάτω setup :

[ATTACH]27369[/ATTACH]

Μήπως ξέρει κανείς γιατί είναι απενεργοποιημενες οι δυο επιλογές που φαίνονται στις 2 φωτογραφίες

[ATTACH]27370[/ATTACH] [ATTACH]27371[/ATTACH]

Edited by thanasisdr

[ATTACH]27369[/ATTACH]

Μήπως ξέρει κανείς γιατί είναι απενεργοποιημενες οι δυο επιλογές που φαίνονται στις 2 φωτογραφίες

[ATTACH]27370[/ATTACH]

[ATTACH]27371[/ATTACH]

γιατι δεν εχεις τον κερνελ της ρομ και αλλαζουν απο αλλου οι ρυθμισεις της οθονης. το πιο ευκολο ειναι να κατεβασεις το franco app απο το play store, αλλιως με εντολες απο terminal. αν αφηνες τον κερνελ που ειχε η ρομ θα ηταν ενεργες οι επιλογες. ειναι φυσιολογικο.

[ATTACH]27369[/ATTACH]

[ATTACH]27370[/ATTACH]

[ATTACH]27371[/ATTACH]

Νομίζω δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις. Χρησιμοποιείς ρομ με διαφορετικό κερνελ από το δικό της που θα σε άφηνε να πειράξεις μέσω των ρυθμίσεων της η ρομ. Αφενός το κέρνελ του φρανκο δεν έχει έχει ρύθμιση για την δόνηση γιατί δεν θέλει ο ίδιος και αφετέρου τα χρώματα τα χειρίζεσαι από την εφαρμογή του φράνκο ή μέσω terminal ή μέσω trickster αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι λοιπόν απενεργοποιημένα αυτά λοιπόν απλά δεν γίνεται να πειραχτούν με άλλο kernel

Google Pixel 9 Pro XL

Νομίζω δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις.

πρώτη φορά άλλαξα rom και kernel, και αν και ο συνδιασμός των παραπάνω (aokp + franco) είναι αρκετά συχνός

δεν ειχα διαβασει κάτι για αυτό που ανέφερα.

Να σου πω την αληθεια κιόλας το ειχα υποψιαστεί οτι εφταιγε η αλλαγή kernel αλλά είπα να ρωτήσω :)

Edited by thanasisdr