Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα inverted apps τι ακριβώς είναι δεν έχω καταλάβει . Τα έχω δει αρκετές φορές σε forum έξω. Anyway thanks και πάλι για τη βοήθεια. Απλά για να ειμαι ήσυχος περισσότερο στο flashaαρισμα Rom και kernel.

Ειναι modded google appls με background μαυρο και κατα συνεπεια αν θες να γυρισεις σε προτερη κατασταση πρεπει να φλασαρεις τα gapps τα original οπως σωστα σου ειπε ο Γιαννης πιο πριν

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

δεν ειδα κατι συγκεκριμενο. ειναι νωρις ακομα για μπαταρια. αλλα βαζω αλλον κερνελ, του φρανκο, οποτε δε μπορω να ειμαι απολυτος σε αυτα.

μια μικρη βλακειουλα που προσεξα, εχω βαλει στη Nav bar να κλειδωνει το κινητο, αυτο αν το παταγες παρατεταμενα ανοιγε το power menu, χωρις καν να το εχεις ρυθμισει για παρατεταμενο, αλλα ανοιγε δυο φορες λες και το παταγες απο δυο πληκτρα ταυτοχρονα. τωρα λειτουργει σωστα :p

την εβαλα τη milestone 5 ..πολυ καλη μεχρι στιγμης με πολλες επιλογες...ειμαι με στοκ κερνελ τις επιλογες στα rom settings στα performance αυτα κατω κατω που γραφει οτι ισχυουν αν τα υποστηριζει ο κερνελ λειτουργουν με στοκ κερνελ τα υποστηριζει?

sent from my huawei p9

Καλησπέρα και καλό μήνα! Σκέφτομαι να πάρω ένα oleophobic screen protector γιατί αυτό που έχω γεμίζει δαχτυλιές full κατευθείαν. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι καλό; Επίσης άκουσα για τα λεγόμενα Matte ότι η επιφάνειά τους είναι ελαφρώς "σαγρέ". Ισχύει; Επηρεάζει την ποιότητα των χρωμάτων καποιο από αυτά;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπέρα και καλό μήνα! Σκέφτομαι να πάρω ένα oleophobic screen protector γιατί αυτό που έχω γεμίζει δαχτυλιές full κατευθείαν. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι καλό; Επίσης άκουσα για τα λεγόμενα Matte ότι η επιφάνειά τους είναι ελαφρώς "σαγρέ". Ισχύει; Επηρεάζει την ποιότητα των χρωμάτων καποιο από αυτά;

Εγω εχω την sgp oleophobic.Αφηνει το γνωστο περιγραμμα γυρω γυρω (δεν καλυπτει απο ακρη σε ακρη την επιφανεια) αλλα ουτε με δαχτυλιες εχω θεμα,ουτε με την αισθηση και ουτε με τα χρωματα.Η matte που ειχα δοκιμασει την εβγαλα σε 5 λεπτα.Και κακη αισθηση και πολυ σκουρα εκανε τα χρωματα

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

την εβαλα τη milestone 5 ..πολυ καλη μεχρι στιγμης με πολλες επιλογες...ειμαι με στοκ κερνελ τις επιλογες στα rom settings στα performance αυτα κατω κατω που γραφει οτι ισχυουν αν τα υποστηριζει ο κερνελ λειτουργουν με στοκ κερνελ τα υποστηριζει?

ο default που έχει είναι του faux νομίζω και νομίζω ότι το υποστηρίζει και λέω νομίζω γιατί τον αλλάζω αμέσως και δεν έχω ασχοληθεί :p

Ναι όντως η ματ χαλαει τα χρώματα..

Εγω εχω την sgp oleophobic.Αφηνει το γνωστο περιγραμμα γυρω γυρω (δεν καλυπτει απο ακρη σε ακρη την επιφανεια) αλλα ουτε με δαχτυλιες εχω θεμα,ουτε με την αισθηση και ουτε με τα χρωματα.Η matte που ειχα δοκιμασει την εβγαλα σε 5 λεπτα.Και κακη αισθηση και πολυ σκουρα εκανε τα χρωματα

Μάλιστα, για αυτήν ψηνόμουν πιο πολύ, οπότε αφού την έχεις δοκιμάσει, προχωράω κανονικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

@tsabasid

Καποιο θεμα υπαρχει με τα pms

Η απαντηση εδω ;)

Ελα φιλε

Ναι δεν εχει εγκοπη για την καμερα αλλα δεν εχω θεμα με την μπροστινη καμερα.εχει 2 το καθε πακετο.κανενα ξεφλουδισμα

nikoskat]ο default που έχει είναι του faux νομίζω και νομίζω ότι το υποστηρίζει και λέω νομίζω γιατί τον αλλάζω αμέσως και δεν έχω ασχοληθεί :p

παντως απο αυτονομια παει τελεια..απο τις 5 τα ξημερωματα μεχρι τωρα απτο 100 τοισ εκατο η μπαταρια εχει παει στο 93...και εχω παρει και τηλ μου κανει συγχρονισμο τα μειλ με φωτεινοτητα πανω απο 80 τοις εκατο...εκτος απο μερικα bugs οπως οτι απο ωπου και να εενεργοποιησεις το torch μετα κρασαρει το UI και οτι κατα τη διαρκεια κλησης αν προσπαθησεις να ανεβασεις την ενταση δυναμωνει μεχρι το 85 τοις εκατο μενει κενο το υπολοιπο δε παει παραπανω δε ξερω γιατι κατι αλλο σημαντικο σα προβλημα δε παρατηρησα

sent from my huawei p9

Καλησπερα... Οταν ειχα την 2.3.6 ολα πηγαιναν καλως.. Οταν εβαλα μονος μου την 4.0.2 την official αρχισε να βγαζει μια επιλογη, καποιες φορες οταν ξεκλειδωνω την οθονη, να στειλω με gmail ή με email. Μεσα στο gmail που ειχα πατησει ειχε bugreport και screenshot. Οταν βγηκε η 4.0.4 ηλπιζα να φτιαξει αλλα κ παλι τα ιδια.. εχω κανει κ επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων(απο την συσκευη). και factory reset wipe αλλα τπτ. Το κιν το εχω ροοταρει και εχει ξεκλειδωμενο το bootloader. recovery εχει της clockwork.mod.. ξερει καποιος τι bug ειναι;;; υπαρχει λυση;; Δν ειναι κατι σημαντικο αλλα γτ να το κανει;;;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπερα... Οταν ειχα την 2.3.6 ολα πηγαιναν καλως.. Οταν εβαλα μονος μου την 4.0.2 την official αρχισε να βγαζει μια επιλογη, καποιες φορες οταν ξεκλειδωνω την οθονη, να στειλω με gmail ή με email. Μεσα στο gmail που ειχα πατησει ειχε bugreport και screenshot. Οταν βγηκε η 4.0.4 ηλπιζα να φτιαξει αλλα κ παλι τα ιδια.. εχω κανει κ επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων(απο την συσκευη). και factory reset wipe αλλα τπτ. Το κιν το εχω ροοταρει και εχει ξεκλειδωμενο το bootloader. recovery εχει της clockwork.mod.. ξερει καποιος τι bug ειναι;;; υπαρχει λυση;; Δν ειναι κατι σημαντικο αλλα γτ να το κανει;;;;

Μάλλον είσαι σε λάθος θέμα. Εδώ είναι το θέμα του Galaxy nexus;)

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Υπάρχει η ενημέρωση για το σημα στην 4.0.4 σε ξεχωριστο αρχείο ωστε να την κάνω Update μεσω cwm γτ μου έχει σπασει τα νευρα το μηνυμα κάθε τρεις και λίγο οτι πρεπει να κανω την εγκατάσταση??

υγ: δεν έχω κανένα προβλημα με το σήμα, αλλά λέω να την κάνω μπας και σταματησει να βγαίνει το μηνυμα..

Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς με AOKP Μ5 και τον δικό της τον faux kernel καθόλου signal drops; Δεν μου έχει κάνει καθόλου κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά έχει τύχει να το πετύχω 4-5 φορές. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι έχω κάνει ένα μικρό underclocking/undervolting σύμφωνα με αυτό τον οδηγό του XDA;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599025&page=7

To baseband μου είναι Ι9250ΧΧΚΚ6. Υπάρχει κάποιο καλύτερο μήπως να φλασάρω;

Edit: Είδα στο XDA ότι έχει βγει XXLA2 που είναι πιο καινούριο από αυτό που έχω.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς με AOKP Μ5 και τον δικό της τον faux kernel καθόλου signal drops; Δεν μου έχει κάνει καθόλου κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά έχει τύχει να το πετύχω 4-5 φορές. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι έχω κάνει ένα μικρό underclocking/undervolting σύμφωνα με αυτό τον οδηγό του XDA;

Edit: Είδα στο XDA ότι έχει βγει XXLA2 που είναι πιο καινούριο από αυτό που έχω.

εχω παρατηρησει αυτο με το σημα..αλλα δε μου εχει δημιουργησει προβληματα καθολου οπως μονο κλησεις εκτακτης αναγκης η κατι τετοιο...

απο στοκ 4.0.4 εβαλα τη milestone 5 και εχω το αλλο baseband I9250XXLA2..εσυ πως και οχι?

sent from my huawei p9

Δοκίμασε να αυξήσεις το minimum χρονισμό της CPU και δες πως θα πάει. Πχ 729-χχχ

Το πέρασα τελικά και φαίνεται μάλλον να διορθώνεται το πρόβλημα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μ5 ενσωμάτωσε το update προς ΙΜΜ76Ι σχετικά με το σήμα και εγώ έτρεχα παλιότερo radio. Η αλήθεια είναι ότι το έκανα yakju και φλάσαρα τα πάντα, δε φλάσαρα radio γιατί ήταν η πρώτη φορά που πείραζα android τηλέφωνο και φοβόμουν λίγο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά με αυτή τη ROM παίρνω γενικά απίστευτη μπαταρία οπότε θα ήταν κρίμα να τη βγάλω χωρίς λόγο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και εγω αυτο εχω... :p

Νικο δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που γραφεις. Ποια ειναι η 2.3.6? 2.3.6 δεν υπηρξε ποτε στο galaxy nexus."Γεννήθηκε" με ics 4.0.Σωστα τα παιδια πιο πανω απορουν.Αν θες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος για να καταλαβουμε και το προβλημα που αντιμετωπίζεις

την κατεβασα πριν καν ποσταρει τα λινκς :lol: και την εχω κανα μισαωρο..μια χαρα φαινεται. προχωρα αφοβα. εξαλλου τις MS θεωρητικα τις βγαζουν σα πιο σταθερες :p

αν θες να δοκιμασω κατι πες :)

εχει παρατηρησει κανεις αυξηση στον ηχο του ηχειου η ειναι η ιδεα μου?? με τη milestone 5 εννοω ...

και αλλη μια ερωτηση

...αφου μεσω της recovery κανω τα wipe εγκαθιστω τη ρομ αμεσως μετα εγκαθιστω τα gapps και κανω reboot..συμφωνα με τις οδηγιες στη πρωτη σελιδα του ποστ μετα το reboot κλεινουμε το κινητο μπαινουμε σε recovery και κανουμε παλι ολα τα wipe....και ρωταω εγω ....τα gapps ειναι καποιες εφαρμογες της google λογικα οι οποιες εγκαθιστανται στο κινητο ...μετα το wipe αυτες δε σβηνονται?οποτε ειναι σαν να μην εχω εγκαταστησει τα gapps...σωστα το σκεφτομαι?

Edited by bili_xatzi
sent from my huawei p9

εχει παρατηρησει κανεις αυξηση στον ηχο του ηχειου η ειναι η ιδεα μου?? με τη milestone 5 εννοω ...

και αλλη μια ερωτηση

...αφου μεσω της recovery κανω τα wipe εγκαθιστω τη ρομ αμεσως μετα εγκαθιστω τα gapps και κανω reboot..συμφωνα με τις οδηγιες στη πρωτη σελιδα του ποστ μετα το reboot κλεινουμε το κινητο μπαινουμε σε recovery και κανουμε παλι ολα τα wipe....και ρωταω εγω ....τα gapps ειναι καποιες εφαρμογες της google λογικα οι οποιες εγκαθιστανται στο κινητο ...μετα το wipe αυτες δε σβηνονται?οποτε ειναι σαν να μην εχω εγκαταστησει τα gapps...σωστα το σκεφτομαι?

αναλογως το wipe. αν κανεις wipe cache δε θα εχεις προβλημα. αν κανεις wipe data και ολα, τοτε ναι θα τα σβησει εφοσον πανε στο data. εγω δεν κανω ποτε wipe μετα το φλασαρισμα των gapps. δε βρισκω καποιο λογο εφοσον το κινητο ειναι φρεσκοφορμαρισμενο.

ο Franco προσθεσε μια νεα επιλογη στον κερνελ του, το ονομαζει OMAP GAMMA και ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι οτι αυξανει την αντιθεση της οθονης. πολλες επιλογες για ολα τα γουστα. :D

αναλογως το wipe. αν κανεις wipe cache δε θα εχεις προβλημα. αν κανεις wipe data και ολα, τοτε ναι θα τα σβησει εφοσον πανε στο data. εγω δεν κανω ποτε wipe μετα το φλασαρισμα των gapps. δε βρισκω καποιο λογο εφοσον το κινητο ειναι φρεσκοφορμαρισμενο.

ο Franco προσθεσε μια νεα επιλογη στον κερνελ του, το ονομαζει OMAP GAMMA και ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι οτι αυξανει την αντιθεση της οθονης. πολλες επιλογες για ολα τα γουστα. :D

αρα εγω που εχω κανει ολα τα wipe που λεει δεν το εχω κανει σωστα και η ρομ δε δουλευει σωστα(γιατι ουσιαστικα εσβησα τα gapps που μου λεει να βαλω)?η δεν εχει να κανει?

sent from my huawei p9

αρα εγω που εχω κανει ολα τα wipe που λεει δεν το εχω κανει σωστα και η ρομ δε δουλευει σωστα(γιατι ουσιαστικα εσβησα τα gapps που μου λεει να βαλω)?η δεν εχει να κανει?

μολις κοιταξα ενα zip απο gapps κι απο οτι βλεπω ειναι στο system οι εφαρμογες, αρα δε σβηνεις κατι. τα gapps ειναι τα πολυ βασικα. ανοιξε ενα zip με το winrar και θα το διαπιστωσεις.

μολις κοιταξα ενα zip απο gapps κι απο οτι βλεπω ειναι στο system οι εφαρμογες, αρα δε σβηνεις κατι. τα gapps ειναι τα πολυ βασικα. ανοιξε ενα zip με το winrar και θα το διαπιστωσεις.

α αρα λες οτι στη περιπτωση μου δεν υπαρχει θεμα (milestone 5 AOKP) ...δηλαδη δε τα εσβησα με το wipe γιατι ειναι στο system οχι στο data...?

το ξερω οτι ειναι πολυ βασικα και γιαυτο ρωταω αλλοστε αν ειναι να τα κανω απτην αρχη

προσθετω οτι προσπαθησα να βαλω και να κανω install εφαρμογες απο το φακελο system μεσα απο τα gapps και μου εβγαζε σχεδον σε ολες να κανω αντικατασταση οποτε ηταν ηδη μεσα...παντως οταν πρωτο εβαλα τη ρομ και ανοιξε το κινητο δεν υπηρχε ουτε google earth ουτε google maps και γενικοτερα ειχα μια σελιδα μονο με εφαρμογες μεσα στο μενου

Edited by bili_xatzi
sent from my huawei p9

α αρα λες οτι στη περιπτωση μου δεν υπαρχει θεμα (milestone 5 AOKP) ...δηλαδη δε τα εσβησα με το wipe γιατι ειναι στο system οχι στο data...?

το ξερω οτι ειναι πολυ βασικα και γιαυτο ρωταω αλλοστε αν ειναι να τα κανω απτην αρχη

προσθετω οτι προσπαθησα να βαλω και να κανω install εφαρμογες απο το φακελο system μεσα απο τα gapps και μου εβγαζε σχεδον σε ολες να κανω αντικατασταση οποτε ηταν ηδη μεσα...παντως οταν πρωτο εβαλα τη ρομ και ανοιξε το κινητο δεν υπηρχε ουτε google earth ουτε google maps και γενικοτερα ειχα μια σελιδα μονο με εφαρμογες μεσα στο μενου

ναι αυτα δεν υπαρχουν μεσα, ειναι εξτρα γιατι δεν ειναι και απαραιτητα. αλλα πιστευω οτι δε χρειαζεται wipe μετα τα gapps, αφου εχεις ηδη κανει wipe πριν τη ρομ..

ναι αυτα δεν υπαρχουν μεσα, ειναι εξτρα γιατι δεν ειναι και απαραιτητα. αλλα πιστευω οτι δε χρειαζεται wipe μετα τα gapps, αφου εχεις ηδη κανει wipe πριν τη ρομ..

α οκ...οποτε το αφηνω ως εχει...αλλιως αν δεν ειχαν μπει σωστα τα gapps θα μου εκανε περιεργα το τηλ...σε ευχαριστω και σορυ για τη πολυλογια...:)

επειδη θυμαμαι οτι και συ ειχες βαλει τη συγκεκριμενη ρομ θυμασαι οταν πρωτοανοιξε το κινητο να εχει google maps η google earth χωρις να τα εγκαταστησεις εσυ?

sent from my huawei p9

α οκ...οποτε το αφηνω ως εχει...αλλιως αν δεν ειχαν μπει σωστα τα gapps θα μου εκανε περιεργα το τηλ...σε ευχαριστω και σορυ για τη πολυλογια...:)

επειδη θυμαμαι οτι και συ ειχες βαλει τη συγκεκριμενη ρομ θυμασαι οταν πρωτοανοιξε το κινητο να εχει google maps η google earth χωρις να τα εγκαταστησεις εσυ?

οχι δεν τα εχει, ουτε youtube πχ. ανοιξε τα gapps και δες τι εχει μεσα, ειναι τα απολυτως βασικα.