kostis100 Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2004 εχω ενα notebook χωρις floppy 3,5 " .Πρεπει να κανω εγκατασταση σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα που ζητα κατα την εγκατασταση του να υπαρχει μια κενη δισκεττα στο floppy ( κατι ζητα να γραψει εκει). Τι λυσεις υπαρχουν ? Μπορει ενα usb memory stick να βοηθησει δηλ να οριστει ως drive a ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αγόρασε εξωτερικό USB floppy. Έχει στο Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr ( 3 Μάι. 2004 , 00:04) Αγόρασε εξωτερικό USB floppy. Έχει στο Πλαίσιο. no ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Τι εννοείς "no"? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Δεν θέλει να αγοράσει floppy το παιδί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 περιμενω καποια βοηθεια - λυση στο προβλημα και οχι σχολια βρε παιδια !!!! :D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Χμμ.. τι λειτουργικό έχεις ; Στο dos αυτό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με την εντολή subst. Ανοίγεις παράθυρο dos και γράφεις SUBST A: F:\ αν τα windows έχουν αναθέσει το γράμμα F στο usb disk. Φυσικά μπορείς να χειριστείς το drive μέσα από τον windows explorer ή άλλα προγράμματα κανονικότατα.. Δεν θυμάμαι αν μπορείς να το κάνεις στα XP. Μέσα από τα windows δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να γίνει, αλλά νομίζω ότι είχα δει κάποιο πρόγραμμα που το έκανε αυτό.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 4 Μάι. 2004 , 01:30) Χμμ.. τι λειτουργικό έχεις ; Στο dos αυτό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με την εντολή subst. Ανοίγεις παράθυρο dos και γράφεις SUBST A: F:\ αν τα windows έχουν αναθέσει το γράμμα F στο usb disk. Φυσικά μπορείς να χειριστείς το drive μέσα από τον windows explorer ή άλλα προγράμματα κανονικότατα.. Δεν θυμάμαι αν μπορείς να το κάνεις στα XP. Μέσα από τα windows δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να γίνει, αλλά νομίζω ότι είχα δει κάποιο πρόγραμμα που το έκανε αυτό.. Μιχάλης :alien: εχω win xp sp1.... θα δοκιμασω ...... καμμια αλλη ιδεα ?( μηπως υπαρχει προγραμμα που κανει αυτο που ζηταμε? ) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 poso kanei to exwteriko floppy sto plaisio Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 τελικα λυση με software δεν υπαρχει ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 telika ....fenete diskolo ..... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts